Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hadi inşallah canım ♥ daha güzel sonuclar goruruz superrr

hayirli sabahlat canlar yuruyusumu yaptim oglimun ilacini vermeye okula gittim simdide kahvalti hazitliyacagim

Ohh ohh superr ben dun spor yapamadim oglen yurudugum 30dk yi saymazsak evde yemek bile yemedim resmen kemiklerim sizliyor slim in 6 nin ve regl etkisiyle merdivenleri zor çıkıyorum isyerinde
Oysa iki haftadir spor yapiyirdum bu slim in 6 icin biraz daha kilo vermeliyim galiba cunku devam edrrsem kasa cevirecek belli ki

bu arada hilalcim -banucum-Şulecim menuleriniz superdide alıntılarim ucmus
Kizlar yasemin hala ankarada sanirim donmedi daha allah kolaylik versin

Artk menulerm begeeniliyorrr cok seviniyorummm :)))

Gunaydin Gulsahcim am arada biyle duraklama donemleri oluyor yaa ya sis hissediyoz ya cidden sisiyoz ya moral bozuluyo filann ama yazin ne kadr fit bir sekilde dolanacagimi dusunup motive oluyorm ben sonucta cidden gerekeni yapinca kesinlikle veriliyor haftasonlari illa ki kacamak oluyor bende mesela ama sabit kaliyo ve haftaici baya dikkat edince de kesin kayip oluyo bi hafta 200 gr olsn obir hafta 1,5 kilo olsn merak etme bu kilolarr gideceeekkkk

Nisanlimdand a destek sifir diyet konusunda bana :)) gecen sene ee noldu yani simdi kilo verdn de alinca begenmiyo muydk diye hevesimi kiriyodu onemsemiyo gibi davraniyo yani o yuzden bu sene hic demiyorn diyette oldugumu sadece dikkat ediyorm diye bilir yanindayken :))

kesinlikle canim iyi yoruyor slim kiz bende reg oldum sandim tepki cerince kustu galiba:) bugun bisey uok

canim cok gecmis olsun esine menude mikemmel

suyu bolcada ic canim
aaaa niye oyle olduku neyse gozdecik artik profosyenel sekilde diyet baslidi nasil olsa bundan sonrasi kolay

canim benim esimde giciktir sence kackilo kili vermisimdir diye soruyorum iki uc diyo gicik ama ben yedi kilo verdim .valla bacim benim gaza gelmemin tek sebebi burasi cuma tarti gunu acayip beni tutuyo nefsimi bencede burada nekadar cok olursan moticen okadar artar canim

simdi yarin benim gorevim listeyi paylasim alanina tasimak toplam yuzdeyi hrsaplamak dimi peki nasil yapiliyor ve tel paylasilabiliuormu

Son düzenleme:
simdi yarin benim gorevim listeyi paylasim alanina tasimak toplam yuzdeyi hrsaplamak dimi peki nasil yapiliyor ve tel paylasilabiliuormu

Canim kizlar zaten yardim eder ben olmayacagim .
Kiz teldende o kadar zor degil alinti yapip payladimda paylasiyorsun
Ben surekli telden giriyorum hicte zorlanmiyorum o kadar alismisim ki hatta evde bile oc aklima gelmiyor

onun verdıgı lıste ttalım ıs yerınde ne cıkarsa ona uygun yemege calışıyorum hergun yedıklerımıde kontrol edıyo bı sıkıntı yok snaırım

anladım canım o zaman biz de yiyebiliriz:) karatayda yenebilir gerçi:)

Hadi inşallah canım ♥ daha güzel sonuclar goruruz superrr

inşallah devam eder canım kilo verişi, yani bu haftaki kadar çok gitmeyebilir, ama en azından yarım kilo bile versem, kısa sürede ulaşıırım hedefime..

Canim kizlar zaten yardim eder ben olmayacagim .
Kiz teldende o kadar zor degil alinti yapip payladimda paylasiyorsun
Ben surekli telden giriyorum hicte zorlanmiyorum o kadar alismisim ki hatta evde bile oc aklima gelmiyor

tamam bacim sagol halledetr esim evdeye cumalari pc basina gecirmez beni smdi tel yapilirsa havada karada yaparom

kızlar selam naber
işyerinde daha doğrusu bizim makamda temzilik vardı başkanlar yokken dip köşe temizlik yaptırıdım mis gibi oldu heryer. çok seviyorum temiz evi işi huzur geliyor bana..
kocam hala hasta ve evde ben şimdi çıkıp eve gidip ona bakıcam geldiğimde geçmiş yaparım öptüm sizi...

ben de çok seviyorum ama burada toza bile alıştım çünkü çölün ortasında yaşıyoruz:)

hızlıca gittim geldim...
kızlar nereye kayboldunuz ..
yarın sabah diyetisyen randevum var. eğer yapabilrsem her hafta cuma sabahı gitmeye çalışacağım. hiç olmazsa doğru sonuçları yazarım.gitmeden önce sabahdan kendi tartımda tartılır yazarım inş.
dilekjim erken biter işe gelirsem yardım ederim sana canım

Bir de tamam diyet yapiyoz ama benm baska bi sorunum var yani sorun degil de kararsizlik.. Hatta nisanlimla benim..

Simdi biz cok hevesliyz hemen evlenelm istiyorz tabi en erken kpss den dolayi agustos sonu falan ama bi yandan da isimiz tam oturmams olur mantikli olalm sonra rahat edelm falan diye dusunuyoz 2015 ilkbahari beklesek mi diyorz yani iki arada kaldk..

Bi yanimiz yeter hasret diyo beraber de halledersinz diyo bi yanimiz az sabret sonra rahat et diyo :))

Sizceee??

Son düzenleme:

sulecigim cok iyi dusumussun merakla bekliyoruz sonucunu.ay nasil iyi olur tesekkur ederim canim

izin dönüşlerinde bende işe gelmeyi seviyorum ama 2 gün sonra sanki hiç izin almamışsısn gibi oluyor yine...
hoşlgeldin canım ben senin gelişini kaçırdımsanırım. çok geçmiş olsun ama merak ettim acaba ne ameliyatı olacak?
atarsın tabiii. ödem attırıcı çay falan iç bol su iç. atamazsanda haftaya atak yaparsın şekerim ne yapalım.

hoşbuldumm Ayferimm

evet tartıyı sormuştum normal tatlım 1,5 kilo aldığımı bile bilirim regl öncesi tamamen şişliktend tatlım cumaya var daha atarsın canımcım
benim 2 kilo dan fazla olduğu bile oldu
Insin canim insin de benim canim acayip cikilata (misafir gelen bi cocuk vardi apla cikilata vercen mi demisti ordan gelme bu cikilata) istiyor yogurt yedim gecmedi galiba disardan hic seker almafigim icin boyle oluyor
keçi boynuzu yemeni tavsiye ediyorum. diyetlerde çikolata krizine iyi geliyor diye okumuştum. yada benim yaptığım gibi mistik çay iç o da olmadı yoğurtun içine tarçın koyup yee canım . mutlaka birinden biri iyi gelecektir.
hadiii yaaa hurma yenmezmi hemde oralarda ama karatayda yasak galiba dimi bende çok severim ama bu aralar hurma yediğimde üzerine kefir içiyorum .
ooo süper walla istiklalde gezmek daha güzel hemnde.gözün gönlünde açılır işte
Kizlr bi ceeee yapim dedim buarada 2.5 lt su ictim hadi gari sizde
hadi canımmmm ben daha 1 lt yi anca buldum
Kizlr cmt aksami kendi evime gecicem.babmin bakimdan daha cok morale ihtitaci vrms iyiki gelmisim
çok şükür sevindim canım. Hasta morali en önemli şey zaten
ne oldu konuştun mu bugün?haklısın ama özel şirketler hep böyle canım
iyiaksamlar kizlar basim catliyo cay icuyorum simdi mevlud olmasina ragmen kacamak yapmadim tatliyi yemedim

inanmiyorum ya regl olmusum en son ayin ucunde olmutum erken degilmi
hadi yaa .1 ay içinde iki kez gibi olmuş. ne yapalımoluyor böyle şeyler . havalar psikoloji diyet hepside etkiliyor işte

ooo nasıl bir tavuk anlamadım
yavaş yavaş iyice oturacak yeme düzenin canım.
evdekiler için biz ne iş yaparsak yapalım hiçbirşey yapmıyor gibi geliyor bazen. evde sıkılıyordur belki senin gelmeni bekliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…