Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay di mi cocuk dogurunca falan da o muhabbet var oramz buramz catlasn bilmem neee ama sadece catlak yuzunden giymiyosan bence hata esiyosnnn az guneslenince zaten belli olmaz hemm.. Bence de ameliyattan uzak durrr )

Ayy iste buu iyi etmissiniz bence deee yeter Ama hasret de tak ediyo bi yerde Suloff :))) ay sana boyle diyorm hosuma gidiyo kizmiyosn di mii :))

simdi soyle biz okulu bitireli bi bucuk sene oldu, nisanlim da askere gitti geldi ama yazin geldi yani 4 aydir falan calisiyo tabi suan istedigi noktada degil e ben de bi sene staj yaptigm icn yeniym ben de henuz istedigm yerde degilm illaki ama dusunuyorm istedigmiz yerde olunca heralde 30 yasini bulurz :)) maddi olarak soyle babasi masrafsiz dugun ve ev garantisi veriyor babam da bana masraf yaptirmam diyor e biz de kazandigimizla bi zahmet gecinirz diyorz rahatca :)) kismet bakalm yaa lafalar karisikk

Simdi soyle ki Sulecim ablacm bana indirim var demayacagdinnn :))))

selamm kızlarrr

yazdıklarınızı okudum evet haklısınız hepiniz, bi dönemden geçiyorum diyettende sıkıldım sanırım etkısı buyuk
ama toparlıycam , eşimde haksız sayılmaz bi şişlik var uzerımden bende hissediyorum

bi geçmiş yapayım dedim ama yapamayacagım sanırım.
pazar akşamı dedem vefat etti sonrasında bir aile faciası yaşadık apar topar ankaraya gitmek zorunda kaldım.canım dedeciğim cok sveerdim.son zamanlarda aklı melekesi pek yerinde değildi o yüzden herkes onu yanlış anladı katlanamadı.mekanı cennet olsun.
aslında geleli 3 gün oldu ama bir türlü fırsat bulamadım.bugün iş yerini taşıdık.geldiğimden beri onunla uğraştım.hemşiremde eğitim programına çağrıldı.benden haberler.
şuan gastritim alarm veriyor.yarın sabah erkenden gidip odamı yerleştirmem lazım.açılışa büyükşehir belediye başkanı gelecekmiş yogun bir gün olacak.

selamlar herkese...
Yasemincigim his geldin canim..Mekani cennet olsun dedenin
hilalcigim bence cok uzatmamak iyidir..tabi yinede siz bilirsiniz en dogrusunu
sahgülcügüm canim bende ayni durumdayim ama ben fazla gelememeye bagliyorum..neyseki önüme cis geldiginde yüksek sesle yemeyecegim diyorum ve ise yariyor,yoksa alirim diye korkuyorum
suleciigm temizlikmi dedin..su an evin halini görsen varya,baktika yoruluyorum o derece yani

bütün takimi haftasonu banami cagirsam ne yardima

dilekcigim ayfer listeyi getirmis..ayfercigim cagladan tam cevap alamadigimdan listeye almiyorum..kendisi sabah dönüyorum derse aliriz yine canim..zaten bu hafta cok aktifte olamadi

ben yarinda hic gelemeyebilirim..dilekcigim kolay gelsin sana..kardes takim listelerinide kontrol etmeyi ihmal etme canim

Sagol kaptancim degerlendirecegim :))

Basin sagolsn tekrar Yasemin ablacm

Menumu de yazip yatayimmm

Sabah
Biraz ezine peyniri
2 dilim cavdar ekmegi
Roka domates
3 zeytin
2 hurma

Oglen
Soslu tavuk
1 dilim kadar pide ve 2-3 parca patates kizartma (cok canm cekti yahu)
1 bardak ayran

1 sekerli Turk kahvesi
1 kupa elma kromlu yesil cay

Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurtlu firinda karnibahar

Su: 2 lt oldu sanirm

Mucks

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz6774 / / /% )
sahgull68,5 / / /% )
Sweetdimple73,3 / / /% )
pegasus0766,5 / / / % )
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay80 69.1 / / / % )
erigim64, 4/ / / % )
sulofe86,3/ / /% )
mrv5534: (63.1 / / / % )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ / /% )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )
cglaa16: (66.7/ / / % ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü

3. Takim Ortalaması :%

dilekcigim cagla bildirimde bulunmazsa listeden cikarabilirsin canim..eger bulunursada eklersin,tekrar kolay gelsin sana

Son düzenleme:

canimAllah yardimcin olsun uzuntuden gastiritin azmistir.Allah rahmet eylesin amin

pateteslerde odulunbolsun kac gundurku menulerin canim

Allah rahmet eylesin canım. mekanı cennet olur inşallahh

menün çok güzel canıımm bikiniler seni bekliyoooo

sekerkiz6774 / / /% )
sahgull68,5 / / /% )
Sweetdimple73,3 / / /% )
pegasus0766,5 / / / % )
Sevilay80 69.1 / / / % )
erigim64, 4/ / / % )
sulofe86,3/ / /% )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / -%0,32 )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
cglaa16: (66.7/ / / % ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr. nasılsınız inşallah güzel güzel kilocuklar vermişsinizdirr. ben rekora gidicem takımda en uzun listeye girmeyen olarak ama sizi etkilememek için bu hafta muaf sayılmak istedim haftaya bomba gibi geliyoruuumm

dünkü menümü paylaşıyımm

sabah: 3 4 parça kürt böreği + 1 b. bardak çay ( arkadaş almış herkese geri çeviremedim pudra şekersiz yedim)

ara: 1 avuç beyaz leblebi

öğlen: sırf karbonhidratçı bu aşçı yaaa.
orta boy kabak dolmasının sadece yarısını yedim + 1 ufak sigara böreği + yarım dilim kepek ekmek ( iğrenç oldu bugün farkındayım )

ara: yine beyaz leblebi

akşam: biz tatarız kızlar ve tatar böreği yapmış ablam 1 dilim ondan yedim. nasıl bişey diceksiniz tepside hamurdan yapılmış i,çinde tavuk patates olan bi börek yani kalori bol o yüzden 1 dilim yedim.

su: inanmazsınız ama 5 yudum anca çalşmaktan wc ye gidemiyorum diye su da içemiyorum ama spor çok aşağı yukarı iyi koştum

acımasız yorumlarınızı bekliyorum ki haftaya fena geleyimm. bu menüleri unutturucam sizee

sekerkiz6774 / / /% )
sahgull68,5 / / /% )
Sweetdimple73,3 / / /% )
pegasus0766,5 / / / % )
Sevilay80 69.1 / / / % )
erigim64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
sulofe86,3/ / /% )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )

Merve nin doğrusu bu olacak

Hic begenmedim sen bedenine acimazsan brn hic acimam kusura bakma o borekler dilim dilim dizlerinde birikince mi aklina gelecek fyrmak gozde hanim dabah oglen akdam borek diyetisyen uv ogun botlrek onerdide bizim mi haberimiz yok
dur demelisin ablano bahane eyme evde bizimde eslerimiz var dunyalari yiyorlar dun aksam gindiklar tiramusular cikolata selsleleri havads ucustu sadece 4 findik yedim . Ki sen boyle lukse sahip degilsin daha listeye gireceksin senin pesine duserim seni dilekten beter ederim anlastik mi bi daha boyle liste yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…