Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar selam bir bakayım dedim ama yine çok olmuş geçmiş :)
Merve'cim canım hoşbuldum karşılaşamadık hiç sana da çok grçmiş olsun şu günlük ped vs onları da kullanma hiç, inşallah geçer bir de bildiğim kadarıyla bir hap veriyorlar eşin de içiyor çünkü pna da geçmişse sana tekrar geçebiliyor
Ben bugün de yürüyüşe gidemedim ama bugün spor yok deneyeyim leslie 3 mil yapıp geleyim :)

Slm cnm hosgeldinnn leslie yuruyusten daha etkili cnm kolay gelsin sana hadi yapda gel

Merve'cim canım hoşbuldum karşılaşamadık hiç sana da çok grçmiş olsun şu günlük ped vs onları da kullanma hiç, inşallah geçer bir de bildiğim kadarıyla bir hap veriyorlar eşin de içiyor çünkü pna da geçmişse sana tekrar geçebiliyor
Ben bugün de yürüyüşe gidemedim ama bugün spor yok deneyeyim leslie 3 mil yapıp geleyim :)

Slm cnm hosgeldinnn leslie yuruyusten daha etkili cnm kolay gelsin sana hadi yapda gel

Hg cnm leslie yuryusten daha etkili simdiden kolay gelsin hadi yapda icin rahat etsin cnm
1 tane yedim oturmaya gitmiştim 96 kaloriymiş zaten kahvaltı yapamadıgım için dengeledim :) ben kalori hesabıyla dikkat edıyorum bide gunde belli bi kaloriyi gecirmemeye calıscam.spor olarak 600 ip atlıcam işte :) biraz düzensiz bi gün oldu aslında kahvaltıyı yapsam iyiydi ama bugunluk böyle oldu
Bundan sonra daha duzenli olacagina suphem yok tatlimm ama su miktarini biraz cogalt bitanem en az iki lt mumkunse
Yehuuu banucum ablacimm sagoll :)) evet dediklerine dikkat ediyorm kaptm bu isi sanirmm ;))

Kaptin Hİlalimm masallah sana gitsin kilocuklarr:-)

Menum

ac karnina bir tatli kasigi corek otu

Kahvalti

1 yerli muz
1 bardak mistik cay
8 zeytin
2 dilim tatli lor
1turp
1 demet maydanoz

Ogle

1 bardak kefir

Aksam
1 Ad enginar dolmasi bulgurlu
1 kase yogurt corbasi
Salata
1 kasik manti

Sİvi

2 lt tarcinli limonlu su
1 sekersiz turk kahvesi
1 mistik cay
2 fin yesilcay
1 bar kefir
1 siyah cay
omega 3

Spor

40 dk cik kosu bandinda yuruyus

Cok guzel yaa ama az degil mi banus yahu enerjisiz kalmiyo musin sen boyle hic ekmek de yok masallah yaa

iyi geceler kizlar..camlar hala bitmedi,ev insaat gbi ve ben o kadar yorgunumki hemen uyiycam..selam vermeden gecmeyeyim dedim..iyi geceler:16:

iyigeceler kaptan ne zordur bilirim gecen sene mutfagi yaptirmistim gunlerce annemlerde kalmistim sonrada temizligiydi dusemesi ayyy

Hg cnm leslie yuryusten daha etkili simdiden kolay gelsin hadi yapda icin rahat etsin cnm

Bundan sonra daha duzenli olacagina suphem yok tatlimm ama su miktarini biraz cogalt bitanem en az iki lt mumkunse

Kaptin Hİlalimm masallah sana gitsin kilocuklarr:-)

Gitsinler tabi gitsinlerrr ;))) sen de cok rahat gonderecen gibi kilocuklariii menulere baksana mass

menu sabah iki kayisi
kahvalti iki dilim cavdar prynir lor zeytin bir ck krem prynir yesillik yumurts bir t.k tereyag
ogle salata uc kasik tavuklu pilav ayran
aksam corba yogurt yesillik bir tabak yumurtali ispanak
ara sutlu neskafe uc ceviz kucuk
2,5lt su bir buyuk bardak yesilcay
spor yok

menu sabah iki kayisi
kahvalti iki dilim cavdar prynir lor zeytin bir ck krem prynir yesillik yumurts bir t.k tereyag
spor yok

