Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

beynim sonunda hata verdi bıraktım işi gücü oof gözlerim kaymaya başladı gerçekten :26: daha göndermem gereken evrakların sadece3/1 elimde ve tam 303 sayfa. bugüne kadar gönderdiklerim hariç. kahve molası verdim kendime. bu mola da bayaaaa sürer yetti vlla. geçmişe bakmadım bakıcam şimdi sizler nasılsınızz

Aldigm mayokinileri begenmedm iade ettm yerine bikini aldm hahaha bazilarnz ne sacmaliyo bu kiz bu yagmurlu havada diyodur ama gaza gelelm diye diyorm mesela gobik ilk deneyince cok cikiyodu simdi daha az cikiyo yaza hic cikmicak insallahhh :))
inşallah canıııımmm

bence iki gönül bir oluncaa... yani ben olsam ne yapardım bak bilemedim şimdi :26: ama evlensenizde bence halledebilirsiniz. sonuçta iki türlüde Allahın izniyle işiniz oturucak düzene. ama sanırım senin babanmıydı acele etmemeniz konusunda mızmızlık yapan :26:
ooy birde bakınca 2015 daha çok ta varr. sanırım iyice kafanı karıştırdım susuyorum ben düşünüyim yazıcam yine

zam konusunda mı konuşup konuşmadığımı sordun canım:26: yok hayır konuşmadım işçilerede zam yapılmadı henüz normalde yapılması lazımdı anca o zaman konuşurum sanırım. ama 7 ay sonrada bırakıcam işi o yüzden yapmazlarsada pek dert değil zaten en fazla 50 tl zam yaparlar bunlar
o dediğim yeride tavuk pirzolaymış hey Allahım öğrenemedim gitti şu hayvanın yerlerini

İstiklalde gezmenin tek kötü yanıı iki adıma bir kamera, bir Greenpeace, bir woo gibi şahıslar düşüyor

Evet canm benden beter beynin yandı şu an
Bu arada senle birebir tanışmadık hiç sen de çalışıyorsun sanırm , yaş kaç nerdensınn??

Valla ben de bazen öyle diyorum bazen de babanı dinle gel az dur diyorum, 2015 de çok uzak dediğin gibii ayyyy haftaya nişanlımla buluşcaz konuşuruz büyük ihtimal onlar gelmeden öncee..bakalımm sağol

spor harika tebrikler ama çok düzensiz ve yetersiz bir gün olmuş. bacaklarının titremesi normal gerekli enerji yok. düzenli bir program yapmalısın kendine canım.sabah aç kalıp akşam baklava yiyerek kilo veremezsin.
hilal sana inanamıyorum harikasın walla.ilk günlerdeki menünü düşünsene nerden nereye geldin bak sen yaza kadar kilo veriri koruma programınıda bitirirsin bile.
canım kalori hesabı inanılmaz yanlış bir yöntem. çok yakın bir arkadaşım yaptı önce kilo verdi sonra almaya başladı diyetisyene gitti ve 1 ayda zar zor düzene girdi. benim diyetisyenim beni internet üzerinden bir sistemden takip ediyor ben anlık yediklerimi sisteme giriyorum o da gün sonunda yorum yapıyor bana. ve sistemde kalori yağ protein hesabı var. benim gün boyu yediklerim(diyetim 1600 kalorilik) kalroimi doldurmuyor ama bazen yağ fazla çıkıyor bazen protein bazen de karbonhidrat. her yiyecekde bunların hepsi var azar da olsa var ve sen kalori takibi yaparken diğerlerini kontrol edemezsin. mesela dünkü yediklerinin hepsi şeker ve karbonhidrat.üstelik şekerde karbonhidrata dönüşüyor.tabii sen kendini daha iyi bilirsin ama ben denedim gördüm ki yanlış
40 dak az mı canım gayet güzel
iyi geceler kizlar..camlar hala bitmedi,ev insaat gbi ve ben o kadar yorgunumki hemen uyiycam..selam vermeden gecmeyeyim dedim..iyi geceler
:44: kolay gelsin kaptanjım zor işler tahmin edebiliyorum.teşekkür ederiz uğradığın için
ooo harikasın ikramlı bir günü süper atlatmışsın canım

evet canım tanışmadık Gözde ben bildiğin gibi 20 yaşındayım üniversiteyi açıktan okuyorum ama olmuyo böyle babamın ısrarları sayesnde bu sene inşallah örgün öğretime geçicem. İstanbulda oturuyorum peki sen ? birde sana özelden mesaj attım bişey sorucamda avukatsın sanırım bilirsin bunu.

