Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlaarrr. güzel az kalorili bi gün olur inşallahhh:16:

kesinliklr donme tokatin sakasimi olur sen buyuk sozu dinle canim

haklısınıız. bende öyle düşünüyorum şuan benim görmediğimi karşımdakiler objektif olarak görüyo o yüzden bu sefer söz dnlemeye kararlıyım :16:

Aksam sigara boregi dışında menun güzel canım.

Canim inşallah is gorusmende menun gibi güzel gecmistir

:20::20: sulecim o halde son ucgunu sıkı tutman lazim

Kaptan bir gorunup bir gidiyorsun kuzum bitmedimi yogunlugun yoksa bizi beğenmiyor musun kuzum :23:

Canim su kizdan kalanlari migdeye indirmeyi biraksan atacam gunah diye dusunme kediciklrr kuslar kopeklrr var sokaklarda onu mideye atip atip sana emanet vucuda yazik degil mi hobby i kocuna bırakıyorum o vrrsin cezacigini

:42:

Gayet güzel canim cizi oglen o kadarda goze batmiyor

Gulsahcim oyle valla rabbim ol derse olur sizinle ayni sorunu yasayan arkadasim vardi esi tam ameliyat olscaktiki ikizlere hamile oldugunu ogrendi
Rabbim buyuk isteyenleri aratmasin
evet aslında niyetim yememekti ama fazla acıkmıştım bide ablam karşmda yeyince dayanamadım. gitse düzene iyice sokucam kendimi:8:

Günaydın hanımlar gecmiside bitirdim ohhh

günaydııııınnn :16:

24 subat menum

Bir haslanmis yumurta
Bir dilim cavdar ekmegi
Biberli peynir
Uc zeytin

Bir su b taze sıkılmş portakal nar suyu

Yarim kase sehriye corbasi
Iki yk bulgur pilavi
Bir pors tavuk mantar sote

Tek sekerli Turk kahvesi
Elme kromlu yesil cay

Yarim pors kuru fasulye
4 5 yk kadar marulla kisir (ah annem ah :))

1,5 lt ictm dun cok disarlarda olunca cok icemedm ya

24 subat menum

Bir haslanmis yumurta
Bir dilim cavdar ekmegi
Biberli peynir
Uc zeytin

Bir su b taze sıkılmş portakal nar suyu

Yarim kase sehriye corbasi
Iki yk bulgur pilavi
Bir pors tavuk mantar sote

Tek sekerli Turk kahvesi
Elme kromlu yesil cay

Yarim pors kuru fasulye
4 5 yk kadar marulla kisir (ah annem ah :))

1,5 lt ictm dun cok disarlarda olunca cok icemedm ya

canim guzel bence kusirda cok yagli olmazsa sorun olmaz sagliklida bence

Günaydin canlarim..
kizlar biliyorum herhafta bisey cikiyor,buhaftada evin camlari degisiyor,o yüzden gelemiyorum:4:

komsumuz yardim ediyor ve oda aksam geldiginden günde ancak 1 cam degistiriliyor..bu yüzden bu haftada fazla yokum..kovsaniz haklisiniz yani:4:

gözdecigim seni daha aktif gördüm bu hafta
lorena vardi,ne oldu gelmiyor sanirim
ayfercigim oylama icin bizdede oluyor bazen demissin..canim biz 1 hafta nota aldiysak,diger hafta cabaliyoruzki sildirelim en azindan..bunun bilincindeyiz,4 hafta boyunca bunu farketmeyen üyelere her ceza hak bence..:19:kaldiki 2 defa üst üste ceza almak icin bir 4 hafta daha gerekli..sonucta zayiflamak icin geliyoruz,her hafta kilo alinmazki bir takimda..daha öncede dedigim gibi,kaptan en az kilo verenleri belirleyip cezayi onlara yaptirsa hem takim bu isin ciddiyetini anlar,hemde kaptan rahat eder:31:

banuyu görmedim kizlar,benmi görmedim gelmedimi..

mervede yoktu galiba..

