• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet ayferim haklisin,gecen haftaki 1.ligi unutmusum ben:26:

canim ben öylemi dedim simdi,izinde nerden cikti..hem ben bundan sonra gercekten sorunu olmayanlara izin vermicem:19:
izni unut yani..sonucta her türlü takimiz biz,bende fazla cikabilirim sorun o degil canim..hani elimizden geleni yapalim,fazla ciksakta vicdanimiz rahat olsun demek istedim..yoksa dedigim gibi,her fazla cikani izne ayirsaydik takim olmanin ne anlami kalirdi:31:

bu arada lafim sana degildiki,hepimiz icindi:26:

Yok valla alinganlik yapmadim kaptancim ya :70: ben kendimin farkindayim uzun sure aldim verdim oynadim ama bu sefer ki alma regldendi ki kardesim abla kilo vermissin gobegin dumduz dedi dun :16:
Oda dun inmedide bugun inmisti kiyafetlwr vardi gerci bi tartiliyim dedim dunden az ciktim :26:
Bu hafta birinci olmaliyiz ya bi hafya birinci oluyoz bi hafta nota aliyiz hepimiz anormaliz kaptan yani seni sorunlu olduguma inandirabilirim :33::55:

Slm bebişlerrrr ben geldimmm İzmirde bir yağmur var maşallahhh diyimm pazara gittim ama yine köy yumurtacım gelmemiş:47::47: kaldım gıkkısız :31: sisizler naptınız bakalım

Eee mimirtalar olmadan nasil karatay yapcan ki simdi :18:
Bide banucum sen 20kiloyu ne kadar zamanda vetdin

Yok valla alinganlik yapmadim kaptancim ya :70: ben kendimin farkindayim uzun sure aldim verdim oynadim ama bu sefer ki alma regldendi ki kardesim abla kilo vermissin gobegin dumduz dedi dun :16:
Oda dun inmedide bugun inmisti kiyafetlwr vardi gerci bi tartiliyim dedim dunden az ciktim :26:
Bu hafta birinci olmaliyiz ya bi hafya birinci oluyoz bi hafta nota aliyiz hepimiz anormaliz kaptan yani seni sorunlu olduguma inandirabilirim :33::55:

izin mizin yok bebişimmm:20::20: bu hafta veremezsen haftaya vercez dimii biz bir takımız haftaya birinci olucaz bi hafta boş bi hafta dolu :9:
Cok uzun süredir 76 ile 73 sarasinda dolaşıyorum artık düzenli her hafta 1kilo vermek ve sonra korumak istiyorum kilo ve diyet muhabbeti yapmaktan bile sıkıldım inşallah burada basaririm
h
hoşgeldin aramıza bitanemmm hepbirlikte vereceğiz inş:16:

haydeeeeeeeeeee suuuuuuuuuuuuuuu benim 1 lt bitti şimdi ev işine başlıcam bitirene kadar 1 lt daha içerim ohhhhh sefam olsun
özledik su deyişini :16:
günaydın kızlar nasılsınız
günaydın canımmm iyiyiz sne nasılsınnn:16:

ses ver yiğidim .............
:24::24::24::24: verdimmmmm :9:

Eee mimirtalar olmadan nasil karatay yapcan ki simdi :18:
Bide banucum sen 20kiloyu ne kadar zamanda vetdin

yarında şirinyer pazarı var Ayfercim bide oraya bakarım artık :31:

tatlım ben temmuzda 93 tüm kendi çabamla 5 kilo verdim fakat asıl disiplinli bir ekilde 1 kasımda başladım

tam 5 ayda gitti kilocuklarr gerçi az az gidiyor ama her hafta gidiyor çok şükür:21::21:

tam pc ye geldim komşu geldi hey allam ya

hagtaya hedefim71,5banu abla basbas gidiyoruz senle kilolarimiz ayni sayilir
Evet Dilegimmm senin gecen haftaki kilondayim su annn hadi ins cabucak bu kalanlarida veririz
Size menumu yaziyim kizlaar

Sabah:kepek ekmegin kosesine pul biberli peynir + 1bardak cay
Ara:1 avuc beyaz leblebi

Oglen: arnavut cigeri vardi 3yk ciger + yarim diljm kepek ekmek 1 bardak ayran 2catal piyaz salatasi

