- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
giriş kattayız.pencerenin plastiğini kırıl girmiş.henüz demir yaptıramamıştık.odayı karıstırmıs.dün çıkıştaişim vardı laptobumu bırakmıstım görememiş.bence kafa yerinde değildi.çalacak bişey bulamamışmı beğenmemiş mi anlamadım.yazıcı vardı ortalıkta onuda almamıs cok özellikli gözalıcı bişey değildi.garip bir vukuat olmuş.uğraştırdı bizi.
kızlar regl deyince halim perişan.hapa başlamıştım hatırlarsanız 2 haftadır regl gibi kanamam oluyor hapın bitmesine 2 gün kaldı bırakamadımda.kanım düştü sanırım ayakta sallanıyorum.zaten bana ne olsa illa bir problem çıkartıyor.hap kanama azalsın düzene girsin diyede verilir ama kanama yaptı düzenimi iyice bozdu.ayakta uyuyorum.
Malesed canım ;(((Merve baci ekmek arasi derken yarim ekmek arasimi aboooo![]()
Toparladim kendimi cozuttuklarimi odemdliyim tarti gunjne kadar çokdikkat edecegim cokk
Ayricada yeniden not defterimi cikardim meydana daha once nadil zayifladim diye dusundum akşam yediklerimi not alarak an ve an ve sporla tabi
ya o nasıl bir öğretmen ben anlamadım.. insan çocuğa trip mi atar ya.. güya pedagojik enformasyon alıyor bunlar..
ben olsam mutlaka bir müdahalede bulunurdum en kötüsü de çocuğumun öğretmenini değiştirmek gibi.. ilkokulda
bence gayet güzel bitirmişsin günü, akşam çok güzel dengelemişsin, ekmek de yememişsin, sebze ve salata süper:)
1 dilim pizza erimiştir çoktan:)
Malesed canım ;(((
Yasemncim geçmiş olaun canım
Malesef sultangazinin hırsızlıgı meshurdur
İnşallah birdaha yasamassın
Kızlar psikolojık destek almam lazım ;(
Hava güsel notmalde bn cıkar yürürüm bu havada ama nedeb pes ettim
Kılo verince bi tarafım mı kalktı
Şimdi kmse bana cok kılolusun demiyo
Herkes cok güsel olmussun diyo
Yeter artık böle ccok iyisin diyo
Bnde saldım bilincaltım artık tamam gerek yok diyo ama bn 55 kılo olmak istiyorum
(( 55 kılo olup tekrar bebek sahibi olmak istıyorum
Eger bu halde hamile kalırsam cok kılo alıyorum 90 a cıkarım iyiden iyiye paikolojm bozulur
Pkos um ve hormon bozuklugum olsugu için vucudum kılo almaya cok musait malesef bununla bas etmk zorundayım
Tmm şükürler olsun Allah baska dertten korusun
Ama kıloda gerçekten insanı yoruyo
Bende astım geçmişi war
Daralıyorum kılo yasak
Pkosum var kılo yasak
Hamile kalırsam bile kılo yasak
(((
Belimde sinir sıkısması cıktı bide dogumdan sonra belimde asırı agrı oldu doktora gittim işte bel omurunda sinir sıkısması kılo wer demişti
Hamile kaldıgım zamanda da asırı kılo almamam lazımmış
Offf örümcek agına döndüm kafam karman corman
Malesed canım ;(((
Bnde saldım bilincaltım artık tamam gerek yok diyo ama bn 55 kılo olmak istiyorum
Eger bu halde hamile kalırsam cok kılo alıyorum 90 a cıkarım iyiden iyiye paikolojm bozulur
Pkos um ve hormon bozuklugum olsugu için vucudum kılo almaya cok musait malesef bununla bas etmk zorundayım
Bende astım geçmişi war
Daralıyorum kılo yasak
Pkosum var kılo yasak
(((
Belimde sinir sıkısması cıktı bide dogumdan sonra belimde asırı agrı oldu doktora gittim işte bel omurunda sinir sıkısması kılo wer demişti
Mervisim once su piskolojini düzeltmenin yollarini bulmalisin sonrasinda kilo iside halledilecek eminim ama piskolojini ilavlarin duzeltecegini hic sanmıyorum canim farkli yollar bulunmali senin icinMalesed canım ;(((
Bende astım geçmişi war
Daralıyorum kılo yasak
Pkosum var kılo yasak
(((
nabersiniz kızlaarr.. ben çok strestliyim sabahtn beri ya. bu hafta bunalım geçiyo valla bana ooofföğlen yemeği menüsünü size söyliyimde burda nasıl rejim yapılır öneride bulunun
lahana sarması makarna yoğurt dedi. bu ne yaa Allahhıımm oooofffffff. ne yicem ben ne yicemmm :18:
Lahana yogurt ye canim en azindan lahananin disi ise yarar icini de eritirsin artik napalim sporla . Isyeri menuleri hepimizin badinin belasi bizdede bugun kahvalti günü yemin ederim ki helva yemiycem sende kendine sinir kiyup lahana sayisi icin yemin edebilirsin![]()
sabah biraz az olmuş gibi geldi bana, mantı da akşam değil öğlen olsa daha iyi olurdu gerçi 4 yk sadece ama, diyetisyenin beğendiyse sorun yok canım![]()
ben geldimmm akşam yatılı misafirim vardı biraz önce gittiler
uff kızlarrr kan değerlerim düşmüş ya benım çok bılmış kocam bı sure dıyetı bırak dedı bende ne alakası var zaten 1 aydır tık yok en azından ustune almamayayım dedım şımdı dıyet psikolojinden çıkarsam en az 2 kılo alırım, çok zorlamasam koruma gıbı beslensem uyarmı salı tekrar gıdıcem doktora inşş yukselmıs olur, yemekle alakası yok bence ama anlatamıyorummmmm
Neyseki pizza yidengelemissin aksam yemegiyle suuuu nerde suuuu3 Mart Menüm
1 haşlanmış yumurta
1,5 dilim çavdar ekmeği
bir parça süzme peynir
roka-domates
yarım bardak süt
1 dilim pizza
salata
1 orta Türk kahvesi
1 kase yoğurt çorbası
yarım tabak pırasa
bol salata
Malesed canım ;(((
Bende astım geçmişi war
Daralıyorum kılo yasak
Pkosum var kılo yasak
(((
ben de menümü yazayım:
sabah:
omlet
peynir
6-7 zeytin
domates salatalık
1 bardak kefir
2 kuru kayısı
4,5 saat sonra:
salata+1 bardak kefir
5 saat sonra:
bir avuç zeytinyağlı fasulye
bir avuç ince bulgurlu kıymalı ıspanak
salata
1 kase çorba
spor: yüksek tempoda 5 km yürüyüş ( 7000 adım)
sıvı: 2 lt su+ 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
canım karatay yapsan aslında yükselir kan değerlerin.. karatay sayfalarına bakıyorum hep yükselmiş kan değerleri..
benim de demir yükseldi.. bol salata bol kırmızı et tüket...sabahları 1 avuç kuru üzüm yersin mesela, karatayda aslında zayıflarken yok ama senin ihtiyacın var..
sonra ceviz badem bunların hepsi iyi gelir.. bence karatay dene:)) hem eşinin gözüne az yemişsin gibi de görünmez zira az yemeyeceksin:)))
Suuuuuuu alan var mi bacilar.benim 1.5 lt olduuuu