• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben geldimmm akşam yatılı misafirim vardı biraz önce gittiler

uff kızlarrr kan değerlerim düşmüş ya benım çok bılmış kocam bı sure dıyetı bırak dedı bende ne alakası var zaten 1 aydır tık yok en azından ustune almamayayım dedım şımdı dıyet psikolojinden çıkarsam en az 2 kılo alırım, çok zorlamasam koruma gıbı beslensem uyarmı salı tekrar gıdıcem doktora inşş yukselmıs olur, yemekle alakası yok bence ama anlatamıyorummmmm

Canim dynde demirtim kirmizi et kan yapımında birevir bluecumda demis bak ona katılıyorum kesiikle karataya gecmelisin bu durumda

lahana için mii ? canım revani var onu yazmayı unuttum :1::1: revani yemiyceğim için yemin ederiimmm.. birde lahana sarmasını Allahtan bulgurlu yaptırdık biz o yüzden sanırım pirinçteki kadar sıkıntı olmaz değilmi:18:
Lahananinda adedine sinir koy canim 3yk bulguru gecmeye ek sekilde ayarla
Az tabii kuzum hemde listeme göre çok az ama yiyemiyorum akşam pişirebileceğim başla bir şey yoktu mecburen en kolay ve doyurucu şey mantı gibi geldi gözüme. Bügünde böbrek ağrım başladı ilaçlar ağır mı geldi acaba yoksa su mu az bilemedim yaaa.
Geçmiş olsun hala toparlayamadin mi canim
Dersim ing.brans ogrt girdi.ben de elime yesil cayimi aldim ohhhhh deymeyin keyfime.herkese benden yesilcy

Bende kayisili form içiyorum da bu formlar ende mise agrisi yapiyor

3.mintika sali yoklama listesi

Erik:burda
Dilek:burda
Bleu:burda
Gozde:burda
Hilal:burda
Merve:burda
Ahsen:burda
Sule:burda
Gulsah:burda
Atessn:yok
Kaptan:yok
Banu: yok
Sekerkiz: yok

Kizlar banu ve tugbadan haberi olan var mi :50:

Canim dynde demirtim kirmizi et kan yapımında birevir bluecumda demis bak ona katılıyorum kesiikle karataya gecmelisin bu durumda

evet canım haklısınız yarından itibaren karataya başlıyorum hem ekmekte çıkmış olcak hayatımdan, ben şekeride karatay sayesinde bıraktım zaten, bu hafta yürüyüş yapmaya çalışıcam trambolınle bi süre vedalaşmam lazım trombositim 50 binin altında oldugu için kanama riskim var dikkat etmem lazım

kansızlık insanın yaşam kalitesini cok düşürüyor kızlar.konsatrasyon problemi halsizlik cok kötü ya normalde ben cok hareketliyim dün parmağımı oynatasım gelmedi.burda bile sayfaları okurken yoruluyorum:37:

Masallah 5 km yuruyus mu

evet canım pedometre ile ölçtüm, saatte 5 km hızla yürüdük eşimle, 1 saatin sonunda da tam 5 km oldu..pedometre çok iyi oluyor kaç adım attığını kaç km yürüdüğünü, geçen süreyi gösteriyor..son 2 dkda da hafif tempoda koştuk eve geldiğimde canım çıkmıştı:)
bugün yine yemeğim var çokşükür, yine yürüyeceğiz kısmetse..

canım bi dönem denedim karatayı çokta güzel kilo verdım sonra direndi vücudum ama şimdi dönüş yapsam şaşırabilir vücut çünkü suanda da dirence geçti çok haklısın tamam karataya dönüyorummm deneyeyim en azından

evet canım o şaşırma çok iyi oluyor ben de trde karatayı bıraktığım için karataya tekrar başlayınca vücut şaşırdı, geçen hafta 1,5 kilo verdim..58,7 olacağına 57,8 görmüşüm, 57 ye düşebildim çokşükür..

canım sen ciddi anlamda strese girmişsin, dışarı çıkıp gezmeye ve bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalış.. stres yaptıkça yeme isteğin artar.. evde durma çok..
Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Artık son 1 snesir kılo vercem aa su dıyeti yo su kadar su içtim
Bak bu cayda iyi geliyomus
Sürekli kılo verenlerin fotosuna bak
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )
Kafayı yicem kendime mesgulıyet bulmm lazım
Aynenn ben de oyle yapacagimmm ;)) ve tarti gunu mukemmel cikacagizz :)))
Spor cok onemliii ama saglikli beslenmek de bir o kadr onemli gercektenn ben de yarn kontrole gidiyorm izin varsa haftaya spor yaparm az da olsa

Di mi di miji :) yok yemedm aksam yer miym pizzanin cicdan azabi yettii :))

Canm dedigin gibi Allah baska dert vermesn tabi zor durumlarms ama irade sahibi olup 55 e dusersen mesele kalmaz hem gorunusu unut zaten onun icn vermiyosn su an sagligin cocuklarn icn diye dusun bencee
Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan
Benim psikolojik destek görmm lazım yok yok :9: gülesim geldi

