kvdemler tam lazım oldukları an büyük kaynıma gittiler.hususi yapılmış birşey değil ama öyle denk geldi.işyerim taşındı eve uzagım veeee eşime iş teklifi geldi şuan diploma onayı denklik vs ile uğraşıyor.yarın iş görüşmesi var mecburen izin alacam.
ama evde cekirdek aile kaldıkya eşimle arayı düzellttik birbirimizi yeni görmüş gibi olduk.yanlış anlaşılmaları vs konustuk.ikimizde zoz zamanlar ayrı zamanlar gecirmiştik tam birbirimize destek olacagımız zaman aynı evde ayrı yaşamak zorunda kaldık.çocukların bile uykusu cok şükür düzene girdi.akşam evde bir sessizlik hakim oluyor.birde evde herşey almış başını gidiyor haftaya izin alacam düzen kuracam.evde başka kadın olup bişeyleri yapınca nasılsa yapıldı oluyor yapılmasa en azından kendime göre yaparım.
aman kaptancim saglam taksin saka bi yana işinin gucunun arasindada giriyorsun
Karatayci oldun kiz iyice
Tabi ki halledeceksin yoksa zopammm nerde zopamm
Rabbim sifa versin canim inşallah iyiledir usuttumu ne oldu acaba bence götür ates cok tehlikeli
neyse canım ben cnını sıkmak için demedim, artık geçmiş bugün telafi edersin inşallah..
regl beni de çok etkiliyor haklısın..
canım çok geçmiş olsun senin kız çok sık mı hastalanıyor ne ya :26: doktora git bence mutlaka...
evet canim becereklidir..arabayi hic tamire vermeyiz mesela,bütün ev islerini yapar..laminat,fayans...evimizi kendimiz tamir etmistik..bi cam takmadigi kalmisti,onuda yaptiCanim gozunaydin sinavi gecmissin
Ahsenim lahmucunu oglen yiyeymissin iyiymis
Rabbim safi isminin hurmetine sifalar versin canim
Ben boyle doyetler hic yapamam kesinlikle yasak denince daha cok cekiuor beni
Kaptanim kolay gelsin beyinde becerikliymis demekki benimki hayatta yapamaz
Aboo bu nasil menu saka saka toparlarsin senn
Bende sana katiliyorum canim birden almadikki bu kilolari birden gittisin
ayferim bomba gibison
Sporda olsa ve bitki caylari canim
gecmisolsun mervisim...insallah cabucak iyilesirAllh razı olsun kızlar hepsini alıntı yapamadım galiba
Sabaha kadar uyumadım ki hala öleyim
Hastaneye gittik bogazları cok kötüymüş
Tahlul yaptılar hersey normal
Gelişimi falanda iyi kızlar kendi doktorumuza gittik bebekliğinden beri ilginebçn doktora
Dedım acaba bunyesini zayıf hep hastayız bu aralar
İlk gece kusma atesten gıtmıştık kızım ogun kusmaktn mahvoksu bide ögüre ögüre afedersnz bogazları tahriş olmuş üstünede ateş gelince tmm
Antibiyotuk 72 saat sonra etkı fösterırmiş ewde su ile sürekli sil dedi
Bakalım nolcK
Dua edın kızına onu böle sönmüş görünce mahvoluyorunm
Elimş tutdu uyuyo şimdi bırakmıyoda bni(;((
Allh razı olsun kızlar hepsini alıntı yapamadım galiba
Gelişimi falanda iyi kızlar kendi doktorumuza gittik bebekliğinden beri ilginebçn doktora
İlk gece kusma atesten gıtmıştık kızım ogun kusmaktn mahvoksu bide ögüre ögüre afedersnz bogazları tahriş olmuş üstünede ateş gelince tmm
Bakalım nolcK
Allah sifa versin canımAllh razı olsun kızlar hepsini alıntı yapamadım galiba
Bakalım nolcK
evet canim becereklidir..arabayi hic tamire vermeyiz mesela,bütün ev islerini yapar..laminat,fayans...evimizi kendimiz tamir etmistik..bi cam takmadigi kalmisti,onuda yapti
oturma odasinin oson camlarida bu gün bitiyor sükür..boya badanada halloldumu tamamdir bu is
Yasemincigim neguzel biraz nefes alirsin nezamana kadar kalacak kv
Amin inşallah
Valla kurcalama yasemin gitmisler iste zamanini boaver izin al ve kafani dinle esinle vakit gecirmis olursun cocuklar bile duzene girdi diyorsun daha ne bak derin bir nefes al ve evinin tadini cikar
:
bence iyi olmuş gitmeleri, eşinle sonunda başbaşa kaldınız, inşallah işi de olur da çok güzel olur..
