Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

banucum alintida biraz karisiklik olmus yeniden yaziyim dedim. Cok uzuldum ya allah kimseyi ne ana bava ne evlat acisiyla sinamasin erken yasta en azindan cunku malum ölümlü dünya bol bol gezin canim musmutlu olsun hayayinda unutamadigi gunler aradibda olsunkocaman kalpli arkadasim benim:70:

günaydınlaaarrrr:16::16:

Supersin canim :16:

Borekk yok pogaca yok ohh daha ne olsun

Günaydın kaptancim :16:

Valla banucugumun dedigi gibi leslie daha etkili 1mile 1, 6 km ye denk geliyor cunku :16:

Canim çikolata li form disinda gayet guzel

Inan canim bazen rrken bazen gec kafasina gore takılıyor . Benimde sisligim inmemis hala artiyim oysa sabah bi jmut inmistir diye cikmistim tartiya

Canim KOSGEB kursundan sonra isi kuruyorsun ve faturalarina gore odeme yapiyor ve uc ay sonra yani planda bir isyeri acmak varsa ya önce kredi çekecek yada jazirda paran olacak yoksa zor

Canim zaten su yemegi ayri yeme isine sinir oldum ogle aran yok mu senin. Ayrica ozel sektir boyledir ne pozisyonda olursan ol yetdrki bi isi kabul rt devami gelir. Onemli olan kendi kendini gelistitmene yarayacaklari al gerisine boyun egme az disli ol kimse birsey diyemez ezdirme kendini

benim ne öğle aram var ne de ayıptır söylemesi wc ye gitme aram. kargocu vs geliyo diye danışmada yiyorum kahvaltımı yemeğimi. wc ye gitsem bile telsiz telefon elimde. aniden biri ararsa ki genelde hep o zaman patron arıyo ne diye bakmıyosun telefonlara diye fırça yiyorum. anlayışsız kültürsüz insanada anlatamıyosun derdini. çok sinirlerim yıprandı artık burada. Allahtan ki üniversiteye gitmek istiyorum bırakıcam işi yoksa bi ömür bu yaşta burası çekilmezz :19:

dün kendime beyaz leblebi aldım. artık acıkırsam yeşil elmam ve leblebim hazır.. çikolatalı ve form bisküvilerini bıraktım artıkk. baskülede pil alırsam tamamdır artık kilo vermeye hazır Gözdeeee:1: ama şöyle bir durum var ki ben ilk bildirim yaptığımda 57dim şimdi 59 :53: demekki pilden kaynaklıydı bu durum. birde regl olacam hadi bakalım hayırlısı yarın kaç çıkarım Allah kerim :18:

geçmiş bitti ve hepinize gunaydin 3.mintikanin azimli hanimlari
Kizlar siskinligim gitmedi bugunu cok hafif gecirecegim inşallah ise yarar sabah yogurtlu musli yedim
Oglen ve aksamida hafif gecirdik mi belki regl siskinligede bana aciyip fis diye iner
Bugun sabah yine dun ki rakam vardi ekranda
Insan accik morel olsun diye az gosterir bu tarti cok kalles

dün kendime beyaz leblebi aldım. artık acıkırsam yeşil elmam ve leblebim hazır.. çikolatalı ve form bisküvilerini bıraktım artıkk. baskülede pil alırsam tamamdır artık kilo vermeye hazır Gözdeeee:1: ama şöyle bir durum var ki ben ilk bildirim yaptığımda 57dim şimdi 59 :53: demekki pilden kaynaklıydı bu durum. birde regl olacam hadi bakalım hayırlısı yarın kaç çıkarım Allah kerim :18:

