aynen öyle cok pasif bir hafta gecirdik sonucta malum ortada biz boyle degildik gidip baska takimlari bile ayaga kaldirdik simdi bu durum bize yakismadi kizlar lutfennn su ölü topragini ustumuzden atalim
Canim cok gecmis olsun ya cok sukur tedavisi olan bir rahatsizlik Taradan devasiz dert vermedin
Bencede biraz gevsedik canim burda olmamizin amaci birbirimizi sporlariyla, menulerle sohbetlerle motive etmek esekten duseni esekten dusen anlarmis ya:) bize bizden baska kilo verme konusunda kimseden fayda yok oyuzden takimimizi olmazsa olmazimiz yapicaz gun icinde isimiz varsa aksami burda olacaz birakin bulasiklar yarim saat bekleyiversin benim suan yaptigim gibi
Bende sizler olmasa coktan cozuturdum sizler benim icin buyuk nimetsiniz Allah razi olsun sizlerden bir beden kucuk kiyafet aldim gecen kendime cunku eminim sizin desteginizle yavasta olsa kilomu verecegime
Mesaj sayisinda degil de kiloda tamam kiz varim 1 kiloBencede biraz gevsedik canim burda olmamizin amaci birbirimizi sporlariyla, menulerle sohbetlerle motive etmek esekten duseni esekten dusen anlarmis ya:) bize bizden baska kilo verme konusunda kimseden fayda yok oyuzden takimimizi olmazsa olmazimiz yapicaz gun icinde isimiz varsa aksami burda olacaz birakin bulasiklar yarim saat bekleyiversin benim suan yaptigim gibibu sozleri once kendime soyluyorum bu hafta msj sayisinda hedefim 100 kg hedefim bir kilo varmi benle yarisan
hmm demek fıtık.amleiyatı zor değil ben öğrenciyken bi ara okuldan atıldım evede dönemedim bir cocuk cerrahının yanında asistanlık yapıp çile doldurmustum.ozaman cok gelirdi fıtık vakası.ama ben yanlış hatırlamadıysam şişlik pipisindeydi değil mi?Kızlar oğlumun kasığında fıtık varmış dün gittiğimiz doktor böyle teşhis koydu Türkiye'ye gidince operasyon gerekecek randevu vs onlarla uğraştım, bu haftaki durumumu biliyorsunuz doktordan çıkamadık.. Canım çok sıkkın eşim de gelemiyor tek başına hem işlemler hem de ameliyat olayını halledicem.. Sarı kart aldım sanırım hayırlısı..
tebrik ederim ahsencşm.benimde bir eteğim vardı bana olmayan gecen haftalarda dar gelmeye başladı bende giydim.önlüğün içinde anlaşılmıyor zaten.bugün normal oldu bana kendimi cokkk hafiflemiş hisstettim.diyetisyenim cok farkettin dedi.Sana katilyom c nm bende bekarken aldim deri pardesumu denedm tum dugmelr kapandi oysa sadece ust dugme kapaniyodu onceden.azcik pardesu oldg icin dar gorundu.bi 5 kilo daha verirsm mart nisan da raht kullanirm
tesekkür ederim canimTamamdır kaptancım merak etme sen.
ilahi adalet..sen bizi cheskekle aldatacaktin ha..bide bu gün kilo almis olarak cikardin...cok üzüldüm vallaDun ki menum
Sabah(06:00)
1 yumurta
Avuc iciden az lor peynir
5 zeytin
1/2 bardak ceviz cb
1 muz
Ogle(12:00)
2 kepce yogurt corbasi
3 yk bulgur pilavi
Ara(17:00)
1/2 cb findik
Aksam (19:30)
Bi buyuk kase salata
Bir iki catal iskenderin etinden ve yanindaki yogurdu biberi yedim
Itiraf ediyorum kocam zorla tatli yiyelim diye tutturdu gittik adi cok bilindik bir sutlu tatliciya
Kotu reklam yapmayim yinede iki tane franbuazli cheese cake söyledik
Bir catal aliyim dedim allahin sopasi yok iste gozun donerse böyle olur
Icinden uzunva bir sac ciktiaha dedim ben bunu yemem garson degistirsin dedi yok yok
Dedim kul yapimi olabilir ama yemiycem dedim
Bu sayede yemedim yojsa itiraf ediyorum tarti arefesi niyeti bozmustum dank etti
Su: 2 lt
Spor: 1 saat yuruyus
Cay: 3 fincan kayisi cayi
merhabalar lucicigim..yardimciligin hayirli olsun..kızlarrr herkese merhabaaa, ben 5.takımdan takım kaptanı toplightın yardımcısı luci :) herkes iyidir umarım... kaptanımız bir işi olduğu için bana verdi görevi.. 5. takım olarak 3. takım ile kardeş takım olmuşuz, hayırlı olsun hepimize :) bizim listemiz aşağıdaki şekildedir.. sizin içinde uygunsa kaptanımız dönüşünde 16:00 gibi ana sayfada paylaşacak... hepimize iyi şanslar :)
edacigim halletmis canim..ben gündüz yoktum,geldigimdede halledilmistiPegasusum paylasim alanina ayni anda yazmisiz. Bir karisiklik var bir el alman lazim.cepten olmuyorda.birde okulda Karne kutlama torenindeyim.hic yapamiyom.wc ye gidip gelmekten bir HAL oldum
hemen atiyorum canim..Evet bayanlar. Maalesef ben söylemiştim demek istemezdim lakin BEN SÖYLEMİŞTİM.
