• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

beynim sonunda hata verdi bıraktım işi gücü oof gözlerim kaymaya başladı gerçekten :26: daha göndermem gereken evrakların sadece3/1 elimde ve tam 303 sayfa. bugüne kadar gönderdiklerim hariç. kahve molası verdim kendime. bu mola da bayaaaa sürer yetti vlla. geçmişe bakmadım bakıcam şimdi sizler nasılsınızz:31:

Aldigm mayokinileri begenmedm iade ettm yerine bikini aldm :D hahaha bazilarnz ne sacmaliyo bu kiz bu yagmurlu havada diyodur ama gaza gelelm diye diyorm mesela gobik ilk deneyince cok cikiyodu simdi daha az cikiyo yaza hic cikmicak insallahhh :))
inşallah canıııımmm :16:

Bir de tamam diyet yapiyoz ama benm baska bi sorunum var yani sorun degil de kararsizlik.. Hatta nisanlimla benim..

Simdi biz cok hevesliyz hemen evlenelm istiyorz tabi en erken kpss den dolayi agustos sonu falan ama bi yandan da isimiz tam oturmams olur mantikli olalm sonra rahat edelm falan diye dusunuyoz 2015 ilkbahari beklesek mi diyorz yani iki arada kaldk..

Bi yanimiz yeter hasret diyo beraber de halledersinz diyo bi yanimiz az sabret sonra rahat et diyo :))

Sizceee??
bence iki gönül bir oluncaa... yani ben olsam ne yapardım bak bilemedim şimdi :9: :26: ama evlensenizde bence halledebilirsiniz. sonuçta iki türlüde Allahın izniyle işiniz oturucak düzene. ama sanırım senin babanmıydı acele etmemeniz konusunda mızmızlık yapan :26::1:
ooy birde bakınca 2015 daha çok ta varr. sanırım iyice kafanı karıştırdım susuyorum ben düşünüyim yazıcam yine :9::9:

izin dönüşlerinde bende işe gelmeyi seviyorum ama 2 gün sonra sanki hiç izin almamışsısn gibi oluyor yine...

hoşlgeldin canım ben senin gelişini kaçırdımsanırım. çok geçmiş olsun ama merak ettim acaba ne ameliyatı olacak?

atarsın tabiii. ödem attırıcı çay falan iç bol su iç. atamazsanda haftaya atak yaparsın şekerim ne yapalım.

benim 2 kilo dan fazla olduğu bile oldu :ssz:

keçi boynuzu yemeni tavsiye ediyorum. diyetlerde çikolata krizine iyi geliyor diye okumuştum. yada benim yaptığım gibi mistik çay iç o da olmadı yoğurtun içine tarçın koyup yee canım . mutlaka birinden biri iyi gelecektir.

hadiii yaaa hurma yenmezmi hemde oralarda :19: ama karatayda yasak galiba dimi bende çok severim ama bu aralar hurma yediğimde üzerine kefir içiyorum .

ooo süper walla istiklalde gezmek daha güzel hemnde.gözün gönlünde açılır işte :1:

hadi canımmmm :17: ben daha 1 lt yi anca buldum

çok şükür sevindim canım. Hasta morali en önemli şey zaten :16:

ne oldu konuştun mu bugün?haklısın ama özel şirketler hep böyle canım :5:

:46::46::46::46:

hadi yaa .1 ay içinde iki kez gibi olmuş. ne yapalımoluyor böyle şeyler . havalar psikoloji diyet hepside etkiliyor işte :16:

ooo nasıl bir tavuk anlamadım :60:
yavaş yavaş iyice oturacak yeme düzenin canım.
evdekiler için biz ne iş yaparsak yapalım hiçbirşey yapmıyor gibi geliyor bazen. evde sıkılıyordur belki senin gelmeni bekliyordur :1:

zam konusunda mı konuşup konuşmadığımı sordun canım:26: yok hayır konuşmadım işçilerede zam yapılmadı henüz normalde yapılması lazımdı anca o zaman konuşurum sanırım. ama 7 ay sonrada bırakıcam işi o yüzden yapmazlarsada pek dert değil zaten en fazla 50 tl zam yaparlar bunlar :22:
o dediğim yeride tavuk pirzolaymış :1::1: hey Allahım öğrenemedim gitti şu hayvanın yerlerini :9:

izin dönüşlerinde bende işe gelmeyi seviyorum ama 2 gün sonra sanki hiç izin almamışsısn gibi oluyor yine...

