• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Size menumu yaziyim kizlaar

Sabah:kepek ekmegin kosesine pul biberli peynir + 1bardak cay
Ara:1 avuc beyaz leblebi

Oglen: arnavut cigeri vardi 3yk ciger + yarim diljm kepek ekmek 1 bardak ayran 2catal piyaz salatasi

Ara: birazcik leblebi + 1 ufak boy yesil elma
1su bardagi cay :D

Aksam: 3 yk et sote + 1bucuk dilim ekmek

ama bu gerçekten çok güzeelll... bizimle paylaştığın için çook teşekkür ederim:42::16::16: farkındayım şimdiden bu ileride çok işime yarıyacak...

sulecigim yazin cok guzel.ben cok sukur tasavvuf yoluna gireli kaybrtmeden elimdeki guzrlliklerin farkina vardim gecen siniftan bir kisi sen hic derdin tasan yokmu hep keyfin nesen yerinde dedi ben Rabbime sirtimi dayamayi hayatima gecirdim ben sikintimi ona havale ederim merhametlinin merhametlisi benim icin en hayirlisini nasip eder yaratiklatini severim enerjimi kine ofkeye harcamamaya calisirim sabahlari yuriyusteki aldigim haz bile binlerce sukrretmeme sebebtir havanin oguzrl kokusu RABBIMINyaratigi guzellikleer tefekkur etmek emmati kurmak yardim etmek bunlar mutlu olmak icin yetmezmi

dimi yaa aldığımız nefesi doğru alabiliyor olmak bile çok ama çok büyük nimet. bir arkadaşımın babası koah hastası korkunç birşey yaa o aldığı hava düğüm oluyor adamın boğazında :26: rabbim şifa versin. giydiğimiz kıyafetin rengini görmek, çocuğumuzun elini tutmak, bir şarkı dinlemek
, yediğimiz yemekden zevk almakkk kiiii yiyecek yemeğimizin olması hepsi ve daha birçok şey çok büyük şükür nedenleri. herşey için şükrediyom. hayır içinde şer içinde :31:

dünki menümü yazayım fırsat bulamamıştım

sabah uyanınca
1 kivi
ılık su

yarım saat sonra
20 gr kaşarlı tahıl ekmeğe tost
1 yumurta beyazı
yeşillik

öğle
activia
salata
kraker 10 gr

ara
2 incir
1 ceviz
mistik çay sütlü

akşam
3 yk tavuk sote
4 yk kapuska
2 yk yoğurt

ara
6 fındık
1 hurma

3 lt su
zencefil çayı
yeşil çay
spor yok

Oglen: arnavut cigeri vardi 3yk ciger + yarim diljm kepek ekmek 1 bardak ayran 2catal piyaz salatasi

hiçç fena değil ama diyetin ilk günleri için az bence.
canım sen kendine bir liste ayarla düzenle ona uymaya çalış daha iyi olur bence.

bugünkü menüm yani 28 şubat 2014
sabah uyanınca
1 muz
yarım bardak süt

kahvaltı
1 büyük latte kahve
kepekli lor peynirli sandviç

öğle
sebze çorabsı
2 yk yoğurt

ara
1 portakal
1 kivi
1 mısır patlağı

akşam
3 köfte
50 gr biftek
2 dilim ekmek
,közlenmiş biber domates
çoban salata
1 bardak ayran

ara
1 elma

1 saat aeropilates
1 saat gezinti
2 lt su
yeşilçay

ilk firsatta geldim kizlar..durum kac kac simdi..cagla neden ayrildi bilen varmi..listeye bakayim hemen,dilek yine kaytarmis galiba:52:
ayfercigim doktora gitmedinmi sen:26:
kisaca gecmise bakayim kacirdigim bisey varmi diye,hemen gelecegim:34:
Gittim canim gittim sira beklerken telden girdim
Ayfercim doktor ne dedi sonuclar iyidir umarim
Canim tv usg cekti yinr ve spermiogram istedi uroloji dr cikmisti isim saat beste bitti spermiogram sonucunu gosterenedik :( gulsahin basini agritacagim ve yaseminin
Ayfercigim listeye baktim,ellerine saglik canim..dogru..kardes takimdan ses cikmamis,ben paylasayim en iyisi:16:
Kardes talkimin sesini beklerken sarj bitti paylasima tasiyamadim
listeyi paylastim kizlar,takimin yarisi kilo verememis:19:
sari kartimiz oldu..bu hizla gidersek kirmizi kartta kapida benden demesi..lütfen herkes sapkasini önüne alip düsünsün..amacimiz kilo vermek,almak degil unutmayalim ve aldigimiz her gr takima yansiyor unutmayalim...:31:

kilo verenleri tebrik ediyorum..basta hilal ve blue:16:

dilekcigim artida cikcam dedin dedin ama bak vermissin,süpersin canim:46:

sule demekki az daha dikkat etseymissin cok iyi sonuc alabilirmissin canim:34:

banucugum sana masallah:nazar:her hafta veriyorsun cok güzel:46:

