Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah kahvalti yapamadim is yerkme cok sevdigim karisimimi yanima alup geldim

3yk yogurt
3yk yulaf
5-6 findik
10kuru uzum
2adet gunkurusunu karistir ve mideye ibdir acayip tok tutuyor ve acayipte lezzetli

Ohhh ohhh

canım çok geçmiş olsun, çokşükür görememiş bence görse alır giderdi ya da dediğin gibi sarhoştu belki, ya da hap falan kullanıyordur kimbilir..
neyse ki bi zarar vermemiş...

doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun doktorcum? ben de umreye giderken geciktirici kullandım altıüstü 3 gün, o aydan beri adetim yaklaşınca sivilceler çıkıyor yüzümde, çok sinir oluyorum ya.. regl im başlasın, bittikten 1 hafta sonra saraçoğlunun soğan kürüne başlıcam inşallah..

Merve baci ekmek arasi derken yarim ekmek arasimi aboooo
Malesed canım ;(((

Yasemncim geçmiş olaun canım
Malesef sultangazinin hırsızlıgı meshurdur
İnşallah birdaha yasamassın

Kızlar psikolojık destek almam lazım ;(
Hava güsel notmalde bn cıkar yürürüm bu havada ama nedeb pes ettim
Kılo verince bi tarafım mı kalktı
Şimdi kmse bana cok kılolusun demiyo
Herkes cok güsel olmussun diyo
Yeter artık böle ccok iyisin diyo
Bnde saldım bilincaltım artık tamam gerek yok diyo ama bn 55 kılo olmak istiyorum
(( 55 kılo olup tekrar bebek sahibi olmak istıyorum
Eger bu halde hamile kalırsam cok kılo alıyorum 90 a cıkarım iyiden iyiye paikolojm bozulur
Pkos um ve hormon bozuklugum olsugu için vucudum kılo almaya cok musait malesef bununla bas etmk zorundayım
Tmm şükürler olsun Allah baska dertten korusun
Ama kıloda gerçekten insanı yoruyo
Bende astım geçmişi war
Daralıyorum kılo yasak
Pkosum var kılo yasak
Hamile kalırsam bile kılo yasak
(((
Belimde sinir sıkısması cıktı bide dogumdan sonra belimde asırı agrı oldu doktora gittim işte bel omurunda sinir sıkısması kılo wer demişti
Hamile kaldıgım zamanda da asırı kılo almamam lazımmış
Offf örümcek agına döndüm kafam karman corman

Toparladim kendimi cozuttuklarimi odemdliyim tarti gunjne kadar çok dikkat edecegim cokk
Ayricada yeniden not defterimi cikardim meydana daha once nadil zayifladim diye dusundum akşam yediklerimi not alarak an ve an ve sporla tabi

Aynenn ben de oyle yapacagimmm ) ve tarti gunu mukemmel cikacagizz :)))
Spor cok onemliii ama saglikli beslenmek de bir o kadr onemli gercektenn ben de yarn kontrole gidiyorm izin varsa haftaya spor yaparm az da olsa

Di mi di miji :) yok yemedm aksam yer miym pizzanin cicdan azabi yettii :))

Canm dedigin gibi Allah baska dert vermesn tabi zor durumlarms ama irade sahibi olup 55 e dusersen mesele kalmaz hem gorunusu unut zaten onun icn vermiyosn su an sagligin cocuklarn icn diye dusun bencee

canım sen ciddi anlamda strese girmişsin, dışarı çıkıp gezmeye ve bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalış.. stres yaptıkça yeme isteğin artar.. evde durma çok..

Mervisim once su piskolojini düzeltmenin yollarini bulmalisin sonrasinda kilo iside halledilecek eminim ama piskolojini ilavlarin duzeltecegini hic sanmıyorum canim farkli yollar bulunmali senin icin

nabersiniz kızlaarr.. ben çok strestliyim sabahtn beri ya. bu hafta bunalım geçiyo valla bana oooff öğlen yemeği menüsünü size söyliyimde burda nasıl rejim yapılır öneride bulunun

lahana sarması makarna yoğurt dedi. bu ne yaa Allahhıımm oooofffffff. ne yicem ben ne yicemmm :18:

Lahana yogurt ye canim en azindan lahananin disi ise yarar icini de eritirsin artik napalim sporla . Isyeri menuleri hepimizin badinin belasi bizdede bugun kahvalti günü yemin ederim ki helva yemiycem sende kendine sinir kiyup lahana sayisi icin yemin edebilirsin

lahana için mii ? canım revani var onu yazmayı unuttum revani yemiyceğim için yemin ederiimmm.. birde lahana sarmasını Allahtan bulgurlu yaptırdık biz o yüzden sanırım pirinçteki kadar sıkıntı olmaz değilmi:18:

sabah biraz az olmuş gibi geldi bana, mantı da akşam değil öğlen olsa daha iyi olurdu gerçi 4 yk sadece ama, diyetisyenin beğendiyse sorun yok canım

Az tabii kuzum hemde listeme göre çok az ama yiyemiyorum akşam pişirebileceğim başla bir şey yoktu mecburen en kolay ve doyurucu şey mantı gibi geldi gözüme. Bügünde böbrek ağrım başladı ilaçlar ağır mı geldi acaba yoksa su mu az bilemedim yaaa.

ben geldimmm akşam yatılı misafirim vardı biraz önce gittiler

uff kızlarrr kan değerlerim düşmüş ya benım çok bılmış kocam bı sure dıyetı bırak dedı bende ne alakası var zaten 1 aydır tık yok en azından ustune almamayayım dedım şımdı dıyet psikolojinden çıkarsam en az 2 kılo alırım, çok zorlamasam koruma gıbı beslensem uyarmı salı tekrar gıdıcem doktora inşş yukselmıs olur, yemekle alakası yok bence ama anlatamıyorummmmm

canım karatay yapsan aslında yükselir kan değerlerin.. karatay sayfalarına bakıyorum hep yükselmiş kan değerleri..
benim de demir yükseldi.. bol salata bol kırmızı et tüket...sabahları 1 avuç kuru üzüm yersin mesela, karatayda aslında zayıflarken yok ama senin ihtiyacın var..
sonra ceviz badem bunların hepsi iyi gelir.. bence karatay dene:)) hem eşinin gözüne az yemişsin gibi de görünmez zira az yemeyeceksin:)))

Dersim ing.brans ogrt girdi.ben de elime yesil cayimi aldim ohhhhh deymeyin keyfime.herkese benden yesilcy

Neyseki pizza yidengelemissin aksam yemegiyle suuuu nerde suuuu

Yok arkadasim ya deme oyle 90 a falan cikarim.bak ben 69 kusurum 1 ay sonra falan dusunuyom artik.ama biliyom ilk cicukta cok heyecnli ve cahilldim.simdi ayni hatalari yapmam heralde.cunku kilo vermenin nasil zor oldgnu gorduk

Masallah 5 km yuruyus mu

canım bi dönem denedim karatayı çokta güzel kilo verdım sonra direndi vücudum ama şimdi dönüş yapsam şaşırabilir vücut çünkü suanda da dirence geçti çok haklısın tamam karataya dönüyorummm deneyeyim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…