hoşlgeldin canım ben senin gelişini kaçırdımsanırım. çok geçmiş olsun ama merak ettim acaba ne ameliyatı olacak?

atarsın tabiii. ödem attırıcı çay falan iç bol su iç. atamazsanda haftaya atak yaparsın şekerim ne yapalım.

benim 2 kilo dan fazla olduğu bile oldu :ssz:

keçi boynuzu yemeni tavsiye ediyorum. diyetlerde çikolata krizine iyi geliyor diye okumuştum. yada benim yaptığım gibi mistik çay iç o da olmadı yoğurtun içine tarçın koyup yee canım . mutlaka birinden biri iyi gelecektir.

hadiii yaaa hurma yenmezmi hemde oralarda :19: ama karatayda yasak galiba dimi bende çok severim ama bu aralar hurma yediğimde üzerine kefir içiyorum .

ooo süper walla istiklalde gezmek daha güzel hemnde.gözün gönlünde açılır işte :1:

hadi canımmmm :17: ben daha 1 lt yi anca buldum

çok şükür sevindim canım. Hasta morali en önemli şey zaten :16:

ne oldu konuştun mu bugün?haklısın ama özel şirketler hep böyle canım :5:

:46::46::46::46:

hadi yaa .1 ay içinde iki kez gibi olmuş. ne yapalımoluyor böyle şeyler . havalar psikoloji diyet hepside etkiliyor işte :16:

ooo nasıl bir tavuk anlamadım :60:
yavaş yavaş iyice oturacak yeme düzenin canım.
evdekiler için biz ne iş yaparsak yapalım hiçbirşey yapmıyor gibi geliyor bazen. evde sıkılıyordur belki senin gelmeni bekliyordur :1:

İstiklalde gezmenin tek kötü yanıı iki adıma bir kamera, bir Greenpeace, bir woo gibi şahıslar düşüyor :1:

bence iki gönül bir oluncaa... yani ben olsam ne yapardım bak bilemedim şimdi :9: :26: ama evlensenizde bence halledebilirsiniz. sonuçta iki türlüde Allahın izniyle işiniz oturucak düzene. ama sanırım senin babanmıydı acele etmemeniz konusunda mızmızlık yapan :26::1:
ooy birde bakınca 2015 daha çok ta varr. sanırım iyice kafanı karıştırdım susuyorum ben düşünüyim yazıcam yine :9::9:

zam konusunda mı konuşup konuşmadığımı sordun canım:26: yok hayır konuşmadım işçilerede zam yapılmadı henüz normalde yapılması lazımdı anca o zaman konuşurum sanırım. ama 7 ay sonrada bırakıcam işi o yüzden yapmazlarsada pek dert değil zaten en fazla 50 tl zam yaparlar bunlar :22:
o dediğim yeride tavuk pirzolaymış :1::1: hey Allahım öğrenemedim gitti şu hayvanın yerlerini :9:

:nazar::16:

Evet canm benden beter beynin yandı şu an :1::1::1:
Bu arada senle birebir tanışmadık hiç :3: sen de çalışıyorsun sanırm , yaş kaç nerdensınn??

Valla ben de bazen öyle diyorum bazen de babanı dinle gel az dur diyorum, 2015 de çok uzak dediğin gibii ayyyy :52: haftaya nişanlımla buluşcaz konuşuruz büyük ihtimal onlar gelmeden öncee..bakalımm :31: sağol :1:

iyi aksamlar kızlar. bugun yedıklerımı sayıyorum. kahvaltı yapamadım acele işim vardı dısarıda o yüzden kahve içtim şekersiz nescafe ve 2 kayısı yedim. öglen yogurtlu yulaf ezmesi yedimm.aksam kısır ve 1 adet baklava yedım 1 bardak sekersiz cay içtim.dün 600 ip atlamıstım bugun biraz bacaklarım agrıyor ama yapmayı düsünuyorum yinede setler halinde.
spor harika tebrikler ama çok düzensiz ve yetersiz bir gün olmuş. bacaklarının titremesi normal gerekli enerji yok. düzenli bir program yapmalısın kendine canım.sabah aç kalıp akşam baklava yiyerek kilo veremezsin.
26 subat menum

