haklisin canim valla..sitem edilecek kadarda variz yaniAsk olsun kaptan ya firca degil hepinize toplu sitem diyelim oda gecti dayanamadim bakmadan yine
haklisin canim bu konuda..dedigin gibi altta görünüp,yazmadan gidnlere bende cok bozuluyorum..acmaya firsat bulmusken bir selam verilebilir en azindan
evet karsilasamiyoruz ama gercekten 3 cocuk,ev isi,birde ekstra cikan isler oldumu zamanim kalmior..keske daha fazla zaman ayirabilsem ama yok canim olmuyor
tek care var,herüfü isten cikarmak,okul islerine o bakar bende buraya
sulecigim lütfen alinma cünkü bunu bir kisiye yüklemek acimasizlik olur...altta görünüpte yazmayanlarimiz var mesela ayfer sevilayi söylemisti,bende onun üzerine yazdim mesajiama ama eger bana diyorsanız altta görünüp yazmıyor diye, walla fırsat bulamıyorum açıyorum okumak istiyorum okuyamadan ekran öylece açık kalıyor bazende alıntı yapıyorum ama cevaplaya basıp yollayamıyorum.
bugün yemekte kadınbudu köfteesanırım makarnaydı vee tatlı vaaaarrrrr birde salata. ama tabiki Gözdecik 1 tane kadın budu köfte yada ufak olursa 2. bolca da salata yicekkk
Slm güzelliklerrr ablanız geldiiiiama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:
geçmişe dalmadan bi slm verim dedim nasılsınız
Köfte ve salatayı rahatlıkla yiyebilirsin Gözdecimm kadınbudu köfte yağda kızarır gerçi ama bol bol limon sık üzerine bitanem yağın etkisini azaltsın
canimsin sinavin iyi gecmis galiba,cok sevindim..akilda kirk sey olunca unutuyorum bazen kusura bakma..seni görünce hatirladim
insallah istedigin gibi olur citir bir avukat olursun
yaa kibarca söyledim tabi..kaptan yok oldu denmesin sonra,ara sira görünüp kayboluyorum hayalet gibi
hu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm
başka bir kuruma geçtik, kariyer imkanı daha iyi olan bir kuruma.. burası da yurtdışı tayin gerektiği için, ikimiz de aynı kuruma geçtik, en baştan kpss yazılı sözlü vs vs.. tüm süreçleri geçirerek.. memnunuz çokşükür şimdi..
menun gusel tatlım kısırdan korkma fazklaya kacmadıgın surece
ooyy kızlar bugnde yoğunum koş koş koş 3 kat in çık yoruldum saydımda yanlış saymadıysam 9 defa inip çıktım
kısır fazla olmadığı sürece zararı yok canım ben öyle biliyorum çünkü o da bulgur olduğu içüün
evet kaptanım benim düzene girmem biraz uzun sürüyo ama alıştımmı da sıkılırsınız aktifliğimden
hayııır kısır kalorisi yüksek bi öğün değiill ben pek severiim
günaaydıın kendi adıma konuşyım iyiyim sağol senn
aynen insanı takım fazlasıyla etkiliyo. yada beni o şekilde bilemiyorum
gördümm görrdüüümmm
yok ben direk Gözde'yim
o konuda evet haksız fazlasıyla ki ben cıvıklık sevmem gerçekten saygı sınırlarını baştan belli etti zaten o. o yüzden 2. defa denemenin saçmalıktan başka bişey olmadığına kanaat getirdim
gerçekten sağlıklı ve dediğim gibi hiç sevmezdim önceden. buradaki aşçımız sağolsun yemek seçmemeyi öğretti bana.
