Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Herkese günaydınnn

25 Şubat Menüm:

1 haşlanmış yumurta
biber-peynir
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim armut

1 pors tavuk ızgara
1 dilim ekmek kadar pidesinden yedim

1 tek şekerli Türk kahvesi
1 elma kromlu yeşil çay

1 kase şehriye çorbası
1 kase light ton balıklı salata

3 hurma
2 dilim armut

Su:2 lt
spor yapamiyus canim
Bir dilim pide o kadarda gozume batmadi bide ekmekren daha az unla yapılıyor en axindan olacak olacak bu is olacak :16:

Benimki bu sabah cee dedi ve tartida böö dedi nasil boyle bir degisim oluyor anlamiyorum ya ne ozel yaratilmisiz ya rabbim.

Sikma canim kendini madem ogretmeniyle tanisiksiniz uygun bir dille anlat bizim cocuk su aralar gecis yasiuor galiba boyle boyle diyir oysa seni tanimasam hak verecegim gibi derinden gir onun tarzina mudahale etmeden yanlisini anlat yani ozellikle ilk okulda egitim cok onemli bir ve ikinci sinifi zoraki gecmis ite kaka okumus ders yapmamak icin koltuk kapi arkalarina saklanan biriydim
Taki ucuncu sinifta igretmenim degisene kadar annem gelip igretmenimden zehir gibi cocuk teşekkür ederim lafini duydughnfa rahat uc hafta anlstmidtir evde zira diger ogretmenlere gore gerizekali dikkatsiz bir cocuktum . Yani egitici bazen aileden daha ust bir faktor matematigi bu kadar seviyorsam hala byrhan hocam içindir.

Canim hayirlisiyla bulursun inşallah evli olman degildir etken cixugunada bakacak birisi oldugunu duzgunxe izah et gorusmdde guven verirsen bu konuda cocukta problem degildir
Misal cv hazirlamanada yardimci olabilirim

Eksik bilgiden nefret ediyorum basvuru ucin geleceksiniz gorusmemiz sobra oluyor dese beklentin artmaz

Hayirdir gulsahcim neden morelin bozuk:38:

Ayy geçmiş olsun canım cok fenadir o . Bol bol yika ve dr verdigi kremi kullan hatta yikarken 500 ml 100 ml kadar da sirke dok onunla yika inan cok ise yariyor ben oyle atlattim resmen fum hayatini mahvediyor pamuklu uc camasiri kullan sık sık da degistir

Uc gun sonra guzel bir menu ile dondunuz sule hanim

Csnim gozdenin sevgilisine donup donmemesini konusurken bende kendimden bahsetmistim bizde ayrilfik esimde ben kesin olmaz deyince biri ile nisanlandi ailesinin istedigi biri ama yapamadi ayrildi onunla ilgili konusmustuk cok birsey kacirmadin canim ama evet haklisin hayat ertelenecek kadar uzun degil

Canim bende beta vardi 21 yasina kadar igne yaptirdim dr ignelerinin gelidimimi baskilayacagini soyledi 5sinifta regl oldum 5 siniftada bu boydaydim :9: gerci annem tarafida pek uzun sayilmaz :9: su yuzmek bir benim fobim galiba :26:

Herkese Günaydın:16:

Sabah regl oldum bacaklarim cok agriyor dunki slimden mi reglden mi bilmiyorum cozemedim :9:

Ama su odemi atmam lazim tartiya bu kadar az kala regl olunur mu yaa dehset bir fark yaratti sabah korktum sonyctan :60:
canim aynen uygun dille anlattim oglum size asikti resmrn simdi boyle dusunuyo diyince cok sasirdi belki size olan samiyetimden kimse ayricalik gosteriuorim sanmasin diye ezmis olabilirim dedi tabi konustumds konustum dahs dikkatlo davranicagini soyledi gorecez bakal
evet çok üzücü bir olay olmuş gerçekten..Allah rahmet eylesin.. hayat kısa valla.. hiç üzmeye de değmiyor kendini..

canım çok güzel menü tebrikler :46: maşallah spor da var çok güzel..

canım iş meseleleri çok zor, seni çok çok iyi anlıyorum sınavlara hazırlanırken evde beklerken nasıl kötü olmuştum anlatamam.. o 1 sene çok zor geçmişti, inşallah sen de işe girince gönlün ferahlayacak, mutlu olacağın bi yer olur inşallah.. kamu sınavlarını hiç düşündün mü? kamuda da çok imkan var.. ne mezunuydun hangi bölüm?