aslında babanı dinlesen iyi yani az daha dur yanlarında ama 2015 e de çok var sevdiğinle olmak istersn ne yardan geçerim ne serden gibi olmuş işin en iyisi siz geldiğinde konuşup anlaşın kararınız ne olursa hakkınızdada hayırlısı o olsun inşallah

Huu kızlar yarn tartı günüüü ay çok heyecanlııı haftaya 63 lerdeyim inşallahhh bu hafta 64 ü sıfırlamaya yakınımdır heralde bakalımm

maasallahin car hilalim tam gaz gidiyorsun .evlilikvkonusunda ise bence bir sene sonra cok uzun canim ya hayirli isleri cok uzatinca suyy cikarderler

Seninle gurur duyuyorum Dilejcim masallah hic kacsmak yok kirmizi kart gorsende bu hafta vereceksin
bence bitanemmm
kırmızı kart nasıl gördü sarı kart yokmu diyecektim ama hatırladımmmmm
insalllah ablam ya arti cikmiyimda sabit kalsamda olur benim odul isi yattimi simdi:)esim lahmucun getirdi aksam cocuklarla yiyelim diyr ben hakkimi buzluga attim kilo verdigimdi odul olarak yoyecektim ama
canımlahmacun cıs değil ki sık sık yemediğin takdirde tabiii. diyetisyen veriyor sadece dikkat edeceğin nokta 1 lahmacun 2 Ekmek, 1 Et,1 Yağ yerine geçiyor.
Masallahin varr Suloff :)) cok guzelmis menun
teşekkürler tatlım
o tartı varya o tartı tam kalleş bende bilirim
bu arada hilalcim -banucum-Şulecim menuleriniz superdide alıntılarim ucmus
Kizlar yasemin hala ankarada sanirim donmedi daha allah kolaylik versin
teşekkürler tatlım. dün bir ara yasemini gördüm sanki. gelmiştir diye düşündüm ama bilmiyorum :26:
yok canım ne kilo alması onun gözü alıştı yaa yeni haline ondandır. belki gaza gel diye bile yapıyor olabilir.
kendine 1 gün izin ver diyet ve spor düşünmeden ye iç gez dolaş .(bak göreceksin zaten cıslardan uzak duruyor olacaksın ama asen diyette olduğunu unut.) kendini mutlu et .ertesi gün sebze diyeti yap veyavaş yavaş düzenine gir.kaybedecek zamanımız yok hatırlıyorsun değil mi?

canım benim hoşgeldin. kolay gelsin tatlım.pazartesi bomba gibi bekliyoruz.
diyetisyen veriyor canım ama ben hepsini yiyemiyorum ki. sabah 2 dilim ekmek ve 1 de peynirim vardı mesela ama hem vaktim yoktu hemde yiyemezdim çok doyduğumu hissettim. öğlen ve akşamda yine menüme göre eksikliklerim var. Ama bugün tam uyduğumhalde çok aç hissediyorum .mutsuzum biraz ondan galiba
gayet güzel ve başarılı bir sporlada süper olmuş. süpriz mi bayılırım süprizlere

dun kolay atlattimda bugun zorlaniyorum iyimi ta regl canim biseyler istiyio duriyo frenliuorim kendimi

Evet büyük gelişme gösterdm valla ilk günlere göree, ben de şaşırıyorum Sayenizdee

Canm sor dedm özelden ama sormamışsın..

Hmm üniversite okumak harika bir şey canm, her yönden harika, ben de örgün öğretim tavsiye ederm, olur inşallahh, ben de İstanbuldanım canm, çalışıyorum burda.. memnun oldmm..

