Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah huzuru yuvanızdan eksik etmesin inşallah

Allh razı olsun kızlar hepsini alıntı yapamadım galiba
Sabaha kadar uyumadım ki hala öleyim
Hastaneye gittik bogazları cok kötüymüş
Tahlul yaptılar hersey normal
Gelişimi falanda iyi kızlar kendi doktorumuza gittik bebekliğinden beri ilginebçn doktora
Dedım acaba bunyesini zayıf hep hastayız bu aralar
İlk gece kusma atesten gıtmıştık kızım ogun kusmaktn mahvoksu bide ögüre ögüre afedersnz bogazları tahriş olmuş üstünede ateş gelince tmm
Antibiyotuk 72 saat sonra etkı fösterırmiş ewde su ile sürekli sil dedi
Bakalım nolcK
Dua edın kızına onu böle sönmüş görünce mahvoluyorunm
Elimş tutdu uyuyo şimdi bırakmıyoda bni (;((

evet canim becereklidir..arabayi hic tamire vermeyiz mesela,bütün ev islerini yapar..laminat,fayans...evimizi kendimiz tamir etmistik..bi cam takmadigi kalmisti,onuda yapti
oturma odasinin oson camlarida bu gün bitiyor sükür..boya badanada halloldumu tamamdir bu is

gecmisolsun mervisim...insallah cabucak iyilesir

çok geçmiş olsun. inşallah bian önce iyileşir

Allah sifa versin canım

Kaldı boya badana o daha cabuk biter kaltanxim cofu gitmis azi kalmis

Yasemincigim neguzel biraz nefes alirsin nezamana kadar kalacak kv

Amin inşallah

Valla kurcalama yasemin gitmisler iste zamanini boaver izin al ve kafani dinle esinle vakit gecirmis olursun cocuklar bile duzene girdi diyorsun daha ne bak derin bir nefes al ve evinin tadini cikar

:

bence iyi olmuş gitmeleri, eşinle sonunda başbaşa kaldınız, inşallah işi de olur da çok güzel olur..
tekrar size mi dönecekler, ne zaman gidiyorlar evlerine?

Allah huzuru yuvanızdan eksik etmesin inşallah
saolun kızlar.haftasonu gittiler walla ne ne zaman gidecekleri ne ne zaman dönecekleri belli olmuyor kafalarına göre.ama nisanda memlekete dönecekler.kendimi kötü gelin gibi hissediyorum durumdan şikayet edinceama cok yanlıs zamanda oldu herşey.yoksa iyilerdir.
iş meselesi olursa ne yapacagım bilmiyorum.şuanki işyerim gecici avime yakın yer yılıp yeniden inşa olacak geri dönecegiz.ama nekadar sürer o süre için evi taşımaya değer mi bilemiyorum.evden uzakkken bakıcıya bırakıp çalışmakta zor.tek güvencim rabbim.beni ve cocuklarımı bu durumda olan herkesi iyi insanlarla bakıcılarla karsılastrsın.

mervecim miniğe acil şifalar dilerim.aslında biraz çinko şurubu kullansan direnci artardı.

Takipte kall :13: ya da

mervecim miniğe acil şifalar dilerim.aslında biraz çinko şurubu kullansan direnci artardı.

Eşinle başbaşa tüm sorunlarınız hallolur inşallah Yasemin ablacım

Canim kamera sistemi kur ve isyerinden takip et

Takipte kall :13: ya da

Eşinle başbaşa tüm sorunlarınız hallolur inşallah Yasemin ablacım

Sule hala iyilesemedi mi yaa
Banu ne yapti acaba
Ahsen su 2lt oldu hadi kosss :)

Cuma yaklastikca ziyatetci sayimiz artiyor
3kullanici 4 ziyaretci
Boşuna bakmayin biz yedik bu hafta hep yefik ki sistik sistik
Belki inanip bu aksam cozuturlar birinci biz oluruz

Cok sevindim senin adina cnm.sizin ilaciniz zaten basbasa kalmakti

Kizlar bi itirafta bulunuyum ben pazartesi gunu tarida 65, 8 i gordum iste iki gundur iygrasiyorum bu sabah sukurler olsun ki 64, 7 yi gordum ama cumaya kadar bi ikiyuz ucyuz hr daha veririm inşallah

Menu paylasmayanlar ee hadii

Oooo i da busey micnm. Benim regl bu sabh bitti.pazt tartildigimda 70.3 u gormustum sukur simdi 69 yarin ne cikar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…