canım tanıdık biriyse bence konuşabilirsin, açıkca, senin kendisini sevmediğini düşünüyor diyebilirsin, gözlerinin dolduğunu da..
yazık çocuğa, böyle bi yükü taşıyacak yaşta değil o..biz bile bizi biri sevmediğinde üzülüyoruz bu yaşta..

canım menün çok güzel, sadece hurma çok kalorili, akşam için çok olmuş 1 tane vs bence yeterli, karatayda herşeye izin var ama hurmaya yok mesela.. kilo verme aşamasında izin vermiyor..
canim nasil uzuldum insan cocigunun gozunde bi damla yas gorunce bile paramparca oluyor RABBIM HRP IYILERLE KARSILASTIRSIN EVLATLARIMIZI

Slm kızlar tünaydın hepinizee:3::3::3::3: düne göre biraz iyiyim çok şükür karabiber iyi geldi sanırımm bu arada az önce Gamzeyi aradım merak etmiştim iyiymiş çok şükür hepinize çok selamı var :16::16:

Tünaydın Hanifecimm ameliyato sorunsuz geçer inş oğluşunun acil şifalar dualarımız seninle :54:

Slm kaptancımmm düne göre daha iyiyim şükür:32: uyuma kaptancım uyuma fazladan kaloriye ne gerek var dimii:34::34:

:53: tartıdaki rakamı merak ettim şimdi ama regl öncesi oluyor Ayferimm

sağlık olsun bluecumm minik hataya rağmen eksiye geçmişsin hemen seviyorum bu karatayııı:32::32:

:54::54::54: tşkler tatlımmm

Tünaydın Şulecimmmm havalardan sanırım bahar gelse bir an önce:31:

bu hafta gir artık listeye Gözdecimm pil alıp değiştirirsin tatlım çok zor değil:54:

korkma korkma regl dönemleri hepimiz aynı dehşeti yaşıyoruz bol bol bitkisel çaylara ve soıvıya yüklen artık ödem atmak için bitanem

Afiyetolsun Hilalim ama hurma miktarı ve zamanı yanlış tatlım meyve tüketimini akşam öğününden önce yapmaya çalış bitanem:34::34::34:

Hakkında hayırlısı olsun Çağlacım belki dönerler karamsar olmayalım hemen ayrıca çocuğunun olması ve kapalı olmandan dolayı geri çevireceklerini sanmıyorum tüm başvuruları görmek için bekliyorlardır bence

o tatlı dilinle konuşursan seni anlayacaktır tatlılıkla konuş çünkü öğretmen bir çocuğun hayatında çok etkili psikolojisi bozulmasın kuzucuğunun

Slm Gülşahcım hayırlar olsun inş ne oldu kuzum :26::26:

tşkler tatlım bugün daha iyiyim çok şükür:21:

Slm Mervişimm iyiyiz diyelim iyi oallım inş yok kızmayız tatlım kızmıyoruzda özlüyoruz diyelimm
çokkkk geçmiş olsunn çamaşırlarını sık sık değiştir ve ütüsüz giyme bitanemmm

:46::46::46::46: menüde sporda mükemel Şulecimm harika gidiyorsun bitanemm

Allah hep böyle huzurlu mutlu etsin yuvanızı kesinlikle anı aşamak lazım ama bizler yapamıyoruz malesef genelde de elalem ne der çok etkili toplumumuzda

karabiber şifa oldu hakikaten Şulecimm

sanırım öyleydi içindekler aklımda kalmış ama hakikaten kokusu cezbediyorr sanki tatlı yermişsin gibi geliyor :7:

Hayirlisi canimm napalim donmeezlersede kismet dicezz

Yeminleri unutmayın sohbet ikramliydi dimi:20: beni aklinizdan cikarmayin :4:

selamlar,nasilsiniz:16:

dilekcigim bencede ögretmenle konus ama ayfercigimin dedigi gibi,sana cephe almayacagi bir dil kullan..hem hatasini anlasin,hemde sana cephe almasin..yani ne sis yansin,ne kebap:34:
günde sakin ha kacamak yok,tartiya 2 gün kaldi bak:31:

ayfercigim cumaya kadar atarsin insallah ödemi,atamzsanda haftaya iyi bir sonuc olur üzülme:6:

banucugum iyi oldunmu canim..ben yaseminin dedesini unutmustum ya o yüzden sormustum:26:

sule benimde yataktan cikasim yoktu,birileri git uyu dese keske:52:

valla kaptan oyle bi ayarla konustum kadin dovuyommu ovuyommu anlamadi:)simdilik hallettik bakalim
asayis berkemal kaptan cuma iyi sonuc bekliyorum bakalin

canım kamuda bildiğim kadarıyla her yerde doğu görevi yok, yani hangi kadroda gerekir hangisinde gerekmez açıkcası bilmiyorum ben..
el işleriyle vs de ailene destek olabilirsin, merve bir ara bildiğim kadarıyla boncuk işleme yapıyordu, onun gibi bişey mesela, bir iş bulana kadar..
yada elinden örgü /dantel geliyorsa bunlar da olabilir, benim annem babama örgüyle dantelle ne katkılar yaptı canım annem :16:

ah hurmayı bana mı söylüyorsun ben burda ana vatanında hurma yiyemiyorum :9:
kilo vereyim korumaya geçince sabahları yiyeceğim ben de:)

kaptanımın herkese selamı var bi bize yok :25:
Yapiorum canim bugun merveylede konustuk bunu alcak kimsem yok burda herkes kendi yapio annemin isyerindekeleree sattim artik almiolar herjes aldi

Yapiorum canim bugun merveylede konustuk bunu alcak kimsem yok burda herkes kendi yapio annemin isyerindekeleree sattim artik almiolar herjes aldi

canim kendi isini kur ben de dusunuyorum kosget zannedersem kadinlara 70milyara kadar kredi veriyor iki sene sonra oduyorsun sayet basarili olursan bi miktarinida geri almiyorlar

Bu gunki menumu paylasiyim fazla kalamiycam kizlar. Öldm bittim bugun gelir gelmez ablamla tartistim anlayis denilen bisey yok. Yorgunum diyorum napiyosunda yoruldun diyo. Neyse.

Sabah: 1 yumurta - 1 bucuk k k kadar peynir - 4 zeytin - 2 dilim kepek ekmegi 2 buyuk bardak cay

Ara : 5 tane kepekli cubk kraker 1 b. Bardk cay

Ogle: 3 yk bulgur pilavi- 3 y.kasgi kapuska - 1 kepce yogurt. Ekmek yok

Ara 3 tane cikolata kapli etiform biskuvi.

Aksam: 1 tane hani su ortasindan kemigi alinan tavuk eti varya :D ney adini bilmiyorum ondan 2 dilim ekmek 5 tane patates. Azicik cok oldu ama malesef

1 lt su. İsle ugrasmaktan su bile icemedim

Slm sekerler iyi aksamlar hepinize pazara gittim gelfim kyzenim aradi romanyadan gecen hafta donmustu yanindada kiz arkadasini getirmis size gelcez abla musaitsen dedi neyse yaptik biseyler allah ne verdiyse ama kiza cok uzuldum yetimhanede buyumus kimsesi yok su dunyada bide masumki rabbim uzmesin hic cok sevdim ing de bilmuyomus surekli kuzen ceviriyo artik bugun bizde kalacaklar yarinda gezdireyim biraz diyorum AYferim simdiden soyliyim yarin giremeyebilirim yani iste boyle simdi cepten size bakim dedim
yine sessiz zamanda geldim ya:)

Ben cikmisim sen gelmissin bluecum

Çocukların öğretmeni aradı etüd yok bugün çocuklar eve erken dönecekler dedi. Aradığım fırsat ele geçmiş oldu ve izin alıp eve geldim :9:
Öğlen sporumu yapıp çıktım yarım saatte eve yürüdüm gelincede güzel bşr duş aldım ...ohhhh misss

Ohhhh kalbin temizmis Sulem sefan olsun sporda yapilmiss superr

Slm kızlar
Nasılaınız

Banucum canm bidenem bn iç çaçaaırlarım dahil hepsini ütülüyorum alışkanlık
Kızım hastanede kaldıgı vakıt wcden kapmış olabılırım cok da titiz dawrandım ama kızımın telaesinr olabilir
Biliyorum bakalım ilaçlarımı kullanıyorum
İnş iyi gelir
İlk defa basıma geliyo cok kötü yha

Bluemcum canm öncelikle hosgeldin bitürlü fırsatım olmadı nasılsın canım
Güsel gecmiş turkıye seyahatıın sevindi gerçekten
Bakıcı işii halelttim şükür

Erikcim b günde oynuyo o tartılar maalesed bnde cuma 63.200 dum oazar 64 cıktım regl oldum orasıda var

Banum canım bnm COK GEÇMİŞ OLSUN BİTANEM. CANIM BNM....

