Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ama ama eger bana diyorsanız altta görünüp yazmıyor diye, walla fırsat bulamıyorum açıyorum okumak istiyorum okuyamadan ekran öylece açık kalıyor bazende alıntı yapıyorum ama cevaplaya basıp yollayamıyorum.

sulecigim lütfen alinma cünkü bunu bir kisiye yüklemek acimasizlik olur...altta görünüpte yazmayanlarimiz var mesela ayfer sevilayi söylemisti,bende onun üzerine yazdim mesaji,hani herkes actiginda bir selam,nasilsin dese muhabbet döner demek istedim ben...
bunu kirmak icinde söylemedim iannki,bizim icin yazdim yine,takimimiz icin

bugün yemekte kadınbudu köftee sanırım makarnaydı vee tatlı vaaaarrrrr birde salata. ama tabiki Gözdecik 1 tane kadın budu köfte yada ufak olursa 2. bolca da salata yicekkk

Köfte ve salatayı rahatlıkla yiyebilirsin Gözdecimm kadınbudu köfte yağda kızarır gerçi ama bol bol limon sık üzerine bitanem yağın etkisini azaltsın

Slm güzelliklerrr ablanız geldiiii ama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:
geçmişe dalmadan bi slm verim dedim nasılsınız

hoşgeldiiinn Aleyküm selam. vede çok geçmiş olsun :18: dikkat et kendine ablacıım. iyiyim ben sağol sen nasılsın grip haricinde

Köfte ve salatayı rahatlıkla yiyebilirsin Gözdecimm kadınbudu köfte yağda kızarır gerçi ama bol bol limon sık üzerine bitanem yağın etkisini azaltsın

ben köfteyi kadınbudu olduğu için kalorili sanıyordum o yüzden hatta yemesemmi diye düşünüyodum ama pek severim yiyim ozaman teşekkür ederim tavsiyen içinn..

aay bu arada iş yeri hekimimiz gelicek ve bizden kan alıcakmışş. ben kendim kessem kendimi kendim alsam korkmam ama başkası alınca ıııyyyyy düşününce bile kolum uyuştuuu korkuyoruum

Ne demekk herkesin kendi hayat telasi istee yani olcak o kadr :) ben de pek cok seyi unutabiliyorum :))

Insallah kaptancim cok sagoll

hu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm

Gunaydinn gulsahcimm )

Hmm anladm simdi memnunsaniz onemli olan oo

menun gusel tatlım kısırdan korkma fazklaya kacmadıgın surece

Valla sevindm bunu duydugumaa :))

Valla kisirla ilgili duyduklarima cok sevindm arada yiyim bari :))

bugün yemekte kadınbudu köftee sanırım makarnaydı vee tatlı vaaaarrrrr birde salata. ama tabiki Gözdecik 1 tane kadın budu köfte yada ufak olursa 2. bolca da salata yicekkk

Canm ya :)))) mahrum kaliyoz gibi oluyo ama yazin bikinilerimizle show yapacazzz :))

Slm güzelliklerrr ablanız geldiiii ama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:

SelMm banu ablaa sen de kapmissin sifayi gecmis olsnn kendine iyi bak gozlerimz yollarda kalmisti

Ask olsun kaptan ya firca degil hepinize toplu sitem diyelim oda gecti dayanamadim bakmadan yine

biz sensiz yapamayız tatlımcımmm ama haklısın bu ara nedense uzak kaldık gerçi bunda laptopun olmaması benim açımdan büyük etken odaya gidince annem yalnız kalıyor ceptende yazmak benim için işkence burdan ama inan vaktim olduğu an buraya atıyorum kendimi gerçekten mesaj derdide değil sizleri merak ediyorum ve sohbet etmeyi seviyorum açıkçası zaten mesaj derdim olzsa inan toplu alıntı yapmam ne olur affet Ayferimmm
baya yoğunsun tatlım kolay gelsin sana

yok şeker kaptancım ne kapanması biz süper bir takımız senin önderliğindee kapanma fikri bile kötü geldi allah korusun mezun olana kadarda burdan ayrılmayız merak etme canımcımm

menün gayet güzel canım. kefir şişlik yapıyor zaten eger sancın devam ederse biraz ara ver kefire bence.

bende gaz değilde kefir felaket ishal yapıyor kızlarrr :26::26: gerçi bir yandan iyi oluyor

27 kat inip çıkmışsın günlük sporun tamadır bence bitanemm başın sağolsun canımm ablada anne yarısı allah başından eksik etmesin yine de sebze sevilmezmi ben egeli olduğumdan sanırım tam bir otoburum sen aktif ol biz hiç sıkılmayız bitanemmm

Kaçma kaçma allahın iznişyle git çekirgemm bahanede güzel ayrıca beğendim yalan soylemiş sayılmazsın aslında sohbet edinlemiyorsun ama sohbet ediyoruz sonuçta dimi