caglacigim bu hafta dönüyormusun bir cevap lütfen..
bide paylasim cok az kizlar,mesaj sayilarimiza dikkat edelim lütfen..

hepinizi öpüyorum,ilk firsatta yine burdayim:16:

canim guzel bence kusirda cok yagli olmazsa sorun olmaz sagliklida bence

Ne bilim kisir kalorili diye kalms aklimdaa yani sabahlari oglen falan o kadr dikkat edip aksam istedigim gibi olmayinca uzuluyorm ben :)) kisiri da cok severm olunca dayanamadm daaa

Günaydin canlarim..
kizlar biliyorum herhafta bisey cikiyor,buhaftada evin camlari degisiyor,o yüzden gelemiyorum:4:

komsumuz yardim ediyor ve oda aksam geldiginden günde ancak 1 cam degistiriliyor..bu yüzden bu haftada fazla yokum..kovsaniz haklisiniz yani:4:

ayfercigim oylama icin bizdede oluyor bazen demissin..canim biz 1 hafta nota aldiysak,diger hafta cabaliyoruzki sildirelim en azindan..bunun bilincindeyiz,4 hafta boyunca bunu farketmeyen üyelere her ceza hak bence..:19:kaldiki 2 defa üst üste ceza almak icin bir 4 hafta daha gerekli..sonucta zayiflamak icin geliyoruz,her hafta kilo alinmazki bir takimda..daha öncede dedigim gibi,kaptan en az kilo verenleri belirleyip cezayi onlara yaptirsa hem takim bu isin ciddiyetini anlar,hemde kaptan rahat eder:31:

mervede yoktu galiba..

Vay kaptan gelmis uyarisini kibarca yapmis gitmis :)

Kolay gelsin kaptan idare ederz nolcak islerini bi an once hallet de gel ins

Banuyu merak etmeye basladim :(

Kaptan ordan gizli gizli bakan sen misin yoksa öcü mu
benim canim ben:9:

sabah firsat varken bakayim dedim,yine ben ve yine yogunluk..bi atamadim yogunlugu..:26:

neyseki sen ve dilek buralari bos birakmiyorsunuz..:16::16:diger cee diyip kacanlarada bunu yapmak istiyorum:63::63:
bu hafta kilo alan olursada aldigi kilo kadar kalori cezasi ceksin bence..öyle kilo alip bos durmak olmaz..evde kaldikca aklima böyle cin fikirler geliyor:52:

Ne bilim kisir kalorili diye kalms aklimdaa yani sabahlari oglen falan o kadr dikkat edip aksam istedigim gibi olmayinca uzuluyorm ben :)) kisiri da cok severm olunca dayanamadm daaa

Vay kaptan gelmis uyarisini kibarca yapmis gitmis :)

Kolay gelsin kaptan idare ederz nolcak islerini bi an once hallet de gel ins
canimsin sinavin iyi gecmis galiba,cok sevindim..akilda kirk sey olunca unutuyorum bazen kusura bakma..seni görünce hatirladim:16:

insallah istedigin gibi olur citir bir avukat olursun:38:

yaa kibarca söyledim tabi..kaptan yok oldu denmesin sonra,ara sira görünüp kayboluyorum hayalet gibi:52:

Günaydin canlarim..

mervede yoktu galiba..

Takimlar konusunda hskljsin kaptancim ben biraz daha derin bakıyorum saniri.. gelelim paylasima gelen giden yokki paylasim olsun genelde ayni kisiler takkm 13-14 kisi gelen standart 3 -4 kisi evet herkes yogun o zaman takim icindede acimasiz olalim nerde msj sayilari :33: nerde grubun diger kalanlari ne menu var ne payladim hep ayni yada diger turlu menuyu paylasip yorumunu bile beklemeden gidiyorlar bu konutada el atmalisin herkes yogun olabilir ben en yogun gunumde burda liste hazirladim

Günaydin canlarim..

mervede yoktu galiba..

kaptanim hosgeldin haftaya yeni fikrelerle bomba gibi donersin sen paylasim konusunda bi ayfer giriyor duzenli sanirim :(