Mantar, kapuska, karnıbahar, yeşilmercimek, pırasa ve birsürü yemek yemezdim artık hepsini mmmmm iştahla
evet malesef onlar olmasa çok iyiydim
geçmiş olsun canım bünyen tepki verdi sanırım bazen bende anlamasamda banada oluyo sancısı insana yetiyo:26:
hahahah buna çok güldüüümmm
hihihihihihi çok mantıklı bi cevap anca o şekilde susturulur kaynanaama benm ablam kaynanadan beter kadın hiç bişeyi yemiyo sanırım yaştan biraz . benim annem vefat etti 4 yıl önce o yüzden bütün derdim tasam ablam oluyo:26:
bugün yemekte kadınbudu köfteesanırım makarnaydı vee tatlı vaaaarrrrr birde salata. ama tabiki Gözdecik 1 tane kadın budu köfte yada ufak olursa 2. bolca da salata yicekkk
Slm güzelliklerrr ablanız geldiiiiama fazla yaklaşmayın fena grip oldum bugün biraz gözüm açıldı sanki:2::2::2:
Ask olsun kaptan ya firca degil hepinize toplu sitem diyelim oda gecti dayanamadim bakmadan yine
baya yoğunsun tatlım kolay gelsin sanaaynen öyle sağolsun :)
evet yani kaç senede geçse hep aynı acısı ama insan istemesede alışıyo. kabına uyum sağlıyo zorda olsa.
bende artık sebzeci oldum babam bizi etcil yetiştirdi oysakii
kızlar çok yoğunum bugüne kadar ki alışveriş yaptığımız tüm firmalarla cari mutabakatı yapıcam ve sözlü olarakta değil faks ile. ve siz düşünün nekadar çok faks göndermem gerekiyo ben diyim şuan önmde 150 sayfa var siz deyn 250kafamda faks sinyal sesleri çalıyoo
selamlar kizlar..ayferden fircayi yiyince nasilda geldim
blue canimsin özür canim..ben kendim cok fazla gelemedigimden ayfer ve dilek gözüme carpmis sadece
ayfercigim canim merak etme,bu takimi kapanmak üzereyken toparladim,bir tek ben bile kalsam kapanmasina asla izin vermem
menün gayet güzel canım. kefir şişlik yapıyor zaten eger sancın devam ederse biraz ara ver kefire bence.
canım tüm gaz yapıcılar bir araya geldiler bence ondan oldu:) kefiri abarttım dün:) karnabahar önceki günden, dün de barbunya.. bir de salata, hepsi gaz yapıcı.. çok şükür bugün iyiyim..
sağol canım
ahaha ya çok güldüm var yaa
ooyy kızlar bugnde yoğunum koş koş koş 3 kat in çık yoruldum saydımda yanlış saymadıysam 9 defa inip çıktım
kısır fazla olmadığı sürece zararı yok canım ben öyle biliyorum çünkü o da bulgur olduğu içüün
evet kaptanım benim düzene girmem biraz uzun sürüyo ama alıştımmı da sıkılırsınız aktifliğimden
hayııır kısır kalorisi yüksek bi öğün değiill ben pek severiim
günaaydıın kendi adıma konuşyım iyiyim sağol senn
aynen insanı takım fazlasıyla etkiliyo. yada beni o şekilde bilemiyorum
gördümm görrdüüümmm
yok ben direk Gözde'yim
o konuda evet haksız fazlasıyla ki ben cıvıklık sevmem gerçekten saygı sınırlarını baştan belli etti zaten o. o yüzden 2. defa denemenin saçmalıktan başka bişey olmadığına kanaat getirdim
gerçekten sağlıklı ve dediğim gibi hiç sevmezdim önceden. buradaki aşçımız sağolsun yemek seçmemeyi öğretti bana.
