• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Oo takim hareketli kapisan kapisana benim rakibem nerde suu diye gelir simdi ...
Kocumdan izin cikti kizlar iki kare bittere hergun yemem tabi o ayri mevzu :9:
Bu arada suuu benim 1 lt oldu haydiii tempoooo

Oo takim hareketli kapisan kapisana benim rakibem nerde suu diye gelir simdi ...

:1::1::1: haydiii yarım litre dahaaa. benmde 1 olmuştu geçiyorum şimdi senii lıkır lıkır lıkır lıkır :9::9:

Kızlar buraya yeni baslıyomus gibi yapıcam
Hemen suyumu ve sabah ac karnına sirkeli suyuma baslıyayım
Bugun suyuma dikkat edecegim
Hadi bismillah:))

DUn yediklerim
İki yumurta
Peynir
Domates
1form bisküvi

5badem
Sekersiz turk kahve

Karabugdayli salata

Turk kahve
1kare biter

Çorba
4 köfte

1portakal

kızlar sabah 1 lt su 1 kupa çay 1kupa kahveyi içtim öğle arası wcye gitmeden 15-20dklık yürüme mesafesindeki evime gideyim dedim.ay bi fenalaştım eve zor attım kendimi.bi gün rezil olacam diye cok korkuyorum.3 tane normal dogum yaptım dogumlardan sonra tutma kapasitem ister istemez azalıyor:37:

kızlar sabah 1 lt su 1 kupa çay 1kupa kahveyi içtim öğle arası wcye gitmeden 15-20dklık yürüme mesafesindeki evime gideyim dedim.ay bi fenalaştım eve zor attım kendimi.bi gün rezil olacam diye cok korkuyorum.3 tane normal dogum yaptım dogumlardan sonra tutma kapasitem ister istemez azalıyor:37:

Vayy ucude normal ha maşallah subanallah :nazar: bende ayni durumdayim wc ile acayip iyiyiz kanka olduk

Böyle durumlarda ne yapmalıyım
Regl gecikti ondan sanirim
merhaba canım seninle tanısma fırsatımız olmadı.ben yasemin 34 yaşındayım 3 cocuk annesiyim istanbuldayım.etine dolgundan biraz daha dolgunca bir tırtılım kelebelolacam.:))
soruna gelince özellikle regl şişliklerine diyetisyenim günlük en az 3 lt su demişti.birde gebelik korkun yoksa maydanoz adaçayı papatya regle yardımcı olur.

Böyle durumlarda ne yapmalıyım
Regl gecikti ondan sanirim
Herhangi bir hamilel ik supgen yoksa maydonozu kaynagip shyunu ic siskinlige iyi geliyor kotu gelirse limon ekle içine
Kızlar buraya yeni baslıyomus gibi yapıcam
Hemen suyumu ve sabah ac karnına sirkeli suyuma baslıyayım
Bugun suyuma dikkat edecegim
Hadi bismillah:))
Hadi bakalim mervecim Bismillah
:26: ben bardakla hiç su içememmm 1 bardak sonra midem bulanıyoo

Canim su ara ara bardak bardak icilmeliymis vucutta kullanilsin yojsa litre litre ictigin su cok cabuk cise donuyir ise yaramadan

Kizlar ogle arasinda bahcede 45 dk yurudum burde bizim bahce inisli cikisli bildigin yokus cikiyiruz cok iyi geldi bacaklarim hala tip tip pit pit atiyor simdide limonlu firm cayimi iciyorum bu son bRdagim iki fincandan cok icmek yok bide meyvsli icerim ohh superim superr:10:

evet mervecim bende sana katılıyorum sanki bugün yeniden başlamış gibi yoksa bende adapte olamayacagım.en son diyetisyen randevum dedimin vefat ettiği gündü sonrasındada diyetisyene dönemedim izin almış.bende bugün herşeye yeniden başlayacagım hemen şimdi diyetisyeni arayıp ilk mümkün zamana randevumu alıyorum.

ahsencim nasılsın baban nasıl oldu geçmişe cok bakamadım.

hadi bakalııımmm seni bekliyor olacağımm :ssz::1:

Bekle beniii hahahaha :))

Evet ya costuk masallahh
Ben bugn 2 lt yaptm sabah ultrasonlu kontrole gittim ıcın bol sulu gune başladm :))

dünki menümü yazayım:

sabah: klasik karatay kahvaltısı (+1 bardak kefir)

4,5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir

4,5 saat sonra: yarım kase ev erişteli tavuklu çorba (ev eriştesine karatayda az miktarda izin var:) )
azcık zeytinyağlı fasulye
azcık bulgurlu ıspanak yoğurt
salata

sıvı: 2 lt su + 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
spor: 5,6 km yürüyüş (7700 adım) + 50 mekik + 30 squat+ bacak hareketleri
Harika valla ne deyim

Dun menumu yazamadim ama sukur skinti yok .bu arAda 2. Lt ye basladim suda.suuuuuuu

Back