Takimlar konusunda hskljsin kaptancim ben biraz daha derin bakıyorum saniri.. gelelim paylasima gelen giden yokki paylasim olsun genelde ayni kisiler takkm 13-14 kisi gelen standart 3 -4 kisi evet herkes yogun o zaman takim icindede acimasiz olalim nerde msj sayilari :33: nerde grubun diger kalanlari ne menu var ne payladim hep ayni yada diger turlu menuyu paylasip yorumunu bile beklemeden gidiyorlar bu konutada el atmalisin herkes yogun olabilir ben en yogun gunumde burda liste hazirladim

baci kizgin gordum seni :)

haklisin ayfercigim..üstlenmek isteyen varsa menü ve mesaj kontrollerini verelim..bir kisi mesajlara dikkat etsin,bir kiside menülere...

mesaj konusunda kural belli zaten,menüler icinde fikri olan varsa yazsin konusalim...

ve herkes yogunluk nedenini yazsin diyorum ben,sonucta 1 ay öncesine kadar gayet normaldi hersey..elbetteki islerimiz oluyor mesela ben 3 haftadir nerdeyse 2-3 defa ancak yazabiliyorum:31:sebebimide acikladim yani..yetersiz diyen olursa dedigim gibi kaptanligi devredebilirim,hic sorun olmaz yani:34:

bu arada kahvalti hazirlamadim daha...onuda hazirlayayim..görüsürüz:16:

kaptanim hosgeldin haftaya yeni fikrelerle bomba gibi donersin sen paylasim konusunda bi ayfer giriyor duzenli sanirim :(
canim insallah haftayada bisey cikmazsa eski düzene dönerim..bisey cikmazsa tabi:31:
kendine haksizlik etme,evet ayfer sagolsun bos birakmiyor ama sende buralarda olmaya gayret ediyorsun canim:16:

baci kizgin gordum seni :)
Kizginlik degil canim benim hakli degilmiyim ama . Bende 35 i gecince paylasim yapmayim o halde cumada gelir kilomu bildiririm siram gelincede listemi yaparim
Ben sen hilal gozde burdayiz gulsah orta aktif
Yaseminin sebebi var
Kaptan sebebini acikladi
Banu tahminimce annesiyle ilgileniyor
Ee geriye kalanlar nerde burdarda ben mi göremiyorum
Sabah ahsen acikti dunde girmedi sabahta byrdaydi yazmadan gitti :26:
askolsun canim,begenmemekte ne demek:26:
ben bu mesaji görmeden aciklamistim aslinda:31:

Gordum kaptancim aciklamani ben onu sakasina demistim karsilasamiyoruz

canim insallah haftayada bisey cikmazsa eski düzene dönerim..bisey cikmazsa tabi:31:
kendine haksizlik etme,evet ayfer sagolsun bos birakmiyor ama sende buralarda olmaya gayret ediyorsun canim:16:

kaptanim haftaya toparlarsin sen al eline sopayi :)

Kizlar ozellikle Gülşah ve tugba

Simdi benim durumlari biliyorsunuz bilmeyen kalmadi :9:
Cok coxuk istiyoruz ve korunmayi birakalida 8 ay oldu ee herseyde normsl hatta duper ama dr reglin ucuncu gunu cagirdi kesin klomen vercek yumurta takibi yapcak ama ben ilac kullanmak istemiyorum rezervi azaltiyor birde benim vucut hassas her ilaca tepki verir gitmek istemiyorum bence tedavi icin erken sizin fikrinizi almak istedim olmamasinin sebebide benim konuya cok takilmam dite düşünüyorum sizce haklimiyim

canım daha 8 ay olmuş üstelik arada kürtaj geçirmişsin, çok normal..bir de çok istedikçe vücut annelik hormonu salgılıyormuş, bu da yeni hamileliğe engel olabiliyormuş.. ibrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürleri var bi araştırsan hemen bulursun..
vaktin gelince doğacak olan doğar, sen hiç tasalanma..bir sıkıntı olsa ilk hamileliğin olur muydu..
en hayırlı zamanda olsun inşallah..

Back