Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş bitmiyor kızlar yaaaa. Hala 10 sayfadan fazla var
Kaldığım yerden devam edeyim hazır koca yokken gerçi mutfak bekliyor![]()
Aynen oyle saldirmamak icin almiyorm bi yesil elmam olur her zaman birde yogurt :)
fıstıkcım bende 36 numara giyiyorum ama minik ayaklar bu kocaman bedenimi taşımakta zorlanıyor inanki
evet geçen hafta sonuna kadar haketmiştin bitanem bu haftada hakedeceğine inanıyorum canım benim
amin canımmm aminnn rabbim kimseyi açlıkla terbiye emesin olmayana versin inş noldu bitanem paket hazırlayacaktın hani sen:26:
iyi akşamlar vanım görüşürüz
bende çok memnun oldum tatlımm bazen hak veriyorum bekarlık hakikaten sultanlık amin canım allah başımdan eksik etmesin inş
facebookta sağlıklı yaşıyoruz sayfası var cnm ordanda faydalanabiirsin ayrıca bu forumdada çok güzel karatay topicleri var
oyyy miniğin mutlaka bir derdi var kıyamam anlatamıyorkisen kendi bebişini al hele kucağına bak bakalım dünyanın en sabırlı insanı oluyomusun olmuyomusun
atıştırmalık almaman çok güzel elinn altında olmazsa yemezsin canım açlık hissettiğin an öncelikle bir bardak su iç çünkü bazen su ihtiyacımızı açlık gibi algılayabiliyoruz![]()
Gerçi çok geç oldu sanırım ama bende aynı fikirdeyim kaptanım.
Naptın kaçırdın mı diye merak etmiştim ama menünü gördümharikasın
Yaaa işte öyle anne olmak zor, aç kalıyorsun uykusuz kalıyorsun ama gözlerine gülümseyerek bakıyorlar hepsi geçiyor. Bende de 2 tane var
Eve t canım kısır olmasaymış iyiymiş. Ama gayet iyi gidiyorsun abartı birşey yok. Bu arada 1 bardak meyve suyu 3 meyve yerine geçiyor. Günün geri kalanında meyve yememişsin Dengelenmiştir.
Geçmiş bitmiyor kızlar yaaaa. Hala 10 sayfadan fazla var
Kaldığım yerden devam edeyim hazır koca yokken gerçi mutfak bekliyor![]()
ikramlıda olsa sen artık ikramlar arasından doğru olanları seçmeyi biliyorsun Dileğim o yüzden korkma sohbete gitmedende kahvaltını güzelce yap bol yeşillik turp vs tüket kahvaltındakarnın tok olunca ikramlar sana çekici gelmez bitanemm geçen hafta 1,5 kilo verdin bu hafta yarısını istşyoruz senden neden veremeyesinki hayal değil bu vereceğine inanıyorum ben hem 2 gün var daha sporunuda aksatmıyorsun o zamann mutlaka vermen gerek ödülünüde gönül rahatlığıyla yiyebilirsin fıstıkcım
Ayferime cadı deme şirinemiz o
![]()
Kolay gelsin SUlem gecmis birikince zor oluyor kolay gelsin tatlim
once islerini bitir bitanem sonra zor olur yok kacmadim salona gectim
ama ceple yazmak olum valla![]()
Menumu paylasiyim baari
Sabah: bi kase domates corbasi. Mmmm bayilirim yoksa normal kahvakti yapicaktim + 1dilim kepek ekmegi
Ara: 8tane kepekli cubuk kraker +2 buyuk barsak cay
Oglen: 2 kadinbudu kofte+ 3dilim ince patates(yagsiz) firinda yani + bol sirkeli yagsiz salata ekmek yok
Ara: 2 cikolatali form biskuvi +3 kepekli kraker
Aksam yiyemedim malesef atistirdiklarimi yaziyim
1muz + 5 kepekli kraker + bi dilim ekmek azicik peynir.
