Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım akşam ekmek yerine hamsi yeseydin ya:)) neyse artık nasılsa güzel spor yapmışsın:)

maşallah canım günün güzel geçsin inşallah:)
bence gayet güzel olmuş menün tebrikler ekmeği mümkünse öğlen tüket diyecem ama sanırım işyerinde yiyorsun.. olsun bence bu hali de güzel..

maşallah sevilay tam karatay olmuş çok güzel

Evet evet ne yazık ki çok kötü biliyorum pofff...sanırm regl de yaklaşıyo ondan da oldu o artı, neyse bu hafta olmasa da haftaya toparlarım; yarından itibaren askerrr hizayaaa tekrarr!!!

neyse canım ben cnını sıkmak için demedim, artık geçmiş bugün telafi edersin inşallah..
regl beni de çok etkiliyor haklısın..

canım çok geçmiş olsun senin kız çok sık mı hastalanıyor ne ya :26: doktora git bence mutlaka...

maşallah canım günün güzel geçsin inşallah:)
bence gayet güzel olmuş menün tebrikler ekmeği mümkünse öğlen tüket diyecem ama sanırım işyerinde yiyorsun.. olsun bence bu hali de güzel..

akşamları ben pek yemek yemem yani öğlen 1de yiyorum eve gidene kadar 6 oluyo akşam. ve acıkmış halde gidiyorum yemek yapıp yiyene kadar ne bulursam saldırıyorum. o yüzden böyle çözüm buldum salata tarzı şeylerle geçiştiriyorum akşamı hem hafif oluyo hemde ben bian önce doyup saldırıştan kaçıyorum sonra yemek yaptğımda karnım tok oluyo babam yiyip kaldırınca sofrayı bidahada çaydan başka bişey aramıyorum

ben de menümü yazayım; dün azcık karataydan çıktım:)

sabah: 2 dilim ekmek yumurtalı+ peynir+ zeytin+ domates salatalık

6 saat sonra ( toplantı nedeniyle geç yemek zorunda kaldım ama iyi oldu ekmekler gitmiştir kesin:)) ): salata ve 1 bardak kefir (azcık ıspanak kalmıştı onu da yemek istedim ama yiyemedim salata ve kefir yetti, öğlen az yemeye alışmışım çok sevindim)

3,5 saat sonra: 3 yk tarçınlı yoğurt, azcık ekmek ve peynir, 1 parça çikolata, tavuk ve 3 yk erişte+ salata+ 1 bardak kefir

kızlar dün akşam çok halsizleştim aslında 2-3 gündür böyleyim, bir uyku hali var sürekli.. eşim de burada kepse diye bir yemek var pilav üstü tavuk et vs.. ondan alayım dedi kendisi çok sever, ok dedim, sonra gelene kadar çok acıktığımı hissedince yoğurt yedim kesmedi, azcık ekmek ve peynir yedim, sonra çikolatayı görünce 1 tablet yedim sadece, tablet derken kare ince oluyor ya onlardan..eşim geç kaldı ufak bir kaza geçirdi çünkü, o yüzden oldu bunlar.. sonra yemek gelince de tavuk ve salata yedim yanıdna da 3 yk erişteden yedim..

ekmek ve çikolata kaçamak oldu malesef.. ama işte görüldüğü gibi sabah ekmek yiyince akşama kadar idare etmedi beni.. karatayda herşey zincirleme:)) bugün inşallah yürüyüşle telafi edeceğim..

reglim de hala başlamadı, halsizlik uyku hali arada baş dönmesi birleştirince hamilelikten şüpheleniyorum yaa... :26:

aslında akşam hafif yendi mi çok güzel farkediyor kiloda.. arada 1 kase çorba ve salata, ya da köfte ve salata da yesen o da güzel olur, önceden hazırlayıp buzluğa koysan gelince üstünü çıkarana kadar pişer bile:)

Cok iyi yapiuosun gozfecigim bence aksami nekadar hafif atlatirsa kilo vermrsi okadar kolay olur

Hamile olma ihtimalin varmi baci

reglim de hala başlamadı, halsizlik uyku hali arada baş dönmesi birleştirince hamilelikten şüpheleniyorum yaa... :26:

Anaa ben tam o sormustum msj gormemisim .hayirlisi olsun canim istiyormusunuz peki bebis

Valla test yap canim benim en buyuk belirtim uykuydu yok boyle bir uyku nasil bir uyjudur o keske hamile kalsamda öyle uyusam yine
Sen bana burada kelekmi dedin yoksa kelek yedigimimi sordun:))

Yok kiz sana demedim bize kelek yapma dedim cislari yeyip

En guzeli valla ama ben ogleni erken yedigim icin vede onu yurudugum icin acikiyorum bende aksam uzeri arati duzgun yapdamda eve gidince az mi yesem kocacijta yaz geliyir salata corba yiyelim yemek yapma demisti dun canima minnet olur valla

Kardesimin kickboks hareketlerini yapsam hergun ne git kalir ne gobek galiba suan heryerim agriyor bacaklarimin ickerine kadar sirtim yanlarim kollarim ustumden tir gecmis gibiyim :84::84:

aynen canım aslında öyle hazırlasamda olur iyice düzene gireyimde şöyle salatayla bikaç kilo verip hızımı alınca proteine dönücem o zaman hallederim onları
Cok iyi yapiuosun gozfecigim bence aksami nekadar hafif atlatirsa kilo vermrsi okadar kolay olur
gerçektende çok faydası oluyo akşamı hafif geçirmenin. insan hem rahat huzurlu oluyo hemde sabah bile fark 100 gr da olsa gözüküyo
En guzeli valla ama ben ogleni erken yedigim icin vede onu yurudugum icin acikiyorum bende aksam uzeri arati duzgun yapdamda eve gidince az mi yesem kocacijta yaz geliyir salata corba yiyelim yemek yapma demisti dun canima minnet olur valla

ooh miiss

günaydın kızlar geçmişe bi göz gezdirdim.
dün akşam oğlumu ve büyük kzıımı yatırdım.saat 9a gelmemişti minik geziyordu ortalıkta uyuyakalmısım.ben ve 8:30da uyumak.eşim 2 defa geldi başıma çay yaptım geldi diye ama nafile.sarhoş gibiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…