Canim boyle baskulden kaynakli durumlarda baskul degisikligi diye belirtiyoruz kaptan daha iyi biliyor sen zaten bbu hafta ilk gireceksin onu kaptan ayarlar kaptan duy sesimi bi el atsan bu konuya :60:
Ayrica o gozde daha yeni mi hazir oluyor yoksa dayak mi istiyor :41:

günaydın güzellikler

kahvaltımı yaptım ev yapımı yoğurdumdan da yedim şimdi kursa gıdıyorum geç bile kaldımmm:52::52:

yoğurt bagırsaklarımı inanılmaz çalıştırıyo

eşimde sabah sabah moralımı bozdu sankı sen kilo aldın gıbı diyo dangozz:9::9:

ya kızlar bana bi gaz sanki irademı kaybettım cısss yemıyorum ama bı anormallık var eskısı gıbı olmuyor genede

benım vermem gereken bi bukadar daha kilo var yardımmmmmmm

ne yemem ne yapamam gerektıgını bılıyorum ama yapamıyorummm:31:

günaydın güzellikler

kahvaltımı yaptım ev yapımı yoğurdumdan da yedim şimdi kursa gıdıyorum geç bile kaldımmm:52::52:

ya kızlar bana bi gaz sanki irademı kaybettım cısss yemıyorum ama bı anormallık var eskısı gıbı olmuyor genede

tam cok iyi giderken birileri böyle demez mi ::41: canim gecen hafta reglin etkisi vardi yanilmiyorsam sende ayrica bazen dyraklama oluyor bunuda sporu artirarak alt edebilirsin yada yeme dyzenini sasirtarak misal bir gun yogurtla musli birgun kahvalti birgunde cayla tost hergun ayni seyi yeyincede meta alisiyor korumaya geciyor vermiyor ama sen motuveni bir haftadir jayip eytin dogru oysa iki hafta obce superdin ve cok guzel gitmisti yaptiysan yine yapabilirsin canim benim

kızlar bu hafta msj konusunda beni izinli sayarsanız sevinirim yarın kilomu paylaşırım.verdimmi,pek umudum yok ama.istanbuldayım ama şuan asmyi taşıyoruz.yarın yeni asmnin açılışına yetişecekmiş.ptesiye kadar dönmeye çalışırım

kızlar bu hafta msj konusunda beni izinli sayarsanız sevinirim yarın kilomu paylaşırım.verdimmi,pek umudum yok ama.istanbuldayım ama şuan asmyi taşıyoruz.yarın yeni asmnin açılışına yetişecekmiş.ptesiye kadar dönmeye çalışırım
Hosgeldin canim allah kolaylik versin
:22::22: çanta istiyor Gözde sanırım :1: :29:

:22:al sana canta

günaydin kizlar..basta blue olmak üzere herkese selamlar:9:
dün uyuyayim dedim,2 saat uyudum 3 numara kalkti ve hala uyanigiz:14:

gözdecigim sen baan baslangic ve hedef kilolarini özelden bildirmemissin galiba,bulamadim..

canim söyle yapalim,sen bana gecen haftaki kilonu söyle,onu baslangic kabul edelim ve ortalamani hic bölmeyelim...eger regl olacaskanda haftaya aliriz listeye,o zamanda bu haftaki kilonu baslangic kabul ederiz:34:

esmercigim cok gecmisolsun canim..insallah oglusun iyi olur ve insallah ciddi birsey degildir:16:

banucugum melek gibisin valla..allahta senin gönlüne göre birini versin canim:16:

sahgülüm moralini bozma canim,arada banada geliyorlar öyle..kovalamak lazim cabucak:9:

mervecigim gecmisolsun canim..10 yil kadar önce bendede olmustu,fitil ve krem veriyorlar canim..hemen kesiyor normalde:31:

cevap yazmadiklarim varsa kusuruma bakmasinlar..öptüm kocaman hepinizi:16::54:

Bu gunki menumu paylasiyim fazla kalamiycam kizlar. Öldm bittim bugun gelir gelmez ablamla tartistim anlayis denilen bisey yok. Yorgunum diyorum napiyosunda yoruldun diyo. Neyse.

Sabah: 1 yumurta - 1 bucuk k k kadar peynir - 4 zeytin - 2 dilim kepek ekmegi 2 buyuk bardak cay

Ara : 5 tane kepekli cubk kraker 1 b. Bardk cay

Ogle: 3 yk bulgur pilavi- 3 y.kasgi kapuska - 1 kepce yogurt. Ekmek yok

Ara 3 tane cikolata kapli etiform biskuvi.

