• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar belku inatlasirsiniz da yaparsiniz diye yaziyon.suuuuu 2 lt bitti.sabahtn beti 2 yesilcy1 besibiyerde 1 de form cy ictim ha bunlar kupa ile tabi.hadi sizin brdk lari da goreyim
Kardes suda sorun yok emme bogazi tutamiyozmu ne h

:))) lafı uzatalım demek istememiştim...
insan söyleyeceklerini bazen yazarak ifade edemiyor..

demek istediğim çok sayıda mesaj yazıcam diye örneğin;
sabah ilk mesaj günaydın arkasından ikinci mesaj su içtim üçüncü mesaj yürüyüşe gidiyorum yazan kişi 3 mesaj yazmış oluyor

günaydın suyumu içtim yürüyüşe gidiyorum yazan kişi bir mesaj yazmış oluyor...

yani önemli olan sayısı değil içeriği demek istedim..

sözüm hiç kimseye değil lütfen yanlış anlamayın alınmayın. zaten henüz tanımaya çalışıyorum herkesi kimse hakkında henüz bir fikrim inanın yok..

Yok ablam yanlis anlarmiyiz

Ahh canim benim bu hafta yeminler ciksin meydana :1: bizim yoksa bogaz durmuyor

aynen ya ama bu hafta benim için çok zor olacakk ayferimmm kesin kovalıycan benii :9: acaba izin mi alsaydım ama ozamanda çozuturdum mümkünse msj sayısından muaf tutun beni çünkü bu hafta

pazartesi salı doktor kontrolum var butun gun hastanede olucam
çarşamba perşembe kurstayım malum

ben napayım şimdiii:14:

Supersin Ayfer ablacmm kollari sivadik haydin hep beraberr guzel seyler yapacagiz haftayaaa haydinnn
Sari karti ortadan kaldirmadan bize rahat yok yaz geliyor ciceler giyecegiz :16:
aynen ya ama bu hafta benim için çok zor olacakk ayferimmm kesin kovalıycan benii :9: acaba izin mi alsaydım ama ozamanda çozuturdum mümkünse msj sayısından muaf tutun beni çünkü bu hafta

pazartesi salı doktor kontrolum var butun gun hastanede olucam
çarşamba perşembe kurstayım malum

ben napayım şimdiii:14:
Haci gel anlasalim drdan gelince menu baslas kursa gitmeden menu paylas diger gunler zaten burdasin mesajda indirim yapalim sana :60:
Hilal sen bu ayfer cadisina niye abla diuon dunku bebe odaha:)
:60: :60: sus kiz o beni büyük saniyor :9:
Baci aksamlari spor yapicam bana cok iyi geliyordu sonrada bitki cayi zorliyak bu hafta bunyeyi biraz

Evet gecede vucut çalışıyor zaten yapilan calismalarda spor esnasinin 4 kati kaloriyi vucut spor sanrasi harciyor sporun etkisiyle

İste bu yasemincigim az mi kilolar verdin sen hemen moral bozmak yok hafta bi atak yapalm 500gr altina dusmeyelim regl olmadigi surece dikkat edildimi veriliyor yahu
saol destegin için dilekcim

Oo süper canım benim tam gaz devam
:128:

Valla ahsencim gunde bi jere ugruyor cogusu neyin gazindan bahsediyorsun zopami aldim elime ama kimden baslayim once kendimden bu kadar spor yap kilo vereme :20:
benden başla eriğim ayferim.

Eyvah yaaa ne felaket tablomuzzz herkesin titreyip kendine gelme vaktiiiidirrr:52:
Haftaya herkes en az 700 gr versin vermeyene aşırı büsbüyük cezalar varr, ve büyük bir kısım daaa 1 kilo ve üstüne zorlasınn, ben 1 kilo vereceğim inşallah, bu böyle olmazzz :20::47:
:29:

Sabirsizlikla beklicem seni.bence evde hem spor hemde duzenli menulerle iyi bi sonuc alip bizi sasirtacaksin
aynen ondan olsun.

Yaseminnnn mesaj sayisi28 ( asm deki yer degisikliginden dolayi sayida izinliydi bildurmisti onceden)
Menu paylasimi 0 :47::22::4:
:50:
ee başlayalım ozaman

bugünki menü

sabah
su ile başladım
kahvemi içtim
1kk light peynir
yarım dilim ekmek çavdar kendisi
3 çeri
karışık yeşillik

ara:1greyfurt

öğle:1kase çorba

ara:komşuya çıktım çocuklara değişiklik olsun diye
bi kaç parça meyve yedim çocukların krııntılarından yedim
mecburen ama azdı sorun yok

akşam
1 kepçe çorba
1 porsiyon yumurtalı semiz otu kavurması
1kase yogurt

suyu 2ltyi aşarım yatmadan
yeşil çay içtimmi inanın hatırlmaıyorum.sanırım içmedim
spor yarım saat yürüyüş.

