• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cok hastayim kızlarr
Dün öğleden sonra bir üsüme geldi ardından eklem ağrısı ve yutkunma zorluğu ından sonra sabaha kadar kustum mahvoldum yeni kendime geliyorum . Sabah acilde 2 iğne yedikten sonra gözüm açıldı . 1 poşet dolusu ilac yazdı ama en kötüsü oglumdada benzer belirtilerbasladu . Kendim onemli değilimde keske cocuğum hasta olmasaydı

Uyuyamiyirum :(
Yutkunmak cokonemli bir eylemmis

canım ya çok geçmiş olsun çok sık hasta oluyosun normalde bende öyleyim ama korkudan evden dışarı çıkmıyorum , boğazların için sana tavsiyem bal ve zencefil karışımı yut 1 tatlı kaşığı bile çok fayda eder dene mutlaka:54:

Gunaydın kızlar
Nasılsınız sizi özledim yha:(
Buaralar düEnim iyi degil..
Karmakarısıgım
Diyet nSıl gıdıyo bakalım
Bn pes etmeye kaytarmaya baslDım buda bni yoruyo iiyice nPıcMıbılmıuorum ama zYıflMKıstıyorum nasıl olacKsa o iş.
Enaz 10 kılo daha versem bnm için cokiyi olacK M gel gör ki sıkıldım
Bıllmyıotummmnw olcK
Olmazsa bi diyetisyene basvuru M olmuyo artık
Eskısı kadR kılolu degılım sükür
Ama cok eskısı kadarda zYıf degilim
İayyy ayyy ayy
Süzler naptınız bakalım
Haftasonu ne kacMKlar var acBa merak ediyorum

Cok hastayim kızlarr
Dün öğleden sonra bir üsüme geldi ardından eklem ağrısı ve yutkunma zorluğu ından sonra sabaha kadar kustum mahvoldum yeni kendime geliyorum . Sabah acilde 2 iğne yedikten sonra gözüm açıldı . 1 poşet dolusu ilac yazdı ama en kötüsü oglumdada benzer belirtilerbasladu . Kendim onemli değilimde keske cocuğum hasta olmasaydı
çok geçmiş olsuuun..

Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
2yumurta omlet

4 kare %80kakao olan Ülker çikolata
1 bardak süt
1 dilim kek

1 kıymalı pide

2soda
2litre su
Spor yok

Kötü bir gün oldu Yazdıklarımı okuyunca daha da üzüldüm
Regl olucam ondan diye avuttum kendimi
o kare çikolatadan en fzla 2 kare yemen lazım canım.. bitter metobolizmayı hızlandırıyo ama 2taneden fazlası göbişe totoya yağ oluyo. o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kek pide de fazla olmuş ama inşallah sende benim gibi düzene giriceksin :1:
Canm benm ilk zamanlarki halim gibisn :))
Daha tam oturmamis menun gibi mesela aksam yedigin ekmegi oglen yapip orda yesen daha guzel olurmusss sabah acmasini da haftasonu kahvaltisina veriyorm pek yememissin zaten :))

Tuh yaa cok gecmis olsnn hastaliklar bi gitmedi yaa
evet ama işte kahvaltı geç yapınca öğlen acıkmadım e akşamda herşeye saldırmamak için mecbur yedim ama düzene girdim ben bugünden itibaren :27:
saat kaç olmuş kızlarr nerdesiniz

günaydııın ben burdayıım :33:

günaydın kızlaaarrr nasılsınızz sanırsam mesaj sayım bunla beraber 13 oldu yazmayı unutuyorum :1: güzel bi hafta olması dileğiyle inşallah bu hafta listeye dahil olucam bende ve kilo vermiş olcamm :1: bu sabah kilom 59.100 bundan baz alarak başlangıç kilom kabul edicem kendimce ve cumaya kadar güzel bi kilo vermeyi düşünüyorum. sabah sabah çenem düştü benim hastalık çeneme vurdu ne hikmetse :1: hepinize günaydınlarr :16::16:

günaydın kızlar..sizle muhabbet edip kilo vermeyi coközledim.bugün muhteşem döndüm.diyet kahvaltımı yaptım 20dk işe yürüdüm.çayımı aldım.yeni yerimde ilk günüm.geçmişe bakmaya frsat buldukca dönerim.bugün sabah hasta bakamıyoruz tam kuramadık sistemi.öğleden sonraya kadar burdayım.:16:

günaydın kızlar..sizle muhabbet edip kilo vermeyi coközledim.bugün muhteşem döndüm.diyet kahvaltımı yaptım 20dk işe yürüdüm.çayımı aldım.yeni yerimde ilk günüm.geçmişe bakmaya frsat buldukca dönerim.bugün sabah hasta bakamıyoruz tam kuramadık sistemi.öğleden sonraya kadar burdayım.:16:

ozaman tekrardan hoşgeldiin :16::54:

