Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar iyi akşamlar
bugun sabah çok kaçırdım maalesef :14:

bilmiyorum neden öyle oldu nefret ediyorum pazarlarıda mı çalışsam :26:

kv gelmişti gel keyf yapalım kızım dedi keyf benim neyime yedik şiştik .

anne diyet desemde bi dafalık benim için hem zaten ufacıksın hiç kalmayacaksın

neyine diyet senin diye diretti :14:

sabah ki kaçamaktan sonra akşam sadece bir kase çorba içtim.

herşeye yeniden başlamalıyım uff gitti bütün emeklerim

kahvaltıda kv ile baya muhabbet ettik kızım stresten mi olmuyor acaba bebek dedi yada bide oğlum gitsin dr

belki onda bi sorun var ama ben inanıyorum dedi olacak . kimseye söylemeyecektim ama o kadar içtendi ki

söyledim artık bu ayki reglimin 2 günü dr gideceğim ve klomen isteyeceğim bide bunu deneyelim uff kafam çok karışık

çarşamba hem benim hem eşimin ablası ve yeğenler geliyor off off ne berbat bi hafta olacak kimbilir

diyet açısından yani yoksa yeğenleri çok özledik ağızlarını yediklerim uzakta büyüyorlar doyamıyoruz bile

geriye dönüp baksam neler saçmalamışım diyeceğim belki ama içimden geldi yazdım
hayırlısı olsun canım ama tam olarak toparlandığından emin olmadan başlama bence rahmin iyleşsin ki bebişin rahat etsin:16:
hayırlı olsun canım benimm aman enişteyi kızdırmadan ilgi alaka göster :9::9: biz hep burdayız ne zzaman müsait olursan tatlım:16:
onların ilgi alaka istediği hiç bitmiyoki ama kendileri eline alınca pc yi sorun yok biz alınca krize giriyolarr:47:
günaydın kızlar.geçmişe bakmadan grubu açan olmamış ben açayım dedim.herkes afiyettedir inşallah.haftasonu girmek cok zor oluyor arada bi kaç okudum ama cevap bile veremedim.
günaydın cnm hafta sonu bende öyleyım misafirimde vardı
Canim bende hic gitmedim dr ya i yumurtaya filan hic bakfirmadim .hep idrar yollari iltihabi yuzunden gittim 1 yildan once mudahale etmem demiati dr zaten cunku kurtajim uzun surdugu icin rahim kendini topladiginda zaten olacak bebegin dedi agresif kurtajmis bana yapilan kazinarak : ( simside sanirimreglin ikinci gunu ggitmek gerekiyormus regl oluyum gidecegim belki rahim hazir yumurtalar hazir degil dimi sagoldun arkadas var atafurk araştırmada simdiye kadar hep ozele gittim ama arkadasim burdaki dr cok iyi ben randevu alirim once sen gel gerekirse eşini de görmek ister zaten dedi ortak arkadas zaten . Bakalim bugun yarin regl olmam lazim kismet

bencede canım eşinde görünsün mutlaka

Yaramiyormu dersin canim:26:

14 subata kadar sans verecegim demistim,o zamana kadar devam edecegim,eger vermeye baslarsam birakmayi düsünmüyorum ama veremezsem birakabilirim:14:

bana öyle geldi canım karatayda hep + çıkıyosun ama dediğin gibi dene bakalım nolcak belki direniyodur kıralım direncini:1::1:

Ertelemek birsey kazandirmadi bide bunu deneyelim kismet iste :) canim sen ne zaman gitmistin yani kacinci denemende arkadasim gitti bu ay dusuk yapali ucuncu ayi dr hemen serophene baslamis onu duyu ca ben neden bekledim dedim o kadar

tatlım gectıgımız hazıranda gıttım ben amelıyat oldugum ıcın agustosta bı sure dınlenme verıldı yenı bıtıyo artık baslıycagız bızde nasıpse ıste .uzenımde dusuk yaptı ertesı ay tekrar ılacla kaldı bekletmedı doktoru onu

Afiyet olsun canim..diyeti patlatmamissin misafire ragmen:38:
o yürüyüs spor olmustur mutlaka:34:

Canim aksam dengelemissin,keske yemeseydin ama yemissin üzülme ve pes etme..kaldigimiz yerden devam:16:
Cok sanslisin canim,k.v.cok sevecen biriymis...Canimsin artik bircok yöntem var..üzülme sen,biri olmazsa biri olur insallah:16::16:

Karaty yapiyoz biz rakipcigim..10-15 zeytin yemeyeni dövüyorlar karatayda:52::52:

Günaydin canim..tesekkür ederiz sende iyisindir insallah:16:

Hayirlisi olsun canim:16:

Insallah kucaklariniz dolar cabucak canlarim benim:38:

Günaydin canim:16:
sinavlar iyi gecmistir insallah:31:

afiyet olsun canim..sen bu isi cözdün,süpersin:46:

Bence haftasonu yediklerinide paylas canim..yanlislarimiz gözümüze gözümüze girsinki,bir daha yapmayalim:52:

Sen kacamakmi yap:37:

:60::60::60:

afiyet olsun canim..kacamak harici pek kötü sayilmaz aslinda..madem cok israr ediyorsun,30 dk yürüyüs yapman yeterli edacigim:52::52:

Sagil kaptancim inşallah rabbim isteyen herkesi cocuk sahibi yapsinkaptanim kkaratayin yarayip yaramadigini nasil anlayacagiz benim vucut hala direniyo yillardir 3+3 e alistigindan galiba :43:

