- 11 Kasım 2010
- 19.124
- 34.014
- 798
aaa bütün alıntılarım gitmiş deli olucamm

selam kızlarr kurstan geldim çok acık karnımı doyurcam
dilekcim canım evet biraz rahatsızım kan değerlerim düşük halsizim biraz ama bunada şükür canım gecer inşş
ayferım aslında gitmıycektım yoruluyorum ama evde de kalınca dahada hasta oluyorum kendimi dinlemıyorum en azından
ohh süpermiş çok sevındım, hiç uzulme valla eşinde işe girerse bi bakıcı tutarsınız çok daha iyi olur hatta yatılı bile olmasa olur
kötü gelin olmakla hiç alakası yok bence erkeler çocuk gıbı ne olursa olsun anne babaları yanındayken resmen huy değiştiriyolar

selam kızlarr kurstan geldim çok acık karnımı doyurcam
dilekcim canım evet biraz rahatsızım kan değerlerim düşük halsizim biraz ama bunada şükür canım gecer inşş
ayferım aslında gitmıycektım yoruluyorum ama evde de kalınca dahada hasta oluyorum kendimi dinlemıyorum en azından
kvdemler tam lazım oldukları an büyük kaynıma gittiler.hususi yapılmış birşey değil ama öyle denk geldi.işyerim taşındı eve uzagım veeee eşime iş teklifi geldi şuan diploma onayı denklik vs ile uğraşıyor.yarın iş görüşmesi var mecburen izin alacam.
ama evde cekirdek aile kaldıkya eşimle arayı düzellttik birbirimizi yeni görmüş gibi olduk.yanlış anlaşılmaları vs konustuk.ikimizde zoz zamanlar ayrı zamanlar gecirmiştik tam birbirimize destek olacagımız zaman aynı evde ayrı yaşamak zorunda kaldık.çocukların bile uykusu cok şükür düzene girdi.akşam evde bir sessizlik hakim oluyor.birde evde herşey almış başını gidiyor haftaya izin alacam düzen kuracam.evde başka kadın olup bişeyleri yapınca nasılsa yapıldı oluyor yapılmasa en azından kendime göre yaparım.
ohh süpermiş çok sevındım, hiç uzulme valla eşinde işe girerse bi bakıcı tutarsınız çok daha iyi olur hatta yatılı bile olmasa olur
kötü gelin olmakla hiç alakası yok bence erkeler çocuk gıbı ne olursa olsun anne babaları yanındayken resmen huy değiştiriyolar