Mantar, kapuska, karnıbahar, yeşilmercimek, pırasa ve birsürü yemek yemezdim artık hepsini mmmmm iştahla
evet malesef onlar olmasa çok iyiydim
geçmiş olsun canım bünyen tepki verdi sanırım bazen bende anlamasamda banada oluyo sancısı insana yetiyo:26:
hahahah buna çok güldüüümmm
hihihihihihi çok mantıklı bi cevap anca o şekilde susturulur kaynanaama benm ablam kaynanadan beter kadın hiç bişeyi yemiyo sanırım yaştan biraz . benim annem vefat etti 4 yıl önce o yüzden bütün derdim tasam ablam oluyo:26:
kizlar ben kacar tukkan size emanet olmassa nobrtlesemi dursak tukkanda:)) kaynanam kitu kotu bakiyor tel elimde olunca ne anliuosunu karikoca tel yuzune bakmakta diyo bende annecigim bunlar akilli tel ilahi dinliyorum sohbet dinliyorum diyince yumusuya iyi ozaman kizim diuo:)
menüm
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay
ara
1/2 paket dıyet bıskuvı
öğle
piliç roti
2 dılım ekemk
ara
1 kutu süt
aksam
5-6 kucuk bulgurlu lahana dolması
bol yesıl salata
1 dılım ekmek
ara
2badem
5kaju
2 lt su
spor: yok ama hıc oturmadım yıne 8 saat boyunca
kaçamak yapıp kiloları veremeyip sonsuza kadar burada paylaşım yapsınlar diye mi
bence devamli paylasimlarda olanlara odul verildin cuma gunu tabiykide kacamak yapma odulu:)
geçmişi tamamladım şimdi sıra dünki menüde:)
sabah: klasik karatay kahvaltısı ( 2 yumurta, 4 kayısı ve 1 bardak kefirle)
5 saat sonra salata ve 1 bardak kefir
4,5-5 saat sonra 1,5 tabak barbunya ( havuç koymuştum içine, onları yemedim, karatayda pişmiş havuç yok)+ salata+ 1 mücver (tavada az yağda omlet gibi yapmıştım) + 1 bardak kefir
aslında akşam salata yemeyecektim, fazla karıştı sanırım ve kefir ve barbunyanın birlikte etkisi olabilir, gecenin bir yarısı felaket bir sancı başladı karnımda, hatta apandisit sandım o derece kötüydü 2 saat sürdü, sonra geçti çokşükür.. hayatımda böyle gaz sancısı yaşamamıştım..
spor yok ( çünkü dün yemek yoktu mecburen yemek hazırladım gece sancım olmasaydı eşimle yürüyecektik kısmet olmadı, bugüne inşallah)
su:2 lt
sıvı: 1 yeşil çay, 2 siyah çay, 1 şekersiz türk kahvesi
yatılı bakıcımız var srilankalı, kadın sevmez heralde dedim ama bayıldı:)))yoğurttan dolayı hafif ekşi de oluyor, ne koydunuz içine limon mu dedi, yok dedim yoğurttan:) kadının yanında yemek yaparken farkettim ki ne kadar çok yoğurt kullanıyorum:))
unlu olandan daha güzel oluyor tavsiye ederim, hem de çok sağlıklı..
şimdi gördüm bebişimmm slm iyiyiz şükür bitanem sen nasılsınnnhu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm
An ihtibariyle mesaj sayim 39 aksamda gelir menu paylasirim kendinize iyi davranin kizlar
hoşgeldiiinn Aleyküm selam. vede çok geçmiş olsun :18: dikkat et kendine ablacıım. iyiyim ben sağol sen nasılsın grip haricinde
ben köfteyi kadınbudu olduğu için kalorili sanıyordum o yüzden hatta yemesemmi diye düşünüyodum ama pek severim yiyim ozamanteşekkür ederim tavsiyen içinn..
