Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

spor yapamiyus canim

Herkese Günaydın

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan
canim aynen uygun dille anlattim oglum size asikti resmrn simdi boyle dusunuyo diyince cok sasirdi belki size olan samiyetimden kimse ayricalik gosteriuorim sanmasin diye ezmis olabilirim dedi tabi konustumds konustum dahs dikkatlo davranicagini soyledi gorecez bakal
canim nasil uzuldum insan cocigunun gozunde bi damla yas gorunce bile paramparca oluyor RABBIM HRP IYILERLE KARSILASTIRSIN EVLATLARIMIZI

Hayirlisi canimm napalim donmeezlersede kismet dicezz

Yeminleri unutmayın sohbet ikramliydi dimi beni aklinizdan cikarmayin

valla kaptan oyle bi ayarla konustum kadin dovuyommu ovuyommu anlamadi:)simdilik hallettik bakalim
asayis berkemal kaptan cuma iyi sonuc bekliyorum bakalin

Yapiorum canim bugun merveylede konustuk bunu alcak kimsem yok burda herkes kendi yapio annemin isyerindekeleree sattim artik almiolar herjes aldi

Yapiorum canim bugun merveylede konustuk bunu alcak kimsem yok burda herkes kendi yapio annemin isyerindekeleree sattim artik almiolar herjes aldi

canim kendi isini kur ben de dusunuyorum kosget zannedersem kadinlara 70milyara kadar kredi veriyor iki sene sonra oduyorsun sayet basarili olursan bi miktarinida geri almiyorlar

Bu gunki menumu paylasiyim fazla kalamiycam kizlar. Öldm bittim bugun gelir gelmez ablamla tartistim anlayis denilen bisey yok. Yorgunum diyorum napiyosunda yoruldun diyo. Neyse.

Sabah: 1 yumurta - 1 bucuk k k kadar peynir - 4 zeytin - 2 dilim kepek ekmegi 2 buyuk bardak cay

Ara : 5 tane kepekli cubk kraker 1 b. Bardk cay

Ogle: 3 yk bulgur pilavi- 3 y.kasgi kapuska - 1 kepce yogurt. Ekmek yok

Ara 3 tane cikolata kapli etiform biskuvi.

Aksam: 1 tane hani su ortasindan kemigi alinan tavuk eti varya ney adini bilmiyorum ondan 2 dilim ekmek 5 tane patates. Azicik cok oldu ama malesef

1 lt su. İsle ugrasmaktan su bile icemedim

Slm sekerler iyi aksamlar hepinize pazara gittim gelfim kyzenim aradi romanyadan gecen hafta donmustu yanindada kiz arkadasini getirmis size gelcez abla musaitsen dedi neyse yaptik biseyler allah ne verdiyse ama kiza cok uzuldum yetimhanede buyumus kimsesi yok su dunyada bide masumki rabbim uzmesin hic cok sevdim ing de bilmuyomus surekli kuzen ceviriyo artik bugun bizde kalacaklar yarinda gezdireyim biraz diyorum AYferim simdiden soyliyim yarin giremeyebilirim yani iste boyle simdi cepten size bakim dedim
yine sessiz zamanda geldim ya:)

Ben cikmisim sen gelmissin bluecum

Ohhhh kalbin temizmis Sulem sefan olsun sporda yapilmiss superr

Sagol MErvisim gecti cok sukur cok hafif bi basagrisi var o kadar toplu yerlerde cok dikkat emek lazim cnm bi an once grcer ins

Kizlr cmt aksami kendi evime gecicem.babmin bakimdan daha cok morale ihtitaci vrms iyiki gelmisim

Cok iyi yaptin Ahsencimm moral en guclu ilactan daha etkili hastalikta

iyi aksamlar kızlar. bugun yedıklerımı sayıyorum. kahvaltı yapamadım acele işim vardı dısarıda o yüzden kahve içtim şekersiz nescafe ve 2 kayısı yedim. öglen yogurtlu yulaf ezmesi yedimm.aksam kısır ve 1 adet baklava yedım 1 bardak sekersiz cay içtim.dün 600 ip atlamıstım bugun biraz bacaklarım agrıyor ama yapmayı düsünuyorum yinede setler halinde.

dönmeyi düşünmüyormuymuş gamzee

ya önemli bişey değil arada geliyolar bana geçtii şükür

Vay alkis aldm sonundaa supermm :))

Bana bikac hafta daha spor yasak sonra kucuk kucuk basliyorm insallah ameliyattan dolayi

26 subat menum

Biraz ezine peyniri
Bir domates
Bir dilim cavdarli ekmek
2 hurmacik :)

1 pors sebzeli kofte yemegi
1 dilim kepekli ekmek

1 tek sekerli Turk kahvesi
1 elma kromlu bitki cayi

Yarim armut
1 portakal

1 kase mercimek corbasi
1 kase dolusu haslanmis brokoli karnibahar karisimi

Su: 2 lt

inanmiyorum ya regl olmusum en son ayin ucunde olmutum erken degilmi

Ben napim cekirgem kafasiba ne zaman eserse o zaman geliyo

İyi aksamlar cnm hosgeldinn kahvaltiyi mumkun oldugunca atlamamaya calis tatlim hic olmazsa bir bardak sut ic oyle cik olurmu

Baklavami yedin amanin dilek gormesinn afiyet olsun cnm yaramasin ins dunku spir guzel ama o baklavayi yakmak icin bugunde spor yapmalisin bitanemm su miktarini goremedim yatana kadar bol bol su ic artik

Full site yapmafigim icin alkis smileysi cikmiyorr o yuzden kocsmannnn alkisliyorum menunu cnm hurmalar sabaha alinmis cok guzel

1 tane yedim oturmaya gitmiştim 96 kaloriymiş zaten kahvaltı yapamadıgım için dengeledim :) ben kalori hesabıyla dikkat edıyorum bide gunde belli bi kaloriyi gecirmemeye calıscam.spor olarak 600 ip atlıcam işte :) biraz düzensiz bi gün oldu aslında kahvaltıyı yapsam iyiydi ama bugunluk böyle oldu

Menum

ac karnina bir tatli kasigi corek otu

Kahvalti

1 yerli muz
1 bardak mistik cay
8 zeytin
2 dilim tatli lor
1turp
1 demet maydanoz

Ogle

1 bardak kefir

Aksam
1 Ad enginar dolmasi bulgurlu
1 kase yogurt corbasi
Salata
1 kasik manti

Sİvi

2 lt tarcinli limonlu su
1 sekersiz turk kahvesi
1 mistik cay
2 fin yesilcay
1 bar kefir
1 siyah cay
omega 3

Spor

40 dk cik kosu bandinda yuruyus

Kızlar selam bir bakayım dedim ama yine çok olmuş geçmiş :)
Merve'cim canım hoşbuldum karşılaşamadık hiç sana da çok grçmiş olsun şu günlük ped vs onları da kullanma hiç, inşallah geçer bir de bildiğim kadarıyla bir hap veriyorlar eşin de içiyor çünkü pna da geçmişse sana tekrar geçebiliyor
Ben bugün de yürüyüşe gidemedim ama bugün spor yok deneyeyim leslie 3 mil yapıp geleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…