Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım listeler güzel, her hafta hatta gün gün bile değişik o nedenle keyifli, artık ara öğünlü beslenmeyi doğru bulmadığım için ben yapmıyorum, en azından detoks sıvıları var orada onları yaparsan ödem atabilirsin bir de metabolizman hızlanır..

günaydin canim..tesekkürler sen nasilsin..sohbet edemez olduk..oglusun alistimi yardimciniza

evet kaptancım karşılaşamıyoruz ki, ondan oluyor:) senin yoğunluk bitsin yine yazışırız
oğlum alıştı çokşükür, yani eskisine göre daha iyi, ingilizce öğrenmeye başladı bile, çocukların hızına inanamıyorum..maşallah diyeyim hep korkuyorum var ya bi sıkıntı olursa diye:)

doktorcum oğlum alıştı çokşükür, ben daha çabuk alıştım :))) meğer ço kyoruluyormuşum ve onca tempoya rağmen daha az kilo verebiliyordum belki de stres yaşadığım için veremiyordum, bir de eşimle yürüyüşe çıkacağız bundan sonra 2 gün yürüyüp 1 gün ara vereceğim..

Harika valla ne deyim

sağol sevilaycım

Rakibecigim sizi bugun boooool pozitif enerjili goruyorym.iddia ise yaradi galuba

Rakibecigim sizi bugun boooool pozitif enerjili goruyorym.iddia ise yaradi galuba

Yok canım ben dune kadar pek bi ipib ucunu kacirmistim toparlamaya basladom sen beni gecersinde nisanda brn super olacagim ama superr

Bu arada bitki cayini ve kayisiyi cok kacirdim galiba karnim cok kotu agriyor

kızlaaaaaaaaaaaaaar bir mutluyum bir mutluyuuum sormayııınn..

ehliyet kursumu aradım kaldığım için ders randevusu alayım dedim. kız yenimi arıyosun cumartesi belli olmuştu zaten dedi. kalmıştırım ben o yüzden ders alcam dedim. kız geçmişsin dedi gerek yok derse dedi aman bir mutlu olduum bir mutluuuuuuuu çok sevinçli oılduuuuuuuuuuummm sizinle paylaşayım istedim

basarı hikayelerini okudum biraz.... zayıflayanların hepsi bol su içmiş...
ve akşam ortalama altıdan sonra bişey yememişler

Hadi hozun aydin canim benim cok icerlemistin ilkine bak tekrar derse getek kalmadan aldin

basarı hikayelerini okudum biraz.... zayıflayanların hepsi bol su içmiş...
ve akşam ortalama altıdan sonra bişey yememişler

Canim bir aradtirmaya gore sadece aksam yemeginden sonra birsey yemeyenlerin ayda bir kilo verebildikleri soylenmisti aslinda aksam degil olay yatma vaktinle yemek vaktin arasindaki sure onemli saat gece onikide yatan biri (yani ben) saat 17:00 de yemek ywrse saat 22:00de aclik yasayip abur cubura saldirir (tipki ben bennn ) o yuzden yemek saatinle yatma saton aradinda en az iki en cok bes saat olmali diye düşünüyorum

Kizlar aksam annemlerdeyiz ve hamsi tava varmis birde benim en sevdigim yarma corbasi (yayla corbasinin yarmali hali )
Ksc hamsiye izin var corba bol salata 5 tanede hamsi yesem cok mu olur

Kizlar aksam annemlerdeyiz ve hamsi tava varmis birde benim en sevdigim yarma corbasi (yayla corbasinin yarmali hali )
Ksc hamsiye izin var corba bol salata 5 tanede hamsi yesem cok mu olur

5 hamsimiii. dukan diyetimiydi bilmiyorum ama proteinlere sınırsız izin vardı. ben bi ara denedim gerçekten et peynir süt sabah tartıda fazla çıakrtmıyodu. bence ekmek kesinlikle yeme hamsi sayını yükselt. yinede sen bilirsin ama proteinler vücuda zararsız ben et süt peyniri yerken hiç korkmam

kızlarr selammm

çok şükür hayırlısıyla atlattık geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim.... kemiğinde kist çıkmıştı oğlumun onu aldılar 15 gün sonra kontrolü var...

hastane şartlarında düzenli beslenemedim hep ekmek arası tost felan yedim... yinede 100 gr vermişim..... şu anda kilom 93,100 ama daha da vereceğim.... yarın kısmetse daha öncedende yapmış olduğum bi zararını görmediğim hollowodd diyetine başlıyorum bu önümüz deki 2 hafta içinde acil olarak biraz kg vermeliyim çünkü nişanımız var... bu diyeti yaptığımda enson 2 haftada 7 kg vermiştim....bakalım şimdi ne olcak....

Esmer hoşgeldin oglunun ameliyati nasıl gecti

canım iyi geçti o bölgeyi temizlediler doldurdular platin taktılar kalçasına 1 ay basmayacak ....ama zor olan ameliyattı atlattık çok şükür... bundan sonrası allahın takdiri....

Canim firinda yada buglama olsa tmm hic korkma sayidan ama tavada canim benim koca sadece oyle yiyor annemde sagolsun yapip cagiriyor

Sukir temizlenmis birdahada gelmesin inşallah canım ♥
Rabbim sifasiz dert vermesin kimseye
Zaten listeye alinmadin henuz herseye yeniden basliyoruz musmutlu bir nisan bizi bekliyor mart cabuk gececek kilolarda carcabuk gidecek cok sagliksiz degilse bahsettigin diyet sorun yok
Zaten diyete yeni basladigin icin ilk haftalar guzel gidecek haftaya listede birinci gorecegiz seni eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…