Biraz ezine peyniri
Bir domates
Bir dilim cavdarli ekmek
2 hurmacik :)

1 pors sebzeli kofte yemegi
1 dilim kepekli ekmek

1 tek sekerli Turk kahvesi
1 elma kromlu bitki cayi

Yarim armut
1 portakal

1 kase mercimek corbasi
1 kase dolusu haslanmis brokoli karnibahar karisimi

Su: 2 lt
hilal sana inanamıyorum harikasın walla.ilk günlerdeki menünü düşünsene nerden nereye geldin bak :46:sen yaza kadar kilo veriri koruma programınıda bitirirsin bile.
1 tane yedim oturmaya gitmiştim 96 kaloriymiş zaten kahvaltı yapamadıgım için dengeledim :) ben kalori hesabıyla dikkat edıyorum bide gunde belli bi kaloriyi gecirmemeye calıscam.spor olarak 600 ip atlıcam işte :) biraz düzensiz bi gün oldu aslında kahvaltıyı yapsam iyiydi ama bugunluk böyle oldu
canım kalori hesabı inanılmaz yanlış bir yöntem. çok yakın bir arkadaşım yaptı önce kilo verdi sonra almaya başladı diyetisyene gitti ve 1 ayda zar zor düzene girdi. benim diyetisyenim beni internet üzerinden bir sistemden takip ediyor ben anlık yediklerimi sisteme giriyorum o da gün sonunda yorum yapıyor bana. ve sistemde kalori yağ protein hesabı var. benim gün boyu yediklerim(diyetim 1600 kalorilik) kalroimi doldurmuyor ama bazen yağ fazla çıkıyor bazen protein bazen de karbonhidrat. her yiyecekde bunların hepsi var azar da olsa var ve sen kalori takibi yaparken diğerlerini kontrol edemezsin. mesela dünkü yediklerinin hepsi şeker ve karbonhidrat.üstelik şekerde karbonhidrata dönüşüyor.tabii sen kendini daha iyi bilirsin ama ben denedim gördüm ki yanlış :31:
Menum

ac karnina bir tatli kasigi corek otu

Kahvalti

1 yerli muz
1 bardak mistik cay
8 zeytin
2 dilim tatli lor
1turp
1 demet maydanoz

Ogle

1 bardak kefir

Aksam
1 Ad enginar dolmasi bulgurlu
1 kase yogurt corbasi
Salata
1 kasik manti

Sİvi

2 lt tarcinli limonlu su
1 sekersiz turk kahvesi
1 mistik cay
2 fin yesilcay
1 bar kefir
1 siyah cay
omega 3

Spor

40 dk cik kosu bandinda yuruyus
40 dak az mı canım gayet güzel :46:
iyi geceler kizlar..camlar hala bitmedi,ev insaat gbi ve ben o kadar yorgunumki hemen uyiycam..selam vermeden gecmeyeyim dedim..iyi geceler:16:
:44: kolay gelsin kaptanjım zor işler tahmin edebiliyorum.teşekkür ederiz uğradığın için:54:
menu sabah iki kayisi
kahvalti iki dilim cavdar prynir lor zeytin bir ck krem prynir yesillik yumurts bir t.k tereyag
ogle salata uc kasik tavuklu pilav ayran
aksam corba yogurt yesillik bir tabak yumurtali ispanak
ara sutlu neskafe uc ceviz kucuk
2,5lt su bir buyuk bardak yesilcay
spor yok
ooo harikasın ikramlı bir günü süper atlatmışsın canım :46:

İstiklalde gezmenin tek kötü yanıı iki adıma bir kamera, bir Greenpeace, bir woo gibi şahıslar düşüyor :1:

:nazar::16:

Evet canm benden beter beynin yandı şu an :1::1::1:
Bu arada senle birebir tanışmadık hiç :3: sen de çalışıyorsun sanırm , yaş kaç nerdensınn??

