- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
o kare çikolatadan en fzla 2 kare yemen lazım canım.. bitter metobolizmayı hızlandırıyo ama 2taneden fazlası göbişe totoya yağ oluyo. o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kek pide de fazla olmuş ama inşallah sende benim gibi düzene giriceksin
nasıl gireceğim düzene ben nasıl başardın gözde??? tatlı direk yağ olarak yerleşiyor biyerlere nasıl vazgeçicem insülin şeker herşey normal benim ki sadece pisboğazlık(
atescigim kek,pide,cikolatayla zayiflanilmaz canim..eger takimda olmak istiyorsan bunlari sadece ödül verildiginde tüket,yoksa zayiflamak hayal oluro kare çikolatadan en fzla 2 kare yemen lazım canım.. bitter metobolizmayı hızlandırıyo ama 2taneden fazlası göbişe totoya yağ oluyo. o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kek pide de fazla olmuş ama inşallah sende benim gibi düzene giriceksin
nasıl gireceğim düzene ben nasıl başardın gözde??? tatlı direk yağ olarak yerleşiyor biyerlere nasıl vazgeçicem insülin şeker herşey normal benim ki sadece pisboğazlık(
canim vücudun ihtiyaci olan sekeri meyve ve kuru meyvelerden alalim lütfen,cikolatadan degilbence kendini kötü hissetme bende yiyorum bitter. ama hani günde 2 kare geçmiyo. vücudumuzun şekere de ihtiyacı var üzme kendini. ben geçen sefer 20 kg verdim ve yeri geldi dondurmamıda yedim sen yeterki strest yapma beraber düzene giricez inşallah ablacım. direkt yağ olmak eğer vücudunun ihtiyacı kadarını alırsan. ama fazlasını alırsan onu yakamazsn ve yağ olur. dediğim gibi herşeyi kararında yemeye bak
selam kizlar..her taraf toz,her taraf kir..uff kacmak istiyorum
birazdan zaman bulursam odanin tozunu cekip koyarim,belki halime aciyip yardim eden olur
ayfercigim cok izin idtiyorsan tamam canim ama senin sorunun cuma günkü tartilmaysa izinden döndügündede ayni sorun olur...yinede sen bilirsin canim
bide yeni kizlarin katilimlarina bakamiyorum canim,sennce nasillar,sen aktif oldugundan daha cok kontrol edebiliyorsun.. al dersen alacagim listeye..listeye alalimmi,yoksa beklesinlermi
banu gelmedi galiba,seker kizidi görmedim
Kaptancim koy foto tozları paylasalim
Ben cumaya kadar kendimi toplayim en iyisi
Gozdeyi alalim artik katilimda super menuleride duzene girdi ates abla yeni geldi menuleri duzene otursun derim katilimda aryar iyice kaynasalim
Banucum yok yine kosturuyor gslibada sekercim bayadir yok merak ediyorum :26:
sabah 1 bardak süt
1 yumurta
öğlen salata içinde çok az karabuğday
ara 1 yeşil çay bir kare bitter(
akşam yine salata yiycem
600 tane yanlara eğilme yaptım akşamda 500 tane ip atlıcam
2.5 lt su içmiş olurum
Aboooooo bir ben cisssliyim saniyodum neyse asla vazgecmk yok dimiMenu dedigin boyle olmamali ivretlik olsun diye yazıyorum butun kacamaklarimdan bizzat iradesizligim sirumludur
Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir
Ara
Kayinvalidemin yogun baskisiyla
1simit
1 cokonat
Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt
Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba
1kucuk muska seklinde kiymali borek
1dilim kaymakli ekmek kadayıfi
Su: 1 lt
Spor: sabah 11den aksam 16:00 ya kadar dugun alisverisi kostuacadi
Gordugunuz gibi kizlar ben bu isi beceremiyorum sanki daha obce on kg ustunde veren ben degilmisim gibi cuvalladim resmen olmuyor
inancını kaybetme bende de öyle oldu. 74 kg dan 54e indim. ama şimdi sanki onu yapabilen ben değilmişim gibi bi türlü adapte olamıyorum. sıkma canını tekrardan başarabilirsin
selam kızlar nasılsınız geçmişi okudum ancak alıntı yapmayı unuttum
aklımda kaldığınca cevaplayayım
eriğim benım kan değerlerimle alakalı problemım ve romatizma hastalığım var 3 ayda bir kontroldeyım bugun kan verdım haftaya gösterıcem
internetten baktım sonuclara trombositim 40 bine düşmüş gene inşallah daha düşmez yoksa kortizon verır gene doktor, dua edın nolur
ayy unuttum valla nolur affedin çok yorgunum daha sonra alıntı yaparım
74 ten 54 e mi allahim 60 olim tamamdir
anladım canım geçmiş olsun inşallah düşmezde kortizon almak zorunnda kalmazsın bebişim tekrar çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?