bana müsade kizlar,is beni bekler..zaman bulursam gelirim yine.öpüyorum kocaman hepinizi,güzel bir haftasonu olsun hepimiz icin:16::54:
Kaptancim sari kartimiz mi oldu silinmemismiydi notamiz gecen hafta ki birincilikle :26:
Haklisin kilo konusunda bugun inmis butun siskinligim sabah kiyafetlerimle bile dunden daha az geldim . Cok mahcubum izne ayrilabilirim kendimi toplayim kimseyi geriye dushrmrye hakkim yok
:17::17: evet yaa ama enteresan bir mutluluk var bende
azcık kilo verip mutlu olmakda garip bir duygu :9:
geçen hafta 2 gün şehirdışına kaçamak bir gezi yaptık abartı bir kaçamağım olmadı ama zamansız ve dengesiz bir yeme oldu döndüğümüz günde iş ve ev telaşı arasında yine diyet kontrolümü kaybettim. sonraki günlerde sebze mi yapsam protein mi yesem derken karman çorman bişey oldu...
neyse önümüzdeki hafta 1,5 kilo şartı koydum kendime. diyetisyende haftaya daha çok vereceğimi tahmin ediyor inş. :44:
Yaparsin canim daha once ki haftalarda bunu basardin cunku
dimi yaa aldığımız nefesi doğru alabiliyor olmak bile çok ama çok büyük nimet. bir arkadaşımın babası koah hastası korkunç birşey yaa o aldığı hava düğüm oluyor adamın boğazında :26: rabbim şifa versin. giydiğimiz kıyafetin rengini görmek, çocuğumuzun elini tutmak, bir şarkı dinlemek
, yediğimiz yemekden zevk almakkk kiiii yiyecek yemeğimizin olması hepsi ve daha birçok şey çok büyük şükür nedenleri. herşey için şükrediyom. hayır içinde şer içinde :31:
Aynen sulem yazinda cok guxeldi sabah serviste bakabildim ve inan icim acidi gozlerimi kapattigimda sonra musalla tasinda sevdiklerimi fusundum geride kslanin ben oldugumu o yuzden daha cok yandi icim
Servistekiler nolfu duyor servise kosa kosa binmis biner binmez herkesi kahkahaya bogmustum birden ruh halim degisince herkes sok oldu
kızlarrrr ödüllerinizimi yiyosunuzzz nerdesinizzzz:3:
Ne odulj nerde:20:

Canim ya cok az yiyorsun yada cok karbonhidrat ortasini bulim sana ornek menuler vereljm istersen alisana kadar cunku en onemli ogun kahvsltiyken sen onu yapmamissin bile :20:
kimsrcikler yok nerdesiniz kizlar huuu

Tel sonunda isyan etto ve sarj bitti :37:

Gittim canim gittim sira beklerken telden girdim

Canim tv usg cekti yinr ve spermiogram istedi uroloji dr cikmisti isim saat beste bitti spermiogram sonucunu gosterenedik :( gulsahin basini agritacagim ve yaseminin

Kardes talkimin sesini beklerken sarj bitti paylasima tasiyamadim

Kaptancim sari kartimiz mi oldu silinmemismiydi notamiz gecen hafta ki birincilikle :26:
Haklisin kilo konusunda bugun inmis butun siskinligim sabah kiyafetlerimle bile dunden daha az geldim . Cok mahcubum izne ayrilabilirim kendimi toplayim kimseyi geriye dushrmrye hakkim yok

Yaparsin canim daha once ki haftalarda bunu basardin cunku

Aynen sulem yazinda cok guxeldi sabah serviste bakabildim ve inan icim acidi gozlerimi kapattigimda sonra musalla tasinda sevdiklerimi fusundum geride kslanin ben oldugumu o yuzden daha cok yandi icim
Servistekiler nolfu duyor servise kosa kosa binmis biner binmez herkesi kahkahaya bogmustum birden ruh halim degisince herkes sok oldu

Ne odulj nerde:20:

Canim ya cok az yiyorsun yada cok karbonhidrat ortasini bulim sana ornek menuler vereljm istersen alisana kadar cunku en onemli ogun kahvsltiyken sen onu yapmamissin bile :20:

Tel sonunda isyan etto ve sarj bitti :37:

Aslinda ornek menuler verseniz cok iyi olur sevinirim :))

Aslında pek aç kalmiyorum sadece aksamlari liste hazirlamam lazim sanirim kendime is yerinde cikanlara gorede hazirlasam fena olmaz sanirim

Canım bak ayferde yazmış sana kahvaltıların az! Daha doyurucu kahvaltı yapmalısın. Mesela ben her sabah uyandığımda 1 kuru meyve yiyorum yanında limonlu su yarım saat sonrada 1 yumurta 1 peynir 2 dilim ekmek ve bol yeşillik

Bu arada gunaydin kizlaarr. Saat 11 de direksiyon sinavina giricem insallah bu sfer gecerim ya :( sonrada ablami evine goturucem cocuklar hastalandi grip olduk hepimiz sagolsun bizede bulasti :)) bebiste oksurmeye baslayinca ablam korktu hastane onlara daha yakin o yuzden onlari goturup eve donucem. Aktif olmaya calisirm ama birazcik zor. Neyse hadi hepinize hayirli gunler gorusuruuuzz

Bu arada gunaydin kizlaarr. Saat 11 de direksiyon sinavina giricem insallah bu sfer gecerim ya :( sonrada ablami evine goturucem cocuklar hastalandi grip olduk hepimiz sagolsun bizede bulasti :)) bebiste oksurmeye baslayinca ablam korktu hastane onlara daha yakin o yuzden onlari goturup eve donucem. Aktif olmaya calisirm ama birazcik zor. Neyse hadi hepinize hayirli gunler gorusuruuuzz

Çok geçmiş olsun canım
Hadi hayırlısı inş.

Bende birazdan evden çıkıcam hava çok güzel çocukları parka falan götüreyim . Akşama görüşürüz kızlarrrrr

kolay gelsin cnm

Back