aay bu arada iş yeri hekimimiz gelicek ve bizden kan alıcakmışş. ben kendim kessem kendimi kendim alsam korkmam ama başkası alınca ıııyyyyy düşününce bile kolum uyuştuuukorkuyoruum
dilek odul alacak yer ariyor cixs yok sana ödül simiti erit hobby erit once
Pardon canim blueda burda ben cok mu abarttim
Anladim canim kismet bir karar veremedim bakalim catlama ignesi yaptilar mi kendimi catladi
Ay siz beni bir de spora baslayinca gorunnn :))) hahahahaha
Ne demekk herkesin kendi hayat telasi istee yani olcak o kadr :) ben de pek cok seyi unutabiliyorum :))
Insallah kaptancim cok sagoll
Gunaydinn gulsahcimm)
Hmm anladm simdi memnunsaniz onemli olan oo
Valla sevindm bunu duydugumaa :))
Valla kisirla ilgili duyduklarima cok sevindm arada yiyim bari :))
Canm ya :)))) mahrum kaliyoz gibi oluyo ama yazin bikinilerimizle show yapacazzz :))
SelMm banu ablaa sen de kapmissin sifayi gecmis olsnn kendine iyi bak gozlerimz yollarda kalmisti
gün boyu oturmadan ayakta durmak çok zor olmalı canım yaa.allah kolaylık versin. Menün gayet güzel
biz sensiz yapamayız tatlımcımmm ama haklısın bu ara nedense uzak kaldıkgerçi bunda laptopun olmaması benim açımdan büyük etken odaya gidince annem yalnız kalıyor ceptende yazmak benim için işkence burdan ama inan vaktim olduğu an buraya atıyorum kendimi gerçekten mesaj derdide değil sizleri merak ediyorum ve sohbet etmeyi seviyorum açıkçası zaten mesaj derdim olzsa inan toplu alıntı yapmam ne olur affet Ayferimmm
baya yoğunsun tatlım kolay gelsin sana
yok şeker kaptancım ne kapanması biz süper bir takımız senin önderliğindee kapanma fikri bile kötü geldi allah korusun mezun olana kadarda burdan ayrılmayız merak etme canımcımm
bende gaz değilde kefir felaket ishal yapıyor kızlarrr :26::26: gerçi bir yandan iyi oluyor
27 kat inip çıkmışsın günlük sporun tamadır bence bitanemmbaşın sağolsun canımm ablada anne yarısı allah başından eksik etmesin yine de sebze sevilmezmi ben egeli olduğumdan sanırım tam bir otoburum sen aktif ol biz hiç sıkılmayız bitanemmm
Kaçma kaçma allahın iznişyle git çekirgemmbahanede güzel ayrıca beğendim yalan soylemiş sayılmazsın aslında sohbet edinlemiyorsun ama sohbet ediyoruz sonuçta dimi
Afiyetolsun şekercim kaçamaksız güzel menü
düşünmek lazımmm
aklın fikrin ödülde çekirgemm önce hak et ödülü sonra zaten izin veriyoruz minik bir parça ödüle
kefiri 3 bardak içmişsin tatlım ben bir bardakla wc den çıkamıyorum bencede barbunya ve kefir birleştiği için sancı olmuştur geçmiş olsun bitanemm spora başlamaya çalış fırsat bulunca bluecum
karatay sonrası bende çorbalarda genelde yoğurt ve yumurta kullanıyorum hakikaten çok lezzetli oluyor ellerine sağlık tatlım
şimdi gördüm bebişimmm slm iyiyiz şükür bitanem sen nasılsınnn
biz seni özleriz ama
iyiyiz diyelim iyi olalım Gözdecim şükürrr hapşırmaktan bi hal oldumm:2::2:
aslında kalorisi çok kızartılarak yapıldığı için fakat başka yemek yeme şansın yok o yüzden zararını en az indirelim limonla dedim bitanemm
neden kan alacakki genel tahlil gibi birşeymii :26:
ah canım kıyamam Allah yardımcın olsun toparlarsın sıkma canınıcanımm kusura bakma ben görmedim . ben bakıp bakıp kaçıyorumyetişemiyorum sonra hiç olmazsa o anda ne okursam kar gibi oluyor.
iyi sayılırım. başkanı yolcu ettik istanbula gitti. ama yerine bakacak vekil biraz daha zor biri. izin alıp kaçmayı düşünüyorum ama belli de olmaz ..evim darmadağın haftasonu evde olmayınca çamaşırlar ütüler yığıldı . keşke öğleden sonra eve gidip toparlasam biraz
sanırım evet genel tahlil ve benzeri bişey için istiyolar.
