Menu dedigin boyle olmamali ivretlik olsun diye yazıyorum butun kacamaklarimdan bizzat iradesizligim sirumludur
Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir
Ara
Kayinvalidemin yogun baskisiyla
1simit
1 cokonat
Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt
Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba
1kucuk muska seklinde kiymali borek
1dilim kaymakli ekmek kadayıfi
Su: 1 lt
Spor: sabah 11den aksam 16:00 ya kadar dugun alisverisi kostuacadi
Gordugunuz gibi kizlar ben bu isi beceremiyorum sanki daha obce on kg ustunde veren ben degilmisim gibi cuvalladim resmen olmuyor
Doru dıyosunz hepinizw katılıyorum bende anlamıyorum neden böle oluyo
Kafa yorgunlugu vucut yorgunlugu biraz bni saf dısı bırakıyo :)
Biran önce toparlanamm laZm hemen hemdevalla kızlar öz kardeşim bnle yarısa girdi
Kendi kendine bi hallee oldu diyetisyene baslamıs bana sölemiyo baskasından duydum
Artı spor salonına yazılmiş haberim yok
Kendi kendine hırs yapıyomus diyomus arkamdan ablam 10 kılodan fazla kılo verdi bnde vericem görür o diye :)) neyin kafasını yasıuobilemedim ama bni sinir etti.
Haftada 500 gr versem keske
Evet canim bende eski diyetisyenimi aradim (esimin halasinin arkadasi ) liste istedim bendeki sorun su galiba az yeyip birden gozumun donmesi sonrasinda seker karbonhidrat patlasi. Dun eltimlede konustuk ben cok hixli verip geri aliyorum yani hafta boyu bir verdiysem bi sonraki hafta geri geliyor bi kaliba sokmaliyimAyfercim seni cok iyi anlıyorum aynı durum bndede var malesef ve 1 defa yedimnmi duruduramıyorum kendimi
İradem azmim istegime noldu anlamıyorum ama beraber gelcez bunun üstesinden bi şekilde bişiler olcak kendime nasıl bi heded koydam bilmiyorum ama öle bi hedef koymam şazım ki bni azmettrisin onu bulmaıyorum
Canim valla kardesinin ark niyetli olmadigini düşünüyorum cunku hirs yapmak iyidir kilo vermesi icin bu lazimsa yapsin haa biz hic boyle birsey yaprik mi ciks tam tersine meger ben kilo aldigimda kardesjm uzulmeyim diye soylemiyomus vede cok uzuljyomus bdni sisko gorunce zayifladifimda itiraf etmistiDoru dıyosunz hepinizw katılıyorum bende anlamıyorum neden böle oluyo
Kafa yorgunlugu vucut yorgunlugu biraz bni saf dısı bırakıyo :)
Biran önce toparlanamm laZm hemen hemdevalla kızlar öz kardeşim bnle yarısa girdi
Kendi kendine bi hallee oldu diyetisyene baslamıs bana sölemiyo baskasından duydum
Artı spor salonına yazılmiş haberim yok
Kendi kendine hırs yapıyomus diyomus arkamdan ablam 10 kılodan fazla kılo verdi bnde vericem görür o diye :)) neyin kafasını yasıuobilemedim ama bni sinir etti.
Haftada 500 gr versem keske
Dun yediklerimin pianligi midde duruyor hala morelkmi etkiledi
Tabi ki de daha güzel olurr çekişmee her zaman iyidir
Noldu Ayfercimmm :26:
inancını kaybetme bende de öyle oldu. 74 kg dan 54e indim. ama şimdi sanki onu yapabilen ben değilmişim gibi bi türlü adapte olamıyorum. sıkma canını tekrardan başarabilirsin
canım olabilir, hepimiz hata yapıyoruz ki buradayız değil mi..
ben de ara ara motivasyon kaybediyorum herkes gibi.. ama dikkat ediyorum bu genelde üstüse hata yaptğımda oluyor.. eğer güzel bir şekilde kaçamaksız devam edersem onun da arkası geliyor, bu sefer emeklerime kıyamıyorum çünkü..
özellikle de spora dikkat edersem herşey daha yolunda gidiyor..
tekrar toparlayacağız canını sıkma.. al şimdi 2 bardak su iç, derin bi nefes al, peşinden de bir yeşil çay iç:) akşama bir parça yemek biraz salata yedinmi kendine gelirsin:)
canım burayı bıraktığın için azmin kırılıyor, iraden zayıflıyor, zayıfladıkça da umudunu kaybedip yemeye devam ediyorsun.
bunu hepimiz yaşadık, spor sana çok iyi gelir aslında, hem mutluluk da verir.. doktor sana antidepresan vermişti alıyor musun onu? o mu yapıyor acaba?