Hoşgeldin canim :16: ozlwdik seni
günaydın kızlaaarrr nasılsınızz sanırsam mesaj sayım bunla beraber 13 oldu yazmayı unutuyorum :1: güzel bi hafta olması dileğiyle inşallah bu hafta listeye dahil olucam bende ve kilo vermiş olcamm :1: bu sabah kilom 59.100 bundan baz alarak başlangıç kilom kabul edicem kendimce ve cumaya kadar güzel bi kilo vermeyi düşünüyorum. sabah sabah çenem düştü benim hastalık çeneme vurdu ne hikmetse :1: hepinize günaydınlarr :16::16:
Ee gir arttik bu hafta listeye :9:
Gunaydın kızlar
Karmakarısıgım
Bn pes etmeye kaytarmaya baslDım buda bni yoruyo iiyice nPıcMıbılmıuorum ama zYıflMKıstıyorum nasıl olacKsa o iş.
Bıllmyıotummmnw olcK
İayyy ayyy ayy
Süzler naptınız bakalım
Mervecim arada bir ugruyorsun ve kaytarmaktan soz ediyorsun ama olmaz ki mitivene ne oldu bakim :5: sen bi izne ayrildin hersey koptu civil civildin surekli katilimin vardi
Ayfercik Allah kolaylik versin hic sevmem dugun alisverislwrini
Sagol bitanem yaa dilek bana gaz ver kiz seninle inatlasinca oluyor bu is
haftaya kontrollerim var bugun gidip kan vericem

Günaydın canım ne kontroluydu ben yine unutt :18:

günaydın canlaarrr:16:

Gunaydın kızlar
Karmakarısıgım
Bıllmyıotummmnw olcK
İayyy ayyy ayy
Süzler naptınız bakalım

canım sen taaa izin aldığın zamandan sonra sürekli gelmemeye başladın, buraya gelmezsen motive olman çok zor.. hadi bir an önce toparlan ve dahil ol gruba..yoksa gelir bak parmaklarr :20::20::20::20:

hoşgeldin doktorcum seninle hiç karşılaşamadık ben izin alıp gidip geldiğimden beri, oğlum ameliyat oldu biliyormusun..fıtıkmış meğer..

erikcim bende sizi özledim walla.buranın cok etkisi oluyor.bence kilo vermeye kararlı kimse izne ayrılmasın.sporumla diyetimle bomba gibi geliyorum.:12:

kızlar çağla neden çıktı bilen varmı?
bir de Valkyrie, Eda yani, o nerde? listede göremedim ben??

Sulecim gexmis olsun canim
Kizlar pazartesi yogunlugu pek gecmis yapamadim ama
Kabaca bakarsak yeni ablamiz goturmus valla :60: menude yok yok :9:

kızlar çağla neden çıktı bilen varmı?
bir de Valkyrie, Eda yani, o nerde? listede göremedim ben??

Canim Çağla neden ayrildi belirtmedi hic o is filan ariyodu sikintili bir surec icerisindeydi sanirim ondan ayrildi:14:
Edada ayrildi onun isyerinde yeri degisti iste giremiyecek evdede ders calisacagi icin vamit bulamam dedi ama msj yaziyir arada iyi gidiyormus diyet

bluecum oğluşuna cok gecmiş olsun canım.Allah beterinden sanklasın.ben bi ara cocuk cerrahının yanında staj yaptım en basit olay fıtık canım hiç canını sıkma.:29:

çok geçmiş olsuuun..

o kare çikolatadan en fzla 2 kare yemen lazım canım.. bitter metobolizmayı hızlandırıyo ama 2taneden fazlası göbişe totoya yağ oluyo. o yüzden biraz dikkat etmek lazım. kek pide de fazla olmuş ama inşallah sende benim gibi düzene giriceksin :1:

evet ama işte kahvaltı geç yapınca öğlen acıkmadım e akşamda herşeye saldırmamak için mecbur yedim ama düzene girdim ben bugünden itibaren :27:

günaydııın ben burdayıım :33:

Hmmm düzene giridn mademm kapışalımmm :3::35::15:

Back