• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hic begenmedim sen bedenine acimazsan brn hic acimam kusura bakma o borekler dilim dilim dizlerinde birikince mi aklina gelecek fyrmak gozde hanim dabah oglen akdam borek diyetisyen uv ogun botlrek onerdide bizim mi haberimiz yok :47:
:41: dur demelisin ablano bahane eyme evde bizimde eslerimiz var dunyalari yiyorlar dun aksam gindiklar tiramusular cikolata selsleleri havads ucustu sadece 4 findik yedim . Ki sen boyle lukse sahip degilsin daha listeye gireceksin senin pesine duserim seni dilekten beter ederim anlastik mi bi daha boyle liste yok

anlaştııkkk. evet haklısınız benim irade sorunum var heralde hepinizin ailesi var ve siz kendinize hakim oluyosunuz ama ben yapamıyorum :18: yani yapamıyodum artık yapıcam bu akşam mesela miss gibi salata yicem :56:
senide ayrıca tebrik ediyorum valla tiramisudan bi çatal da mı almadınnn :53: maşşallah maşşallahhh :nazar::nazar: bende sizin gibi iradeli oldum şu andan itibaren

selamlar herkese...
Yasemincigim his geldin canim..Mekani cennet olsun dedenin:16:
hilalcigim bence cok uzatmamak iyidir..tabi yinede siz bilirsiniz en dogrusunu:9:
sahgülcügüm canim bende ayni durumdayim ama ben fazla gelememeye bagliyorum..neyseki önüme cis geldiginde yüksek sesle yemeyecegim diyorum ve ise yariyor,yoksa alirim diye korkuyorum:5:
suleciigm temizlikmi dedin..su an evin halini görsen varya,baktika yoruluyorum o derece yani:5:

bütün takimi haftasonu banami cagirsam ne yardima:52:

dilekcigim ayfer listeyi getirmis..ayfercigim cagladan tam cevap alamadigimdan listeye almiyorum..kendisi sabah dönüyorum derse aliriz yine canim..zaten bu hafta cok aktifte olamadi:19:

ben yarinda hic gelemeyebilirim..dilekcigim kolay gelsin sana..kardes takim listelerinide kontrol etmeyi ihmal etme canim:54::54::54:
Evet ama ben bildirim yapacak diye biliyordum bide şimdi caglaya morel lazım sikintilsri var biliyorsun kaptancim ::48: ondan sktif degildi bence. Bildirim yapmassa listeden cikaririz haftaya girer
bi geçmiş yapayım dedim ama yapamayacagım sanırım.
pazar akşamı dedem vefat etti sonrasında bir aile faciası yaşadık apar topar ankaraya gitmek zorunda kaldım.canım dedeciğim cok sveerdim.son zamanlarda aklı melekesi pek yerinde değildi o yüzden herkes onu yanlış anladı katlanamadı.mekanı cennet olsun.
aslında geleli 3 gün oldu ama bir türlü fırsat bulamadım.bugün iş yerini taşıdık.geldiğimden beri onunla uğraştım.hemşiremde eğitim programına çağrıldı.benden haberler.
şuan gastritim alarm veriyor.yarın sabah erkenden gidip odamı yerleştirmem lazım.açılışa büyükşehir belediye başkanı gelecekmiş yogun bir gün olacak.
Canim gecmis olsun ilacin vardir inşallah gecmistir tekrar basin sagolsun
taryi oncesi gunu hasarsiz atlattim bu hsftanin yorumunu yapmam gerekirse elimden grleni yaptim ama reglden dolayi arti cikacagimi dusunuyorum:(
Kaderdasim benim:38:
mesaj sayım: 50+
şimdiden yazayımda sonra unuturumfalan ayferle hilalden papara yemeyelim dimiii:34:
ben kaçtım kızlar mesai bitmek üzere --çokşükür---
boynerde indirim varmış maxfactor ürünlerinde, yemeğimi yiyip hemen bir boynere atıcam kendimiii :9:
Bu ayfer varya bu ayfer atin onu takimdan:4:
Huu kızlar yarn tartı günüüü :52: ay çok heyecanlııı :52: haftaya 63 lerdeyim inşallahhh bu hafta 64 ü sıfırlamaya yakınımdır heralde bakalımm :52:
İnşallah canim:nazar:

Menum

Sabah
4 yk yogurt 3 yk yulaf ezmesi 6-7 kuru uzum 2 dilim elma karisimi

Ara
1 nescafe

Ogle
1 kase mercimek
Ispanak 6-7 yk
1 kase yogurt

Ara
3yulafli biskuvi

Aksam
Tantuni yaptim kizlar evde yagsiz kendi yaginda bol acili
1/2 ince lavas ve bol yesillikle yedim

Ara
4 finduk

Su:3lt
Spor:40 dk yuruyus

anlaştııkkk. evet haklısınız benim irade sorunum var heralde hepinizin ailesi var ve siz kendinize hakim oluyosunuz ama ben yapamıyorum :18: yani yapamıyodum artık yapıcam bu akşam mesela miss gibi salata yicem :56:
senide ayrıca tebrik ediyorum valla tiramisudan bi çatal da mı almadınnn :53: maşşallah maşşallahhh :nazar::nazar: bende sizin gibi iradeli oldum şu andan itibaren

Yemedim canim regl oldugum icin bir çatalla kalmazdim tarti onxesi baslarsam sonu gelirdi

