• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy kıyamam. cidden mi çölün ortası :26: yaa yoksa lafın gelişimi diyorsun :9:

yooo gayet güzel bir mühabbet ben en son ne zaman bikini giydim hatılamıyorum bile ama şimdide zayıflasam giyememki karnımda bir sürü çatlak var :14: çok sinir bozucu param olsun karnımı gerdirip gögüslerimi küçültcem :9: deseeeeemdeeee inanmayın çok korkarım ameliyattan falan :18:

oyyyyy bu çok karışık :37: herkese, yaşa, duruma göre değişri bunun cevabı.mesela ben yıllar önce titanik i izlerken haydi rose haydi jack siz birbiriniz için yaratılmışsınız öleceksenizde birlikte ölün diyerek izlerdim. geçenlerde yine titanik izliyordum rose a saydırdım durdum"aptal kız zengin adamı ne bırakıyorsun hem hayatın kurtulur hem çocuk kurtulur hemde rahatrahat yaşarsın" diye. sonra durdumve kendime güldüm. ardından kocama şimdiki aklımolsa sen zengin olana kadar beklerdim niye öyle evlendikki diye :9:biz ünv. 1. sınıfda tanıştık eşimle ve okul bitti 2 yıl geçti ama onun okulu bitmemişti üstelik askerlik bile yapmamıştı ama biz yeter artık deyip evlendik ben çalışıyor o da yarı zamanlı çalışıyordu ne akılmış diyorum şimdi 6 yıl beklemişsin bu adamı 1-2 yıl daha beklesene para biriktir yada kredi ödeyecek hale gelde herşeyi istediğin gibi yap dimi... yok işte öyle o zaman keyifli geldiğini düşündüğün herşey şimdi gözüme sefillik gibi geliyor ama neyse yaşandı geçti güzel yanlarıyla hatırlıyoruyz.
ama evlenmek önemli birşey ve 1 kere olan birşey o yüzden sana tavsiyem herşeyi istediğiniz gibi yapabilecek maddi güçte iseniz çokda beklemeye gerek yok agustosda yapın derim.

canım allah kolaylık versin sana :53:

:1::1:
zamda hiç yapmasınlar daha iyi o ne beee 50 tl ... gerçi memurlar anca o kadar alıyorlar diye düşünürsek fena da değil denebilri :9:

kesinlikle fırında yap içine çörekotu pulbiber bolca dereotu maydanozda koy ohh mis:56:

Ay di mi cocuk dogurunca falan da o muhabbet var oramz buramz catlasn bilmem neee ama sadece catlak yuzunden giymiyosan bence hata esiyosnnn az guneslenince zaten belli olmaz hemm.. Bence de ameliyattan uzak durrr ;))

Ayy iste buu iyi etmissiniz bence deee yeter Ama hasret de tak ediyo bi yerde Suloff :))) ay sana boyle diyorm hosuma gidiyo kizmiyosn di mii :))

simdi soyle biz okulu bitireli bi bucuk sene oldu, nisanlim da askere gitti geldi ama yazin geldi yani 4 aydir falan calisiyo tabi suan istedigi noktada degil e ben de bi sene staj yaptigm icn yeniym ben de henuz istedigm yerde degilm illaki ama dusunuyorm istedigmiz yerde olunca heralde 30 yasini bulurz :)) maddi olarak soyle babasi masrafsiz dugun ve ev garantisi veriyor babam da bana masraf yaptirmam diyor e biz de kazandigimizla bi zahmet gecinirz diyorz rahatca :)) kismet bakalm yaa lafalar karisikk

mesaj sayım: 50+
şimdiden yazayımda sonra unuturumfalan ayferle hilalden papara yemeyelim dimiii:34:
ben kaçtım kızlar mesai bitmek üzere --çokşükür---
boynerde indirim varmış maxfactor ürünlerinde, yemeğimi yiyip hemen bir boynere atıcam kendimiii :9:

Simdi soyle ki Sulecim ablacm bana indirim var demayacagdinnn :))))

bi geçmiş yapayım dedim ama yapamayacagım sanırım.
pazar akşamı dedem vefat etti sonrasında bir aile faciası yaşadık apar topar ankaraya gitmek zorunda kaldım.canım dedeciğim cok sveerdim.son zamanlarda aklı melekesi pek yerinde değildi o yüzden herkes onu yanlış anladı katlanamadı.mekanı cennet olsun.
aslında geleli 3 gün oldu ama bir türlü fırsat bulamadım.bugün iş yerini taşıdık.geldiğimden beri onunla uğraştım.hemşiremde eğitim programına çağrıldı.benden haberler.
şuan gastritim alarm veriyor.yarın sabah erkenden gidip odamı yerleştirmem lazım.açılışa büyükşehir belediye başkanı gelecekmiş yogun bir gün olacak.

selamlar herkese...
Yasemincigim his geldin canim..Mekani cennet olsun dedenin:16:
hilalcigim bence cok uzatmamak iyidir..tabi yinede siz bilirsiniz en dogrusunu:9:
sahgülcügüm canim bende ayni durumdayim ama ben fazla gelememeye bagliyorum..neyseki önüme cis geldiginde yüksek sesle yemeyecegim diyorum ve ise yariyor,yoksa alirim diye korkuyorum:5:
suleciigm temizlikmi dedin..su an evin halini görsen varya,baktika yoruluyorum o derece yani:5:

bütün takimi haftasonu banami cagirsam ne yardima:52:

dilekcigim ayfer listeyi getirmis..ayfercigim cagladan tam cevap alamadigimdan listeye almiyorum..kendisi sabah dönüyorum derse aliriz yine canim..zaten bu hafta cok aktifte olamadi:19:

ben yarinda hic gelemeyebilirim..dilekcigim kolay gelsin sana..kardes takim listelerinide kontrol etmeyi ihmal etme canim:54::54::54:

selamlar herkese...
Yasemincigim his geldin canim..Mekani cennet olsun dedenin:16:
hilalcigim bence cok uzatmamak iyidir..tabi yinede siz bilirsiniz en dogrusunu:9:
sahgülcügüm canim bende ayni durumdayim ama ben fazla gelememeye bagliyorum..neyseki önüme cis geldiginde yüksek sesle yemeyecegim diyorum ve ise yariyor,yoksa alirim diye korkuyorum:5:
suleciigm temizlikmi dedin..su an evin halini görsen varya,baktika yoruluyorum o derece yani:5:

bütün takimi haftasonu banami cagirsam ne yardima:52:

dilekcigim ayfer listeyi getirmis..ayfercigim cagladan tam cevap alamadigimdan listeye almiyorum..kendisi sabah dönüyorum derse aliriz yine canim..zaten bu hafta cok aktifte olamadi:19:

ben yarinda hic gelemeyebilirim..dilekcigim kolay gelsin sana..kardes takim listelerinide kontrol etmeyi ihmal etme canim:54::54::54:

Sagol kaptancim degerlendirecegim :))

Basin sagolsn tekrar Yasemin ablacm

Menumu de yazip yatayimmm

Sabah
Biraz ezine peyniri
2 dilim cavdar ekmegi
Roka domates
3 zeytin
2 hurma

Oglen
Soslu tavuk
1 dilim kadar pide ve 2-3 parca patates kizartma (cok canm cekti yahu)
1 bardak ayran

1 sekerli Turk kahvesi
1 kupa elma kromlu yesil cay

Aksam
1 kase mercimek corbasi
Yogurtlu firinda karnibahar

Su: 2 lt oldu sanirm

Mucks

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz67:(74 / / /% )
sahgull:(68,5 / / /% )
Sweetdimple:(73,3 / / /% )
pegasus07:(66,5 / / / % )
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay80:( 69.1 / / / % )
erigim:(64, 4/ / / % )
sulofe:(86,3/ / /% )
mrv5534: (63.1 / / / % )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ / /% )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )
cglaa16: (66.7/ / / % ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü

3. Takim Ortalaması :%

dilekcigim cagla bildirimde bulunmazsa listeden cikarabilirsin canim..eger bulunursada eklersin,tekrar kolay gelsin sana:16:

Son düzenleme:
pazar akşamı dedem vefat etti sonrasında bir aile faciası yaşadık apar topar ankaraya gitmek zorunda kaldım.canım dedeciğim cok sveerdim.son zamanlarda aklı melekesi pek yerinde değildi o yüzden herkes onu yanlış anladı katlanamadı.mekanı cennet olsun.
aslında geleli 3 gün oldu ama bir türlü fırsat bulamadım.bugün iş yerini taşıdık.geldiğimden beri onunla uğraştım.hemşiremde eğitim programına çağrıldı.benden haberler.
şuan gastritim alarm veriyor.yarın sabah erkenden gidip odamı yerleştirmem lazım.açılışa büyükşehir belediye başkanı gelecekmiş yogun bir gün olacak.

canimAllah yardimcin olsun uzuntuden gastiritin azmistir.Allah rahmet eylesin amin

Sabah
Biraz ezine peyniri
2 dilim cavdar ekmegi
Roka domates
3 zeytin
2 hurma

Oglen
Soslu tavuk
1 bardak ayran

1 sekerli Turk kahvesi

Aksam
1 kase mercimek corbasi

Mucks

pateteslerde odulunbolsun kac gundurku menulerin canim

Allah rahmet eylesin canım. mekanı cennet olur inşallahh

Sabah
Biraz ezine peyniri
2 dilim cavdar ekmegi
Roka domates
3 zeytin
2 hurma

Oglen
Soslu tavuk
1 bardak ayran

1 sekerli Turk kahvesi

Aksam
1 kase mercimek corbasi

Mucks

menün çok güzel canıımm :16: bikiniler seni bekliyoooo :1:

erigim:(64, 4/ / / % )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / -%0,32 )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
cglaa16: (66.7/ / / % ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin canım. mekanı cennet olur inşallahh

menün çok güzel canıımm :16: bikiniler seni bekliyoooo :1:

Sağol canımm:16: ya haftasonu da diyette olsam daha çok vericektm demekki, ama 700 gr gitmiş ohh :32: hedef 600 gr koymuştum ulaştım gene yehuu :21:

$fotoðraf.JPG

günaydın kızlarrr. nasılsınız inşallah güzel güzel kilocuklar vermişsinizdirr. ben rekora gidicem takımda en uzun listeye girmeyen olarak ama sizi etkilememek için bu hafta muaf sayılmak istedim haftaya bomba gibi geliyoruuumm :1:

dünkü menümü paylaşıyımm

sabah: 3 4 parça kürt böreği + 1 b. bardak çay ( arkadaş almış herkese geri çeviremedim pudra şekersiz yedim)

ara: 1 avuç beyaz leblebi

öğlen: sırf karbonhidratçı bu aşçı yaaa.
orta boy kabak dolmasının sadece yarısını yedim + 1 ufak sigara böreği + yarım dilim kepek ekmek ( iğrenç oldu bugün farkındayım :25: )

ara: yine beyaz leblebi

akşam: biz tatarız kızlar ve tatar böreği yapmış ablam 1 dilim ondan yedim. nasıl bişey diceksiniz tepside hamurdan yapılmış i,çinde tavuk patates olan bi börek :1: yani kalori bol o yüzden 1 dilim yedim.

su: inanmazsınız ama 5 yudum anca :19: çalşmaktan wc ye gidemiyorum diye su da içemiyorum ama spor çok aşağı yukarı iyi koştum

acımasız yorumlarınızı bekliyorum ki haftaya fena geleyimm. bu menüleri unutturucam sizee :20:

erigim:(64, 4/64, 7 / -0.3/ % -0, 47 )
mrv5534: (63,1 / 63,3 / -0,2 / %-0,32 )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )

Merve nin doğrusu bu olacak

günaydın kızlarrr. nasılsınız inşallah güzel güzel kilocuklar vermişsinizdirr. ben rekora gidicem takımda en uzun listeye girmeyen olarak ama sizi etkilememek için bu hafta muaf sayılmak istedim haftaya bomba gibi geliyoruuumm :1:

dünkü menümü paylaşıyımm

sabah: 3 4 parça kürt böreği + 1 b. bardak çay ( arkadaş almış herkese geri çeviremedim pudra şekersiz yedim)

ara: 1 avuç beyaz leblebi

öğlen: sırf karbonhidratçı bu aşçı yaaa.
orta boy kabak dolmasının sadece yarısını yedim + 1 ufak sigara böreği + yarım dilim kepek ekmek ( iğrenç oldu bugün farkındayım :25: )

ara: yine beyaz leblebi

akşam: biz tatarız kızlar ve tatar böreği yapmış ablam 1 dilim ondan yedim. nasıl bişey diceksiniz tepside hamurdan yapılmış i,çinde tavuk patates olan bi börek :1: yani kalori bol o yüzden 1 dilim yedim.

su: inanmazsınız ama 5 yudum anca :19: çalşmaktan wc ye gidemiyorum diye su da içemiyorum ama spor çok aşağı yukarı iyi koştum

acımasız yorumlarınızı bekliyorum ki haftaya fena geleyimm. bu menüleri unutturucam sizee :20:

Hic begenmedim sen bedenine acimazsan brn hic acimam kusura bakma o borekler dilim dilim dizlerinde birikince mi aklina gelecek fyrmak gozde hanim dabah oglen akdam borek diyetisyen uv ogun botlrek onerdide bizim mi haberimiz yok :47:
:41: dur demelisin ablano bahane eyme evde bizimde eslerimiz var dunyalari yiyorlar dun aksam gindiklar tiramusular cikolata selsleleri havads ucustu sadece 4 findik yedim . Ki sen boyle lukse sahip degilsin daha listeye gireceksin senin pesine duserim seni dilekten beter ederim anlastik mi bi daha boyle liste yok

Back