Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hamile olma ihtimalin varmi baci

Anaa ben tam o sormustum msj gormemisim .hayirlisi olsun canim istiyormusunuz peki bebis

canım hiç belli olmaz valla:)) benim oğluma hamile kalışım da ummadık şekilde oldu, bir de üstüne adet gördüm, reglim başladı sandım sonra kesildi, sonra baktım tuhaf belirtiler var test yaptım neyse ki adetim sökülsün diye maydonoz suyu falan içmedim.. hatta o zamanlar 3 arkadaş bebek düşünüyorduk, bizden 1 sene önce evlenen arkadaş daha önce istiyordu ben de olabilir de olmayabilir de modundaydım, arkadaşlar dalga geçti en başta sen hamile kalırmışsın bi de dediler, ben de yok canım teknik olarak mümkün değil reglim başladı demiştim meğer hamileymişim..

Valla test yap canim benim en buyuk belirtim uykuydu yok boyle bir uyku nasil bir uyjudur o keske hamile kalsamda öyle uyusam yine

canım inşallah en kısa zamanda olur sen hiç canını sıkma..
benim arkadaş da çok istiyordu artık stres yapmaya başladı neden olmuyor diye.. sonra ablası attan düşüp ciddi bir ameliyat geçirdi, ona bakarken vs o ay hamile olduğunu öğrendi, çünkü bi tek o ay bu konuya odaklanmadı :))
bir de saraçoğlunun incir kürünü denedin mi? çok tavsiye ediyorlar..

biz de dün gece ailecek 9.30da uyuduk sonra sabaha karşı 4.30 gibi uyandık hep birlikte 1 saat kadar sonra tekrar uyumuşuz ve ben de sanki 4.30dan sonra uyumuşum gibi zor kalktım...

biz de dün gece ailecek 9.30da uyuduk sonra sabaha karşı 4.30 gibi uyandık hep birlikte 1 saat kadar sonra tekrar uyumuşuz ve ben de sanki 4.30dan sonra uyumuşum gibi zor kalktım...
Uyuyup uyaninca tekrar yatmamak lazim yoksa rezil oluyir insan bas agrisi basta bende sabah 5te kalktim uyuyamadim dusa girdim sonra uyku bastirdi haydi geri yat simdide uykum var iste masanin ustunde uyuyacagim
Haklisin kafan rahat olunca geliyir bende ilkinde imkani yok dedim sekiz gun gecti testti etrafimdakilerin zoruyla yaptim sozum ona korunuyorduk hamile kalmisim bencede iyle olmali supriz olmali icim rahat ne esimde nede bende bir sorun yok ben tedbirimi aldim rabbim buyuk

O minigi yerim ben ya herkes yatiyo o geziniyor valla dislerimi sıkı yorum sen anlattikca

Kizlar bi itirafta bulunuyum ben pazartesi gunu tarida 65, 8 i gordum iste iki gundur iygrasiyorum bu sabah sukurler olsun ki 64, 7 yi gordum ama cumaya kadar bi ikiyuz ucyuz hr daha veririm inşallah

Menu paylasmayanlar ee hadii

Bende erkenden uyumak istiyorum ama 12 once yatamam piskopat bi kizim var gece 12 yatar gece ucde dortte uyanir salona inelim diye tuturur ve nekadar mucadrle etsemde kazanan o olur

kvdemler tam lazım oldukları an büyük kaynıma gittiler.hususi yapılmış birşey değil ama öyle denk geldi.işyerim taşındı eve uzagım veeee eşime iş teklifi geldi şuan diploma onayı denklik vs ile uğraşıyor.yarın iş görüşmesi var mecburen izin alacam.
ama evde cekirdek aile kaldıkya eşimle arayı düzellttik birbirimizi yeni görmüş gibi olduk.yanlış anlaşılmaları vs konustuk.ikimizde zoz zamanlar ayrı zamanlar gecirmiştik tam birbirimize destek olacagımız zaman aynı evde ayrı yaşamak zorunda kaldık.çocukların bile uykusu cok şükür düzene girdi.akşam evde bir sessizlik hakim oluyor.birde evde herşey almış başını gidiyor haftaya izin alacam düzen kuracam.evde başka kadın olup bişeyleri yapınca nasılsa yapıldı oluyor yapılmasa en azından kendime göre yaparım.

VAlla zopalayn beniii bu ne yaaa cok dustu motivasyonummm

Halledecem insallah insallahhh off

Yok canm haklisin ki rezaletti menu karnm sisti gibi daha da haftaya anca olurm bence boyle sis kalacam yaa nedir cektigimiz yaa :)) ama hallederm haftaya merak etmeyinn

Son düzenleme:

haklısın canım ne zaman gelmesi gerekiyorsa o zaman gelecek dünyaya, bi sorun da yok çokşükür, yeğen haberi alırız inşallah hayırlı bir zamanda

Yasemincigim neguzel biraz nefes alirsin nezamana kadar kalacak kv

Bacilar ben kacar arkadas aradi arkasa gidekk diye banada gezme olsun guya utu yapacadim neyse utu beklesin aksama gorusuruz muck

haklısın canım ne zaman gelmesi gerekiyorsa o zaman gelecek dünyaya, bi sorun da yok çokşükür, yeğen haberi alırız inşallah hayırlı bir zamanda
Amin inşallah
Valla kurcalama yasemin gitmisler iste zamanini boaver izin al ve kafani dinle esinle vakit gecirmis olursun cocuklar bile duzene girdi diyorsun daha ne bak derin bir nefes al ve evinin tadini cikar
İddeali derken kesin 200 gr veririm yanii:)

Bende erkenden uyumak istiyorum ama 12 once yatamam piskopat bi kizim var gece 12 yatar gece ucde dortte uyanir salona inelim diye tuturur ve nekadar mucadrle etsemde kazanan o olur
Senin kiz inatci desene
Yok canm haklisin ki rezaletti menu karnm sisti gibi daha da haftaya anca olurm bence boyle sis kalacam yaa nedir cektigimiz yaa :)) ama hallederm haftaya merak etmeyinn

Halletmezsen pesindeyim

bence iyi olmuş gitmeleri, eşinle sonunda başbaşa kaldınız, inşallah işi de olur da çok güzel olur..
tekrar size mi dönecekler, ne zaman gidiyorlar evlerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…