Valla ben de bazen öyle diyorum bazen de babanı dinle gel az dur diyorum, 2015 de çok uzak dediğin gibii ayyyy :52: haftaya nişanlımla buluşcaz konuşuruz büyük ihtimal onlar gelmeden öncee..bakalımm :31: sağol :1:

evet canım tanışmadık :19: Gözde ben bildiğin gibi 20 yaşındayım üniversiteyi açıktan okuyorum ama olmuyo böyle babamın ısrarları sayesnde bu sene inşallah örgün öğretime geçicem. İstanbulda oturuyorum peki sen ? birde sana özelden mesaj attım bişey sorucamda avukatsın sanırım bilirsin bunu.

aslında babanı dinlesen iyi yani az daha dur yanlarında ama 2015 e de çok var sevdiğinle olmak istersn ne yardan geçerim ne serden gibi olmuş işin :1: en iyisi siz geldiğinde konuşup anlaşın kararınız ne olursa hakkınızdada hayırlısı o olsun inşallah :16:

Huu kızlar yarn tartı günüüü :52: ay çok heyecanlııı :52: haftaya 63 lerdeyim inşallahhh bu hafta 64 ü sıfırlamaya yakınımdır heralde bakalımm :52:

maasallahin car hilalim tam gaz gidiyorsun .evlilikvkonusunda ise bence bir sene sonra cok uzun canim ya hayirli isleri cok uzatinca suyy cikarderler

Seninle gurur duyuyorum Dilejcim masallah hic kacsmak yok kirmizi kart gorsende bu hafta vereceksin
bence bitanemmm
kırmızı kart nasıl gördü sarı kart yokmu diyecektim ama hatırladımmmmm :9:
insalllah ablam ya arti cikmiyimda sabit kalsamda olur benim odul isi yattimi simdi:)esim lahmucun getirdi aksam cocuklarla yiyelim diyr ben hakkimi buzluga attim kilo verdigimdi odul olarak yoyecektim ama:(
canımlahmacun cıs değil ki sık sık yemediğin takdirde tabiii. diyetisyen veriyor sadece dikkat edeceğin nokta 1 lahmacun 2 Ekmek, 1 Et,1 Yağ yerine geçiyor.
Masallahin varr Suloff :)) cok guzelmis menun
teşekkürler tatlım :16:
geçmiş bitti ve hepinize gunaydin 3.mintikanin azimli hanimlari
Kizlar siskinligim gitmedi bugunu cok hafif gecirecegim inşallah ise yarar sabah yogurtlu musli yedim
Oglen ve aksamida hafif gecirdik mi belki regl siskinligede bana aciyip fis diye iner
Bugun sabah yine dun ki rakam vardi ekranda
Insan accik morel olsun diye az gosterir bu tarti cok kalles
o tartı varya o tartı tam kalleş bende bilirim :23:
bu arada hilalcim -banucum-Şulecim menuleriniz superdide alıntılarim ucmus
Kizlar yasemin hala ankarada sanirim donmedi daha allah kolaylik versin
teşekkürler tatlım. dün bir ara yasemini gördüm sanki. gelmiştir diye düşündüm ama bilmiyorum :26:
günaydın güzellikler

kahvaltımı yaptım ev yapımı yoğurdumdan da yedim şimdi kursa gıdıyorum geç bile kaldımmm:52::52:

yoğurt bagırsaklarımı inanılmaz çalıştırıyo

eşimde sabah sabah moralımı bozdu sankı sen kilo aldın gıbı diyo dangozz:9::9:

ya kızlar bana bi gaz sanki irademı kaybettım cısss yemıyorum ama bı anormallık var eskısı gıbı olmuyor genede

benım vermem gereken bi bukadar daha kilo var yardımmmmmmm

ne yemem ne yapamam gerektıgını bılıyorum ama yapamıyorummm:31:
yok canım ne kilo alması onun gözü alıştı yaa yeni haline ondandır. belki gaza gel diye bile yapıyor olabilir.
kendine 1 gün izin ver diyet ve spor düşünmeden ye iç gez dolaş .(bak göreceksin zaten cıslardan uzak duruyor olacaksın ama asen diyette olduğunu unut.) kendini mutlu et .ertesi gün sebze diyeti yap veyavaş yavaş düzenine gir.kaybedecek zamanımız yok hatırlıyorsun değil mi?