Afiyetolsun şekercim kaçamaksız güzel menü
kaçamak yapıp kiloları veremeyip sonsuza kadar burada paylaşım yapsınlar diye mi
düşünmek lazımmm
bence devamli paylasimlarda olanlara odul verildin cuma gunu tabiykide kacamak yapma odulu:)

aklın fikrin ödülde çekirgemm önce hak et ödülü sonra zaten izin veriyoruz minik bir parça ödüle

kefiri 3 bardak içmişsin tatlım ben bir bardakla wc den çıkamıyorum bencede barbunya ve kefir birleştiği için sancı olmuştur geçmiş olsun bitanemm spora başlamaya çalış fırsat bulunca bluecum

karatay sonrası bende çorbalarda genelde yoğurt ve yumurta kullanıyorum hakikaten çok lezzetli oluyor ellerine sağlık tatlım
hu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm
şimdi gördüm bebişimmm slm iyiyiz şükür bitanem sen nasılsınnn
An ihtibariyle mesaj sayim 39 aksamda gelir menu paylasirim kendinize iyi davranin kizlar

biz seni özleriz ama

hoşgeldiiinn Aleyküm selam. vede çok geçmiş olsun :18: dikkat et kendine ablacıım. iyiyim ben sağol sen nasılsın grip haricinde

iyiyiz diyelim iyi olalım Gözdecim şükürrr hapşırmaktan bi hal oldumm:2::2:

aslında kalorisi çok kızartılarak yapıldığı için fakat başka yemek yeme şansın yok o yüzden zararını en az indirelim limonla dedim bitanemm

neden kan alacakki genel tahlil gibi birşeymii :26:

dilek odul alacak yer ariyor cixs yok sana ödül simiti erit hobby erit once

Pardon canim blueda burda ben cok mu abarttim

Anladim canim kismet bir karar veremedim bakalim catlama ignesi yaptilar mi kendimi catladi

evet cnm catlatma ıgnesı yapıldı. yarın gıdıcem nasıpse bakalım ilaç verıcek

Ay siz beni bir de spora baslayinca gorunnn :))) hahahahaha

başla tatlımm hedefine ulaşınca hemen bizi unutmak yok ama

Slm Hilalcim kaptım hemde berbat bir şekilde sürekli nane limon ıhlamur ve karabiber içiyorum akşama bütün mikroplar ölmüş olur inş

ksırdan korkma bitanemm özellikle bulgur az salatası çok olursa 1 tabak yesen bile toplam bulgur 3 kaşığı geçmez tam bir vitamin deposu için rahat olsun

bu arada ben bi geçmiş bi şu an yapıyorum trafiğim karışmaz inş:44::44:

tesekkur ederım cnmcm

ah canım kıyamam Allah yardımcın olsun toparlarsın sıkma canını

geçmiş olsunn
iyiyiz şükürr evimi topladım kendımı buraya attım

sanırım evet genel tahlil ve benzeri bişey için istiyolar.

ve aynen başka yicek şansım yok ve bende yedim 2tane.

bu arada gerçekten insanları anlamıyorum tatlı verdi aşçı ve ben istemyorm sağol dedim Allahtan sevmem kemalpaşa tatlısını. muhasebeden bi abla geldi birini ben yiyim diğerini sen dedi. sen ye bitane ben yemem sağol dedim. birini yedi ben kendi odamda yiyorm yemeği telefon vb. sorunlar oldğu için yukarı çıkarken tepsime koyuyo tatlıyı sevmyorm dyorm ye ye bitaneden bişey olmaz diyo. ilginçler gerçekten

Kesinlike haklısın Ayfercim hepimizi düşündüğün için çok tşkler tatlım fakat ben şuna inanıyorum kimseye zorla katılım paylaşım yaptırılamaz herkes bunu isteyerek çinden gelerek yapmalı bence

fırsat bulduğun zamanlarda geldiğine şahidim bitanemm hatta bir sabah baktım gece 2,5 olmuş ve sen geçmiş yapmış menülerini paylaşmıştın fırsatın olsa hep burda olacağından şüphem yok bitanemm sıkma canını işyerinde netin kesilmesi kötü haber

günaydın çıtırlarr nasılsınızzz

ev işleri beni beklıyor daha kahvaltımı yapmadım

Tünaydın tatllımm kolay gelsinn bitmiştir artık işler

altta gelipde yazmadan giden kimmişki merak ettim:44: elinden geldiğince her fırsatta burdasın kaptancım zaten önceden izin alayım bile demiştin biz izin vermemiştik için rahat olsunn eniştemi işten çıkarırsan inan evde seni daha çok zorla bırk çalışsın bence

bu kez bilemedin Ayferimm banu kendisiyle bile ilgilenemiyor:2::2:

kaptanlığı devretme fikrini hiç okumamış olayım tatlımm az önceki mesajımdada yazmıştım peki menü takibini ben yapayım yapabildiğim kadarıyla yada her hafta birimiz menü nöbetçisi olsun yada mesaj nöbetçisi ay bu mesaj nöbetide neyse
komik geldi bir an fakat menü takibi takım için elbette önemli her hafta pts liste yapacak olan arkadaşımızı belirleyelim sırayla aynı hafta liste yapacak arkadaşımız menüleride takip etsin ne dersiniz ?