Seninle gurur duyuyorum Dilejcim masallah hic kacsmak yok kirmizi kart gorsende bu hafta vereceksin
bence bitanemmm

İnan acikmiyorum Hilalcim sabah bir cay bar cevizimde var cepren olunca yazmayi unutmusum birde limonlu su sindirimi geciktirdigi icin acikmayi onluyor bitanemm

Vay be supersin valla ne diym :)

menu sabah iki kayisi
spor yok

Masallah guzel menuu

Vay alkis aldm sonundaa supermm :))

Bana bikac hafta daha spor yasak sonra kucuk kucuk basliyorm insallah ameliyattan dolayi
himmm iyice dinlen ozaman
iyi aksamlar kızlar. bugun yedıklerımı sayıyorum. kahvaltı yapamadım acele işim vardı dısarıda o yüzden kahve içtim şekersiz nescafe ve 2 kayısı yedim. öglen yogurtlu yulaf ezmesi yedimm.aksam kısır ve 1 adet baklava yedım 1 bardak sekersiz cay içtim.dün 600 ip atlamıstım bugun biraz bacaklarım agrıyor ama yapmayı düsünuyorum yinede setler halinde.
amanin baklavami benki herkesin nasil yemezsin cok guzel olmus demelerine ragmen tatliyi yemedim cik cik:(
Slm sekerler iyi aksamlar hepinize pazara gittim gelfim kyzenim aradi romanyadan gecen hafta donmustu yanindada kiz arkadasini getirmis size gelcez abla musaitsen dedi neyse yaptik biseyler allah ne verdiyse ama kiza cok uzuldum yetimhanede buyumus kimsesi yok su dunyada bide masumki rabbim uzmesin hic cok sevdim ing de bilmuyomus surekli kuzen ceviriyo artik bugun bizde kalacaklar yarinda gezdireyim biraz diyorum AYferim simdiden soyliyim yarin giremeyebilirim yani iste boyle simdi cepten size bakim dedim

Ben cikmisim sen gelmissin bluecum

Ohhhh kalbin temizmis Sulem sefan olsun sporda yapilmiss superr

Sagol MErvisim gecti cok sukur cok hafif bi basagrisi var o kadar toplu yerlerde cok dikkat emek lazim cnm bi an once grcer ins

Cok iyi yaptin Ahsencimm moral en guclu ilactan daha etkili hastalikta

:46: :46:

Sa
dönmeyi düşünmüyormuymuş gamzee :52:

ya önemli bişey değil arada geliyolar
bana :9: :9: geçtii şükür[/QUOT
Foruma girmeye firsat bulamiyorum en kida zamanda gelucem ins dedi aman gonder gelenriti Gulsahimm

bu kadar da bi insana yuklenilmez ama bu nedir cnm

Gecmis olsun Dilekcimm iraden icin tbrk ederim ayrica ogretmenle konusmanda iyi gecmiss cok iyi yaptin konusmakla kendisine ceki duzen versin biraz
ay kiyamam kimbilir neler yasamistir orlarda
26 subat menum

Biraz ezine peyniri
Bir domates
Bir dilim cavdarli ekmek
2 hurmacik :)

1 pors sebzeli kofte yemegi
1 dilim kepekli ekmek

1 tek sekerli Turk kahvesi
1 elma kromlu bitki cayi

Yarim armut
1 portakal

1 kase mercimek corbasi
1 kase dolusu haslanmis brokoli karnibahar karisimi

Su: 2 lt
masallahin var canisi
Ben napim cekirgem kafasiba ne zaman eserse o zaman geliyo:-)

İyi aksamlar cnm hosgeldinn kahvaltiyi mumkun oldugunca atlamamaya calis tatlim hic olmazsa bir bardak sut ic oyle cik olurmu