biz sensiz yapamayız tatlımcımmm ama haklısın bu ara nedense uzak kaldıkgerçi bunda laptopun olmaması benim açımdan büyük etken odaya gidince annem yalnız kalıyor ceptende yazmak benim için işkence burdan ama inan vaktim olduğu an buraya atıyorum kendimi gerçekten mesaj derdide değil sizleri merak ediyorum ve sohbet etmeyi seviyorum açıkçası zaten mesaj derdim olzsa inan toplu alıntı yapmam ne olur affet Ayferimmm
baya yoğunsun tatlım kolay gelsin sana
yok şeker kaptancım ne kapanması biz süper bir takımız senin önderliğindee kapanma fikri bile kötü geldi allah korusun mezun olana kadarda burdan ayrılmayız merak etme canımcımm
bende gaz değilde kefir felaket ishal yapıyor kızlarrr :26::26: gerçi bir yandan iyi oluyor
27 kat inip çıkmışsın günlük sporun tamadır bence bitanemmbaşın sağolsun canımm ablada anne yarısı allah başından eksik etmesin yine de sebze sevilmezmi ben egeli olduğumdan sanırım tam bir otoburum sen aktif ol biz hiç sıkılmayız bitanemmm
Kaçma kaçma allahın iznişyle git çekirgemmbahanede güzel ayrıca beğendim yalan soylemiş sayılmazsın aslında sohbet edinlemiyorsun ama sohbet ediyoruz sonuçta dimi
Afiyetolsun şekercim kaçamaksız güzel menü
düşünmek lazımmm
aklın fikrin ödülde çekirgemm önce hak et ödülü sonra zaten izin veriyoruz minik bir parça ödüle
kefiri 3 bardak içmişsin tatlım ben bir bardakla wc den çıkamıyorum bencede barbunya ve kefir birleştiği için sancı olmuştur geçmiş olsun bitanemm spora başlamaya çalış fırsat bulunca bluecum
karatay sonrası bende çorbalarda genelde yoğurt ve yumurta kullanıyorum hakikaten çok lezzetli oluyor ellerine sağlık tatlım
şimdi gördüm bebişimmm slm iyiyiz şükür bitanem sen nasılsınnn
biz seni özleriz ama
iyiyiz diyelim iyi olalım Gözdecim şükürrr hapşırmaktan bi hal oldumm:2::2:
aslında kalorisi çok kızartılarak yapıldığı için fakat başka yemek yeme şansın yok o yüzden zararını en az indirelim limonla dedim bitanemm
neden kan alacakki genel tahlil gibi birşeymii :26:
Dur kaptan adam is bulmus birak calissin
Hepiniz bu konuda hsklisiniz piskolojik olarak kendimi etkiliyorum
Valla kaptancim biraz bencilce gelebilir ama ben daha incede ayni rehavet yuzunden kapanan bi takimdan geldim takimin derdine dusmeyip kendi derdime duaseydim coktan mezun olurfum. ama yapamıyorum kimse rehavete kapilip pes etmesin istiyorum
ve aslında bakmayın buraya takılıyorumda kafam dağılıyor uzun zamandır hayat benim için o kadar çok mücadele dolu ki sürekli yeni streslerle başetmeyi öğrenmeye çalışıyorum.
yani daha çok gelmek ve daha çok yazmak isterdim ama bazen durumum bazende psikolojim müsait olmuyor.