bugün evdeydim öğleden sonra tvde dr ayca vardı hani şu iç hastalıkları uzmanı haplar için hem ödem tutar hemde metabolizmayı yavaslatır dedi vayyy hain hap.bida içmem ben seni:82:

Hilal sen bu ayfer cadisina niye abla diuon dunku bebe odaha:)

Hahaha ay ne bilm ablam gibi geldi kac yasinda ki benden buyuktur bencee Ayferrr ne diyosun bu iseee gii :)))

Sari karti ortadan kaldirmadan bize rahat yok yaz geliyor ciceler giyecegiz :16:

Haci gel anlasalim drdan gelince menu baslas kursa gitmeden menu paylas diger gunler zaten burdasin mesajda indirim yapalim sana :60:

Evet gecede vucut çalışıyor zaten yapilan calismalarda spor esnasinin 4 kati kaloriyi vucut spor sanrasi harciyor sporun etkisiyle

Aynen yaaa bence de kaldirmaliyz artk kotu gidiyorz yaaa uzucuu yaza fit fit fit olmaliyzzzz :)))

bana uyar bebeğim sonra ikinci sarıkartıda çakmayında baştan uyarayım:9::9: elimden geldiğince burda olacağım emin olabilirsin tatlımm

Bi ara pijama partisi yapalim kaynatalim kaynasalim yenilerle

Bi ara pijama partisi yapalim kaynatalim kaynasalim yenilerle
Evet evet yapalim bu cuma yapalim
bana uyar bebeğim sonra ikinci sarıkartıda çakmayında baştan uyarayım:9::9: elimden geldiğince burda olacağım emin olabilirsin tatlımm
Yok yok izinlisinde dedigim sartlarda :9:
Hahaha ay ne bilm ablam gibi geldi kac yasinda ki benden buyuktur bencee Ayferrr ne diyosun bu iseee gii :)))

Aynen yaaa bence de kaldirmaliyz artk kotu gidiyorz yaaa uzucuu yaza fit fit fit olmaliyzzzz :)))

Ben mi buyudum ya ben 28 oldum ocakta :60: sen kactin hilalcim

Kizlar bunu sizinle paylasmazsam catlarim aradaki farka bakin bir daha tarti öncesi spor yapmayacagim galiba vucut salgiladigi laktik asiti atamiyor yoksa birgunde bu kadar fark olmaz bu sabah ki tartimEki Görüntüle 1013307

Hanımlar selamlar test yaptım hamile değilim ama regl belirtisi zerre yok ve hiç böyle olmazdı ya.. Tek belirti Şişlik.. Hiç böyle olmazdı, çok düzenli olur benim adet.. Neyse heralde olurum bir zaman :) ama tartıya yansıyor o canını sıkıyor, geçen hafta o kadar yürüyüş vs 700 gr fazla çıktım anlamıyorum artık ya

Hanımlar selamlar test yaptım hamile değilim ama regl belirtisi zerre yok ve hiç böyle olmazdı ya.. Tek belirti Şişlik.. Hiç böyle olmazdı, çok düzenli olur benim adet.. Neyse heralde olurum bir zaman :) ama tartıya yansıyor o canını sıkıyor, geçen hafta o kadar yürüyüş vs 700 gr fazla çıktım anlamıyorum artık ya

Morel bozmak yok tarti bazen yalan soyluyor dun ki ile bugun ki tartim arasinda 500gr fark var hemde dun yedigim halde :9:

Kizlar bunu sizinle paylasmazsam catlarim aradaki farka bakin bir daha tarti öncesi spor yapmayacagim galiba vucut salgiladigi laktik asiti atamiyor yoksa birgunde bu kadar fark olmaz bu sabah ki tartimEki Görüntüle 1013307

Spordan sonra cok çıkıyor değil mı ?

Aynı şey ben de senin durumundayim bes gün gecti sislik bende de var ve her ay uç gün önce olurdu hala yok...mevsimden sanirim

Puff yuzme kursu foyasko bana yakinolanlar dolu batikenttekininde saatleri uymuyor puff
Neyse yakindakine tee haziran icin on kayit yaptirdim o zamana kadarda idealime ulasip sonrada yuzerek iyice fitlesirim dimi ya
Ozel var bitane cok ozel canim oda aylik 560 tl 8 saat icin degmez

Evet ates abla spordan sonra cok çıkıyormus bugun ogrendim

Sabah bir yumurta omlet

Ara. Turk kahvesi sekersin

Öğle. Tavuk haslama

Ara. Nescafeli süt

Aksam. Hindi150 gr

2.5 Ltd su maalesef yürüyüş yok spor yok

07/03/14 menum

Sabah(07:00)

2kare bitter cikolata
1sutlu kahve
2adet etiform mısır patlagi

Ogle(12:00)
1kase corba
1dilim ekmek
Patates kizartmasi (olanlar burda oldu iste :( )

Ara (17:00)
1elma 2 gun kurusu 6 cig findik

Aksam (19:00)
1 kase corba
1kase yoğurt

Spor: yok :(
Su: 2, 5 lt
2fincan form cayi

Back