Aksam: 1 tane hani su ortasindan kemigi alinan tavuk eti varya :D ney adini bilmiyorum ondan 2 dilim ekmek 5 tane patates. Azicik cok oldu ama malesef

1 lt su. İsle ugrasmaktan su bile icemedim

canım yoğunluk çok zor, çalışanı bi tek çalışan anlar, çalışan erkek bile çalışan bayanı anlayamaz..
canım hem ara hem ana öğünlerde karbonhidrat çok olmuş, kraker ekmek vs.. hele akşam hem ekmek hem patates var, akşamları her ikisi de olmamalı.. onların yerine salata ev ayran/ yoğurt/ kefir koymalısın.. hem tok tutar hem de akşam alınan karbonhidrat direkt depo imiş..
diyet ürünleri bırakıyorum demişsin tebrikler :46: o nedenle onlara bişi demiyorum:)

menu sabah iki kayisi
kahvalti iki dilim cavdar prynir lor zeytin bir ck krem prynir yesillik yumurts bir t.k tereyag
ogle salata uc kasik tavuklu pilav ayran
aksam corba yogurt yesillik bir tabak yumurtali ispanak
ara sutlu neskafe uc ceviz kucuk
2,5lt su bir buyuk bardak yesilcay
spor yok
tebrikler canım güzel bir menü :16:

Kocam hasta oldu :(
Iyiki erken geldim yaaa ne keyif yapabildim ne iş...
Kocama çaktırmadan iPadi aldım hemen Menümü yazayımda sonra fırsat olursa gelirim :ssz:
Sabah uyanınca
1 incir
2 hurma
1 bardak kefir

Yarım saat sonra
Omlet
Yarım dilim ekmek

Öğle
Lahana salatası
Activia
10 badem

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Ara
Activia

Spor 1 saat aeropilates, yarım saat yürüyüş
Yeşilçay
Maydanozlu çay
2 lt su

oy oyy geçmiş olsun kocalar hasta olmasın da, valla çok zor :9:
canım diyetisyen mi veriyor menülerini? baya az geldi gözüme, sabah güzel gerçi
sporun da çok güzel, aeropilates nedir?

günaydın güzellikler

canım hepimize ara ara böyle oluyor.. geçen hafta da ben öyleydim.. ara ara sanki hiç hedefine ulaşamayacak sanıyor insan.. eşin de öyle deyince ister istemez "acaba" demişsindir, yol uzun olunca dayanmak daha zor oluyor ama bak burda eda var banu var, sabırla sebatla ne güzel verdiler veriyorlar, sen neden veremeyecekmişsin ki.. işin formülü basit, sağlıklı beslenme ve spor.. sen de bunları yapıyorsun daha nolsun...
sporu artırabilirsin, ne bileyim klasik oalcak ama bir kıyafet alabilirsin şimdi dar olacak.. giydiğinde seni mutlu edecek..

dünki menüm:

kahvaltı: 2 yumurtalı domatesli ve soğanlı omlet+ domates+salatalık+6-7 zeytin+ kaşar peyniri 2 dilim+ 1 çay bardağı kuruyemiş

4,5 saat sonra: salata + 1 çorba kaşığı ton balığı

5 saat sonra: fıırında balık + salata + susamlı bir tatlı (2 tatlı kaşığı) (karatayda izin var)

gece acıktım gibi, 1 bardak kefir içtim (karatayda izin var)

spor: leslie 2,5 mil :)) ( neden 2,5 mil? önce 2 mili yaptım hakakten çok yoruldum, uzun zamandır yapmıyordum leslie'yi, sonra 8-9 dkyı atladım ve sonunda 8,5 dk'lık soğuma kısmını yaptım:9:)

su: 2,5 lt

diğer: 2 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi

size yarın sürprizim var:)

*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz67:(74 / / /% )
sahgull:(68,5 / / /% )
Sweetdimple:(73,3 / / /% )
pegasus07:(66,5 / / / % )
Cglaa16: (66.7/ / / % ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay80:( 69.1 / / / % )
erigim:(64, 4/ / / % )
sulofe:(86,3/ / /% )
mrv5534: (63.1 / / / % )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ / /% )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )

3. Takim Ortalaması :%

Son düzenleyen: Moderatör:
dünki menüm:

kahvaltı: 2 yumurtalı domatesli ve soğanlı omlet+ domates+salatalık+6-7 zeytin+ kaşar peyniri 2 dilim+ 1 çay bardağı kuruyemiş