eleştirilerinde sonuna kadar haklısın Ayferim

kolay gelsin Helincim cam değişimi deyip geçme evin her yeri hopluyor seni çok iyi anlıyorum oylama konusundada fikrine katılıyorum
her ne kadar Moniciğime bütün yük yüklensede fakat düününce insan en azından sabit kalabilir her hafta kilo verilecek diye bir şey sözkonu değil elbette regl dönemlerimiz hadtalık dönemlerimiz olabiliyor Moni de takımda cezaları artırmalı ve liste yapma işini paylaştırmalı diye düşünüyorum

evet nerde bu kocum vbenim

Geldimmm Dilekcimm

gunaydin canlarim bit saat yuriyusumu yaptim yaril lt suyumu ictim simdi kahvalti zamani

ohhhh aferim tatlım ben dün yapamadım aslına çıktım yürüyüş bandında ama bi baktım duvara yapışmışım bugünde yapamam sanırım
Banuyu merak etmeye basladim

Kaptan ordan gizli gizli bakan sen misin yoksa öcü mu
oyyyy canımsın sennnn

Tatlım meyve sularını sıkararak tüketirsen direk glukoza dönüşüyor mümkünse meyve olarak tüketmeye çalış ve yanında süt veya yoğurtla tüket tatlım annenede boşuna kızmışsın ksırı 4,5 kaşıksa muhtemelen 2,5 kaşığı salatasıdır
Günaydın hanımlar gecmiside bitirdim ohhh
Tünaydın tatlımm
Bebislerle ugrasmaktan aksami unutmusum
4 tane ufak sigara boregi yarim salatalik yarim domates vede cay. Bide isten geldigim gibi ablam disari cikti o yuzden 1 yesil elma 3tane cubuk kraker[etiformun kepeklisinden]

sigara börekleri minik olsada cıss bebişimm

Hayırlı olsun Çağlacım iş görüşmen olumlu sonuçlanır inş fırında mücver doğru seçim

Çok yorgunun yazmaya bakmaya Halim kalmadı kızlar. Sizi özledim yarın görüşürüz inş.
Bügünde diyet kaçtı yarından itibaren düzene girmem lazım diyetisyen arayıp kızdı walla

Sevdim o diyetisyenini kaçırınca kızsın tabiii

çay miktarın çok fazla dğeilmi Gözdecimm fazlası demir eksikliği yapabiliyor mümkünse bitki çayları tüketmeye çalış tatlımm

tatlım kan şekerinin düşmesinin sebebi balık yemen balık yediğin zamanlar bir minik dilim tahin helvası tüketebilirsin fakat hoby yanlış seçim

guzel menu galiba sanirsam bu haftada birinciyiz

inşallah canımm

neden balik ysptigim zaman dahs cok yoruluyorum ben daha yeni mutfaktan cikabildim yorgunluk cayi iciyotum menumu yazmaya bile useniyorum suan:)
balık olunca öyle oluyor malesef olsun çok sağlıklı üşenme çekrgemmm

Allah bir gün sizede bir bebiş nasip eder inş Gülşahcımm rabbim büyük
tebrikler Ayferimmm

Ablanı dinle bence de Gözdecimm tokatın şakası bile hoş değil ki ben el şakası yapanlara çok gıcık olurum nedense

Millet olarak nedense yedirip içirmeye bayılıyoruz aslında güzel bir özellik fakat ısrarcı olmamak lazım kemalpaşayı bende sevmem bi kokusu var garip geliyo bana
ah canım kıyamam Allah yardımcın olsun toparlarsın sıkma canını

geçmiş olsunn
iyiyiz şükürr evimi topladım kendımı buraya attım

ohhh ellerine sağlık canımm hoşgeldinn az önce demiştim şimdiye bitirmişsindir diye:13:

çok geçmiş olsun canım

evet canım ondan oldu muhtemelen keşke bana da etkisini gösterse, riyada dönünce sıkıntılarım başladı tekrar..
yürüyüşe başladım aslında, ama dün yemek olmayınca gidemedim.. bizim yemek önemli değil gelince de yapardım da oğlumun yemeği yoktu o nedenle çıkamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…