- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo takim hareketli kapisan kapisana benim rakibem nerde suu diye gelir simdi ...
Kocumdan izin cikti kizlar iki kare bittere hergun yemem tabi o ayri mevzu
Bu arada suuu benim 1 lt oldu haydiii tempoooo
haydiii yarım litre dahaaa. benmde 1 olmuştu geçiyorum şimdi senii lıkır lıkır lıkır lıkır
![]()
Kiz litre su degil bardak bardak icilen su ise yariyor
kızlar sabah 1 lt su 1 kupa çay 1kupa kahveyi içtim öğle arası wcye gitmeden 15-20dklık yürüme mesafesindeki evime gideyim dedim.ay bi fenalaştım eve zor attım kendimi.bi gün rezil olacam diye cok korkuyorum.3 tane normal dogum yaptım dogumlardan sonra tutma kapasitem ister istemez azalıyor![]()
merhaba canım seninle tanısma fırsatımız olmadı.ben yasemin 34 yaşındayım 3 cocuk annesiyim istanbuldayım.etine dolgundan biraz daha dolgunca bir tırtılım kelebelolacam.:))Böyle durumlarda ne yapmalıyım
Regl gecikti ondan sanirim
Herhangi bir hamilel ik supgen yoksa maydonozu kaynagip shyunu ic siskinlige iyi geliyor kotu gelirse limon ekle içineBöyle durumlarda ne yapmalıyım
Regl gecikti ondan sanirim
Hadi bakalim mervecim BismillahKızlar buraya yeni baslıyomus gibi yapıcam
Hemen suyumu ve sabah ac karnına sirkeli suyuma baslıyayım
Bugun suyuma dikkat edecegim
Hadi bismillah:))
:26: ben bardakla hiç su içememmm 1 bardak sonra midem bulanıyoo
Arkadasim inan bir anda olmadi.bak yari diyedisyen olduk nefis iste yine de tuzagina bazen dusuyozgerçekten çözmüşsünüz hiç zararlı fazla bişey yemiyorsunuz.
menülerinizi taklit edicem
hadi bakalııımmm seni bekliyor olacağımm![]()
Oo takim hareketli kapisan kapisana benim rakibem nerde suu diye gelir simdi ...
Kocumdan izin cikti kizlar iki kare bittere hergun yemem tabi o ayri mevzu
Bu arada suuu benim 1 lt oldu haydiii tempoooo
Harika valla ne deyimdünki menümü yazayım:
sabah: klasik karatay kahvaltısı (+1 bardak kefir)
4,5 saat sonra: salata ve 1 bardak kefir
4,5 saat sonra: yarım kase ev erişteli tavuklu çorba (ev eriştesine karatayda az miktarda izin var:) )
azcık zeytinyağlı fasulye
azcık bulgurlu ıspanak yoğurt
salata
sıvı: 2 lt su + 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
spor: 5,6 km yürüyüş (7700 adım) + 50 mekik + 30 squat+ bacak hareketleri
Cok tesekkur ederim canim ya.sukur ayaga kalkmaya dolasmaya basladi.sen nasilsin bugun hala devam ediyo mu bas donmenahsencim nasılsın baban nasıl oldu geçmişe cok bakamadım.