kızlar bu hafta msj konusunda beni izinli sayarsanız sevinirim yarın kilomu paylaşırım.verdimmi,pek umudum yok ama.istanbuldayım ama şuan asmyi taşıyoruz.yarın yeni asmnin açılışına yetişecekmiş.ptesiye kadar dönmeye çalışırım
canım benim hoşgeldin. kolay gelsin tatlım.pazartesi bomba gibi bekliyoruz.
canım yoğunluk çok zor, çalışanı bi tek çalışan anlar, çalışan erkek bile çalışan bayanı anlayamaz..
canım hem ara hem ana öğünlerde karbonhidrat çok olmuş, kraker ekmek vs.. hele akşam hem ekmek hem patates var, akşamları her ikisi de olmamalı.. onların yerine salata ev ayran/ yoğurt/ kefir koymalısın.. hem tok tutar hem de akşam alınan karbonhidrat direkt depo imiş..
diyet ürünleri bırakıyorum demişsin tebrikler :46: o nedenle onlara bişi demiyorum:)

tebrikler canım güzel bir menü :16:

oy oyy geçmiş olsun kocalar hasta olmasın da, valla çok zor :9:
canım diyetisyen mi veriyor menülerini? baya az geldi gözüme, sabah güzel gerçi
sporun da çok güzel, aeropilates nedir?

canım hepimize ara ara böyle oluyor.. geçen hafta da ben öyleydim.. ara ara sanki hiç hedefine ulaşamayacak sanıyor insan.. eşin de öyle deyince ister istemez "acaba" demişsindir, yol uzun olunca dayanmak daha zor oluyor ama bak burda eda var banu var, sabırla sebatla ne güzel verdiler veriyorlar, sen neden veremeyecekmişsin ki.. işin formülü basit, sağlıklı beslenme ve spor.. sen de bunları yapıyorsun daha nolsun...
sporu artırabilirsin, ne bileyim klasik oalcak ama bir kıyafet alabilirsin şimdi dar olacak.. giydiğinde seni mutlu edecek..
diyetisyen veriyor canım ama ben hepsini yiyemiyorum ki. sabah 2 dilim ekmek ve 1 de peynirim vardı mesela ama hem vaktim yoktu hemde yiyemezdim çok doyduğumu hissettim. öğlen ve akşamda yine menüme göre eksikliklerim var. Ama bugün tam uyduğumhalde çok aç hissediyorum .mutsuzum biraz ondan galiba :31:
dünki menüm:

kahvaltı: 2 yumurtalı domatesli ve soğanlı omlet+ domates+salatalık+6-7 zeytin+ kaşar peyniri 2 dilim+ 1 çay bardağı kuruyemiş

4,5 saat sonra: salata + 1 çorba kaşığı ton balığı

5 saat sonra: fıırında balık + salata + susamlı bir tatlı (2 tatlı kaşığı) (karatayda izin var)

gece acıktım gibi, 1 bardak kefir içtim (karatayda izin var)

spor: leslie 2,5 mil :)) ( neden 2,5 mil? önce 2 mili yaptım hakakten çok yoruldum, uzun zamandır yapmıyordum leslie'yi, sonra 8-9 dkyı atladım ve sonunda 8,5 dk'lık soğuma kısmını yaptım:9:)

su: 2,5 lt

diğer: 2 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi

size yarın sürprizim var:)
gayet güzel ve başarılı bir sporlada süper olmuş. süpriz mi bayılırım süprizlere :23:
25,02,2014 tarihli menüm

sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 dıyet bıskuvı

öğlen
mercımek corba
kuru fasulye
1 dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
1 kutu sut

aksam
ıspanak
mercımek corba
yogurt
1 dılım ekmek

ara
yarım elma

2 lt su

dünki menüm

sabah
1 dılım beyaz peynır
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay

ara
6 badem
6 sıyah uzum kurusu

öğle
tavuk corba
ıspanak
yogurt

ara
6 adem
6 sıyah uzum

aksam
bulgur pılavı
ınce dılım karnıbahar
yogurt

2 lt su

:46::46::46:

spor harika tebrikler ama çok düzensiz ve yetersiz bir gün olmuş. bacaklarının titremesi normal gerekli enerji yok. düzenli bir program yapmalısın kendine canım.sabah aç kalıp akşam baklava yiyerek kilo veremezsin.

