Telefondan kilo bildirimi yspmak çok sinir bozucu yaaa. Yanlış yeti sil yanlış tıkla derken 10 dakika geçti
Diyetisyenden çıktım 200 gr yağdan gitmiş az mutsuz oldum delimiyşm neyim
Neyse güzel bir hafta geçirdim haftaya noktasına virgülüne ıyucam diyetime
Şimdi starbucks da kahve keyfi yapıyorum. Arada işten kaçıp yapmak lazım aflında
kızlar yeni asmdeyiz net yeni bağlandı sürekli sorun veriyor teliminde şarjı bitmiş evde bıraktım umarım msj gider beni sabit yazarsanız sevinirim.
ayferım tel gıremedım esım vurus bulasmıs sakın gırme dedı uyaru yık say dıye bı yer vardı bastım acıldı ama tedırgınım hemen cıkıyım kılom 72.2 lısteyı tasımayı cok ıstemıstım aksılık ıste gorusuruz duzelır umarım
ben ekledim Dilekcimm sağlık olsun Hilal taşır o zamanayferım tel gıremedım esım vurus bulasmıs sakın gırme dedı uyaru yık say dıye bı yer vardı bastım acıldı ama tedırgınım hemen cıkıyım kılom 72.2 lısteyı tasımayı cok ıstemıstım aksılık ıste gorusuruz duzelır umarım
Tesekkur ederim erigim.kizlr suan otobusteyim evime geciyom.babami iyi biraktim sukur.yalniz daha fazla yazamicam otobuste sabit olark telf a bakmk midemi bulandirdi.ogleden sonra suuuuu diye bagiririm artk
kızlar yeni asmdeyiz net yeni bağlandı sürekli sorun veriyor teliminde şarjı bitmiş evde bıraktım umarım msj gider beni sabit yazarsanız sevinirim.
Bebis deseydin eklerdim ben seni bende dr bekliyorum yaa doguma girmis
Valla sulecik sen sucunu biliyorsun uc gun menu yoksa ucgun kacamak var yani 200gr icon hic uzulmeye hakkin yokbu hafta super olmalison super
Telefondan kilo bildirimi yspmak çok sinir bozucu yaaa. Yanlış yeti sil yanlış tıkla derken 10 dakika geçti
Diyetisyenden çıktım 200 gr yağdan gitmiş az mutsuz oldum delimiyşm neyim
Neyse güzel bir hafta geçirdim haftaya noktasına virgülüne ıyucam diyetime
Şimdi starbucks da kahve keyfi yapıyorum. Arada işten kaçıp yapmak lazım aflında
geldimkiiiAma neden kimse yokkkk..kilocuklar nerdee bildirimler nerdee
Yulaf cok saglikli canim yulaf bakildiginda saman gibi duruyor ama ben onu tatlandiriyorum icine meyve digryyorum kuru uzum atiyorum bazen ceviz findik atiyorum cok lezzetli oluyor .
Buskuut yemiycez digrusun bugun hastane islerim bitince markete ugrayacagim ve kendime saglikli paketler yapacagim sonunda yoksa banu beni bogacak:18:
Benim icin 66.2 yazip kendi istegiyle ayrildi yazarmisiniz.. Kizlar hayirli cumalar Allah yardimciniz olsun ve istediginiz kiloya ulasin insallah. Hepinizi sewiorumm gelirim ara ara
bende regl olucam sanırım şişmeye başladım ağrılarımda başladı bian önce olsam bitsem haftaya kg bildiriminde bulunup işi ciddiyete alsaam
Menum
Sabah
4 yk yogurt 3 yk yulaf ezmesi 6-7 kuru uzum 2 dilim elma karisimi
Ara
1 nescafe
Ogle
1 kase mercimek
Ispanak 6-7 yk
1 kase yogurt
Ara
3yulafli biskuvi
Aksam
Tantuni yaptim kizlar evde yagsiz kendi yaginda bol acili
1/2 ince lavas ve bol yesillikle yedim
Ara
4 finduk
Su:3lt
Spor:40 dk yuruyus
anlaştııkkk. evet haklısınız benim irade sorunum var heralde hepinizin ailesi var ve siz kendinize hakim oluyosunuz ama ben yapamıyorum :18: yani yapamıyodum artık yapıcam bu akşam mesela miss gibi salata yicem
senide ayrıca tebrik ediyorum valla tiramisudan bi çatal da mı almadınnnmaşşallah maşşallahhh bende sizin gibi iradeli oldum şu andan itibaren
günaydın kızlarrr. nasılsınız inşallah güzel güzel kilocuklar vermişsinizdirr. ben rekora gidicem takımda en uzun listeye girmeyen olarak ama sizi etkilememek için bu hafta muaf sayılmak istedim haftaya bomba gibi geliyoruuumm
dünkü menümü paylaşıyımm
sabah: 3 4 parça kürt böreği + 1 b. bardak çay ( arkadaş almış herkese geri çeviremedim pudra şekersiz yedim)
ara: 1 avuç beyaz leblebi
öğlen: sırf karbonhidratçı bu aşçı yaaa.
orta boy kabak dolmasının sadece yarısını yedim + 1 ufak sigara böreği + yarım dilim kepek ekmek ( iğrenç oldu bugün farkındayım)
ara: yine beyaz leblebi
akşam: biz tatarız kızlar ve tatar böreği yapmış ablam 1 dilim ondan yedim. nasıl bişey diceksiniz tepside hamurdan yapılmış i,çinde tavuk patates olan bi börekyani kalori bol o yüzden 1 dilim yedim.