Paylaşım yetersizliği ve özellikle menülerin paylaşılmaması neticesinde nurtopu bir notamız oldu.
Kaptancım konuya el atacaktır diye düşünüyorum.
atalim canimsin:13:aynen öyle cok pasif bir hafta gecirdik sonucta malum ortada biz boyle degildik gidip baska takimlari bile ayaga kaldirdik simdi bu durum bize yakismadi kizlar lutfennn su ölü topragini ustumuzden atalim
canim istersen sana mesajlarin kopyasini,tarihleriyle gönderebilirim..30 dan fazla mesaj yok..keske olsa ama yok vallayaa ben dün gece saydım 35 i geçince rahat rahat yazmaya başladım. şimdi yine saydım bu seferde yaklaşık 50 kadar var. nasıl sayıyorsunuz. Profilime girdim ve yazdığım cevaplardan sadece 3. takım a ait olanları saydım. hatta word e kopyaladım
evet nota aldikDaha yeni yoğunluğum bittiçok yoruldum bugün kdv yi de son zamana bıraktım tabii yüklemeler arasında birde onunla uğraştımm
Nota mı aldıkk:18:
yok canimsin estafrullah..ben kim patronluk kimEvet canim malesef
Canik cok gecmis olsun birde turkiyede baksinlar bakalim gervekten ameliyatlik birsey mi ayy yavrum kucucuk cocukta fitik mi olurmus rabbim acil sifa versin sen edersin canim icini ferah tut rabbim yardimcin olsun
Amin inşallah aratmaz rabbim cekemiyecegimiz dert vermesin
Bebis bende saydim 35 i geçmişsin ama kaptan gelince bakar dogrusuna sonucta biz fasulyeyiz o patron
Canim notayi kg verme ortamamiz % 0, 30 un altinda kaldigi icin aldik haftaya birinci olursak silinir notamiz ki biz birinco oluruz dimi kizlar
Msj konusuna gelince evet ne kadar katilim o kadar destek ve o kadar basari katilim azligi zamanla takimlarin kapanmasina uyelerin ayrilmasina sebep oluyor . Diger takimlarin iyi yonlerini alip kulagimiza kupe yapiyoruz fakat kotu yonlerini hic gormuyoruz tmm mi canim grup basarisinin sirri bu .