4,5 saat sonra: salata + 1 çorba kaşığı ton balığı

5 saat sonra: fıırında balık + salata + susamlı bir tatlı (2 tatlı kaşığı) (karatayda izin var)

gece acıktım gibi, 1 bardak kefir içtim (karatayda izin var)

spor: leslie 2,5 mil :)) ( neden 2,5 mil? önce 2 mili yaptım hakakten çok yoruldum, uzun zamandır yapmıyordum leslie'yi, sonra 8-9 dkyı atladım ve sonunda 8,5 dk'lık soğuma kısmını yaptım:9:)

su: 2,5 lt

diğer: 2 yeşil çay + 1 şekersiz türk kahvesi

size yarın sürprizim var:)
Anlasilan birileri guzel kilo vermis :38:
*** 3. Takım 350. Etap ***

sekerkiz67:(74 / / /% )
sahgull:(68,5 / / /% )
Sweetdimple:(73,3 / / /% )
pegasus07:(66,5 / / / % )
Cglaa16: (66.7/ / / % ) 344. Etapta izne ayrilan üye geri döndü kilosu altıya bölündü
kelebekolacam : ( 78, 8/ / / % )
Sevilay80:( 69.1 / / / % )
erigim:(64, 4/ / / % )
sulofe:(86,3/ / /% )
mrv5534: (63.1 / / / % )
ayulduzz (72, 8/ / /% )
kelebek.hill ( 64, 9/ / /% )
bluebootle( 57 , 8/ / / % )

3. Takim Ortalaması :%

Dilek senin icin liste yaptim canim ee paylasim alanindada liste ile ilgili konusmusdun bu hafta yap artik yarin yokum kizlar sabahtan dr gidip sonra ise geleceğim listeye beni siz eklersiniz olar mi gitmeden tartilip soylerim

Anlasilan birileri guzel kilo vermis :38:

Dilek senin icin liste yaptim canim ee paylasim alanindada liste ile ilgili konusmusdun bu hafta yap artik yarin yokum kizlar sabahtan dr gidip sonra ise geleceğim listeye beni siz eklersiniz olar mi gitmeden tartilip soylerim

canım bu sabah 57.1 i gördüm çokşükür maşallah. üstelik tam olarak 23 Şubattan beri uyuyorum, yani daha 5 gün olacak bugün..
ama hiç kaçamak yapmadım ve salata ve kefir çok tükettim.. dediğim gibi aslında 58,7 idim sanırım, eğer öyle düşünürsek 1,6 kilo gitti, ama benim bildirim hatam yüzünden 700 gr diyelim.. yarın inşallah 56lı rakamları görürüm..

25,02,2014 tarihli menüm

sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 dıyet bıskuvı

öğlen
mercımek corba
kuru fasulye
1 dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
1 kutu sut

aksam
ıspanak
mercımek corba
yogurt
1 dılım ekmek

ara
yarım elma

2 lt su

dünki menüm

sabah
1 dılım beyaz peynır
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay

ara
6 badem
6 sıyah uzum kurusu

öğle
tavuk corba
ıspanak
yogurt

ara
6 adem
6 sıyah uzum

aksam
bulgur pılavı
ınce dılım karnıbahar
yogurt

2 lt su

25,02,2014 tarihli menüm

sabah
5 zeytın
2 dılım ekmek
cay

ara
1/2 dıyet bıskuvı

öğlen
mercımek corba
kuru fasulye
1 dılım ekmek
bol yesıl salata

ara
1 kutu sut

aksam
ıspanak
mercımek corba
yogurt
1 dılım ekmek

ara
yarım elma

2 lt su

dünki menüm

sabah
1 dılım beyaz peynır
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay

ara
6 badem
6 sıyah uzum kurusu

öğle
tavuk corba
ıspanak
yogurt

ara
6 adem
6 sıyah uzum

aksam
bulgur pılavı
ınce dılım karnıbahar
yogurt

2 lt su

canım diyetisyenin veriyor lsiteleri değil mi?
mercimekle kuru fasulye çok değil mi öğlen için :44:

Back