- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alinti yapamiyorum ama diplomat ablacigim nasil degistirim ogretmeni oglum arkadslarimdan ayrilmam diyor biraz dahs kendine gelmesini bekliyecem yok hala devam ederse sikayet edecem
Dilwkk beni gaza getir dilekkkkArtik takumim akilli kizi benim haftasonuda cozutmadim haftaicide sporumu aksatmiuorumb
Imm karatay kokan menuler bunlar sporda cok güzelben de menümü yazayım:
sabah:
omlet
peynir
6-7 zeytin
domates salatalık
1 bardak kefir
2 kuru kayısı
4,5 saat sonra:
salata+1 bardak kefir
5 saat sonra:
bir avuç zeytinyağlı fasulye
bir avuç ince bulgurlu kıymalı ıspanak
salata
1 kase çorba
spor: yüksek tempoda 5 km yürüyüş ( 7000 adım)
sıvı: 2 lt su+ 2 yeşil çay+ 1 şekersiz türk kahvesi
Alinti yapamiyorum ama diplomat ablacigim nasil degistirim ogretmeni oglum arkadslarimdan ayrilmam diyor biraz dahs kendine gelmesini bekliyecem yok hala devam ederse sikayet edecem
Mervecim aramiza don inan olacak gorursun bakGunaydın kızlar nasılaınız
Güzel bi gün diliyorum size
Mebüm
Sabah
Ekmek arası oeynir ve kıvırcık
Cay
Ara: elma 2 dilim portakal
Öglen
2 tane haslanmıs yumurta
Ara: zencefilli zerdecallı tarcınlı yogurt
Aksam
Bir kase mercimek corbası
Salata
Yogurt
Su:1 lt
Spor: yok
Bn nasıl kılo verxeksem artık bakalım
Ayferim prensesim dusun yazi uzerindeki tril tril elbiseni cevrenkilerin sana hayranlikla bakislarinn ve gaza gelll
Blucigum menu super bu haftw birincimiz kizlarrrr
Askim sen tatli cadimsim spor nerde gi senin
kızlar sabah sabah geldimki odama hırsız girmiş.dün 1 bugün 2.daha yeni taşındık bu asmye.polis bekledik.
Aa Bismillah dun bur bugun iki hosgeldin mi demisler canim odanda kayip var mi gecmis olsunkızlar sabah sabah geldimki odama hırsız girmiş.dün 1 bugün 2.daha yeni taşındık bu asmye.polis bekledik.
ben adet olmak üzereyim canım bunu düşünmeden diyete devam edeceğim ama veremezsem ya da yüksek çıkarsam da şaşırmayacağım adette çok farkediyor benim kilom..
giriş kattayız.pencerenin plastiğini kırıl girmiş.henüz demir yaptıramamıştık.odayı karıstırmıs.dün çıkıştaişim vardı laptobumu bırakmıstım görememiş.bence kafa yerinde değildi.çalacak bişey bulamamışmı beğenmemiş mi anlamadım.yazıcı vardı ortalıkta onuda almamıs cok özellikli gözalıcı bişey değildi.garip bir vukuat olmuş.uğraştırdı bizi.