Bütün utancımla menü paylaşıyorum. Ama bilin pişman değilim. :9::9: Kendime bir güncük izin verdim dibine dibine vurdum resmen. Kaptan cezamı bekliyorum. ay ne arsız oldum ben :52::52:

Sabah:
Sucuklu omlet :23:
1 tane karper peynir
2 dilim köy ekmeği
2 tane yeşil salamura zeytin

ara : yok

öğle: 2 dilim ekmek arası peynirli zeytinli sandwich

ara : 1 tadelle king size :20::20::20::20::20::20::20:

akşam

1 but
salata
3 yk pirinç pilavı :27:

Kötü örnek teşkil ettiğim için herkesten özür dilerim.

hımmm :20::20::20::20::20::20::20::20: hıc olmmış tatlım acıl toparlan bakalım :19::19::19::19::19:

hayırlısı olsun canım ama tam olarak toparlandığından emin olmadan başlama bence rahmin iyleşsin ki bebişin rahat etsin:16:

onların ilgi alaka istediği hiç bitmiyoki ama kendileri eline alınca pc yi sorun yok biz alınca krize giriyolarr:47:

günaydın cnm hafta sonu bende öyleyım misafirimde vardı

bencede canım eşinde görünsün mutlaka
Canim benim bir yil oldu dusuge gecen yil subat basi dusuk yapmistim rahim topladi kismet bakalim ne olacak esim kendisi dedi zaten belki benden kaynaklidir diye de dr once beni gormek istedi daha once tedavisoz hamile kaldigim icin esim ikinci plana aliniyor
bana öyle geldi canım karatayda hep + çıkıyosun ama dediğin gibi dene bakalım nolcak belki direniyodur kıralım direncini:1::1:
Sorma o durum bende de var ya sbt ya fazla banudan farkli ne yapiyoruz ki biz (ic sesim kacamak diye bagiriyor :9: ) ki o farkli yaptigimiz seyi ne tetikliyor
tatlım gectıgımız hazıranda gıttım ben amelıyat oldugum ıcın agustosta bı sure dınlenme verıldı yenı bıtıyo artık baslıycagız bızde nasıpse ıste .uzenımde dusuk yaptı ertesı ay tekrar ılacla kaldı bekletmedı doktoru onu

Benim dr 6 ay korun dedi oysa kurtajimi yapan dr cok iyi is cikardik hic korkma korunmadan devam edebilirsin demisti ahh essek kafam kesme onu dinleseydim. Simdi ki drda muaynanesini satmis gitmis kaldim ortada

Hayirdir cnm ne ameliyati :17:

tatlım dıs gebelık gecırdım ben 7.haftamda bebek sag tupumde tüpümde sıddetlı agrı ve kanamm vardı olumden dondum sag tüpüm alındı oyuzden rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah

Cok gecmis olsun bitanem . Gec mi fark ettiler ilk gebeligimde hcg degerim cok dusuktu iki günde bir kan verdim ve yukseldigi gozlendiginde rahatladim dedi dr dis gebelik sanmistim ilacini bile yazmistim dedi dis gebelikte amwliyata gerek kalmadan ilacla dusuk yaptiriliyordu cunku dedi neyseki gec dollenmeymis sende gec fark edildi demek ki
Ama bak sakin sansim azaldi diye dysunme rabbim yeter ki hayirlisini versin
Bi firmam var surekli dis gebelik yasiyor hamile kalmakta sorunu yok daha oncekilerde ilacla dusuk seklinde oldu ama son defasinda iki tupundede iki be ek ve kan degerinden anlasilmadi cunku cok yuksekti ikiz oldugu icin degerleri binkusurlutdu taki tuplwrindeki sorunu fark edene kafar kismet iste tupleri alindi ve tup bebek yapildi boyle cok nadir oluyirmus tupler alistigi icin bebegi tutuyormus rahkm ortami hazirliyormus neyse nisanda dogum yapacak denek ki rabbim onu bu yolla anne tapacakti ki bu yolu seçti unutma canim rabbim ol derse olur bizim ki sadece ugras

Cok gecmis olsun bitanem . Gec mi fark ettiler ilk gebeligimde hcg degerim cok dusuktu iki günde bir kan verdim ve yukseldigi gozlendiginde rahatladim dedi dr dis gebelik sanmistim ilacini bile yazmistim dedi dis gebelikte amwliyata gerek kalmadan ilacla dusuk yaptiriliyordu cunku dedi neyseki gec dollenmeymis sende gec fark edildi demek ki
Bi firmam var surekli dis gebelik yasiyor hamile kalmakta sorunu yok daha oncekilerde ilacla dusuk seklinde oldu ama son defasinda iki tupundede iki be ek ve kan degerinden anlasilmadi cunku cok yuksekti ikiz oldugu icin degerleri binkusurlutdu taki tuplwrindeki sorunu fark edene kafar kismet iste tupleri alindi ve tup bebek yapildi boyle cok nadir oluyirmus tupler alistigi icin bebegi tutuyormus rahkm ortami hazirliyormus neyse nisanda dogum yapacak denek ki rabbim onu bu yolla anne tapacakti ki bu yolu seçti unutma canim rabbim ol derse olur bizim ki sadece ugras

Canm hamilemisin sen ;))

aynen oyle tatım rabbımden hayırlısını ıstıyoruz ve zamanıı beklıyoruz

Back