• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

erikcim bende sizi özledim walla.buranın cok etkisi oluyor.bence kilo vermeye kararlı kimse izne ayrılmasın.sporumla diyetimle bomba gibi geliyorum.:12:

Gel canim gel bomva gibi gel ben nefret ediyorum hafta sonlarindan gezmelerden israrlardan butun emegimi hafta sonlari goturuyor :14:
Ama bu defa yok cumaya kadar taetilmayacagim kafami rahat birakacagim

Günaydin:16:

Nasilsiniz kizlar..
sulecigim gecmisolsun canim,insallah kuzun hastalanmaz:14:

atescigim kurallari okudunmu,lütfen okuduysan kabul edip etmedigini bildirirmisin:34:

cumartesi evdeydim,dünde k.vdedeydik...kacamak olmadi allahtan,börek kalmamisti..kuru pilav vardi bende onlardan yedim...bu hafta en az 500 gr versem bari,haftalardir 2-300 gr anca veriyorum:5:

Canim Çağla neden ayrildi belirtmedi hic o is filan ariyodu sikintili bir surec icerisindeydi sanirim ondan ayrildi:14:
Edada ayrildi onun isyerinde yeri degisti iste giremiyecek evdede ders calisacagi icin vamit bulamam dedi ama msj yaziyir arada iyi gidiyormus diyet

evet ben de bir anda kendi isteğiyle ayrıldı yazarmısınız diye mesajını gördüm, birşey mi kaçırdım dedim
sağlık olsun, ben de bir ara ço kyoğunken acaba çıksam mı dedim ama burasız olmuyor, başka türlü insan hep kaçamak yapıyor

bluecum oğluşuna cok gecmiş olsun canım.Allah beterinden sanklasın.ben bi ara cocuk cerrahının yanında staj yaptım en basit olay fıtık canım hiç canını sıkma.:29:

canım çok sağol, evet doktor da dedi merak etme diye, yarım gün yatırdılar hastanede, anestezinin etkisi geçer geçmez çıkardılar, ağrısı vs de olmadı bir iğne yapmışlar kuyruk sokumundan..tekrarlamasından korkuyorum sadece, adam hep bağırıyor ve çok hareketli, korkutuyor beni:)

Gel canim gel bomva gibi gel ben nefret ediyorum hafta sonlarindan gezmelerden israrlardan butun emegimi hafta sonlari goturuyor :14:
Ama bu defa yok cumaya kadar taetilmayacagim kafami rahat birakacagim

ben de ya, bütün düzenim bozuluyor haftasonu.. ve mutlaka bir kaçamak oluyor:((
regl im çok yakın çok fena tatlı çekiyor canım

Nasilsiniz kizlar..

atescigim kurallari okudunmu,lütfen okuduysan kabul edip etmedigini bildirirmisin:34:

cumartesi evdeydim,dünde k.vdedeydik...kacamak olmadi allahtan,börek kalmamisti..kuru pilav vardi bende onlardan yedim...bu hafta en az 500 gr versem bari,haftalardir 2-300 gr anca veriyorum:5:

selamlar kaptancım :16: nasılsın kuzucuklar iyileşti mi tamamen? iyiler mi?

evet ben de bir anda kendi isteğiyle ayrıldı yazarmısınız diye mesajını gördüm, birşey mi kaçırdım dedim
sağlık olsun, ben de bir ara ço kyoğunken acaba çıksam mı dedim ama burasız olmuyor, başka türlü insan hep kaçamak yapıyor

canım çok sağol, evet doktor da dedi merak etme diye, yarım gün yatırdılar hastanede, anestezinin etkisi geçer geçmez çıkardılar, ağrısı vs de olmadı bir iğne yapmışlar kuyruk sokumundan..tekrarlamasından korkuyorum sadece, adam hep bağırıyor ve çok hareketli, korkutuyor beni:)
insallah tekrarlamaz canim..cocuklar hasta olmasin ama ne olur:5:

ben de ya, bütün düzenim bozuluyor haftasonu.. ve mutlaka bir kaçamak oluyor:((
regl im çok yakın çok fena tatlı çekiyor canım

selamlar kaptancım :16: nasılsın kuzucuklar iyileşti mi tamamen? iyiler mi?
selam canim..evet iyilestiler canim tesekkürler:16:
onlar iyide evin isi bitmiyor..daha ot.odasinin camlari duruyor,komsumuz yardim ediyordu oda bazen geliyor,bazen gelmiyor..camlardan sonra badana-boyada yapayim diyorum..bu tozla hepsi ciksin aradan:31:

Gunaydin gunaydin bir saat yuruyusumu yaptim simdi kahvalti zamani

selam canim..evet iyilestiler canim tesekkürler:16:
onlar iyide evin isi bitmiyor..daha ot.odasinin camlari duruyor,komsumuz yardim ediyordu oda bazen geliyor,bazen gelmiyor..camlardan sonra badana-boyada yapayim diyorum..bu tozla hepsi ciksin aradan:31:

camlar mı yenileniyor? o zaman güzel olur tabi, yorulursun ama evin 6 ay temiz kalır:)))
ben de çok şükür bakıcı geldiğinden beri rahatladım biraz.. meğer ne çok yoruluyormuşum ya..

Gunaydin gunaydin bir saat yuruyusumu yaptim simdi kahvalti zamani
Afiyet olsun canim

Nasilsiniz kizlar..

Kaptan o yogunlukta verirsin sen ayy birde badana isin mi var allah kolaylik versin de biz senden iyice mahrum kalcaz anlasilan:14:

Bu haafta yogunum kizlar carsamba sohbet bende bugun trmizlik yapicam yarin kulliye cocuk gormede var ama diyete sadik kalicam

Bugun pazara gidicem bi araba yesilligimi ve lahanimi alicam

Menu dedigin boyle olmamali ivretlik olsun diye yazıyorum butun kacamaklarimdan bizzat iradesizligim sirumludur

Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir

Ara
Kayinvalidemin yogun baskisiyla
1simit
1 cokonat

Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt

Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba
1kucuk muska seklinde kiymali borek
1dilim kaymakli ekmek kadayıfi

Su: 1 lt
Spor: sabah 11den aksam 16:00 ya kadar dugun alisverisi kostuacadi

Gordugunuz gibi kizlar ben bu isi beceremiyorum sanki daha obce on kg ustunde veren ben degilmisim gibi cuvalladim resmen olmuyor

Menu dedigin boyle olmamali ivretlik olsun diye yazıyorum butun kacamaklarimdan bizzat iradesizligim sirumludur

Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir

Ara
1simit
1 cokonat

Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt

Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba

Gordugunuz gibi kizlar ben bu isi beceremiyorum sanki daha obce on kg ustunde veren ben degilmisim gibi cuvalladim resmen olmuyor
inancını kaybetme bende de öyle oldu. 74 kg dan 54e indim. ama şimdi sanki onu yapabilen ben değilmişim gibi bi türlü adapte olamıyorum. sıkma canını tekrardan başarabilirsin :19:

Doru dıyosunz hepinizw katılıyorum bende anlamıyorum neden böle oluyo
Kafa yorgunlugu vucut yorgunlugu biraz bni saf dısı bırakıyo :)
Biran önce toparlanamm laZm hemen hemdevalla kızlar öz kardeşim bnle yarısa girdi
Kendi kendine bi hallee oldu diyetisyene baslamıs bana sölemiyo baskasından duydum
Artı spor salonına yazılmiş haberim yok
Kendi kendine hırs yapıyomus diyomus arkamdan ablam 10 kılodan fazla kılo verdi bnde vericem görür o diye :)) neyin kafasını yasıuo :9: bilemedim ama bni sinir etti.
Haftada 500 gr versem keske

Sabah
1/4 simit
4 adet sigara boregi
Peynir

Ara
1simit
1 cokonat

Ogle
1 kase corba
1kase yoğurt

Aksam
2yk kereviz salatasi
1 kase corba

Keyfimi gören var mi :26:
Ayfercim seni cok iyi anlıyorum aynı durum bndede var malesef ve 1 defa yedimnmi duruduramıyorum kendimi
İradem azmim istegime noldu anlamıyorum ama beraber gelcez bunun üstesinden bi şekilde bişiler olcak kendime nasıl bi heded koydam bilmiyorum ama öle bi hedef koymam şazım ki bni azmettrisin onu bulmaıyorum

Back