Bir bucuk litre su ictim 2 yaparm yada 2bucuk dahada icemiycegim :)
Tatlim mantiya hayir dedigin icin tbrkler oncelikle
fakat su form diyet urunlerdende
Vazgecebilsen kendine minik paketler hazirla cantanda bulunsun
cig ceviz findik gun kurusu kayisi bunlar inan daha saglikli
ablam idolum 20kg verdin sen ya hic sasirmadim menulerinr bakinca masallah diyirum yarin soz veriyorum aksam yazarken utanicagim hic birsey yemiyexem
ozaman cadi sirinemiz diyrbilirmiyim:)
Kısır çok yağlı değişse problem değil canım 4 yk kadar kısır 1ekmek 1 yağ yerine geçiyorNe bilim kisir kalorili diye kalms aklimdaa yani sabahlari oglen falan o kadr dikkat edip aksam istedigim gibi olmayinca uzuluyorm ben :)) kisiri da cok severm olunca dayanamadm daaa
Vay kaptan gelmis uyarisini kibarca yapmis gitmis :)
Kolay gelsin kaptan idare ederz nolcak islerini bi an once hallet de gel ins
Çok mantıklı ve caydırıcıbenim canim ben
sabah firsat varken bakayim dedim,yine ben ve yine yogunluk..bi atamadim yogunlugu..:26:
neyseki sen ve dilek buralari bos birakmiyorsunuz..diger cee diyip kacanlarada bunu yapmak istiyorum
bu hafta kilo alan olursada aldigi kilo kadar kalori cezasi ceksin bence..öyle kilo alip bos durmak olmaz..evde kaldikca aklima böyle cin fikirler geliyor![]()
Ahaaaa kızmış biriAn ihtibariyle mesaj sayim 39 aksamda gelir menu paylasirim kendinize iyi davranin kizlar
bence devamli paylasimlarda olanlara odul verildin cuma gunu tabiykide kacamak yapma odulu:)
Büyüksün kaptannnnnnselamlar kizlar..ayferden fircayi yiyince nasilda geldim
blue canimsin özür canim..ben kendim cok fazla gelemedigimden ayfer ve dilek gözüme carpmis sadece
ayfercigim canim merak etme,bu takimi kapanmak üzereyken toparladim,bir tek ben bile kalsam kapanmasina asla izin vermem![]()
Canım sende mi muhasebecisin :26:aynen öyle sağolsun :)
evet yani kaç senede geçse hep aynı acısı ama insan istemesede alışıyo. kabına uyum sağlıyo zorda olsa.
bende artık sebzeci oldum babam bizi etcil yetiştirdi oysakii
kızlar çok yoğunum bugüne kadar ki alışveriş yaptığımız tüm firmalarla cari mutabakatı yapıcam ve sözlü olarakta değil faks ile. ve siz düşünün nekadar çok faks göndermem gerekiyo ben diyim şuan önmde 150 sayfa var siz deyn 250kafamda faks sinyal sesleri çalıyoo
![]()
Ahhhh kıyamam kuzum çok geçmiş olsunSlm güzelliklerrr ablanız geldiiiiama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:
geçmişe dalmadan bi slm verim dedim nasılsınız
Ciddi olamazsın hemen kadınbudu köfte yaparım baaak
Köfte ve salatayı rahatlıkla yiyebilirsin Gözdecimm kadınbudu köfte yağda kızarır gerçi ama bol bol limon sık üzerine bitanem yağın etkisini azaltsın![]()
Bende onlari yeyince doymuyorum gibi geliyoama artik onlara gecis yaparim sanirim onlarla da yetinmeyi ogrenebilirim :)
Aynen oyle saldirmamak icin almiyorm bi yesil elmam olur her zaman birde yogurt :)
Allah bagislasin insallah hepinizin bebislerini :)))
Ablam daha yeni geldi birde demezmi manti aldim pisirip yiyelm. Ben yemem sen ye dedm kizdi ama yapacak bsey yok busaatten snra bisey yemem daha benn
Kısır çok yağlı değişse problem değil canım 4 yk kadar kısır 1ekmek 1 yağ yerine geçiyor
Çok mantıklı ve caydırıcı
Ahaaaa kızmış birigeldik işte yaaa coşma öyle. Ayferim sana birşey diycem özelden telefonlarımızı yazalımda birşey olduğunda falan mesajlaşırız konuşuruz yaaa.
ilahi Dilek çok hoşsun kıssss.
Büyüksün kaptannnnnn
Canım sende mi muhasebecisin :26:
Ahhhh kıyamam kuzum çok geçmiş olsun
Ciddi olamazsın hemen kadınbudu köfte yaparım baaak![]()
menu
sabah bir elma
kahvalti bol yesillik biber yesil beyaz peynir lor iki zeytin iki dilim cavdar bir t.k tereyag bir cay k.recel
ara bir portakal iki ceviz
aksam bir tabak yesil fasulye yogurt birdilim cavdar kirmizi lahana acibiber azcik peynir kivircigin icine sardim ayni cigkofte gibi oldu aci biberle
ara kivi
ara sutlu nesjafe
aksami bes gibi yiyince iki ara yapayim dedim kahvemi icmedim daha
spir bir saatten fazla yuruyus
dort bardak bitki cayi uc lt su
aa bide hemen ceza okarak elli mekigimi cekiyorum simcik
Sen az daha ver çok severim desen sayılı bunlar olmaz derlersanırım evet genel tahlil ve benzeri bişey için istiyolar.
ve aynen başka yicek şansım yok ve bende yedim 2tane.