tekrar size mi dönecekler, ne zaman gidiyorlar evlerine?
saolun kızlar.haftasonu gittiler walla ne ne zaman gidecekleri ne ne zaman dönecekleri belli olmuyor kafalarına göre.ama nisanda memlekete dönecekler.kendimi kötü gelin gibi hissediyorum durumdan şikayet edinceama cok yanlıs zamanda oldu herşey.yoksa iyilerdir.Allah huzuru yuvanızdan eksik etmesin inşallah
Amin inşallah
Valla kurcalama yasemin gitmisler iste zamanini boaver izin al ve kafani dinle esinle vakit gecirmis olursun cocuklar bile duzene girdi diyorsun daha ne bak derin bir nefes al ve evinin tadini cikar
Senin kiz inatci desene
Halletmezsen pesindeyim
mervecim miniğe acil şifalar dilerim.aslında biraz çinko şurubu kullansan direnci artardı.
saolasın minik kelebek
Eşinle başbaşa tüm sorunlarınız hallolur inşallah Yasemin ablacım
Canim kamera sistemi kur ve isyerinden takip etsaolun kızlar.haftasonu gittiler walla ne ne zaman gidecekleri ne ne zaman dönecekleri belli olmuyor kafalarına göre.ama nisanda memlekete dönecekler.kendimi kötü gelin gibi hissediyorum durumdan şikayet edinceama cok yanlıs zamanda oldu herşey.yoksa iyilerdir.
iş meselesi olursa ne yapacagım bilmiyorum.şuanki işyerim gecici avime yakın yer yılıp yeniden inşa olacak geri dönecegiz.ama nekadar sürer o süre için evi taşımaya değer mi bilemiyorum.evden uzakkken bakıcıya bırakıp çalışmakta zor.tek güvencim rabbim.beni ve cocuklarımı bu durumda olan herkesi iyi insanlarla bakıcılarla karsılastrsın.
Takipte kall :13: ya da
Eşinle başbaşa tüm sorunlarınız hallolur inşallah Yasemin ablacım
Cuma yaklastikca ziyatetci sayimiz artiyor
3kullanici 4 ziyaretci
Boşuna bakmayin biz yedik bu hafta hep yefik ki sistik sistik
Belki inanip bu aksam cozuturlar birinci biz oluruz
Sule hala iyilesemedi mi yaa
Banu ne yapti acaba
Ahsen su 2lt oldu hadi kosss :)
Cok sevindim senin adina cnm.sizin ilaciniz zaten basbasa kalmaktikvdemler tam lazım oldukları an büyük kaynıma gittiler.hususi yapılmış birşey değil ama öyle denk geldi.işyerim taşındı eve uzagım veeee eşime iş teklifi geldi şuan diploma onayı denklik vs ile uğraşıyor.yarın iş görüşmesi var mecburen izin alacam.
ama evde cekirdek aile kaldıkya eşimle arayı düzellttik birbirimizi yeni görmüş gibi olduk.yanlış anlaşılmaları vs konustuk.ikimizde zoz zamanlar ayrı zamanlar gecirmiştik tam birbirimize destek olacagımız zaman aynı evde ayrı yaşamak zorunda kaldık.çocukların bile uykusu cok şükür düzene girdi.akşam evde bir sessizlik hakim oluyor.birde evde herşey almış başını gidiyor haftaya izin alacam düzen kuracam.evde başka kadın olup bişeyleri yapınca nasılsa yapıldı oluyor yapılmasa en azından kendime göre yaparım.
Kizlar bi itirafta bulunuyum ben pazartesi gunu tarida 65, 8 i gordumiste iki gundur iygrasiyorum bu sabah sukurler olsun ki 64, 7 yi gordum ama cumaya kadar bi ikiyuz ucyuz hr daha veririm inşallah
Menu paylasmayanlar ee hadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?