hilal sana inanamıyorum harikasın walla.ilk günlerdeki menünü düşünsene nerden nereye geldin bak :46:sen yaza kadar kilo veriri koruma programınıda bitirirsin bile.

canım kalori hesabı inanılmaz yanlış bir yöntem. çok yakın bir arkadaşım yaptı önce kilo verdi sonra almaya başladı diyetisyene gitti ve 1 ayda zar zor düzene girdi. benim diyetisyenim beni internet üzerinden bir sistemden takip ediyor ben anlık yediklerimi sisteme giriyorum o da gün sonunda yorum yapıyor bana. ve sistemde kalori yağ protein hesabı var. benim gün boyu yediklerim(diyetim 1600 kalorilik) kalroimi doldurmuyor ama bazen yağ fazla çıkıyor bazen protein bazen de karbonhidrat. her yiyecekde bunların hepsi var azar da olsa var ve sen kalori takibi yaparken diğerlerini kontrol edemezsin. mesela dünkü yediklerinin hepsi şeker ve karbonhidrat.üstelik şekerde karbonhidrata dönüşüyor.tabii sen kendini daha iyi bilirsin ama ben denedim gördüm ki yanlış :31:

:44: kolay gelsin kaptanjım zor işler tahmin edebiliyorum.teşekkür ederiz uğradığın için:54:

dun kolay atlattimda bugun zorlaniyorum iyimi ta regl canim biseyler istiyio duriyo frenliuorim kendimi

Evet büyük gelişme gösterdm valla ilk günlere göree, ben de şaşırıyorum :51::1: Sayenizdee :16:

evet canım tanışmadık :19: Gözde ben bildiğin gibi 20 yaşındayım üniversiteyi açıktan okuyorum ama olmuyo böyle babamın ısrarları sayesnde bu sene inşallah örgün öğretime geçicem. İstanbulda oturuyorum peki sen ? birde sana özelden mesaj attım bişey sorucamda avukatsın sanırım bilirsin bunu.

aslında babanı dinlesen iyi yani az daha dur yanlarında ama 2015 e de çok var sevdiğinle olmak istersn ne yardan geçerim ne serden gibi olmuş işin :1: en iyisi siz geldiğinde konuşup anlaşın kararınız ne olursa hakkınızdada hayırlısı o olsun inşallah :16:

Canm sor dedm özelden ama sormamışsın..

Hmm üniversite okumak harika bir şey canm, her yönden harika, ben de örgün öğretim tavsiye ederm, olur inşallahh, ben de İstanbuldanım canm, çalışıyorum burda.. memnun oldmm..

Diğer meseleye gelince evet bir konuşmamız lazm, çok da istiyoruz ama ben zaten bi sene kalsam da zaten ailemle kalamıcam büyük ihtimal, başka şehre atancam belki ya da Antalya'ya gidip işe başlıcam düzen kurmak için yani, o yüzden emin olamıyorumm :52:

canimsin yarin olayi cozuyum sonra kolay

:34::54:

maasallahin car hilalim tam gaz gidiyorsun .evlilikvkonusunda ise bence bir sene sonra cok uzun canim ya hayirli isleri cok uzatinca suyy cikarderler

Evett fena gazlyım bu ara :1:
Doğru aslında di mi hem evlenene Allah yardım ederrr :34: böyle diyince de hemen yarın evlenesm geliyo :123::1:

kırmızı kart nasıl gördü sarı kart yokmu diyecektim ama hatırladımmmmm :9:

canımlahmacun cıs değil ki sık sık yemediğin takdirde tabiii. diyetisyen veriyor sadece dikkat edeceğin nokta 1 lahmacun 2 Ekmek, 1 Et,1 Yağ yerine geçiyor.