Ayrica paylasim az ben genelde malum aksam giremiyirum ya bi bakardim gecmisin icinden cikamazdim ama simdi gecmis uc sayfa. Hersey bizim icin tabi ki tum sosyalligimizi isimizi gucumuzu birakip msj yazalim demiyoruz olay belli gunde bes msk gunaydin iyi geceler desek kaldi uc mssj onun biri menu kaldi iki onuda doldurur zaten insan
Sahgulcum ne demek hastaneye yada misafirinde izin almak
Herkes ozel isinde izin alsa takimda kimse kalmaz kiz .ayrica yilda 6 defa en az iki hafta olmak uzere izin hakki var buda zaten 12 hafta eder.4 ay bizi ozlemiycen mi
bol kalori yakmalar canimİyi aksamlar kizlar bugun dikkatli olmaya calistim kizi uyutuncada spor yapicam bakalim yarin ne diyecrk tarti
Allah sendende razi olsun canim..amacimiz birbirimize destek olmak zaten..Bende sizler olmasa coktan cozuturdum sizler benim icin buyuk nimetsiniz Allah razi olsun sizlerden bir beden kucuk kiyafet aldim gecen kendime cunku eminim sizin desteginizle yavasta olsa kilomu verecegime
Kaptanligin hayirli olsun toplight cigimiyi akşamlar kızlar burada mesajlarda da sarı kart olayı varmış bu çok güzelmiş bizim takımda da bunu uygulamak lazım
bu arada 5. takım olarak sizlere çok şey borçluyuz iyi ki varsınız teşekkürler 3. takım
ne güzel yazmissin dilekcigim..Bencede biraz gevsedik canim burda olmamizin amaci birbirimizi sporlariyla, menulerle sohbetlerle motive etmek esekten duseni esekten dusen anlarmis ya:) bize bizden baska kilo verme konusunda kimseden fayda yok oyuzden takimimizi olmazsa olmazimiz yapicaz gun icinde isimiz varsa aksami burda olacaz birakin bulasiklar yarim saat bekleyiversin benim suan yaptigim gibibu sozleri once kendime soyluyorum bu hafta msj sayisinda hedefim 100 kg hedefim bir kilo varmi benle yarisan
ne güzel canim..kocaman aferim yakisikliya...Karnemiz cok guzel kaptan teyzesi senin kiz nasil diye sormyorum bile kizlar daha basarili oluyor bence
Sana katilyom c nm bende bekarken aldim deri pardesumu denedm tum dugmelr kapandi oysa sadece ust dugme kapaniyodu onceden.azcik pardesu oldg icin dar gorundu.bi 5 kilo daha verirsm mart nisan da raht kullanirm
canim yapalim bi ara,kizlarlada konusup müsait bir zaman ayarlayalimGecmisi bitirdm ama alinti yapamadim telden olmuyor. Kizlar pijama partisi yapalim bu aksam ya ne zamandir yapmiyoruz gorusuruz gece muck muck
afiyet olsun canim..2 t.k bal gözümü tirmaladi bir tek..canim cig köfte istedi simdi,olsada bakissaksabah 7.30kucuk muz yarım elma (okula gıdecektım ne zaman kahvaltı yapıcagımı bılemedıgım ıcın yedım
kahvaltı 3dılım cavdar,bir dilim beyaz peynır 2,3 catal yumurta,4 zeytın,bol yesıllık,1tatlı kasıgı tereyag,2tatlı kası bal
öğle,bir kase yogurt bir kase brokolı haslanmıs ,bir kase salata
ara 1avuc kuruyemıs
akşam bir tabak pırasa,kırmızı lahana salatası
arasutlu neskafe
2 b.bardak bitki cayı,3 lt su 45 dakıka yuruyus
cocuklari anca uyutup geldim ama benKimsecikler yok kendim yazip kendim okuyorumbende sporumu yapmayi gidiyorum kustum
hmm demek fıtık.amleiyatı zor değil ben öğrenciyken bi ara okuldan atıldım evede dönemedim bir cocuk cerrahının yanında asistanlık yapıp çile doldurmustum.ozaman cok gelirdi fıtık vakası.ama ben yanlış hatırlamadıysam şişlik pipisindeydi değil mi?
tebrik ederim ahsencşm.benimde bir eteğim vardı bana olmayan gecen haftalarda dar gelmeye başladı bende giydim.önlüğün içinde anlaşılmıyor zaten.bugün normal oldu bana kendimi cokkk hafiflemiş hisstettim.diyetisyenim cok farkettin dedi.
canim ne güzel esinle disari cikmissiniz,kafani dagitmissindirkızlar paylaşım konusunda bende menülerimi paylaşmada zorlanıyorum.okadar düzensiz ki.son zamanlarda hayatımdaki zor zamanlar diyetimede yansıdı tek yapabildiğim dengelemeye çalışmak.cok şükür almadım hatta verdim.ama abuk sabuk menüleride yazasım gelmiyor.hem sizi olumsuz etkileme açısından hemde olumsuz bir yorum olsaydı eminim kendime güvenimi kaybederdim.
dün eşimede söyledim kendimi hiç gevşeyemeyen lastik gibi gergin hissediyorum.oda saolsun bugün beni kırmadı iişten çıkıp gezdik.kuzularıma hediyeler aldık.
başlamısken ve güzel bir yol almışken bu işi bitirip kilolarımdan kurtulmaya kararlıyım.elimden geldiğince burdayım önerilere ve eleştirilerede açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?