bende hep yoğunum! gün içerisinde ekranımda kk nün açık olduğunu görseler kesin uyarı alırım. en rahat yazabildiğim anlar gece çocuklar ve koca yattıkdan sonra o zamanda çok zaman kimse kalmıyor ve günün geçmişini yapıp kendi kendime konuşup gidiyorum. sadece geçen cumadan bu tarafa aktif değilim onun da sebebini yazdım zaten.Ayda en az 1 defa migren atağı yaşadığımı ve geçen ayki hastalık dönemini saymazsak aslında gayette aktifim. bir ara fazla çaba sarfediyordum gelebilmek için mesela çok zaman evin işini erteleyip yazıyordum.yada iş yerinde anlık fırsatlarda bakıyordum ama hayatımda bir yeri var 3. takımın ve o nu oturttuğum zaman anca bu kadar oluyor kızlar. üzgünüm hatta önümüzdeki günlerde katılımım çok dahada azabilir çünkü kurum olarak kullanılan bir ağ sistemi var ve bizide ona dahil ettiklerinde internetlerimiz kesilecek
günaydın çıtırlarr nasılsınızzz
ev işleri beni beklıyor daha kahvaltımı yapmadım
haklisin canim bu konuda..dedigin gibi altta görünüp,yazmadan gidnlere bende cok bozuluyorum..acmaya firsat bulmusken bir selam verilebilir en azindan
evet karsilasamiyoruz ama gercekten 3 cocuk,ev isi,birde ekstra cikan isler oldumu zamanim kalmior..keske daha fazla zaman ayirabilsem ama yok canim olmuyor
tek care var,herüfü isten cikarmak,okul islerine o bakar bende buraya
Kizginlik degil canim benim hakli degilmiyim ama . Bende 35 i gecince paylasim yapmayim o halde cumada gelir kilomu bildiririm siram gelincede listemi yaparim
Ben sen hilal gozde burdayiz gulsah orta aktif
Yaseminin sebebi var
Kaptan sebebini acikladi
Banu tahminimce annesiyle ilgileniyor
Ee geriye kalanlar nerde burdarda ben mi göremiyorum
Sabah ahsen acikti dunde girmedi sabahta byrdaydi yazmadan gitti :26:
Gordum kaptancim aciklamani ben onu sakasina demistim karsilasamiyoruz
haklisin ayfercigim..üstlenmek isteyen varsa menü ve mesaj kontrollerini verelim..bir kisi mesajlara dikkat etsin,bir kiside menülere...
mesaj konusunda kural belli zaten,menüler icinde fikri olan varsa yazsin konusalim...
ve herkes yogunluk nedenini yazsin diyorum ben,sonucta 1 ay öncesine kadar gayet normaldi hersey..elbetteki islerimiz oluyor mesela ben 3 haftadir nerdeyse 2-3 defa ancak yazabiliyorumsebebimide acikladim yani..yetersiz diyen olursa dedigim gibi kaptanligi devredebilirim,hic sorun olmaz yani
bu arada kahvalti hazirlamadim daha...onuda hazirlayayim..görüsürüz
eleştirilerinde sonuna kadar haklısın AyferimTakimlar konusunda hskljsin kaptancim ben biraz daha derin bakıyorum saniri.. gelelim paylasima gelen giden yokki paylasim olsun genelde ayni kisiler takkm 13-14 kisi gelen standart 3 -4 kisi evet herkes yogun o zaman takim icindede acimasiz olalim nerde msj sayilarinerde grubun diger kalanlari ne menu var ne payladim hep ayni yada diger turlu menuyu paylasip yorumunu bile beklemeden gidiyorlar bu konutada el atmalisin herkes yogun olabilir ben en yogun gunumde burda liste hazirladim
benim canim ben
sabah firsat varken bakayim dedim,yine ben ve yine yogunluk..bi atamadim yogunlugu..:26:
neyseki sen ve dilek buralari bos birakmiyorsunuz..diger cee diyip kacanlarada bunu yapmak istiyorum
bu hafta kilo alan olursada aldigi kilo kadar kalori cezasi ceksin bence..öyle kilo alip bos durmak olmaz..evde kaldikca aklima böyle cin fikirler geliyor
Günaydin canlarim..