teşekkürler tatlım :16:

o tartı varya o tartı tam kalleş bende bilirim :23:

teşekkürler tatlım. dün bir ara yasemini gördüm sanki. gelmiştir diye düşündüm ama bilmiyorum :26:

yok canım ne kilo alması onun gözü alıştı yaa yeni haline ondandır. belki gaza gel diye bile yapıyor olabilir.
kendine 1 gün izin ver diyet ve spor düşünmeden ye iç gez dolaş .(bak göreceksin zaten cıslardan uzak duruyor olacaksın ama asen diyette olduğunu unut.) kendini mutlu et .ertesi gün sebze diyeti yap veyavaş yavaş düzenine gir.kaybedecek zamanımız yok hatırlıyorsun değil mi?

canım benim hoşgeldin. kolay gelsin tatlım.pazartesi bomba gibi bekliyoruz.

diyetisyen veriyor canım ama ben hepsini yiyemiyorum ki. sabah 2 dilim ekmek ve 1 de peynirim vardı mesela ama hem vaktim yoktu hemde yiyemezdim çok doyduğumu hissettim. öğlen ve akşamda yine menüme göre eksikliklerim var. Ama bugün tam uyduğumhalde çok aç hissediyorum .mutsuzum biraz ondan galiba :31:

gayet güzel ve başarılı bir sporlada süper olmuş. süpriz mi bayılırım süprizlere :23:

:46::46::46:

canim ogrendigim iyi oldu ozam yarin ogle yemegim lahmacun olacak

ben de çok seviyorum ama burada toza bile alıştım çünkü çölün ortasında yaşıyoruz:)
ayy kıyamam. cidden mi çölün ortası :26: yaa yoksa lafın gelişimi diyorsun :9:
Aldigm mayokinileri begenmedm iade ettm yerine bikini aldm :D hahaha bazilarnz ne sacmaliyo bu kiz bu yagmurlu havada diyodur ama gaza gelelm diye diyorm mesela gobik ilk deneyince cok cikiyodu simdi daha az cikiyo yaza hic cikmicak insallahhh :))
yooo gayet güzel bir mühabbet ben en son ne zaman bikini giydim hatılamıyorum bile ama şimdide zayıflasam giyememki karnımda bir sürü çatlak var :14: çok sinir bozucu param olsun karnımı gerdirip gögüslerimi küçültcem :9: deseeeeemdeeee inanmayın çok korkarım ameliyattan falan :18:
Bir de tamam diyet yapiyoz ama benm baska bi sorunum var yani sorun degil de kararsizlik.. Hatta nisanlimla benim..

Simdi biz cok hevesliyz hemen evlenelm istiyorz tabi en erken kpss den dolayi agustos sonu falan ama bi yandan da isimiz tam oturmams olur mantikli olalm sonra rahat edelm falan diye dusunuyoz 2015 ilkbahari beklesek mi diyorz yani iki arada kaldk..

Bi yanimiz yeter hasret diyo beraber de halledersinz diyo bi yanimiz az sabret sonra rahat et diyo :))

Sizceee??
oyyyyy bu çok karışık :37: herkese, yaşa, duruma göre değişri bunun cevabı.mesela ben yıllar önce titanik i izlerken haydi rose haydi jack siz birbiriniz için yaratılmışsınız öleceksenizde birlikte ölün diyerek izlerdim. geçenlerde yine titanik izliyordum rose a saydırdım durdum"aptal kız zengin adamı ne bırakıyorsun hem hayatın kurtulur hem çocuk kurtulur hemde rahatrahat yaşarsın" diye. sonra durdumve kendime güldüm. ardından kocama şimdiki aklımolsa sen zengin olana kadar beklerdim niye öyle evlendikki diye :9:biz ünv. 1. sınıfda tanıştık eşimle ve okul bitti 2 yıl geçti ama onun okulu bitmemişti üstelik askerlik bile yapmamıştı ama biz yeter artık deyip evlendik ben çalışıyor o da yarı zamanlı çalışıyordu ne akılmış diyorum şimdi 6 yıl beklemişsin bu adamı 1-2 yıl daha beklesene para biriktir yada kredi ödeyecek hale gelde herşeyi istediğin gibi yap dimi... yok işte öyle o zaman keyifli geldiğini düşündüğün herşey şimdi gözüme sefillik gibi geliyor ama neyse yaşandı geçti güzel yanlarıyla hatırlıyoruyz.
ama evlenmek önemli birşey ve 1 kere olan birşey o yüzden sana tavsiyem herşeyi istediğiniz gibi yapabilecek maddi güçte iseniz çokda beklemeye gerek yok agustosda yapın derim.
beynim sonunda hata verdi bıraktım işi gücü oof gözlerim kaymaya başladı gerçekten :26: daha göndermem gereken evrakların sadece3/1 elimde ve tam 303 sayfa. bugüne kadar gönderdiklerim hariç. kahve molası verdim kendime. bu mola da bayaaaa sürer yetti vlla. geçmişe bakmadım bakıcam şimdi sizler nasılsınızz:31:
canım allah kolaylık versin sana :53:

:1::1:
zamda hiç yapmasınlar daha iyi o ne beee 50 tl ... gerçi memurlar anca o kadar alıyorlar diye düşünürsek fena da değil denebilri :9:
aksama hafif gecirmek lazim ama nr yapsak mucver yapicam evdekiler kendim icin firanami koysam

kesinlikle fırında yap içine çörekotu pulbiber bolca dereotu maydanozda koy ohh mis:56:

ayy kıyamam. cidden mi çölün ortası :26: yaa yoksa lafın gelişimi diyorsun :9:

yooo gayet güzel bir mühabbet ben en son ne zaman bikini giydim hatılamıyorum bile ama şimdide zayıflasam giyememki karnımda bir sürü çatlak var :14: çok sinir bozucu param olsun karnımı gerdirip gögüslerimi küçültcem :9: deseeeeemdeeee inanmayın çok korkarım ameliyattan falan :18:

oyyyyy bu çok karışık :37: herkese, yaşa, duruma göre değişri bunun cevabı.mesela ben yıllar önce titanik i izlerken haydi rose haydi jack siz birbiriniz için yaratılmışsınız öleceksenizde birlikte ölün diyerek izlerdim. geçenlerde yine titanik izliyordum rose a saydırdım durdum"aptal kız zengin adamı ne bırakıyorsun hem hayatın kurtulur hem çocuk kurtulur hemde rahatrahat yaşarsın" diye. sonra durdumve kendime güldüm. ardından kocama şimdiki aklımolsa sen zengin olana kadar beklerdim niye öyle evlendikki diye :9:biz ünv. 1. sınıfda tanıştık eşimle ve okul bitti 2 yıl geçti ama onun okulu bitmemişti üstelik askerlik bile yapmamıştı ama biz yeter artık deyip evlendik ben çalışıyor o da yarı zamanlı çalışıyordu ne akılmış diyorum şimdi 6 yıl beklemişsin bu adamı 1-2 yıl daha beklesene para biriktir yada kredi ödeyecek hale gelde herşeyi istediğin gibi yap dimi... yok işte öyle o zaman keyifli geldiğini düşündüğün herşey şimdi gözüme sefillik gibi geliyor ama neyse yaşandı geçti güzel yanlarıyla hatırlıyoruyz.
ama evlenmek önemli birşey ve 1 kere olan birşey o yüzden sana tavsiyem herşeyi istediğiniz gibi yapabilecek maddi güçte iseniz çokda beklemeye gerek yok agustosda yapın derim.

canım allah kolaylık versin sana :53:

:1::1:
zamda hiç yapmasınlar daha iyi o ne beee 50 tl ... gerçi memurlar anca o kadar alıyorlar diye düşünürsek fena da değil denebilri :9:

kesinlikle fırında yap içine çörekotu pulbiber bolca dereotu maydanozda koy ohh mis:56:

tamam bacim unsuz tutarmi ypksa bi miktar koyummu

tamam bacim unsuz tutarmi ypksa bi miktar koyummu

KABAK MÜCVER

Malzemeler:
4 adet kabak
3 adet yumurta
1 adet iri havuç
maydanoz
dereotu
çörekotu
pulbiber
4-5 kaşık un
tuz
Yapılışı:

Havuç ve Kabaklar soyulur ve derin bir kase içine rendelenir. Yumurtalar, tuz,çörekotu,pulbiber, yeşillikler (ince ince doğranmış olarak) ve un eklenir iyice karıştırılır. fırın tepsime döküp yapıyorum sadece içine az bir miktarda sıvıyağ ekliyorum bazen. eklemesende eksikliğini hissetmezsin.

Back