Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menüm
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
piliç roti
2 dılım ekemk

ara
1 kutu süt

aksam
5-6 kucuk bulgurlu lahana dolması
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
2badem
5kaju

2 lt su
spor: yok ama hıc oturmadım yıne 8 saat boyunca

kizlar ben kacar tukkan size emanet olmassa nobrtlesemi dursak tukkanda:)) kaynanam kitu kotu bakiyor tel elimde olunca ne anliuosunu karikoca tel yuzune bakmakta diyo bende annecigim bunlar akilli tel ilahi dinliyorum sohbet dinliyorum diyince yumusuya iyi ozaman kizim diuo:)

kizlar ben kacar tukkan size emanet olmassa nobrtlesemi dursak tukkanda:)) kaynanam kitu kotu bakiyor tel elimde olunca ne anliuosunu karikoca tel yuzune bakmakta diyo bende annecigim bunlar akilli tel ilahi dinliyorum sohbet dinliyorum diyince yumusuya iyi ozaman kizim diuo:)

nabza gore serbet tatlım napıceksın:16::16:

[ı]menüm
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
piliç roti
2 dılım ekemk

ara
1 kutu süt

aksam
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
2badem
5kaju

2 lt su
spor: Yok ama hıc oturmadım yıne 8 saat boyunca[/ı]

gün boyu oturmadan ayakta durmak çok zor olmalı canım yaa.allah kolaylık versin. Menün gayet güzel :46:

ayy çok iyiymiş cevabın :1:

ooyy kızlar bugnde yoğunum koş koş koş 3 kat in çık yoruldum saydımda yanlış saymadıysam 9 defa inip çıktım :1::1:
24 subat menum

Bir haslanmis yumurta
Bir dilim cavdar ekmegi
Biberli peynir
Uc zeytin

Bir su b taze sıkılmş portakal nar suyu

Yarim kase sehriye corbasi
Iki yk bulgur pilavi
Bir pors tavuk mantar sote

Tek sekerli Turk kahvesi
Elme kromlu yesil cay

Yarim pors kuru fasulye
4 5 yk kadar marulla kisir (ah annem ah :))

1,5 lt ictm dun cok disarlarda olunca cok icemedm ya
kısır fazla olmadığı sürece zararı yok canım ben öyle biliyorum çünkü o da bulgur olduğu içüün :1:

Günaydin canlarim..
kizlar biliyorum herhafta bisey cikiyor,buhaftada evin camlari degisiyor,o yüzden gelemiyorum:4:

komsumuz yardim ediyor ve oda aksam geldiginden günde ancak 1 cam degistiriliyor..bu yüzden bu haftada fazla yokum..kovsaniz haklisiniz yani:4:

gözdecigim seni daha aktif gördüm bu hafta
lorena vardi,ne oldu gelmiyor sanirim
ayfercigim oylama icin bizdede oluyor bazen demissin..canim biz 1 hafta nota aldiysak,diger hafta cabaliyoruzki sildirelim en azindan..bunun bilincindeyiz,4 hafta boyunca bunu farketmeyen üyelere her ceza hak bence..:19:kaldiki 2 defa üst üste ceza almak icin bir 4 hafta daha gerekli..sonucta zayiflamak icin geliyoruz,her hafta kilo alinmazki bir takimda..daha öncede dedigim gibi,kaptan en az kilo verenleri belirleyip cezayi onlara yaptirsa hem takim bu isin ciddiyetini anlar,hemde kaptan rahat eder:31:

banuyu görmedim kizlar,benmi görmedim gelmedimi..

mervede yoktu galiba..

caglacigim bu hafta dönüyormusun bir cevap lütfen..
bide paylasim cok az kizlar,mesaj sayilarimiza dikkat edelim lütfen..

hepinizi öpüyorum,ilk firsatta yine burdayim:16:
evet kaptanım benim düzene girmem biraz uzun sürüyo ama alıştımmı da sıkılırsınız aktifliğimden :1::ssz:

Ne bilim kisir kalorili diye kalms aklimdaa yani sabahlari oglen falan o kadr dikkat edip aksam istedigim gibi olmayinca uzuluyorm ben :)) kisiri da cok severm olunca dayanamadm daaa

Vay kaptan gelmis uyarisini kibarca yapmis gitmis :)