bu arada gerçekten insanları anlamıyorum tatlı verdi aşçı ve ben istemyorm sağol dedim Allahtan sevmem kemalpaşa tatlısını. muhasebeden bi abla geldi birini ben yiyim diğerini sen dedi. sen ye bitane ben yemem sağol dedim. birini yedi ben kendi odamda yiyorm yemeği telefon vb. sorunlar oldğu için yukarı çıkarken tepsime koyuyo tatlıyı sevmyorm dyorm ye ye bitaneden bişey olmaz diyo. ilginçler gerçekten![]()
Canım benim
Kesinlike haklısın Ayfercim hepimizi düşündüğün için çok tşkler tatlım fakat ben şuna inanıyorum kimseye zorla katılım paylaşım yaptırılamaz herkes bunu isteyerek çinden gelerek yapmalı bence
fırsat bulduğun zamanlarda geldiğine şahidim bitanemm hatta bir sabah baktım gece 2,5 olmuş ve sen geçmiş yapmış menülerini paylaşmıştın fırsatın olsa hep burda olacağından şüphem yok bitanemm sıkma canınıişyerinde netin kesilmesi kötü haber
Tünaydın tatllımm kolay gelsinn bitmiştir artık işler
altta gelipde yazmadan giden kimmişki merak ettim:44: elinden geldiğince her fırsatta burdasın kaptancım zaten önceden izin alayım bile demiştin biz izin vermemiştik için rahat olsunneniştemi işten çıkarırsan inan evde seni daha çok zorla bırk çalışsın bence
bu kez bilemedin Ayferimm banu kendisiyle bile ilgilenemiyor:2::2:
kaptanlığı devretme fikrini hiç okumamış olayım tatlımm az önceki mesajımdada yazmıştım peki menü takibini ben yapayım yapabildiğim kadarıyla yada her hafta birimiz menü nöbetçisi olsun yada mesaj nöbetçisi ay bu mesaj nöbetide neyse
komik geldi bir an fakat menü takibi takım için elbette önemli her hafta pts liste yapacak olan arkadaşımızı belirleyelim sırayla aynı hafta liste yapacak arkadaşımız menüleride takip etsin ne dersiniz ?
eleştirilerinde sonuna kadar haklısın Ayferim
kolay gelsin Helincim cam değişimi deyip geçme evin her yeri hopluyor seni çok iyi anlıyorum oylama konusundada fikrine katılıyorum
her ne kadar Moniciğime bütün yük yüklensede fakat düününce insan en azından sabit kalabilir her hafta kilo verilecek diye bir şey sözkonu değil elbette regl dönemlerimiz hadtalık dönemlerimiz olabiliyor Moni de takımda cezaları artırmalı ve liste yapma işini paylaştırmalı diye düşünüyorum
Geldimmm Dilekcimm
ohhhh aferim tatlım ben dün yapamadım aslına çıktım yürüyüş bandında ama bi baktım duvara yapışmışımbugünde yapamam sanırım
oyyyy canımsın sennnn
Tatlım meyve sularını sıkararak tüketirsen direk glukoza dönüşüyor mümkünse meyve olarak tüketmeye çalış ve yanında süt veya yoğurtla tüket tatlımannenede boşuna kızmışsın ksırı 4,5 kaşıksa muhtemelen 2,5 kaşığı salatasıdır
Tünaydın tatlımm
sigara börekleri minik olsada cıss bebişimm
Hayırlı olsun Çağlacım iş görüşmen olumlu sonuçlanır inş fırında mücver doğru seçim
Sevdim o diyetisyenini kaçırınca kızsın tabiii
çay miktarın çok fazla dğeilmi Gözdecimm fazlası demir eksikliği yapabiliyor mümkünse bitki çayları tüketmeye çalış tatlımm
tatlım kan şekerinin düşmesinin sebebi balık yemen balık yediğin zamanlar bir minik dilim tahin helvası tüketebilirsin fakat hoby yanlış seçim
inşallah canımm
balık olunca öyle oluyor malesef olsun çok sağlıklı üşenme çekrgemmm
Allah bir gün sizede bir bebiş nasip eder inş Gülşahcımm rabbim büyük
tebrikler Ayferimmm
Ablanı dinle bence de Gözdecimm tokatın şakası bile hoş değil ki ben el şakası yapanlara çok gıcık olurum nedense![]()
Ooooo hemde sonunda ödül olan bir yemek pişirme olayı . Hemen yarın inceleyin ben bi merak ettim. Saol tatlım haber verdiğin için
oyyyy iyi yürekli Ayferim benimm fakat bu acımasızlık değil bitanemm sadece Moninin ceza çekmemsi lazım bunda hemfikiriz