Kaptbcım cok gecmiş olsun

Gozdecim hazır ve işlnmiş gıdalara hayır dıyorz
Saka bi yana bnde yıyordum onlardan ama bıraktım canm

Ayulduzum sen ögretmenle tatlı tatlı konus eminim tawır almaz

Sevilaycım işin zor canım babana cok geçmiş olsun tekrar ....
Allah yardımcın olsun

Sagol MErvisim gecti cok sukur cok hafif bi basagrisi var o kadar toplu yerlerde cok dikkat emek lazim cnm bi an once grcer ins

Kizlr cmt aksami kendi evime gecicem.babmin bakimdan daha cok morale ihtitaci vrms iyiki gelmisim

Cok iyi yaptin Ahsencimm moral en guclu ilactan daha etkili hastalikta

:46: :46:

Sa
dönmeyi düşünmüyormuymuş gamzee :52:

ya önemli bişey değil arada geliyolar
bana :9: :9: geçtii şükür[/QUOT
Foruma girmeye firsat bulamiyorum en kida zamanda gelucem ins dedi aman gonder gelenriti Gulsahimm
bende bırakıyorum artıkk :1:

kızlar öldüm bittim takatim kalmadı geçmişe eve geçince bakıcam. muhasebe işlerini bile bana yaptırdılar tozlu arşivde sene sene belli faturaları bulup bi üst kata çıkıp tek tek fatura çekip inip çıktım her faturada dosyaları karışmasınmış diye. dizlerimde derman kalmadı çok kötüyüm. muhasebeden arkadaşlada tartıştım aynı anda 3 iş yapmaya çalştım kalkıp bide kendi götürmesi gereken evrakı bana deyince bende kaça bölüncem hangi işi yapıcam bu ne ya dedim telefonlarda susmuyo tabi. bi ablada maaşına zam iste işine son diyo :1: artık yetti yarın kesin büyük olay olucak:37::47:
bu kadar da bi insana yuklenilmez ama bu nedir cnm
iyiaksamlar kizlar basim catliyo cay icuyorum simdi mevlud olmasina ragmen kacamak yapmadim tatliyi yemedim

Gecmis olsun Dilekcimm iraden icin tbrk ederim ayrica ogretmenle konusmanda iyi gecmiss cok iyi yaptin konusmakla kendisine ceki duzen versin biraz

iyi aksamlar kızlar. bugun yedıklerımı sayıyorum. kahvaltı yapamadım acele işim vardı dısarıda o yüzden kahve içtim şekersiz nescafe ve 2 kayısı yedim. öglen yogurtlu yulaf ezmesi yedimm.aksam kısır ve 1 adet baklava yedım 1 bardak sekersiz cay içtim.dün 600 ip atlamıstım bugun biraz bacaklarım agrıyor ama yapmayı düsünuyorum yinede setler halinde.

:46: :46:

dönmeyi düşünmüyormuymuş gamzee :52:

ya önemli bişey değil arada geliyolar bana :9: :9: geçtii şükür

Vay alkis aldm sonundaa supermm :))

spor yapamiyus canim

canim aynen uygun dille anlattim oglum size asikti resmrn simdi boyle dusunuyo diyince cok sasirdi belki size olan samiyetimden kimse ayricalik gosteriuorim sanmasin diye ezmis olabilirim dedi tabi konustumds konustum dahs dikkatlo davranicagini soyledi gorecez bakal

canim nasil uzuldum insan cocigunun gozunde bi damla yas gorunce bile paramparca oluyor RABBIM HRP IYILERLE KARSILASTIRSIN EVLATLARIMIZI

Bana bikac hafta daha spor yasak sonra kucuk kucuk basliyorm insallah ameliyattan dolayi