Kolay gelsin kaptan idare ederz nolcak islerini bi an once hallet de gel ins
hayııır kısır kalorisi yüksek bi öğün değiill ben pek severiim:56::1:

günaydın çıtırlarr nasılsınızzz

ev işleri beni beklıyor daha kahvaltımı yapmadım :37:
günaaydıın kendi adıma konuşyım iyiyim sağol senn :21:

Dur kaptan adam is bulmus birak calissin :9:

Hepiniz bu konuda hsklisiniz piskolojik olarak kendimi etkiliyorum

Valla kaptancim biraz bencilce gelebilir ama ben daha incede ayni rehavet yuzunden kapanan bi takimdan geldim takimin derdine dusmeyip kendi derdime duaseydim coktan mezun olurfum. ama yapamıyorum kimse rehavete kapilip pes etmesin istiyorum :14:
aynen insanı takım fazlasıyla etkiliyo. yada beni o şekilde bilemiyorum:31:

hu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm :9::9::9:
gördümm görrdüüümmm :15::27:
sen nora değilsin dimi? nora adını mı değiştirdi acaba dedim:)
okudum da eğer daha ortada hiçbirşey yokken böyle el kol şakalarına giriyorsa hiç hoş değil.. hele ki hatasını kabul etmeyip bir de üste çıkmaya çalışıyorsa hiç hiç hoş değil..
dua et ki Allah sana göstermiş bunları.. sadece bunu diyorum 4,5 yıllık evli biri olarak da evlilikte saygı çok önemli, biz eşimle hiç öyle salak vs muhabbetleri bile yapmayız, bunları espri olarak görüyorsa doğru değil..
yok ben direk Gözde'yim :1::1:
o konuda evet haksız fazlasıyla ki ben cıvıklık sevmem gerçekten saygı sınırlarını baştan belli etti zaten o. o yüzden 2. defa denemenin saçmalıktan başka bişey olmadığına kanaat getirdim:19:

yatılı bakıcımız var srilankalı, kadın sevmez heralde dedim ama bayıldı:)))yoğurttan dolayı hafif ekşi de oluyor, ne koydunuz içine limon mu dedi, yok dedim yoğurttan:) kadının yanında yemek yaparken farkettim ki ne kadar çok yoğurt kullanıyorum:))
unlu olandan daha güzel oluyor tavsiye ederim, hem de çok sağlıklı..
gerçekten sağlıklı ve dediğim gibi hiç sevmezdim önceden. buradaki aşçımız sağolsun yemek seçmemeyi öğretti bana.
Mantar, kapuska, karnıbahar, yeşilmercimek, pırasa ve birsürü yemek yemezdim artık hepsini mmmmm iştahla :56::56:

akşamı gördüm o sigara börekleri olmayaydı iyiydi:))
evet malesef onlar olmasa çok iyiydim:50:

geçmişi tamamladım şimdi sıra dünki menüde:)

sabah: klasik karatay kahvaltısı ( 2 yumurta, 4 kayısı ve 1 bardak kefirle)

5 saat sonra salata ve 1 bardak kefir

4,5-5 saat sonra 1,5 tabak barbunya ( havuç koymuştum içine, onları yemedim, karatayda pişmiş havuç yok)+ salata+ 1 mücver (tavada az yağda omlet gibi yapmıştım) + 1 bardak kefir

aslında akşam salata yemeyecektim, fazla karıştı sanırım ve kefir ve barbunyanın birlikte etkisi olabilir, gecenin bir yarısı felaket bir sancı başladı karnımda, hatta apandisit sandım o derece kötüydü 2 saat sürdü, sonra geçti çokşükür.. hayatımda böyle gaz sancısı yaşamamıştım..

spor yok ( çünkü dün yemek yoktu mecburen yemek hazırladım gece sancım olmasaydı eşimle yürüyecektik kısmet olmadı, bugüne inşallah)

su:2 lt

sıvı: 1 yeşil çay, 2 siyah çay, 1 şekersiz türk kahvesi
geçmiş olsun canım bünyen tepki verdi sanırım bazen bende anlamasamda banada oluyo sancısı insana yetiyo:26:

:9::9::9: kaçamak yapıp kiloları veremeyip sonsuza kadar burada paylaşım yapsınlar diye mi :9::9:
hahahah buna çok güldüüümmm :9::9::9:

hihihihihihi çok mantıklı bi cevap anca o şekilde susturulur kaynana :1::1: ama benm ablam kaynanadan beter kadın hiç bişeyi yemiyo sanırım yaştan biraz :1:. benim annem vefat etti 4 yıl önce o yüzden bütün derdim tasam ablam oluyo:26:

geçmişi tamamladım şimdi sıra dünki menüde:)

sabah: klasik karatay kahvaltısı ( 2 yumurta, 4 kayısı ve 1 bardak kefirle)

5 saat sonra salata ve 1 bardak kefir

4,5-5 saat sonra 1,5 tabak barbunya ( havuç koymuştum içine, onları yemedim, karatayda pişmiş havuç yok)+ salata+ 1 mücver (tavada az yağda omlet gibi yapmıştım) + 1 bardak kefir

aslında akşam salata yemeyecektim, fazla karıştı sanırım ve kefir ve barbunyanın birlikte etkisi olabilir, gecenin bir yarısı felaket bir sancı başladı karnımda, hatta apandisit sandım o derece kötüydü 2 saat sürdü, sonra geçti çokşükür.. hayatımda böyle gaz sancısı yaşamamıştım..

spor yok ( çünkü dün yemek yoktu mecburen yemek hazırladım gece sancım olmasaydı eşimle yürüyecektik kısmet olmadı, bugüne inşallah)

su:2 lt

sıvı: 1 yeşil çay, 2 siyah çay, 1 şekersiz türk kahvesi
menün gayet güzel canım. kefir şişlik yapıyor zaten eger sancın devam ederse biraz ara ver kefire bence.

Son düzenleme:
canim dokynacak biseyde yememissin usuttunmu acaba

canım tüm gaz yapıcılar bir araya geldiler bence ondan oldu:) kefiri abarttım dün:) karnabahar önceki günden, dün de barbunya.. bir de salata, hepsi gaz yapıcı.. çok şükür bugün iyiyim..

afiyet olsun tatlım:46::46::46::46:

sağol canım :16:

ahaha ya çok güldüm var yaa :9::9::9::9:

menüm
5 zeytın
2 dılım ekemk
cay

ara
1/2 paket dıyet bıskuvı

öğle
piliç roti
2 dılım ekemk

ara
1 kutu süt

aksam
bol yesıl salata
1 dılım ekmek

ara
2badem
5kaju

2 lt su
spor: yok ama hıc oturmadım yıne 8 saat boyunca

lahana sarmasıı oy oyyy canım çekti en kısa zamanda yapayım kendime yaa...
:56:

ooyy kızlar bugnde yoğunum koş koş koş 3 kat in çık yoruldum saydımda yanlış saymadıysam 9 defa inip çıktım :1::1:

günaaydıın kendi adıma konuşyım iyiyim sağol senn :21:

gördümm görrdüüümmm :15::27:

hihihihihihi çok mantıklı bi cevap anca o şekilde susturulur kaynana :1::1: ama benm ablam kaynanadan beter kadın hiç bişeyi yemiyo sanırım yaştan biraz :1:. benim annem vefat etti 4 yıl önce o yüzden bütün derdim tasam ablam oluyo:26:
tabiki canım sende artık bizim çıtırımızsın :9:
bende iyiyim şükür tembelliğim üstümde bi gayret işe girişmem lazımm
başın sağolsun canım benım çok şükürki ablan var

hu huuu kimse beni görmüyormu selam diyorummm nasılsınız diyorummm günaydın diyorummm :9::9::9:

canımm kusura bakma ben görmedim . ben bakıp bakıp kaçıyorum :23: yetişemiyorum sonra hiç olmazsa o anda ne okursam kar gibi oluyor. :3:
iyi sayılırım. başkanı yolcu ettik istanbula gitti. ama yerine bakacak vekil biraz daha zor biri. izin alıp kaçmayı düşünüyorum ama belli de olmaz ..evim darmadağın haftasonu evde olmayınca çamaşırlar ütüler yığıldı . keşke öğleden sonra eve gidip toparlasam biraz :31:

yok ben direk Gözde'yim :1::1:
o konuda evet haksız fazlasıyla ki ben cıvıklık sevmem gerçekten saygı sınırlarını baştan belli etti zaten o. o yüzden 2. defa denemenin saçmalıktan başka bişey olmadığına kanaat getirdim:19:

gerçekten sağlıklı ve dediğim gibi hiç sevmezdim önceden. buradaki aşçımız sağolsun yemek seçmemeyi öğretti bana.
Mantar, kapuska, karnıbahar, yeşilmercimek, pırasa ve birsürü yemek yemezdim artık hepsini mmmmm iştahla :56::56:

evet malesef onlar olmasa çok iyiydim:50:

geçmiş olsun canım bünyen tepki verdi sanırım bazen bende anlamasamda banada oluyo sancısı insana yetiyo:26:

hahahah buna çok güldüüümmm :9::9::9:

canım Allah rahmet eylesin annesizlik zor olmalı:(
bahsettiğin sebzelerin hepsine ben de bayılırım :56:

selamlar kizlar..ayferden fircayi yiyince nasilda geldim:9:

blue canimsin özür canim..ben kendim cok fazla gelemedigimden ayfer ve dilek gözüme carpmis sadece:17:

ayfercigim canim merak etme,bu takimi kapanmak üzereyken toparladim,bir tek ben bile kalsam kapanmasina asla izin vermem:34:

canımm kusura bakma ben görmedim . ben bakıp bakıp kaçıyorum :23: yetişemiyorum sonra hiç olmazsa o anda ne okursam kar gibi oluyor. :3:
iyi sayılırım. başkanı yolcu ettik istanbula gitti. ama yerine bakacak vekil biraz daha zor biri. izin alıp kaçmayı düşünüyorum ama belli de olmaz ..evim darmadağın haftasonu evde olmayınca çamaşırlar ütüler yığıldı . keşke öğleden sonra eve gidip toparlasam biraz :31:

akşam da insanın hiç hali olmuyor değil mi, zaten anca yemek hazırla ye kaldır derken hopp akşam bitiveriyor..

tabiki canım sende artık bizim çıtırımızsın :9:
bende iyiyim şükür tembelliğim üstümde bi gayret işe girişmem lazımm
başın sağolsun canım benım çok şükürki ablan var
aynen öyle sağolsun :)

canım Allah rahmet eylesin annesizlik zor olmalı:(
bahsettiğin sebzelerin hepsine ben de bayılırım :56:
evet yani kaç senede geçse hep aynı acısı ama insan istemesede alışıyo. kabına uyum sağlıyo zorda olsa.
bende artık sebzeci oldum babam bizi etcil yetiştirdi oysakii :1:

blue canimsin özür canim..ben kendim cok fazla gelemedigimden ayfer ve dilek gözüme carpmis sadece:17:

ayfercigim canim merak etme,bu takimi kapanmak üzereyken toparladim,bir tek ben bile kalsam kapanmasina asla izin vermem:34:
:1::1::1:

kızlar çok yoğunum bugüne kadar ki alışveriş yaptığımız tüm firmalarla cari mutabakatı yapıcam ve sözlü olarakta değil faks ile. ve siz düşünün nekadar çok faks göndermem gerekiyo ben diyim şuan önmde 150 sayfa var siz deyn 250 :50::50: kafamda faks sinyal sesleri çalıyoo :emir_bebek::1:

:9::9::9: kaçamak yapıp kiloları veremeyip sonsuza kadar burada paylaşım yapsınlar diye mi :9::9:
:60: :60: dilek odul alacak yer ariyor cixs yok sana ödül simiti erit hobby erit once :60:
bende buralardayım ya askolsun :50:
Pardon canim blueda burda ben cok mu abarttim
cnm benım kusra bakma yenı gordum msjını .bend eyumurta takıbı cok ıyı bısey yaptır ben ıkıncı denememde hamıle kaldım ve yarın tekrar nasıpse baslıyacagım tavsıye ederım cnm ılaç syesınde daha ıyı yımırtalar olusuyo dollenme daha kolay oluyo cnm

Anladim canim kismet bir karar veremedim bakalim catlama ignesi yaptilar mi kendimi catladi

Son düzenleyen: Moderatör:

Ask olsun kaptan ya firca degil hepinize toplu sitem diyelim oda gecti dayanamadim bakmadan yine :27:

Back