Menum

Sabah

Ara
1 nescafe

Ogle
1 kase mercimek
Ispanak 6-7 yk
1 kase yogurt

Ara
3yulafli biskuvi

Aksam

Ara
4 finduk

:nazar::nazar:

Yemedim canim regl oldugum icin bir çatalla kalmazdim tarti onxesi baslarsam sonu gelirdi
bende regl olucam sanırım şişmeye başladım ağrılarımda başladı bian önce olsam bitsem haftaya kg bildiriminde bulunup işi ciddiyete alsaam :31:

Menum

Sabah

Ara
1 nescafe

Ogle
1 kase mercimek
Ispanak 6-7 yk
1 kase yogurt

Ara
3yulafli biskuvi

Aksam

Ara
4 finduk

Buskuut yemiyoz buskuuttt :)))

Saka bi yana menumu ben gayet begendm ama o yulag ezmelerini hic yiyemiyorm yaaa tadi cok kotu geliyoo :/

Buskuut yemiyoz buskuuttt :)))

Saka bi yana menumu ben gayet begendm ama o yulag ezmelerini hic yiyemiyorm yaaa tadi cok kotu geliyoo :/

Yulaf cok saglikli canim yulaf bakildiginda saman gibi duruyor ama ben onu tatlandiriyorum icine meyve digryyorum kuru uzum atiyorum bazen ceviz findik atiyorum cok lezzetli oluyor .
Buskuut yemiycez digrusun bugun hastane islerim bitince markete ugrayacagim ve kendime saglikli paketler yapacagim sonunda yoksa banu beni bogacak:18:

Yulaf cok saglikli canim yulaf bakildiginda saman gibi duruyor ama ben onu tatlandiriyorum icine meyve digryyorum kuru uzum atiyorum bazen ceviz findik atiyorum cok lezzetli oluyor .
Buskuut yemiycez digrusun bugun hastane islerim bitince markete ugrayacagim ve kendime saglikli paketler yapacagim sonunda yoksa banu beni bogacak:18:

:1::1::1: ben başladım bile paket yapmaya leblebiyle :9:
leblebü yi leblebü çok güzel :1:

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz67:(74 / / /% )
sahgull:(68,5 / / /% )
Sweetdimple:(73,3 / / /% )
pegasus07:(66,5 / / / % )
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay80:( 69.1 / / / % )
erigim:(64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
sulofe:(86,3/ / /% )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )
cglaa16: (66.7/ 66.2/0, 5 / %0, 12 ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü.kendi isteği ile ayrildi

3. Takim Ortalaması :%

kaptannn caglaya yazdigim aciklama dogru mu bilemedim

EVet ya acayip bir tadı var midem almıyor, meyve falan mantıklı ama cidden sağlıklı biliyorum daa gel onu damak tadıma anlat :1:
Anlaştık o zaman tamam :1:
Ama haftasonu dersanede çok acıkırsam ben de form bisküvi kaçırabilirim yarım paket yarım paket falan yaparm :31:

:1::1::1: ben başladım bile paket yapmaya leblebiyle :9:
leblebü yi leblebü çok güzel :1:

Canm senin menü yeterince papara yedi sanırm daha dikkat etmen lazım, kilo boy kaçtı seninn :34:

pegasus07:(66,5 / / / % )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
cglaa16: (66.7/ 66.2/0, 5 / %0, 12 ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü.kendi isteği ile ayrildi

kaptannn caglaya yazdigim aciklama dogru mu bilemedim

Bana doğru geldi ama kaptan bakar yine :34:

pegasus07:(66,5 /66,1 /0,4 /0,60 % )
ayulduzz (72, 8/ / /% )

caglayi listeden cikariyorum kizlar,zaten izinliydi püsküüte söylerim izinliyi geri dönmek üzere ayrildiya ceviririz..

ögleden sonra gelirim öptüm:16:

EVet ya acayip bir tadı var midem almıyor, meyve falan mantıklı ama cidden sağlıklı biliyorum daa gel onu damak tadıma anlat :1:
Anlaştık o zaman tamam :1:
Ama haftasonu dersanede çok acıkırsam ben de form bisküvi kaçırabilirim yarım paket yarım paket falan yaparm :31:

Canm senin menü yeterince papara yedi sanırm daha dikkat etmen lazım, kilo boy kaçtı seninn :34:

Bana doğru geldi ama kaptan bakar yine :34:
bence az bile yedi menüm o ne öyle dikkat ettim şimdide 3 öğün börek :53: neyse kapatalım onuu :1::1:
boyum 162 falan kilomda 59 şuan küsüratı varmıdır bilmem pilim bittiydi alamadım dün . dijitaller 1 kg fazla tartıyo ama olsun ben 59 sayıyorum

bence az bile yedi menüm o ne öyle dikkat ettim şimdide 3 öğün börek :53: neyse kapatalım onuu :1::1:
boyum 162 falan kilomda 59 şuan küsüratı varmıdır bilmem pilim bittiydi alamadım dün . dijitaller 1 kg fazla tartıyo ama olsun ben 59 sayıyorum

Tamam kapattık o konuyu yeni menülere yelken açalımm..
Hm anladım canımm 56 filan idealdir sanırm sana, benm idealim 59 boy 165.. dijitaller neden fazla tartsın ki benmki de dijital aslında ama anı tartıyo canm diğerleriyle :34:

Back