su: inanmazsınız ama 5 yudum ancaçalşmaktan wc ye gidemiyorum diye su da içemiyorum ama spor çok aşağı yukarı iyi koştum
acımasız yorumlarınızı bekliyorum ki haftaya fena geleyimm. bu menüleri unutturucam sizee
63.300. Kıloyum
Herkese hayırlı cumalar kızlar nasılsnz
İnş herkes kılo verır bn regl oldum hafta daha cok veıxem söz
Menumu de yazip yatayimmm
Sabah
Biraz ezine peyniri
2 dilim cavdar ekmegi
Roka domates
3 zeytin
2 hurma
Oglen
Soslu tavuk
1 dilim kadar pide ve 2-3 parca patates kizartma (cok canm cekti yahu)
1 bardak ayran
1 sekerli Turk kahvesi
1 kupa elma kromlu yesil cay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurtlu firinda karnibahar
Su: 2 lt oldu sanirm
Mucks
selamlar herkese...
Yasemincigim his geldin canim..Mekani cennet olsun dedenin
hilalcigim bence cok uzatmamak iyidir..tabi yinede siz bilirsiniz en dogrusunu
sahgülcügüm canim bende ayni durumdayim ama ben fazla gelememeye bagliyorum..neyseki önüme cis geldiginde yüksek sesle yemeyecegim diyorum ve ise yariyor,yoksa alirim diye korkuyorum
suleciigm temizlikmi dedin..su an evin halini görsen varya,baktika yoruluyorum o derece yani
bütün takimi haftasonu banami cagirsam ne yardima
dilekcigim ayfer listeyi getirmis..ayfercigim cagladan tam cevap alamadigimdan listeye almiyorum..kendisi sabah dönüyorum derse aliriz yine canim..zaten bu hafta cok aktifte olamadi
ben yarinda hic gelemeyebilirim..dilekcigim kolay gelsin sana..kardes takim listelerinide kontrol etmeyi ihmal etme canim
selamm kızlarrr
yazdıklarınızı okudum evet haklısınız hepiniz, bi dönemden geçiyorum diyettende sıkıldım sanırım etkısı buyuk
ama toparlıycam , eşimde haksız sayılmaz bi şişlik var uzerımden bende hissediyorum
Bir de tamam diyet yapiyoz ama benm baska bi sorunum var yani sorun degil de kararsizlik.. Hatta nisanlimla benim..
Simdi biz cok hevesliyz hemen evlenelm istiyorz tabi en erken kpss den dolayi agustos sonu falan ama bi yandan da isimiz tam oturmams olur mantikli olalm sonra rahat edelm falan diye dusunuyoz 2015 ilkbahari beklesek mi diyorz yani iki arada kaldk..
Bi yanimiz yeter hasret diyo beraber de halledersinz diyo bi yanimiz az sabret sonra rahat et diyo :))
Sizceee??
25,02,2014 tarihli menüm
sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay
ara
1/2 dıyet bıskuvı
öğlen
mercımek corba
kuru fasulye
1 dılım ekmek
bol yesıl salata
ara
1 kutu sut
aksam
ıspanak
mercımek corba
yogurt
1 dılım ekmek
ara
yarım elma
2 lt su
dünki menüm
sabah
1 dılım beyaz peynır
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay
ara
6 badem
6 sıyah uzum kurusu
öğle
tavuk corba
ıspanak
yogurt
ara
6 adem
6 sıyah uzum
aksam
bulgur pılavı
ınce dılım karnıbahar
yogurt
2 lt su
karatayda izin var demen çok hoşuma gitti bluecumdünki menüm:
kahvaltı: 2 yumurtalı domatesli ve soğanlı omlet+ domates+salatalık+6-7 zeytin+ kaşar peyniri 2 dilim+ 1 çay bardağı kuruyemiş
4,5 saat sonra: salata + 1 çorba kaşığı ton balığı
5 saat sonra: fıırında balık + salata + susamlı bir tatlı (2 tatlı kaşığı) (karatayda izin var)
gece acıktım gibi, 1 bardak kefir içtim (karatayda izin var)
spor: leslie 2,5 mil :)) ( neden 2,5 mil? önce 2 mili yaptım hakakten çok yoruldum, uzun zamandır yapmıyordum leslie'yi, sonra 8-9 dkyı atladım ve sonunda 8,5 dk'lık soğuma kısmını yaptım)
su: 2,5 lt
diğer: 2 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi
size yarın sürprizim var:)
banucum alintida biraz karisiklik olmus yeniden yaziyim dedim. Cok uzuldum ya allah kimseyi ne ana bava ne evlat acisiyla sinamasin erken yasta en azindan cunku malum ölümlü dünya bol bol gezin canim musmutlu olsun hayayinda unutamadigi gunler aradibda olsunkocaman kalpli arkadasim benim
Kocam hasta oldu
Iyiki erken geldim yaaa ne keyif yapabildim ne iş...
Kocama çaktırmadan iPadi aldım hemen Menümü yazayımda sonra fırsat olursa gelirim
Sabah uyanınca
1 incir
2 hurma
1 bardak kefir
Yarım saat sonra
Omlet
Yarım dilim ekmek
Öğle
Lahana salatası
Activia
10 badem
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ara
Activia
Spor 1 saat aeropilates, yarım saat yürüyüş
Yeşilçay
Maydanozlu çay
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?