ne varki cuma yarışmaları hakikaten disiplin gerektiriyor kişi cuma yarışmalarına katılmışsa kuralları kabul etmiş demektir cuma yarışmaları harici pek çok topik var hepbirlikte dayanışmanın motivasyonun sağlandığı fakat cuma yarışmalarında insan daha çabuk sonuca ulaşıyor çünkü kendinden önce takımı düşünüyorsunn bir insan 2 hafta kilo veremez veya sabit kalır anlarım ama diğer hafta 100 gr da olsa verebilir bitanemm şahsen ben bütün takımlara ihtiyaç halinde destek olabilirim çünkü hepimizin amacı ortak
ama dediğin gibi ters düşünenlerde çıkabiliyor bebişimm
Nasibinde eniştem varmış Ayferimm iyiki nişanlısından ayrılıp sana dönmüş zamanında ne güzel birbirnize aşık harika bir çiftsiniz rabbim birde bebiş nasip ettimii tablo tamamlanacak tatlım
Kesinlikle doğru karar vermişsin Helincim Hayır demekle az önce de Ayferime yazmıştım
Kesinlikle haklısın rabbim vaktini saatini bekliyordur birşeyin çok üstünedüşünce aksi tesir yapar zatenn bence sabret biraz daha bitanemm
koruma topiği haric kabul etmeyiz ona göre
gel ben yapim tatlım hiç üşenmem ocaktatada limon kabuğu veya mandalin kabuğu yakarımm koku moku kalmaz
ne güzel yapmışsınız Şulecimm allah içinize sindirsin
senin mistik çayın hazırından aldım Şulecim kokusu mükemmel bayıldım ben
birde alzheimer derneğinin yemek yarışması varmış tatlım duyunca sen geldin aklıma biriciye 3,000 lira imş ilgilenirsen cnm
afiyetolsun bluecumm dönüş harika oldu
bide bunumu alalım şimdi:44:
vericiz bitanemmm şüphen olmasınn
inşallah şekercim hep birlikte en kısa sürede ulaşırız hedeflerimize
tüm gün ayakta çok zor olacak senin için cnmpytoslimm bunuda alalım bakalım:13:
ne patavatsızmışşş takma kimseyi tatlımm hep birlikte vericez inş
işte bu kim tutar seni Ayferimmm
tavsiye ederim çağlabademler çıkınca mutlaka deneyin
başın sağolsun Yasemincim mekanı cennet olsun inş
650 gr da anlaşmamışmıydık Dilekcimm:44::44:
Sonuçların inş güzel gelir Hilalcimm emeklerinin karşılığını alırsın
kumpire bayılırım ama 6 ay önceydi sanırım en son yediğim
bitki çaylarını artır tatlım özellikle yeşilçayı verdiği cümle hakikaten dikkat çekici yok tatlım uzak dur bence
çok sağol bluecum geçecek inş:2::2:
normalde ne bana ne anneme sinameki mısırpüskülü tarzı çaylat etki etmez ama kefir ikimizide etkiledi bağırsaklarımız olağanüstü bir performansla çalışıyorherkesin bünyesi farklı demekki tatlım sen bide fazla tketiyorsun bir bardak bana yetiyor fazlası ne yapar kimbilir evet az önce gördüm cnm başlamışsın düzenini oturtmaya başladın çok şükür
Ayy senin pratik fikirlerine bitki kürlerine bayılıyorum harikasın walla. Tuttum bu yeşilçay olayını. Yarın spordan önce deniycem
Hoşgeldin Şulecimmm
spor yaparken yeşilçay tüket cnm doldur su şişelerine inan acıkmayı önlüyor ayrıca kalori yakımını hızlandırıyor
aslında bende bmı m 26 nın altına düşünce ilave sporlar yapacaktım ama hastalık başladı yürüyüşü bile yapamıyorum neyse iyileşince telafi ederim ki bol karabiberle akşama çözerim bu işi inş
annelere kızılmazzz![]()
kadinbudu kofteden baska yiyebilecegi yenek olmadigi icindi tatlim sen yapma okmi
Bal gitmis recel gelmus Dilegimm spor ve sivi super olmusd
seninki yalanci cigkoftenin yalancisi gibi olmus afiyetolsun bitanem
Sen az daha ver çok severim desen sayılı bunlar olmaz derler
Canım benimteşekkür ederim.
Diyetisyenimi seviyorum yaaa devam edicez zaten onunla ve sizinle sonuna kadar
Ooooo hemde sonunda ödül olan bir yemek pişirme olayı . Hemen yarın inceleyin ben bi merak ettim. Saol tatlım haber verdiğin için
Mistik çayı beğenmenede çok sevindim afiyet olsun. Benimde canım çok tatlı istiyor bu akşam birazdan yapıp içeyim o bastırıyor isteğimi
Ayy senin pratik fikirlerine bitki kürlerine bayılıyorum harikasın walla. Tuttum bu yeşilçay olayını. Yarın spordan önce deniycem
ama çok mutlu olmuştum bir an ... Gerçi şimdi düşününce içinde pirinç de var nasıl yemeyi düşündüysem bir an
![]()