Saol canım. Aslında hiç hasta olmam biliyor musun?şu son 6 ayda olmadığım kadar oldum işte acaba diyetin etkisimi diye düşünmeye başlıycam artık :26:canım ya çok geçmiş olsun çok sık hasta oluyosun normalde bende öyleyim ama korkudan evden dışarı çıkmıyorum , boğazların için sana tavsiyem bal ve zencefil karışımı yut 1 tatlı kaşığı bile çok fayda eder dene mutlaka
Bu hafta sonu kaçamaksız olduGunaydın kızlar
Nasılsınız sizi özledim yha
Buaralar düEnim iyi degil..
Karmakarısıgım
Diyet nSıl gıdıyo bakalım
Bn pes etmeye kaytarmaya baslDım buda bni yoruyo iiyice nPıcMıbılmıuorum ama zYıflMKıstıyorum nasıl olacKsa o iş.
Enaz 10 kılo daha versem bnm için cokiyi olacK M gel gör ki sıkıldım
Bıllmyıotummmnw olcK
Olmazsa bi diyetisyene basvuru M olmuyo artık
Eskısı kadR kılolu degılım sükür
Ama cok eskısı kadarda zYıf degilim
İayyy ayyy ayy
Süzler naptınız bakalım
Haftasonu ne kacMKlar var acBa merak ediyorum
Saol canımçok geçmiş olsuuun..
o kare çikolatadan en fzla 2 kare yemen lazım canım.. bitter metobolizmayı hızlandırıyo ama 2taneden fazlası göbişe totoya yağ oluyo. o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kek pide de fazla olmuş ama inşallah sende benim gibi düzene giriceksin
evet ama işte kahvaltı geç yapınca öğlen acıkmadım e akşamda herşeye saldırmamak için mecbur yedim ama düzene girdim ben bugünden itibaren
günaydııın ben burdayıım
Hayırlı olsun canım hoşgeldingünaydın kızlar..sizle muhabbet edip kilo vermeyi coközledim.bugün muhteşem döndüm.diyet kahvaltımı yaptım 20dk işe yürüdüm.çayımı aldım.yeni yerimde ilk günüm.geçmişe bakmaya frsat buldukca dönerim.bugün sabah hasta bakamıyoruz tam kuramadık sistemi.öğleden sonraya kadar burdayım.
Teşekkür ederim canımhosbulduk canım.sanırım yeni üyeler var.zamanla kaynaşırız.şulecim hastaymışsın cok gecmiş oslun canım.erikkk eltimi geliyor sana.hadi hayırlı olsun.
Saol canım benim.Sulecim gexmis olsun canim
Kizlar pazartesi yogunlugu pek gecmis yapamadim ama
Kabaca bakarsak yeni ablamiz goturmus vallamenude yok yok
Günaydin
Nasilsiniz kizlar..
sulecigim gecmisolsun canim,insallah kuzun hastalanmaz
atescigim kurallari okudunmu,lütfen okuduysan kabul edip etmedigini bildirirmisin
cumartesi evdeydim,dünde k.vdedeydik...kacamak olmadi allahtan,börek kalmamisti..kuru pilav vardi bende onlardan yedim...bu hafta en az 500 gr versem bari,haftalardir 2-300 gr anca veriyorum
Menu dedigin boyle olmamali ivretlik olsun diye yazıyorum butun kacamaklarimdan bizzat iradesizligim sirumludur
Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir
Ara
Kayinvalidemin yogun baskisiyla
1simit
1 cokonat
Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt
Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba
1kucuk muska seklinde kiymali borek
1dilim kaymakli ekmek kadayıfi
Su: 1 lt
Spor: sabah 11den aksam 16:00 ya kadar dugun alisverisi kostuacadi
Gordugunuz gibi kizlar ben bu isi beceremiyorum sanki daha obce on kg ustunde veren ben degilmisim gibi cuvalladim resmen olmuyor
Evet canim bende eski diyetisyenimi aradim (esimin halasinin arkadasi ) liste istedim bendeki sorun su galiba az yeyip birden gozumun donmesi sonrasinda seker karbonhidrat patlasi. Dun eltimlede konustuk ben cok hixli verip geri aliyorum yani hafta boyu bir verdiysem bi sonraki hafta geri geliyor bi kaliba sokmaliyim