Ara: birazcik leblebi + 1 ufak boy yesil elma
1su bardagi cay :D

Aksam: 3 yk et sote + 1bucuk dilim ekmek
Sabah kahvalti duzenini bi oturtsan super olacak bitanemmm
dünki menümü yazayım fırsat bulamamıştım

sabah uyanınca
1 kivi
ılık su

yarım saat sonra
20 gr kaşarlı tahıl ekmeğe tost
1 yumurta beyazı
yeşillik

öğle
activia
salata
kraker 10 gr

ara
2 incir
1 ceviz
mistik çay sütlü

akşam
3 yk tavuk sote
4 yk kapuska
2 yk yoğurt

ara
6 fındık
1 hurma

3 lt su
zencefil çayı
yeşil çay
spor yok

bugünkü menüm yani 28 şubat 2014
sabah uyanınca
1 muz
yarım bardak süt

kahvaltı
1 büyük latte kahve
kepekli lor peynirli sandviç

öğle
sebze çorabsı
2 yk yoğurt

ara
1 portakal
1 kivi
1 mısır patlağı

akşam
3 köfte
50 gr biftek
2 dilim ekmek
,közlenmiş biber domates
çoban salata
1 bardak ayran

ara
1 elma

1 saat aeropilates
1 saat gezinti
2 lt su
yeşilçay

Kacamaksiz super menuler SUlecimm paylastigin yazida harika her okuyusumda icim bir garip oluyor tskler bitanem
Gittim canim gittim sira beklerken telden girdim

Canim tv usg cekti yinr ve spermiogram istedi uroloji dr cikmisti isim saat beste bitti spermiogram sonucunu gosterenedik :( gulsahin basini agritacagim ve yaseminin

Kardes talkimin sesini beklerken sarj bitti paylasima tasiyamadim

Kaptancim sari kartimiz mi oldu silinmemismiydi notamiz gecen hafta ki birincilikle :26:
Haklisin kilo konusunda bugun inmis butun siskinligim sabah kiyafetlerimle bile dunden daha az geldim . Cok mahcubum izne ayrilabilirim kendimi toplayim kimseyi geriye dushrmrye hakkim yok

Yaparsin canim daha once ki haftalarda bunu basardin cunku

Aynen sulem yazinda cok guxeldi sabah serviste bakabildim ve inan icim acidi gozlerimi kapattigimda sonra musalla tasinda sevdiklerimi fusundum geride kslanin ben oldugumu o yuzden daha cok yandi icim
Servistekiler nolfu duyor servise kosa kosa binmis biner binmez herkesi kahkahaya bogmustum birden ruh halim degisince herkes sok oldu

Ne odulj nerde:20:

Canim ya cok az yiyorsun yada cok karbonhidrat ortasini bulim sana ornek menuler vereljm istersen alisana kadar cunku en onemli ogun kahvsltiyken sen onu yapmamissin bile :20:

Tel sonunda isyan etto ve sarj bitti :37:

Sonuclarin ins guzeldir Ayferim ptsi gosterirsin artik

ellerone saglik listeyi hazirlamissin helibcigimde paylasmiz super bir takimiz biz

izin mizin uok az oncede demistim

Bu arada gunaydin kizlaarr. Saat 11 de direksiyon sinavina giricem insallah bu sfer gecerim ya :( sonrada ablami evine goturucem cocuklar hastalandi grip olduk hepimiz sagolsun bizede bulasti :)) bebiste oksurmeye baslayinca ablam korktu hastane onlara daha yakin o yuzden onlari goturup eve donucem. Aktif olmaya calisirm ama birazcik zor. Neyse hadi hepinize hayirli gunler gorusuruuuzz

Hadi bakalim basarilar canimm guzek haberlerke gel ins cok gecmis olsun
kızlar elhamdülillah enerjimi topladım sizlere de öpücüklü pozitif enerjiler gönderiyom hadi alın da

Aldik Ahsencimm tskler tatlimmmm

benimde boy 1.68 ve 68 bence cok sana..tabi sen bilirsin yinede ama en fazla 60 ol bence..ben 55 olsam cok iyi olacak ama nerde:52:

Olcaz helincim baska caremiz yokk sabir tatlimmm

Menum dunku

Corekotu 1 kasik

Kahvalti

1 yerli muzz
2 dilim tatli lor
1 cay bard ceviz
10 zeytin
1 fincan hibiskus
1 denet dereotu
1domates 2yesilbiber

