Cok hastayim kızlarr
Dün öğleden sonra bir üsüme geldi ardından eklem ağrısı ve yutkunma zorluğu ından sonra sabaha kadar kustum mahvoldum yeni kendime geliyorum . Sabah acilde 2 iğne yedikten sonra gözüm açıldı . 1 poşet dolusu ilac yazdı ama en kötüsü oglumdada benzer belirtilerbasladu . Kendim onemli değilimde keske cocuğum hasta olmasaydı
Uyuyamiyirum
Yutkunmak cokonemli bir eylemmis
çok geçmiş olsuuun..Cok hastayim kızlarr
Dün öğleden sonra bir üsüme geldi ardından eklem ağrısı ve yutkunma zorluğu ından sonra sabaha kadar kustum mahvoldum yeni kendime geliyorum . Sabah acilde 2 iğne yedikten sonra gözüm açıldı . 1 poşet dolusu ilac yazdı ama en kötüsü oglumdada benzer belirtilerbasladu . Kendim onemli değilimde keske cocuğum hasta olmasaydı
o kare çikolatadan en fzla 2 kare yemen lazım canım.. bitter metobolizmayı hızlandırıyo ama 2taneden fazlası göbişe totoya yağ oluyo. o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kek pide de fazla olmuş ama inşallah sende benim gibi düzene giriceksinKahvaltı 1 dilim kepek ekmek
2yumurta omlet
4 kare %80kakao olan Ülker çikolata
1 bardak süt
1 dilim kek
1 kıymalı pide
2soda
2litre su
Spor yok
Kötü bir gün oldu Yazdıklarımı okuyunca daha da üzüldüm
Regl olucam ondan diye avuttum kendimi
evet ama işte kahvaltı geç yapınca öğlen acıkmadım e akşamda herşeye saldırmamak için mecbur yedim ama düzene girdim ben bugünden itibarenCanm benm ilk zamanlarki halim gibisn :))
Daha tam oturmamis menun gibi mesela aksam yedigin ekmegi oglen yapip orda yesen daha guzel olurmusss sabah acmasini da haftasonu kahvaltisina veriyorm pek yememissin zaten :))
Tuh yaa cok gecmis olsnn hastaliklar bi gitmedi yaa
saat kaç olmuş kızlarr nerdesiniz
günaydın kızlar..sizle muhabbet edip kilo vermeyi coközledim.bugün muhteşem döndüm.diyet kahvaltımı yaptım 20dk işe yürüdüm.çayımı aldım.yeni yerimde ilk günüm.geçmişe bakmaya frsat buldukca dönerim.bugün sabah hasta bakamıyoruz tam kuramadık sistemi.öğleden sonraya kadar burdayım.
hosbulduk canım.sanırım yeni üyeler var.zamanla kaynaşırız.şulecim hastaymışsın cok gecmiş oslun canım.erikkk eltimi geliyor sana.hadi hayırlı olsun.ozaman tekrardan hoşgeldiin
hosbulduk canım.sanırım yeni üyeler var.zamanla kaynaşırız.şulecim hastaymışsın cok gecmiş oslun canım.erikkk eltimi geliyor sana.hadi hayırlı olsun.
Hoşgeldin canimgünaydın kızlar..sizle muhabbet edip kilo vermeyi coközledim.bugün muhteşem döndüm.diyet kahvaltımı yaptım 20dk işe yürüdüm.çayımı aldım.yeni yerimde ilk günüm.geçmişe bakmaya frsat buldukca dönerim.bugün sabah hasta bakamıyoruz tam kuramadık sistemi.öğleden sonraya kadar burdayım.
Ee gir arttik bu hafta listeyegünaydın kızlaaarrr nasılsınızz sanırsam mesaj sayım bunla beraber 13 oldu yazmayı unutuyorumgüzel bi hafta olması dileğiyle inşallah bu hafta listeye dahil olucam bende ve kilo vermiş olcamm bu sabah kilom 59.100 bundan baz alarak başlangıç kilom kabul edicem kendimce ve cumaya kadar güzel bi kilo vermeyi düşünüyorum. sabah sabah çenem düştü benim hastalık çeneme vurdu ne hikmetse hepinize günaydınlarr
Mervecim arada bir ugruyorsun ve kaytarmaktan soz ediyorsun ama olmaz ki mitivene ne oldu bakimGunaydın kızlar
Nasılsınız sizi özledim yha
Buaralar düEnim iyi degil..
Karmakarısıgım
Diyet nSıl gıdıyo bakalım
Bn pes etmeye kaytarmaya baslDım buda bni yoruyo iiyice nPıcMıbılmıuorum ama zYıflMKıstıyorum nasıl olacKsa o iş.
Enaz 10 kılo daha versem bnm için cokiyi olacK M gel gör ki sıkıldım
Bıllmyıotummmnw olcK
Olmazsa bi diyetisyene basvuru M olmuyo artık
Eskısı kadR kılolu degılım sükür
Ama cok eskısı kadarda zYıf degilim
İayyy ayyy ayy
Süzler naptınız bakalım
Haftasonu ne kacMKlar var acBa merak ediyorum
Sagol bitanem yaa dilek bana gaz ver kiz seninle inatlasinca oluyor bu isAyfercik Allah kolaylik versin hic sevmem dugun alisverislwrini
haftaya kontrollerim var bugun gidip kan vericem
Gunaydın kızlar
Nasılsınız sizi özledim yha
Buaralar düEnim iyi degil..
Karmakarısıgım
Diyet nSıl gıdıyo bakalım
Bn pes etmeye kaytarmaya baslDım buda bni yoruyo iiyice nPıcMıbılmıuorum ama zYıflMKıstıyorum nasıl olacKsa o iş.
Enaz 10 kılo daha versem bnm için cokiyi olacK M gel gör ki sıkıldım
Bıllmyıotummmnw olcK
Olmazsa bi diyetisyene basvuru M olmuyo artık
Eskısı kadR kılolu degılım sükür
Ama cok eskısı kadarda zYıf degilim
İayyy ayyy ayy
Süzler naptınız bakalım
Haftasonu ne kacMKlar var acBa merak ediyorum
günaydın kızlar..sizle muhabbet edip kilo vermeyi coközledim.bugün muhteşem döndüm.diyet kahvaltımı yaptım 20dk işe yürüdüm.çayımı aldım.yeni yerimde ilk günüm.geçmişe bakmaya frsat buldukca dönerim.bugün sabah hasta bakamıyoruz tam kuramadık sistemi.öğleden sonraya kadar burdayım.
kızlar çağla neden çıktı bilen varmı?
bir de Valkyrie, Eda yani, o nerde? listede göremedim ben??
geçmiş yapamadım ama gözümdende kaçmadı diyorsun.Sulecim gexmis olsun canim
Kizlar pazartesi yogunlugu pek gecmis yapamadim ama
Kabaca bakarsak yeni ablamiz goturmus vallamenude yok yok
çok geçmiş olsuuun..
o kare çikolatadan en fzla 2 kare yemen lazım canım.. bitter metobolizmayı hızlandırıyo ama 2taneden fazlası göbişe totoya yağ oluyo. o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kek pide de fazla olmuş ama inşallah sende benim gibi düzene giriceksin
evet ama işte kahvaltı geç yapınca öğlen acıkmadım e akşamda herşeye saldırmamak için mecbur yedim ama düzene girdim ben bugünden itibaren
günaydııın ben burdayıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?