- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erikcim bende sizi özledim walla.buranın cok etkisi oluyor.bence kilo vermeye kararlı kimse izne ayrılmasın.sporumla diyetimle bomba gibi geliyorum.![]()
Canim Çağla neden ayrildi belirtmedi hic o is filan ariyodu sikintili bir surec icerisindeydi sanirim ondan ayrildi
Edada ayrildi onun isyerinde yeri degisti iste giremiyecek evdede ders calisacagi icin vamit bulamam dedi ama msj yaziyir arada iyi gidiyormus diyet
bluecum oğluşuna cok gecmiş olsun canım.Allah beterinden sanklasın.ben bi ara cocuk cerrahının yanında staj yaptım en basit olay fıtık canım hiç canını sıkma.![]()
Gel canim gel bomva gibi gel ben nefret ediyorum hafta sonlarindan gezmelerden israrlardan butun emegimi hafta sonlari goturuyor
Ama bu defa yok cumaya kadar taetilmayacagim kafami rahat birakacagim
Günaydin
Nasilsiniz kizlar..
sulecigim gecmisolsun canim,insallah kuzun hastalanmaz
atescigim kurallari okudunmu,lütfen okuduysan kabul edip etmedigini bildirirmisin
cumartesi evdeydim,dünde k.vdedeydik...kacamak olmadi allahtan,börek kalmamisti..kuru pilav vardi bende onlardan yedim...bu hafta en az 500 gr versem bari,haftalardir 2-300 gr anca veriyorum![]()
insallah tekrarlamaz canim..cocuklar hasta olmasin ama ne olurevet ben de bir anda kendi isteğiyle ayrıldı yazarmısınız diye mesajını gördüm, birşey mi kaçırdım dedim
sağlık olsun, ben de bir ara ço kyoğunken acaba çıksam mı dedim ama burasız olmuyor, başka türlü insan hep kaçamak yapıyor
canım çok sağol, evet doktor da dedi merak etme diye, yarım gün yatırdılar hastanede, anestezinin etkisi geçer geçmez çıkardılar, ağrısı vs de olmadı bir iğne yapmışlar kuyruk sokumundan..tekrarlamasından korkuyorum sadece, adam hep bağırıyor ve çok hareketli, korkutuyor beni:)
selam canim..evet iyilestiler canim tesekkürlerben de ya, bütün düzenim bozuluyor haftasonu.. ve mutlaka bir kaçamak oluyor(
regl im çok yakın çok fena tatlı çekiyor canım
selamlar kaptancımnasılsın kuzucuklar iyileşti mi tamamen? iyiler mi?
selam canim..evet iyilestiler canim tesekkürler
onlar iyide evin isi bitmiyor..daha ot.odasinin camlari duruyor,komsumuz yardim ediyordu oda bazen geliyor,bazen gelmiyor..camlardan sonra badana-boyada yapayim diyorum..bu tozla hepsi ciksin aradan![]()
Hmmm düzene giridn mademm kapışalımmm![]()
Afiyet olsun canimGunaydin gunaydin bir saat yuruyusumu yaptim simdi kahvalti zamani
Günaydin
Nasilsiniz kizlar..
sulecigim gecmisolsun canim,insallah kuzun hastalanmaz
atescigim kurallari okudunmu,lütfen okuduysan kabul edip etmedigini bildirirmisin
cumartesi evdeydim,dünde k.vdedeydik...kacamak olmadi allahtan,börek kalmamisti..kuru pilav vardi bende onlardan yedim...bu hafta en az 500 gr versem bari,haftalardir 2-300 gr anca veriyorum![]()
Bugun pazara gidicem bi araba yesilligimi ve lahanimi alicam
inancını kaybetme bende de öyle oldu. 74 kg dan 54e indim. ama şimdi sanki onu yapabilen ben değilmişim gibi bi türlü adapte olamıyorum. sıkma canını tekrardan başarabilirsinMenu dedigin boyle olmamali ivretlik olsun diye yazıyorum butun kacamaklarimdan bizzat iradesizligim sirumludur
Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir
Ara
Kayinvalidemin yogun baskisiyla
1simit
1 cokonat
Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt
Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba
1kucuk muska seklinde kiymali borek
1dilim kaymakli ekmek kadayıfi
Su: 1 lt
Spor: sabah 11den aksam 16:00 ya kadar dugun alisverisi kostuacadi
Gordugunuz gibi kizlar ben bu isi beceremiyorum sanki daha obce on kg ustunde veren ben degilmisim gibi cuvalladim resmen olmuyor
bunu sen istedin bebeekkkapışalım tabikide canım benim böyle daha güzel olurr
![]()
Keyfimi gören var mi :26:
Menu dedigin boyle olmamali ivretlik olsun diye yazıyorum butun kacamaklarimdan bizzat iradesizligim sirumludur
Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir
Ara
Kayinvalidemin yogun baskisiyla
1simit
1 cokonat
Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt
Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba
1kucuk muska seklinde kiymali borek
1dilim kaymakli ekmek kadayıfi
Su: 1 lt
Spor: sabah 11den aksam 16:00 ya kadar dugun alisverisi kostuacadi
Gordugunuz gibi kizlar ben bu isi beceremiyorum sanki daha obce on kg ustunde veren ben degilmisim gibi cuvalladim resmen olmuyor
Ayfercim seni cok iyi anlıyorum aynı durum bndede var malesef ve 1 defa yedimnmi duruduramıyorum kendimiKeyfimi gören var mi :26: