- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Supersin canim
Borekk yok pogaca yok ohh daha ne olsun
Günaydın kaptancim
Valla banucugumun dedigi gibi leslie daha etkili 1mile 1, 6 km ye denk geliyor cunku
Canim çikolata li form disinda gayet guzel
Inan canim bazen rrken bazen gec kafasina gore takılıyor . Benimde sisligim inmemis hala artiyim oysa sabah bi jmut inmistir diye cikmistim tartiya
Canim KOSGEB kursundan sonra isi kuruyorsun ve faturalarina gore odeme yapiyor ve uc ay sonra yani planda bir isyeri acmak varsa ya önce kredi çekecek yada jazirda paran olacak yoksa zor
Canim zaten su yemegi ayri yeme isine sinir oldum ogle aran yok mu senin. Ayrica ozel sektir boyledir ne pozisyonda olursan ol yetdrki bi isi kabul rt devami gelir. Onemli olan kendi kendini gelistitmene yarayacaklari al gerisine boyun egme az disli ol kimse birsey diyemez ezdirme kendini
dün kendime beyaz leblebi aldım. artık acıkırsam yeşil elmam ve leblebim hazır.. çikolatalı ve form bisküvilerini bıraktım artıkk. baskülede pil alırsam tamamdır artık kilo vermeye hazır Gözdeeeeama şöyle bir durum var ki ben ilk bildirim yaptığımda 57dim şimdi 59 demekki pilden kaynaklıydı bu durum. birde regl olacam hadi bakalım hayırlısı yarın kaç çıkarım Allah kerim :18:
günaydın güzellikler
kahvaltımı yaptım ev yapımı yoğurdumdan da yedim şimdi kursa gıdıyorum geç bile kaldımmm
yoğurt bagırsaklarımı inanılmaz çalıştırıyo
eşimde sabah sabah moralımı bozdu sankı sen kilo aldın gıbı diyo dangozz
ya kızlar bana bi gaz sanki irademı kaybettım cısss yemıyorum ama bı anormallık var eskısı gıbı olmuyor genede
benım vermem gereken bi bukadar daha kilo var yardımmmmmmm
ne yemem ne yapamam gerektıgını bılıyorum ama yapamıyorummm
Canim boyle baskulden kaynakli durumlarda baskul degisikligi diye belirtiyoruz kaptan daha iyi biliyor sen zaten bbu hafta ilk gireceksin onu kaptan ayarlar kaptan duy sesimi bi el atsan bu konuya
Ayrica o gozde daha yeni mi hazir oluyor yoksa dayak mi istiyor
Hosgeldin canim allah kolaylik versinkızlar bu hafta msj konusunda beni izinli sayarsanız sevinirim yarın kilomu paylaşırım.verdimmi,pek umudum yok ama.istanbuldayım ama şuan asmyi taşıyoruz.yarın yeni asmnin açılışına yetişecekmiş.ptesiye kadar dönmeye çalışırım
çanta istiyor Gözde sanırım
Bu gunki menumu paylasiyim fazla kalamiycam kizlar. Öldm bittim bugun gelir gelmez ablamla tartistim anlayis denilen bisey yok. Yorgunum diyorum napiyosunda yoruldun diyo. Neyse.
Sabah: 1 yumurta - 1 bucuk k k kadar peynir - 4 zeytin - 2 dilim kepek ekmegi 2 buyuk bardak cay
Ara : 5 tane kepekli cubk kraker 1 b. Bardk cay
Ogle: 3 yk bulgur pilavi- 3 y.kasgi kapuska - 1 kepce yogurt. Ekmek yok
Ara 3 tane cikolata kapli etiform biskuvi.