Canim valla kardesinin ark niyetli olmadigini düşünüyorum cunku hirs yapmak iyidir kilo vermesi icin bu lazimsa yapsin haa biz hic boyle birsey yaprik mi ciks tam tersine meger ben kilo aldigimda kardesjm uzulmeyim diye soylemiyomus vede cok uzuljyomus bdni sisko gorunce zayifladifimda itiraf etmisti
Canom ben cok xaman kaybettim cokkk
Evet canim bende eski diyetisyenimi aradim (esimin halasinin arkadasi ) liste istedim bendeki sorun su galiba az yeyip birden gozumun donmesi sonrasinda seker karbonhidrat patlasi. Dun eltimlede konustuk ben cok hixli verip geri aliyorum yani hafta boyu bir verdiysem bi sonraki hafta geri geliyor bi kaliba sokmaliyim
Canim valla kardesinin ark niyetli olmadigini düşünüyorum cunku hirs yapmak iyidir kilo vermesi icin bu lazimsa yapsin haa biz hic boyle birsey yaprik mi ciks tam tersine meger ben kilo aldigimda kardesjm uzulmeyim diye soylemiyomus vede cok uzuljyomus bdni sisko gorunce zayifladifimda itiraf etmisti
Saol canım. Aslında hiç hasta olmam biliyor musun?şu son 6 ayda olmadığım kadar oldum işte acaba diyetin etkisimi diye düşünmeye başlıycam artık :26:
Kullanıyorum malesf ayın 17 sinde kontrolum war bakalımcanım olabilir, hepimiz hata yapıyoruz ki buradayız değil mi..
ben de ara ara motivasyon kaybediyorum herkes gibi.. ama dikkat ediyorum bu genelde üstüse hata yaptğımda oluyor.. eğer güzel bir şekilde kaçamaksız devam edersem onun da arkası geliyor, bu sefer emeklerime kıyamıyorum çünkü..
özellikle de spora dikkat edersem herşey daha yolunda gidiyor..
tekrar toparlayacağız canını sıkma.. al şimdi 2 bardak su iç, derin bi nefes al, peşinden de bir yeşil çay iç:) akşama bir parça yemek biraz salata yedinmi kendine gelirsin:)
canım burayı bıraktığın için azmin kırılıyor, iraden zayıflıyor, zayıfladıkça da umudunu kaybedip yemeye devam ediyorsun.
bunu hepimiz yaşadık, spor sana çok iyi gelir aslında, hem mutluluk da verir.. doktor sana antidepresan vermişti alıyor musun onu? o mu yapıyor acaba?
Kizlar suuuuuuuu hani bardklar hani..
Dunku menumu yazamamistm simdi yazim bari
canım işte karatay o göz dönmelerine birebir:)
önce 3 öğün başlarsın sonra 2,5 öğüne indirirsin sonra 2..
ama tabi diyetisyen de bir yol, ben diyetisyenlerin verdiği listelerde tam doymuyordum hep bir açlık hissi beni rahatsız ediyor..
dünü dünde bırak, şu saatten itibaren cumaya kadar kaçamak yapmamaya çalış.. ve tartıya sadece cuma sabahı çık..
canım çok geçmiş olsun, bu sene çok bulaşıcı hastalık var ortalıkta.. kefir öneririm böyle hastalıklara birebir..
çocuk için de bir damla var hastalık başlangıcında verilince ilerlemesini engelliyor tamamen bitkisel.. bir de evde biri hasta olunca diğerleri kullanırsa hasta olmalarını önlüyor, dilersen özelden yazarım ben oğluma kalabalık ortamlara gideceğimiz zaman düğün gibi seyahat gibi, hep veriyorum..
Ben içiyorumm 1 lt oldu, pizza yemiş olsam da yakacam onuuu napimm :26:
hihihi ye sen kuzum yee ben seni geççeemm
Anladımmm yaa ben de öğlen pizza yedimm:26: başka yemek yoktu pizza salata ben de yedim ama kötü oldu bu hafta 1 kilo yalan oldu gibi yaa ühüüüü neyse hepimz böyle moral bozukluğu yaşamayalım, cidden bana da oluyor bir kere ucu kaçınca toparlayamıcaz gibi ama öyle değil aslındaa istediğimz an kesebilirzzz
Canim ne kadar yedin
hihihi ye sen kuzum yee ben seni geççeemm
şaka bi yana yicek bişey yoksa bi lokma pizza sonra salataya devam etseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?