26 subat menum

Biraz ezine peyniri
Bir domates
Bir dilim cavdarli ekmek
2 hurmacik :)

1 pors sebzeli kofte yemegi
1 dilim kepekli ekmek

1 tek sekerli Turk kahvesi
1 elma kromlu bitki cayi

Yarim armut
1 portakal

1 kase mercimek corbasi
1 kase dolusu haslanmis brokoli karnibahar karisimi

Su: 2 lt

inanmiyorum ya regl olmusum :(en son ayin ucunde olmutum erken degilmi

Ben napim cekirgem kafasiba ne zaman eserse o zaman geliyo:-)

iyi aksamlar kızlar. bugun yedıklerımı sayıyorum. kahvaltı yapamadım acele işim vardı dısarıda o yüzden kahve içtim şekersiz nescafe ve 2 kayısı yedim. öglen yogurtlu yulaf ezmesi yedimm.aksam kısır ve 1 adet baklava yedım 1 bardak sekersiz cay içtimi.dün 600 ip atlamıstım bugun biraz bacaklarım agrıyor ama yapmayı düsünuyorum yinede setler halinde.

İyi aksamlar cnm hosgeldinn kahvaltiyi mumkun oldugunca atlamamaya calis tatlim hic olmazsa bir bardak sut ic oyle cik olurmu

Baklavami yedin amanin dilek gormesinn afiyet olsun cnm yaramasin ins dunku spir guzel ama o baklavayi yakmak icin bugunde spor yapmalisin bitanemm su miktarini goremedim yatana kadar bol bol su ic artik

26 subat menum

Biraz ezine peyniri
Bir domates
Bir dilim cavdarli ekmek
2 hurmacik :)

1 pors sebzeli kofte yemegi
1 dilim kepekli ekmek

1 tek sekerli Turk kahvesi
1 elma kromlu bitki cayi

Yarim armut
1 portakal

1 kase mercimek corbasi
1 kase dolusu haslanmis brokoli karnibahar karisimi

Su: 2 lt

Full site yapmafigim icin alkis smileysi cikmiyorr o yuzden kocsmannnn alkisliyorum menunu cnm hurmalar sabaha alinmis cok guzel

Ben napim cekirgem kafasiba ne zaman eserse o zaman geliyo:-)

İyi aksamlar cnm hosgeldinn kahvaltiyi mumkun oldugunca atlamamaya calis tatlim hic olmazsa bir bardak sut ic oyle cik olurmu

Baklavami yedin amanin dilek gormesinn afiyet olsun cnm yaramasin ins dunku spir guzel ama o baklavayi yakmak icin bugunde spor yapmalisin bitanemm su miktarini goremedim yatana kadar bol bol su ic artik

1 tane yedim oturmaya gitmiştim 96 kaloriymiş zaten kahvaltı yapamadıgım için dengeledim :) ben kalori hesabıyla dikkat edıyorum bide gunde belli bi kaloriyi gecirmemeye calıscam.spor olarak 600 ip atlıcam işte :) biraz düzensiz bi gün oldu aslında kahvaltıyı yapsam iyiydi ama bugunluk böyle oldu

Menum

ac karnina bir tatli kasigi corek otu

Kahvalti

1 yerli muz
1 bardak mistik cay
8 zeytin
2 dilim tatli lor
1turp
1 demet maydanoz

Ogle

1 bardak kefir

Aksam
1 Ad enginar dolmasi bulgurlu
1 kase yogurt corbasi
Salata
1 kasik manti

Sİvi

2 lt tarcinli limonlu su
1 sekersiz turk kahvesi
1 mistik cay
2 fin yesilcay
1 bar kefir
1 siyah cay
omega 3

Spor

40 dk cik kosu bandinda yuruyus

Kızlar selam bir bakayım dedim ama yine çok olmuş geçmiş :)
Merve'cim canım hoşbuldum karşılaşamadık hiç sana da çok grçmiş olsun şu günlük ped vs onları da kullanma hiç, inşallah geçer bir de bildiğim kadarıyla bir hap veriyorlar eşin de içiyor çünkü pna da geçmişse sana tekrar geçebiliyor
Ben bugün de yürüyüşe gidemedim ama bugün spor yok deneyeyim leslie 3 mil yapıp geleyim :)

Back