Aksam: 1 tane hani su ortasindan kemigi alinan tavuk eti varyaney adini bilmiyorum ondan 2 dilim ekmek 5 tane patates. Azicik cok oldu ama malesef
1 lt su. İsle ugrasmaktan su bile icemedim
tebrikler canım güzel bir menümenu sabah iki kayisi
kahvalti iki dilim cavdar prynir lor zeytin bir ck krem prynir yesillik yumurts bir t.k tereyag
ogle salata uc kasik tavuklu pilav ayran
aksam corba yogurt yesillik bir tabak yumurtali ispanak
ara sutlu neskafe uc ceviz kucuk
2,5lt su bir buyuk bardak yesilcay
spor yok
Kocam hasta oldu
Iyiki erken geldim yaaa ne keyif yapabildim ne iş...
Kocama çaktırmadan iPadi aldım hemen Menümü yazayımda sonra fırsat olursa gelirim
Sabah uyanınca
1 incir
2 hurma
1 bardak kefir
Yarım saat sonra
Omlet
Yarım dilim ekmek
Öğle
Lahana salatası
Activia
10 badem
Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Ara
Activia
Spor 1 saat aeropilates, yarım saat yürüyüş
Yeşilçay
Maydanozlu çay
2 lt su
günaydın güzellikler
kahvaltımı yaptım ev yapımı yoğurdumdan da yedim şimdi kursa gıdıyorum geç bile kaldımmm
yoğurt bagırsaklarımı inanılmaz çalıştırıyo
eşimde sabah sabah moralımı bozdu sankı sen kilo aldın gıbı diyo dangozz
ya kızlar bana bi gaz sanki irademı kaybettım cısss yemıyorum ama bı anormallık var eskısı gıbı olmuyor genede
benım vermem gereken bi bukadar daha kilo var yardımmmmmmm
ne yemem ne yapamam gerektıgını bılıyorum ama yapamıyorummm
Anlasilan birileri guzel kilo vermisdünki menüm:
kahvaltı: 2 yumurtalı domatesli ve soğanlı omlet+ domates+salatalık+6-7 zeytin+ kaşar peyniri 2 dilim+ 1 çay bardağı kuruyemiş
4,5 saat sonra: salata + 1 çorba kaşığı ton balığı
5 saat sonra: fıırında balık + salata + susamlı bir tatlı (2 tatlı kaşığı) (karatayda izin var)
gece acıktım gibi, 1 bardak kefir içtim (karatayda izin var)
spor: leslie 2,5 mil :)) ( neden 2,5 mil? önce 2 mili yaptım hakakten çok yoruldum, uzun zamandır yapmıyordum leslie'yi, sonra 8-9 dkyı atladım ve sonunda 8,5 dk'lık soğuma kısmını yaptım)
su: 2,5 lt
diğer: 2 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi
size yarın sürprizim var:)
*** 3. Takım 350. Etap ***
sekerkiz6774 / / /% )
sahgull68,5 / / /% )
Sweetdimple73,3 / / /% )
pegasus0766,5 / / / % )
Cglaa16: (66.7/ / / % ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay8069.1 / / / % )
erigim64, 4/ / / % )
sulofe86,3/ / /% )
mrv5534: (63.1 / / / % )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ / /% )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )
3. Takim Ortalaması :%
Anlasilan birileri guzel kilo vermis
Dilek senin icin liste yaptim canim ee paylasim alanindada liste ile ilgili konusmusdun bu hafta yap artik yarin yokum kizlar sabahtan dr gidip sonra ise geleceğim listeye beni siz eklersiniz olar mi gitmeden tartilip soylerim
25,02,2014 tarihli menüm
sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay
ara
1/2 dıyet bıskuvı
öğlen
mercımek corba
kuru fasulye
1 dılım ekmek
bol yesıl salata
ara
1 kutu sut
aksam
ıspanak
mercımek corba
yogurt
1 dılım ekmek
ara
yarım elma
2 lt su
dünki menüm
sabah
1 dılım beyaz peynır
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay
ara
6 badem
6 sıyah uzum kurusu
öğle
tavuk corba
ıspanak
yogurt
ara
6 adem
6 sıyah uzum
aksam
bulgur pılavı
ınce dılım karnıbahar
yogurt
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?