kizlar biliyorum herhafta bisey cikiyor,buhaftada evin camlari degisiyor,o yüzden gelemiyorum
komsumuz yardim ediyor ve oda aksam geldiginden günde ancak 1 cam degistiriliyor..bu yüzden bu haftada fazla yokum..kovsaniz haklisiniz yani
gözdecigim seni daha aktif gördüm bu hafta
lorena vardi,ne oldu gelmiyor sanirim
ayfercigim oylama icin bizdede oluyor bazen demissin..canim biz 1 hafta nota aldiysak,diger hafta cabaliyoruzki sildirelim en azindan..bunun bilincindeyiz,4 hafta boyunca bunu farketmeyen üyelere her ceza hak bence..kaldiki 2 defa üst üste ceza almak icin bir 4 hafta daha gerekli..sonucta zayiflamak icin geliyoruz,her hafta kilo alinmazki bir takimda..daha öncede dedigim gibi,kaptan en az kilo verenleri belirleyip cezayi onlara yaptirsa hem takim bu isin ciddiyetini anlar,hemde kaptan rahat eder
banuyu görmedim kizlar,benmi görmedim gelmedimi..
mervede yoktu galiba..
caglacigim bu hafta dönüyormusun bir cevap lütfen..
bide paylasim cok az kizlar,mesaj sayilarimiza dikkat edelim lütfen..
hepinizi öpüyorum,ilk firsatta yine burdayim
evet nerde bu kocum vbenim
gunaydin canlarim bit saat yuriyusumu yaptim yaril lt suyumu ictim simdi kahvalti zamani
oyyyy canımsın sennnnBanuyu merak etmeye basladim
Kaptan ordan gizli gizli bakan sen misin yoksa öcü mu
24 subat menum
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim cavdar ekmegi
Biberli peynir
Uc zeytin
Bir su b taze sıkılmş portakal nar suyu
Yarim kase sehriye corbasi
Iki yk bulgur pilavi
Bir pors tavuk mantar sote
Tek sekerli Turk kahvesi
Elme kromlu yesil cay
Yarim pors kuru fasulye
4 5 yk kadar marulla kisir (ah annem ah :))
1,5 lt ictm dun cok disarlarda olunca cok icemedm ya
Tünaydın tatlımmGünaydın hanımlar gecmiside bitirdim ohhh
Bebislerle ugrasmaktan aksami unutmusum
4 tane ufak sigara boregi yarim salatalik yarim domates vede cay. Bide isten geldigim gibi ablam disari cikti o yuzden 1 yesil elma 3tane cubuk kraker[etiformun kepeklisinden]
hayırlı geceler
menumu yazayım kızlaaar
sabah
2 yumurta sarısı
1dilim ekmek
1 dilim peynır
ara
2 mandalina
oğle
fırında mucver
yogurt
aksam
yesil mercimek yemegi
1 dilim ekmek
salata
su:2lt
spor yapamadım(iş görüşmesine gittim kostura kostura 2 saat yurudum araba kullanmadım)
elmalı tarcınlı cay
kusburnu
sekersız kahve
Çok yorgunun yazmaya bakmaya Halim kalmadı kızlar. Sizi özledim yarın görüşürüz inş.
Bügünde diyet kaçtı yarından itibaren düzene girmem lazım diyetisyen arayıp kızdı walla
Bende mnumu yazayim. Mobilden girince iyi oluyomus ya :)
Sabah : kepek.ekmegin 2 kosesi ama ufak bi sekilde yani . 2 dilim sayalim. Bi kibrit kutusundan az buyuk peynir 2 bardak cay. Yumurta haslayamadim bizim mutfak amerikan sekilde o yuzden uyuyolar diye yapamadim.
Ara yok
Oglen bi tabak kuru fasulye bol pul biberli bi dilim kepek ekmek ve birazcik tursu
Ara yine yok
Toplam 2 lt su ve toplamda 5 buyu bardak cay.
