Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugun yediklerim

Sabah (07:00)
1 adet muz
1 avuc ici kadar cig findik

Ara (10:00)
1 fincan nescafe

Ogle (12:00)
1 kase corba
4-5 yk kurufasulye

Ara (16:00)
12adet cubuk kraker

Aksamida hafif atlatmaliykm

bence kendini kötü hissetme bende yiyorum bitter. ama hani günde 2 kare geçmiyo. vücudumuzun şekere de ihtiyacı var üzme kendini. ben geçen sefer 20 kg verdim ve yeri geldi dondurmamıda yedim sen yeterki strest yapma beraber düzene giricez inşallah ablacım. direkt yağ olmak eğer vücudunun ihtiyacı kadarını alırsan. ama fazlasını alırsan onu yakamazsn ve yağ olur. dediğim gibi herşeyi kararında yemeye bak

Guuk yoklama

Erik: burda
Blue: burda
Hilal:burda
Yasemin:burda
Gozde:burda
Gulsah:ugradi gitti
Merve:ugradi gitti
Kaptan:ugradi gitti
Sule:ugradi gitti hasta
Ahsen: bi ara gorundu
Tugba:gelmedi
Banu:gelmedi
Dilek:bi ara gorundu gitti
Atessn:yeni geldi

selam kizlar..her taraf toz,her taraf kir..uff kacmak istiyorum
birazdan zaman bulursam odanin tozunu cekip koyarim,belki halime aciyip yardim eden olur

ayfercigim cok izin idtiyorsan tamam canim ama senin sorunun cuma günkü tartilmaysa izinden döndügündede ayni sorun olur...yinede sen bilirsin canim

bide yeni kizlarin katilimlarina bakamiyorum canim,sennce nasillar,sen aktif oldugundan daha cok kontrol edebiliyorsun.. al dersen alacagim listeye..listeye alalimmi,yoksa beklesinlermi

banu gelmedi galiba,seker kizidi görmedim

Son düzenleme:
atescigim kek,pide,cikolatayla zayiflanilmaz canim..eger takimda olmak istiyorsan bunlari sadece ödül verildiginde tüket,yoksa zayiflamak hayal olur
hepimiz bunlari seviyoruz ama kendimiz icin yemiyoruz..kilolarimiz kullanmak isteyenleri düsün yediginde,citir oldugunda onlarin suratini düsün ve yemem

canim vücudun ihtiyaci olan sekeri meyve ve kuru meyvelerden alalim lütfen,cikolatadan degil

Kaptancim koy foto tozları paylasalim
Ben cumaya kadar kendimi toplayim en iyisi
Gozdeyi alalim artik katilimda super menuleride duzene girdi ates abla yeni geldi menuleri duzene otursun derim katilimda aryar iyice kaynasalim
Banucum yok yine kosturuyor gslibada sekercim bayadir yok merak ediyorum :26:

Gözde bence de çok güzel paylaşım yapıyor biri daha gelmişti adını unuttum boyu 168 olup 50 kilo olmak isteyen arkadaş, kendisini pek görmedim ben 2 gündür

Bugün eşimle 1 saat yürüdük baya hızlı yürüdüğü için canım çıktı :) tam 5 km oldu, 7000 adım oldu

hihiihiihi

size menümü paylaşıyım kızçeleerr

sabah: ufak 1 domates ufak yarım salatalığın yarısı + 1 kibrt kutusu peynir 1 çay 1 dilim kepek ekmek

ara: 1 yeşil elma 10:30 da

11buçukta dayanamadım 1 avuç kuru yemiş ama dolu değil parmaklarım kapnıyodu azıcık yani ( sarı leblebli, fındık, fıstık, badem var paketin içinde)

öğlen: 4 yk taze fasülye + 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmeği

ara: yine kuru yemiş ama bu sefer 1 çay bardağı kdar olmuştur

akşam: karalahana + 1 havuçtan bol limonlu salata 1 parça ekmek

su 2 lt oldu 3e tamamlarmıyım bilmiyorm.

spor günlük merdiven iniş çıkışım işte ama bugün toplasam 6 defa 2 kat inip çıktım ..

birazdanda şekersiz nescafe içicem sanırım moralim niyeyse bozuk sigara içesim var sigara yok sadece kahve içicem

selam kızlar nasılsınız geçmişi okudum ancak alıntı yapmayı unuttum

aklımda kaldığınca cevaplayayım

eriğim benım kan değerlerimle alakalı problemım ve romatizma hastalığım var 3 ayda bir kontroldeyım bugun kan verdım haftaya gösterıcem
internetten baktım sonuclara trombositim 40 bine düşmüş gene inşallah daha düşmez yoksa kortizon verır gene doktor, dua edın nolur

ayy unuttum valla nolur affedin çok yorgunum daha sonra alıntı yaparım

Bu menuyle acikmadin mi simdi

Cok uorgunum dipkose temizlik pazar birde borek tabbiiki evdekleri ayyy

Bugunku mnm 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti sekersz cy.biraz peynir.8 yesil zeytn
Domates .parmk boyunda havuc.
1 yumrtli omlt

Ara turk kahvesi
Ogle yok
Ara 2 tarcnli yesil cy. 1 besibiyrde
Aksm 1 kase yogurt 1 kase salata.1 brdk kefir.avuc ici kadr pizza cissss

Utanark bi cissss daha 2 ymk kasigi kabk cekirdgi
3 lt su 20 dk spor

Aslinda pek keyfimde yok cevremizdeki insanlari oyle pohpohluuoruzki bir sey oldum delisi oluyorlar en ufak elestiride senden kotusu yok mesala oglumun ogretmeni gecen konustum hallettim dedim ya meger kurmusta kurmus kendini simdi fec laf sokuyo duruyo bu kadar ucuz iste oglum fec dogumgununu kutlamis kuru bi tesekkur ederim demis kicucuk cocuklara trip atiyor ya Allahim sen buyuksun

Aboooooo bir ben cisssliyim saniyodum neyse asla vazgecmk yok dimi

anladım canım geçmiş olsun inşallah düşmezde kortizon almak zorunnda kalmazsın bebişim tekrar çok geçmiş olsun

anladım canım geçmiş olsun inşallah düşmezde kortizon almak zorunnda kalmazsın bebişim tekrar çok geçmiş olsun

sağol canım benim Allah razı olsun inşallah gerek kalmadan yükselir, beni bu hale kortizon getirdi zaten tam 12 kilo aldım onun yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…