Mervisim once su piskolojini düzeltmenin yollarini bulmalisin sonrasinda kilo iside halledilecek eminim ama piskolojini ilavlarin duzeltecegini hic sanmıyorum canim farkli yollar bulunmali senin icin
Bncede yha zaten ilaç almaya basladım böle aferdesiniz mal gibiyim yha
Ew işi yapasım gelmiyo ki bnm düşünün sabhtan kalkıp hertarafı ter dü eden bn
Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff
Yok arkadasim ya deme oyle 90 a falan cikarim.bak ben 69 kusurum 1 ay sonra falan dusunuyom artik.ama biliyom ilk cicukta cok heyecnli ve cahilldim.simdi ayni hatalari yapmam heralde.cunku kilo vermenin nasil zor oldgnu gorduk
Yha demeyımde canm bnm
İnsülin direnci var bnde normalde cok acıkan sütekli aseren biriyim
Hamilelikte mahvoluyorum
Sürekli yanımda tatlı bişi tasımam gerekıyo sekerim düşüyo
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani

Wallahi onu bi yapabilsem yha baskası bile böle ayy benmde kılo wermm lazı diyince hemen yemeden içmeden kesiliyorum iyice abarrtım yha
Kılo muhappetleri midem agrıyo artık bidefada güncek bişi konusalım yha Allah allah ( burası için demiyorum:) )

Canım bnm haklısında yani zaten saglık problemim bni engellemseydi 100 kıloya cıkardım ama dıs görünüste önmli oluyo malesef biz kadınlara
İnanın zayıf bir kadınla bir ortamda bulunmak istemiyorum eger öle bi durum söz konusu olursa bni görmniz lazım suskun pasif sürekli göZüm kadında falan

Geçen ütü yaptım ayy dedim giycegi zaman yaparım ütüyü elim saaırmıs geçen sölüyo ialcı bıraksammı yha offff

Yha demeyımde canm bnm
Hamilelikte mahvoluyorum
Böle hani bazen acıkırıızda bi hayıflık olurya işte aynn ole pkosum oldugu içinde yedigim yarıyo masallah ::) 70 kıloyla hamile kalmıstım tam 94 kıloylamı ne 92 mysi hatırlamıyom doguma gittim sen düşün canm ki cok bişi yemiyosun bile yani

mervecim insülin direncinin kırılmasını istiyorsan kalitesiz khidratları hayatından çıkarman gerekiyor..karatay teyze böyle diyor.. eğer ara öğünlü beslenmeye devam edersen insülin direncin hep kalır.. bu malesef böyle..

mervecim bu kadın hastalıkları için de karatay usulü beslenmeyi tavsiye ederim, omega 3 ve zeytinyağı çok iyi geliyor diyor..
bir de saraçoğlunun soğan kürü..
sen öncelikle temel sorunlar hallet, pko ve insülin direncin konusunda bir çözüm üret sonrasında hamile kal..
daha yaşın kaç ki acele ediyorsun duyan da 40 oldun ve çocuk sahibi olman gerek der yani:))) bu ruh haliyle hamilelik birleşirse sana da bebeğine de iyi gelmez..

mervecim blue haklı canım.bence sende biraz karatay takıl.insülin direncine iyi geliyor.psikoloji konusundada sen ilaç mı başlamıştın yanlış mı hatırlıyorum.

Yha demeyımde canm bnm
Hamilelikte mahvoluyorum

Cnm sen de mi benim gibi hamilelikten once kilo alanlardansin

gerçekten çözmüşsünüz hiç zararlı fazla bişey yemiyorsunuz.
menülerinizi taklit edicem

bu iyi bişey mi bilmiyorum spor yaptıgım günlerin ertesi günü tartıda eksi görmek istiyorum ama tam tersi oluyor.
o zaman moralim bozuluyor. spor yapasım gelmiyor

canım karatay yapsan aslında yükselir kan değerlerin.. karatay sayfalarına bakıyorum hep yükselmiş kan değerleri..
benim de demir yükseldi.. bol salata bol kırmızı et tüket...sabahları 1 avuç kuru üzüm yersin mesela, karatayda aslında zayıflarken yok ama senin ihtiyacın var..
sonra ceviz badem bunların hepsi iyi gelir.. bence karatay dene:)) hem eşinin gözüne az yemişsin gibi de görünmez zira az yemeyeceksin:)))

karatayın söyledikleri hem zayıflama hem sağlık açısından bana da cok doğru geliyor

bu iyi bişey mi bilmiyorum spor yaptıgım günlerin ertesi günü tartıda eksi görmek istiyorum ama tam tersi oluyor.
o zaman moralim bozuluyor. spor yapasım gelmiyor

Evet aslında bu da hatalarımızdan biri, hergün tartılmamak gerek haftada bir bu da bizim için cuma sabah wc sonrası kıyafetsiz şekilde tartılsak daha iyi ama işte dayanmak gerek :)

karatayın söyledikleri hem zayıflama hem sağlık açısından bana da cok doğru geliyor

Denemek lazım en güzeli hayat boyu uygulanabilir olması ve acıkmadan zayıflamak

Hanımlar bugün 7700 adım 5,6 km yürüdüm, eve gelince de bacak hareketleri yaptım 50 mekik çektim ve 30 squat yaptım

Back