Spor olarakta gun icinde surekli merdiven inip cikiyorm
tatlım kan şekerinin düşmesinin sebebi balık yemen balık yediğin zamanlar bir minik dilim tahin helvası tüketebilirsin fakat hoby yanlış seçimsabah kayisi ceviz
kahvalti yumurta peynir zeytin yesillik tereyag bir cavdar
ara portakalceyrek simit kizimdan kalan
ogle bir tabak kiymali yesil fasulye yogurt salata
ara sutlu neskafe
aksam salata bir ortaboy balik kucuk bilr denilebilir tere
ara kucuk hobilerden kan sekerim dustude:)
spor gururla sonar 1,15dakika acik hava yuruyus
su 3 lt uc bardak bitki cayi
guzel menu galiba sanirsam bu haftada birinciyiz
balık olunca öyle oluyor malesef olsun çok sağlıklı üşenme çekrgemmmneden balik ysptigim zaman dahs cok yoruluyorum bendaha yeni mutfaktan cikabildim yorgunluk cayi iciyotum menumu yazmaya bile useniyorum suan:)
menümm
kahvaltı: 1 haş yumurta, 2 dlm ekmek, roka maydanoz turp , lor peynir, 5 tane zeytin, 1 kupa kayısılı form çay
ara: 1 portakal
ara: 1 kupa 2 si bi arada, 4 tane çizi
akşam: 1 tabak pırasa, 1 dlm ekmek, salata
1,5 lt su
spor: 5 dk trambolin+50 mekik (hamlamışım)
yatmadan 1 elma yerim su içmeye devammm
Canım 1 kere olmuş bidaha olmaması için hiçbir neden yok yeterki rabbim ol desin, bence tamamen psikolojik senin çok kafaya taktığın için olmuyor biraz sıyrılmaya çalışsan bide bitkisel bişeyler kullansan incir, tarçın çörekotu bal gibi , canım inan çok şanslısın bizim sorunumuz azosperm mikrotesede bile sperm bulamadılar suanda da son bir umut tedavı oluyor eşim bakalım rabbım ol dedıyse olucak elden bısey gelmıyor
canım bir laf varya denenmişi denemiyceksin bidaha, sanamki değişir huyları
sen ne dersen o kaptancım sorun yok
Sabah(09:00)
1 dilim tuzsuz yagsiz peynir
2 dilim tam bugday ekmegi
Domates salatalik
Ogle(12:00)
1 kase tavuk corbasi bol acili
1kase yogurt naneli pul biberli
2 yk nohut
Ara(16:00)
3 adet yulafli biskuvi
Aksam(19:00)
1 kase mercimek corbasi
4 adet isaret permagi boyutunda lahana sarmasi etli
2-3adet fasulye tursusu
Su:2 lt
Spor:leslie 2 Mile
ve misafirlikteyim ve kabul edin ne borek ne kek yedim ohhh
Soyle bi durum ki uzun surmdi bizimki 2aya yakin. Ve hani oncesnde hic tanimiydm bile bazi huylarinisevdim bazi huylarindan nefret ettim ve ayrilma sebebimiz sakaylada olsa bana tokat atmasi. Ve ustunr ustluk donup eve geldm diye onun benden ayrilmasi. Sacma yani ve ablam.kesinlikle olmaz diyo. Sanirim o yuzdende aklimda kaldi cunku olmayacagini bile bile ugrastik ve olmadida. Bi defa ablama karsi geldim o beni haksiz duruma dusurdu bidaha karsi cikamam :/
sanırım evet genel tahlil ve benzeri bişey için istiyolar.
ve aynen başka yicek şansım yok ve bende yedim 2tane.
bu arada gerçekten insanları anlamıyorum tatlı verdi aşçı ve ben istemyorm sağol dedim Allahtan sevmem kemalpaşa tatlısını. muhasebeden bi abla geldi birini ben yiyim diğerini sen dedi. sen ye bitane ben yemem sağol dedim. birini yedi ben kendi odamda yiyorm yemeği telefon vb. sorunlar oldğu için yukarı çıkarken tepsime koyuyo tatlıyı sevmyorm dyorm ye ye bitaneden bişey olmaz diyo. ilginçler gerçekten
ah canım kıyamam Allah yardımcın olsun toparlarsın sıkma canını
geçmiş olsunn
iyiyiz şükürr evimi topladım kendımı buraya attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?