Baklavami yedin amanin dilek gormesinn afiyet olsun cnm yaramasin ins dunku spir guzel ama o baklavayi yakmak icin bugunde spor yapmalisin bitanemm su miktarini goremedim yatana kadar bol bol su ic artik

bide su içme alıskanlıgım olmadıgı için şimdilik günde 8 bardak içmeye calısıyorum alıstıkca arttırabilirim

evet ya:)) kocum ben dedimki cuma tarti gun var yiyemem dedim aa bide bugun siyah elbise giydiydim onunda etkisiyle birazda herkes ekadan cok zayifladigimi soyle 7 kilo verdim dedim daha cok vermis gibisin dediler

Seninle gurur duyuyorum Dilejcim masallah hic kacsmak yok kirmizi kart gorsende bu hafta vereceksin
bence bitanemmm

insalllah ablam ya arti cikmiyimda sabit kalsamda olur benim odul isi yattimi simdi:)esim lahmucun getirdi aksam cocuklarla yiyelim diyr ben hakkimi buzluga attim kilo verdigimdi odul olarak yoyecektim ama:(

Kocam hasta oldu :(
Iyiki erken geldim yaaa ne keyif yapabildim ne iş...
Kocama çaktırmadan iPadi aldım hemen Menümü yazayımda sonra fırsat olursa gelirim :ssz:
Sabah uyanınca
1 incir
2 hurma
1 bardak kefir

Yarım saat sonra
Omlet
Yarım dilim ekmek

Öğle
Lahana salatası
Activia
10 badem

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Ara
Activia

Spor 1 saat aeropilates, yarım saat yürüyüş
Yeşilçay
Maydanozlu çay
2 lt su

Kocam hasta oldu :(
Iyiki erken geldim yaaa ne keyif yapabildim ne iş...
Kocama çaktırmadan iPadi aldım hemen Menümü yazayımda sonra fırsat olursa gelirim :ssz:
Sabah uyanınca
1 incir
2 hurma
1 bardak kefir

Yarım saat sonra
Omlet
Yarım dilim ekmek

Öğle
Lahana salatası
Activia
10 badem

Akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Ara
Activia

Spor 1 saat aeropilates, yarım saat yürüyüş
Yeşilçay
Maydanozlu çay
2 lt su

Masallahin varr Suloff :)) cok guzelmis menun

himmm iyice dinlen ozaman

amanin baklavami benki herkesin nasil yemezsin cok guzel olmus demelerine ragmen tatliyi yemedim cik cik:(
Slm sekerler iyi aksamlar hepinize pazara gittim gelfim kyzenim aradi romanyadan gecen hafta donmustu yanindada kiz arkadasini getirmis size gelcez abla musaitsen dedi neyse yaptik biseyler allah ne verdiyse ama kiza cok uzuldum yetimhanede buyumus kimsesi yok su dunyada bide masumki rabbim uzmesin hic cok sevdim ing de bilmuyomus surekli kuzen ceviriyo artik bugun bizde kalacaklar yarinda gezdireyim biraz diyorum AYferim simdiden soyliyim yarin giremeyebilirim yani iste boyle simdi cepten size bakim dedim

Sagol MErvisim gecti cok sukur cok hafif bi basagrisi var o kadar toplu yerlerde cok dikkat emek lazim cnm bi an once grcer ins

Cok iyi yaptin Ahsencimm moral en guclu ilactan daha etkili hastalikta

ay kiyamam kimbilir neler yasamistir orlarda

masallahin var canisi

evet ya:)) kocum ben dedimki cuma tarti gun var yiyemem dedim aa bide bugun siyah elbise giydiydim onunda etkisiyle birazda herkes ekadan cok zayifladigimi soyle 7 kilo verdim dedim daha cok vermis gibisin dediler
yaptık bi hata bi daha engel olucam kendime 1 tane bile yok tatlı artık olursa sadece sütlü tatlı yiyeceğim :/ bide ben 2 gun evde olmıcam sehir dısında olucam kilo bildirimi yapamıcam gelınce hıc aksatmadan bildirim yapıcam ama

insalllah ablam ya arti cikmiyimda sabit kalsamda olur benim odul isi yattimi simdi:)esim lahmucun getirdi aksam cocuklarla yiyelim diyr ben hakkimi buzluga attim kilo verdigimdi odul olarak yoyecektim ama:(
Supersin canim :16:
menu sabah iki kayisi
spor yok
Borekk yok pogaca yok ohh daha ne olsun
iyi geceler kizlar..camlar hala bitmedi,ev insaat gbi ve ben o kadar yorgunumki hemen uyiycam..selam vermeden gecmeyeyim dedim..iyi geceler:16:
Günaydın kaptancim :16:
Valla banucugumun dedigi gibi leslie daha etkili 1mile 1, 6 km ye denk geliyor cunku :16:

Cok iyi yaptin Ahsencimm moral en guclu ilactan daha etkili hastalikta[/OUETE]
Oyy yavrum ya hicbir kuzuyu annesiz babasiz birakmasin rabbim ne zordur hayat onjn icin gezdir ablacim musmutlu olsun
:46: :46:

Sa
dönmeyi düşünmüyormuymuş gamzee :52:

ya önemli bişey değil arada geliyolar
bana :9: :9: geçtii şükür
Foruma girmeye firsat bulamiyorum en kida zamanda gelucem ins dedi aman gonder gelenriti Gulsahimm

bu kadar da bi insana yuklenilmez ama bu nedir cnm

Gecmis olsun Dilekcimm iraden icin tbrk ederim ayrica ogretmenle konusmanda iyi gecmiss cok iyi yaptin konusmakla kendisine ceki duzen versin biraz

Bu gunki menumu paylasiyim fazla kalamiycam kizlar. Öldm bittim bugun gelir gelmez ablamla tartistim anlayis denilen bisey yok. Yorgunum diyorum napiyosunda yoruldun diyo. Neyse.

Sabah: 1 yumurta - 1 bucuk k k kadar peynir - 4 zeytin - 2 dilim kepek ekmegi 2 buyuk bardak cay

Ara : 5 tane kepekli cubk kraker 1 b. Bardk cay

Ogle: 3 yk bulgur pilavi- 3 y.kasgi kapuska - 1 kepce yogurt. Ekmek yok

Ara 3 tane cikolata kapli etiform biskuvi.

Aksam: 1 tane hani su ortasindan kemigi alinan tavuk eti varya :D ney adini bilmiyorum ondan 2 dilim ekmek 5 tane patates. Azicik cok oldu ama malesef

1 lt su. İsle ugrasmaktan su bile icemedim
Canim çikolata li form disinda gayet guzel
inanmiyorum ya regl olmusum :(en son ayin ucunde olmutum erken degilmi
Inan canim bazen rrken bazen gec kafasina gore takılıyor . Benimde sisligim inmemis hala artiyim oysa sabah bi jmut inmistir diye cikmistim tartiya
canim kendi isini kur ben de dusunuyorum kosget zannedersem kadinlara 70milyara kadar kredi veriyor iki sene sonra oduyorsun sayet basarili olursan bi miktarinida geri almiyorlar
Canim KOSGEB kursundan sonra isi kuruyorsun ve faturalarina gore odeme yapiyor ve uc ay sonra yani planda bir isyeri acmak varsa ya önce kredi çekecek yada jazirda paran olacak yoksa zor
bende bırakıyorum artıkk :1:

kızlar öldüm bittim takatim kalmadı geçmişe eve geçince bakıcam. muhasebe işlerini bile bana yaptırdılar tozlu arşivde sene sene belli faturaları bulup bi üst kata çıkıp tek tek fatura çekip inip çıktım her faturada dosyaları karışmasınmış diye. dizlerimde derman kalmadı çok kötüyüm. muhasebeden arkadaşlada tartıştım aynı anda 3 iş yapmaya çalştım kalkıp bide kendi götürmesi gereken evrakı bana deyince bende kaça bölüncem hangi işi yapıcam bu ne ya dedim telefonlarda susmuyo tabi. bi ablada maaşına zam iste işine son diyo :1: artık yetti yarın kesin büyük olay olucak:37::47:

Canim zaten su yemegi ayri yeme isine sinir oldum ogle aran yok mu senin. Ayrica ozel sektir boyledir ne pozisyonda olursan ol yetdrki bi isi kabul rt devami gelir. Onemli olan kendi kendini gelistitmene yarayacaklari al gerisine boyun egme az disli ol kimse birsey diyemez ezdirme kendini

Son düzenleyen: Moderatör:
Back