kvdemler tam lazım oldukları an büyük kaynıma gittiler.hususi yapılmış birşey değil ama öyle denk geldi.işyerim taşındı eve uzagım veeee eşime iş teklifi geldi şuan diploma onayı denklik vs ile uğraşıyor.yarın iş görüşmesi var mecburen izin alacam.
ama evde cekirdek aile kaldıkya eşimle arayı düzellttik birbirimizi yeni görmüş gibi olduk.yanlış anlaşılmaları vs konustuk.ikimizde zoz zamanlar ayrı zamanlar gecirmiştik tam birbirimize destek olacagımız zaman aynı evde ayrı yaşamak zorunda kaldık.çocukların bile uykusu cok şükür düzene girdi.akşam evde bir sessizlik hakim oluyor.birde evde herşey almış başını gidiyor haftaya izin alacam düzen kuracam.evde başka kadın olup bişeyleri yapınca nasılsa yapıldı oluyor yapılmasa en azından kendime göre yaparım.
Blucum test yaptinmi merak ettim valla
şeyda coskunun 6 günlük diyetini yapmaya başladım..
deneyen var mı arkadaşlar??
yalnız gerçekten kara buğday çok tok tutuyor
kahvenin yanında çikolata bile yemedim..
canım istemiyor desem yalan olur da dayanabildim dersem bu doğru
uzun zamandan beri ilk kez ara öğün abur cubur vs olmayan bir gün geçirdim...
mutluyuummm
inşallah kısa bir sürede bikaç kilo verebi,lirim buna ihtiyacım var.
tartıda eksi görmek bana çok iyi geliyor motive oluyorum
Canım yok daha yapmadım
Eşim dün ufak bir kaza geçirdi arabayla, çarpan çocuk 16 yaşında o an polise teslim etse direkt hapse gidecekti, yalvarmış masrafı öderim diyr o da güvenip kimlik fotoğrafını ve plakasını alıp bırakmış, bu Araplar öyle şerefsiz ki tabi ki bugün önce açmadı telefonu sonra eşim tehdit mesajı atınca açtı parayı yarın Getircem dedi sonra da akşam babası aradı vermiyorum parayı istersen polise git diye, eşim de elçilikten birini aldı gitti hem sinir oldum hem eşime kızdım nasıl güvendi diye, hem de gerginim şimdi inşallah bir sorun olmaz diye..
Iş çıkışı çocuğun babası aramadan önce yürüyüşe gittim 5,7 km yürüdüm bugün 1 saatte.. Daha tempolu yürümeye korktum hamile olabilirim diye.. Ama karnım fena şişti, adet olacaksam da olsam da bitse nefret ediyorum bu şişlikten ve gerginlikten
Canım yok daha yapmadım
Eşim dün ufak bir kaza geçirdi arabayla, çarpan çocuk 16 yaşında o an polise teslim etse direkt hapse gidecekti, yalvarmış masrafı öderim diyr o da güvenip kimlik fotoğrafını ve plakasını alıp bırakmış, bu Araplar öyle şerefsiz ki tabi ki bugün önce açmadı telefonu sonra eşim tehdit mesajı atınca açtı parayı yarın Getircem dedi sonra da akşam babası aradı vermiyorum parayı istersen polise git diye, eşim de elçilikten birini aldı gitti hem sinir oldum hem eşime kızdım nasıl güvendi diye, hem de gerginim şimdi inşallah bir sorun olmaz diye..
Iş çıkışı çocuğun babası aramadan önce yürüyüşe gittim 5,7 km yürüdüm bugün 1 saatte.. Daha tempolu yürümeye korktum hamile olabilirim diye.. Ama karnım fena şişti, adet olacaksam da olsam da bitse nefret ediyorum bu şişlikten ve gerginlikten
yok duymadım ben hiç sürekli aynı mı beslenceksin??
sevindim senin adına
inşallahh kimi motive etmezki - görmek
yok altı gün farklı
birinci gün karbonhidrattı karabuğday
yarın protein günü
hemde ne ınatcı anası okadar ınatcı degıldır ama kaynanaya cektı kesın:)Amin inşallah
Valla kurcalama yasemin gitmisler iste zamanini boaver izin al ve kafani dinle esinle vakit gecirmis olursun cocuklar bile duzene girdi diyorsun daha ne bak derin bir nefes al ve evinin tadini cikar
Senin kiz inatci desene
Halletmezsen pesindeyim
aşkım kıyamam bacı ıkı gune kalmaz toparlanır Allahın ıznıyleAllh razı olsun kızlar hepsini alıntı yapamadım galiba
Sabaha kadar uyumadım ki hala öleyim
Hastaneye gittik bogazları cok kötüymüş
Tahlul yaptılar hersey normal
Gelişimi falanda iyi kızlar kendi doktorumuza gittik bebekliğinden beri ilginebçn doktora
Dedım acaba bunyesini zayıf hep hastayız bu aralar
İlk gece kusma atesten gıtmıştık kızım ogun kusmaktn mahvoksu bide ögüre ögüre afedersnz bogazları tahriş olmuş üstünede ateş gelince tmm
Antibiyotuk 72 saat sonra etkı fösterırmiş ewde su ile sürekli sil dedi
Bakalım nolcK
Dua edın kızına onu böle sönmüş görünce mahvoluyorunm
Elimş tutdu uyuyo şimdi bırakmıyoda bni(;((
bugun evde olaydım garantıyde emme suan yusuf yusuf ıdıyom yarın ıcın:18:Cuma yaklastikca ziyatetci sayimiz artiyor
3kullanici 4 ziyaretci
Boşuna bakmayin biz yedik bu hafta hep yefik ki sistik sistik
Belki inanip bu aksam cozuturlar birinci biz oluruz
ya ben kendimi hiç iyi hisettmiyorum inşallah daha da düşmemiştir değerlerim atak yaşamam tekrar kortizon kullanmak zorunda kalmam
sabah 2kayısı su
kahvaltı yumurta 1dılım cavdar peynır zeytrın 3 dane yesıllk bır cay k.recel bir t.k tereyag domates
ogle bır tabak kısır 2 d borek tursu
ara neskafe
aksam salata
ara armut
su 2,5 lt bıtkı cayı 4 bardak spor yok
oglen olmadı ama aksam telafı etmeye calıstım tartı oncesı yememem lazımdı ama cok acıkmıstım arkadasta senın ıcın az yaglı ınce yaptım dıyınce yedım ozur dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?