Diğer meseleye gelince evet bir konuşmamız lazm, çok da istiyoruz ama ben zaten bi sene kalsam da zaten ailemle kalamıcam büyük ihtimal, başka şehre atancam belki ya da Antalya'ya gidip işe başlıcam düzen kurmak için yani, o yüzden emin olamıyorumm

canimsin yarin olayi cozuyum sonra kolay

maasallahin car hilalim tam gaz gidiyorsun .evlilikvkonusunda ise bence bir sene sonra cok uzun canim ya hayirli isleri cok uzatinca suyy cikarderler

Evett fena gazlyım bu ara
Doğru aslında di mi hem evlenene Allah yardım ederrr böyle diyince de hemen yarın evlenesm geliyo :123:

canim ogrendigim iyi oldu ozam yarin ogle yemegim lahmacun olacak

ben de çok seviyorum ama burada toza bile alıştım çünkü çölün ortasında yaşıyoruz:)
ayy kıyamam. cidden mi çölün ortası :26: yaa yoksa lafın gelişimi diyorsun
Aldigm mayokinileri begenmedm iade ettm yerine bikini aldm hahaha bazilarnz ne sacmaliyo bu kiz bu yagmurlu havada diyodur ama gaza gelelm diye diyorm mesela gobik ilk deneyince cok cikiyodu simdi daha az cikiyo yaza hic cikmicak insallahhh :))
yooo gayet güzel bir mühabbet ben en son ne zaman bikini giydim hatılamıyorum bile ama şimdide zayıflasam giyememki karnımda bir sürü çatlak var çok sinir bozucu param olsun karnımı gerdirip gögüslerimi küçültcem deseeeeemdeeee inanmayın çok korkarım ameliyattan falan :18:
oyyyyy bu çok karışık herkese, yaşa, duruma göre değişri bunun cevabı.mesela ben yıllar önce titanik i izlerken haydi rose haydi jack siz birbiriniz için yaratılmışsınız öleceksenizde birlikte ölün diyerek izlerdim. geçenlerde yine titanik izliyordum rose a saydırdım durdum"aptal kız zengin adamı ne bırakıyorsun hem hayatın kurtulur hem çocuk kurtulur hemde rahatrahat yaşarsın" diye. sonra durdumve kendime güldüm. ardından kocama şimdiki aklımolsa sen zengin olana kadar beklerdim niye öyle evlendikki diye biz ünv. 1. sınıfda tanıştık eşimle ve okul bitti 2 yıl geçti ama onun okulu bitmemişti üstelik askerlik bile yapmamıştı ama biz yeter artık deyip evlendik ben çalışıyor o da yarı zamanlı çalışıyordu ne akılmış diyorum şimdi 6 yıl beklemişsin bu adamı 1-2 yıl daha beklesene para biriktir yada kredi ödeyecek hale gelde herşeyi istediğin gibi yap dimi... yok işte öyle o zaman keyifli geldiğini düşündüğün herşey şimdi gözüme sefillik gibi geliyor ama neyse yaşandı geçti güzel yanlarıyla hatırlıyoruyz.
ama evlenmek önemli birşey ve 1 kere olan birşey o yüzden sana tavsiyem herşeyi istediğiniz gibi yapabilecek maddi güçte iseniz çokda beklemeye gerek yok agustosda yapın derim.
canım allah kolaylık versin sana

zamda hiç yapmasınlar daha iyi o ne beee 50 tl ... gerçi memurlar anca o kadar alıyorlar diye düşünürsek fena da değil denebilri
aksama hafif gecirmek lazim ama nr yapsak mucver yapicam evdekiler kendim icin firanami koysam

kesinlikle fırında yap içine çörekotu pulbiber bolca dereotu maydanozda koy ohh mis

tamam bacim unsuz tutarmi ypksa bi miktar koyummu

tamam bacim unsuz tutarmi ypksa bi miktar koyummu

KABAK MÜCVER

Malzemeler:
4 adet kabak
3 adet yumurta
1 adet iri havuç
maydanoz
dereotu
çörekotu
pulbiber
4-5 kaşık un
tuz
Yapılışı:

Havuç ve Kabaklar soyulur ve derin bir kase içine rendelenir. Yumurtalar, tuz,çörekotu,pulbiber, yeşillikler (ince ince doğranmış olarak) ve un eklenir iyice karıştırılır. fırın tepsime döküp yapıyorum sadece içine az bir miktarda sıvıyağ ekliyorum bazen. eklemesende eksikliğini hissetmezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…