Ogle

Nenemin zoruyla 1 dilim ispanakli borek :-(

Aksam

1 kase sebze corbasi
1 kase yogurt
1 kase taze borulce

Sivi

2 lt tarcinli limonlu su
1 bar siyah cay
1 turk jahvesi 1kayisi
2 fincan yesilcay
1 fincan hibiskus
1 fincan mistik cay
Yatarken 1 bardak kefir

SPor

1 saat kosu bandinda yuruyus
85 mekik
10 dk twist
40 squat

benimde boy 1.68 ve 68 bence cok sana..tabi sen bilirsin yinede ama en fazla 60 ol bence..ben 55 olsam cok iyi olacak ama nerde:52:

Sen suan 66 kilo ile kac bedensin... Ben en zayıf 57olmustum resmimi görsen boynum incecik kemiklerim çıkmış gerçi tabimi super olur cok isterim ama 46 yaşındayım ve sıkı vücudum 38 beden halımı seviyorum daha cok verirsemde tabi mutlu olurum

Uf alinfilarim ucuyor bende knlari ucurup gecmis yapiyorum

Sekerim tugbam nerelerdesin yaa :26:

Tmm banucum gitmek yok bu kilolar gidecek:16:

İnşallah nimirtalarini bulursun ve her hafta kilo vermek herkese nasip olmaz benim gibi cadi sirineler var medela verip verip alan mi alip aljp veren mi bilmem :60: dayak yiycem artik dilekle kaptandan

O boregi gormedik ki biz :17:

2014-03-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Marul (Kıvırcık) 10 yaprak 20
[2] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[3] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[4] Fındık 10 GRAM 65
[5] Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[7] Diet bisküvi 3 ADET 60
[8] yumurta 2 adet 160

989 kalori ( regl olucam bugun açlık ve tatlı krizim var inşallah gece bişeyler yemem

İp atlıyorum
2.5 litre su
2yesil cay

Cok kısa bir iki gün bir takıma yazdım ama herkes yokmusum gibi davrandı bende bir daha yazmadim
Haklusin cnm takimda paylasim ve motivasyon eksik olunca kisi olumsuz etkileniyor bizim takimdan memnun kalacagina eminim hepimiz kocaman bir aileyiz
Sen suan 66 kilo ile kac bedensin... Ben en zayıf 57olmustum resmimi görsen boynum incecik kemiklerim çıkmış gerçi tabimi super olur cok isterim ama 46 yaşındayım ve sıkı vücudum 38 beden halımı seviyorum daha cok verirsemde tabi mutlu olurum

Benimde en zayif kilom 63 tu ama idealim 65 canim oglen tam tanisamadik
ben de 39 yasindayim İzmirdenim sinif ogretmeyim fakat calismiyorum annemle ituruyorum
takimin ablasiyim ama unvanim gitti sanirim tekrar hosgeldin aramiza

:16:
Uf alinfilarim ucuyor bende knlari ucurup gecmis yapiyorum

Sekerim tugbam nerelerdesin yaa :26:

Tmm banucum gitmek yok bu kilolar gidecek:16:

İnşallah nimirtalarini bulursun ve her hafta kilo vermek herkese nasip olmaz benim gibi cadi sirineler var medela verip verip alan mi alip aljp veren mi bilmem :60: dayak yiycem artik dilekle kaptandan

O boregi gormedik ki biz :17:

Heh soyle ne demek gitmek jubile yapmadan takim kapilari kapali
ins yarin bulurum cnm inan spor duzenli yapmadam verebilecegimi sanmiyorum spor kurtariyor beni
gormedinizmi cidden:23:
2014-03-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Marul (Kıvırcık) 10 yaprak 20
[2] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[3] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[4] Fındık 10 GRAM 65
[5] Kayısı 5 ADET(10 GR.) 40
[6] Haşlanmış Tavuk 1 PORSİYON 259
[7] Diet bisküvi 3 ADET 60
[8] yumurta 2 adet 160

989 kalori ( regl olucam bugun açlık ve tatlı krizim var inşallah gece bişeyler yemem

İp atlıyorum
2.5 litre su
2yesil cay

Canim kalori diyeti yapiyorsun sanirim kahvaltini benmi goremedim spir ve sivi super ip atlamak hakikaten cok etkili

Back