Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende sizler olmasa coktan cozuturdum sizler benim icin buyuk nimetsiniz Allah razi olsun sizlerden bir beden kucuk kiyafet aldim gecen kendime cunku eminim sizin desteginizle yavasta olsa kilomu verecegime

aynen öyle cok pasif bir hafta gecirdik sonucta malum ortada biz boyle degildik gidip baska takimlari bile ayaga kaldirdik simdi bu durum bize yakismadi kizlar lutfennn su ölü topragini ustumuzden atalim

iyi akşamlar kızlar burada mesajlarda da sarı kart olayı varmış bu çok güzelmiş bizim takımda da bunu uygulamak lazım
bu arada 5. takım olarak sizlere çok şey borçluyuz iyi ki varsınız teşekkürler 3. takım

Bencede biraz gevsedik canim burda olmamizin amaci birbirimizi sporlariyla, menulerle sohbetlerle motive etmek esekten duseni esekten dusen anlarmis ya:) bize bizden baska kilo verme konusunda kimseden fayda yok oyuzden takimimizi olmazsa olmazimiz yapicaz gun icinde isimiz varsa aksami burda olacaz birakin bulasiklar yarim saat bekleyiversin benim suan yaptigim gibi bu sozleri once kendime soyluyorum bu hafta msj sayisinda hedefim 100 kg hedefim bir kilo varmi benle yarisan

Hosgeldin toplingcigim bencede cok guzel bir uygulama sizde takimda uygulayin.canim kaptanim ve erigim cok ilgilenmuslerdir 5 takimla sagolsunlar simdi maasallah cogaldiniz Allahim azaltmasin birdaha

Bugnku menum
Kahvlti sekrsz cy.1 cy brd kuruyms.1 yumrtli maydanozlu omlet.10 yesil zytn.birz peynr domates
Ara turk kahvesi
Ogle 1 su brd kefir
İkindi 2 tarcnli yesil cy 2 ince dilim kek .
Aksm 1 brd ayrn
1 kuck kase tarhana corb
Kucuk tabk tavuk donr bol maudanozlu soganli
Koca tabk salata
2.5 lt su uyuyana kadr 3 lt yapmaya clsirm

Bende sizler olmasa coktan cozuturdum sizler benim icin buyuk nimetsiniz Allah razi olsun sizlerden bir beden kucuk kiyafet aldim gecen kendime cunku eminim sizin desteginizle yavasta olsa kilomu verecegime

Sana katilyom c nm bende bekarken aldim deri pardesumu denedm tum dugmelr kapandi oysa sadece ust dugme kapaniyodu onceden.azcik pardesu oldg icin dar gorundu.bi 5 kilo daha verirsm mart nisan da raht kullanirm

Mesaj sayisinda degil de kiloda tamam kiz varim 1 kilo

sabah 7.30kucuk muz yarım elma (okula gıdecektım ne zaman kahvaltı yapıcagımı bılemedıgım ıcın yedım
kahvaltı 3dılım cavdar,bir dilim beyaz peynır 2,3 catal yumurta,4 zeytın,bol yesıllık,1tatlı kasıgı tereyag,2tatlı kası bal
öğle,bir kase yogurt bir kase brokolı haslanmıs ,bir kase salata
ara 1avuc kuruyemıs
akşam bir tabak pırasa,kırmızı lahana salatası
arasutlu neskafe
2 b.bardak bitki cayı,3 lt su 45 dakıka yuruyus

hmm demek fıtık.amleiyatı zor değil ben öğrenciyken bi ara okuldan atıldım evede dönemedim bir cocuk cerrahının yanında asistanlık yapıp çile doldurmustum.ozaman cok gelirdi fıtık vakası.ama ben yanlış hatırlamadıysam şişlik pipisindeydi değil mi?

Sana katilyom c nm bende bekarken aldim deri pardesumu denedm tum dugmelr kapandi oysa sadece ust dugme kapaniyodu onceden.azcik pardesu oldg icin dar gorundu.bi 5 kilo daha verirsm mart nisan da raht kullanirm
tebrik ederim ahsencşm.benimde bir eteğim vardı bana olmayan gecen haftalarda dar gelmeye başladı bende giydim.önlüğün içinde anlaşılmıyor zaten.bugün normal oldu bana kendimi cokkk hafiflemiş hisstettim.diyetisyenim cok farkettin dedi.

kızlar paylaşım konusunda bende menülerimi paylaşmada zorlanıyorum.okadar düzensiz ki.son zamanlarda hayatımdaki zor zamanlar diyetimede yansıdı tek yapabildiğim dengelemeye çalışmak.cok şükür almadım hatta verdim.ama abuk sabuk menüleride yazasım gelmiyor.hem sizi olumsuz etkileme açısından hemde olumsuz bir yorum olsaydı eminim kendime güvenimi kaybederdim.
dün eşimede söyledim kendimi hiç gevşeyemeyen lastik gibi gergin hissediyorum.oda saolsun bugün beni kırmadı iişten çıkıp gezdik.kuzularıma hediyeler aldık.
başlamısken ve güzel bir yol almışken bu işi bitirip kilolarımdan kurtulmaya kararlıyım.elimden geldiğince burdayım önerilere ve eleştirilerede açığım

Tamamdır kaptancım merak etme sen.
tesekkür ederim canim
ilahi adalet..sen bizi cheskekle aldatacaktin ha..bide bu gün kilo almis olarak cikardin...cok üzüldüm valla
merhabalar lucicigim..yardimciligin hayirli olsun..

kardesmi olmusuz,ne ara olmusuz,benim haberim niye yok

Pegasusum paylasim alanina ayni anda yazmisiz. Bir karisiklik var bir el alman lazim.cepten olmuyorda.birde okulda Karne kutlama torenindeyim.hic yapamiyom.wc ye gidip gelmekten bir HAL oldum
edacigim halletmis canim..ben gündüz yoktum,geldigimdede halledilmisti
hemen atiyorum canim..
herkes menü paylasacak mecbur..paylasmayana spor cezasi verelim
aynen öyle cok pasif bir hafta gecirdik sonucta malum ortada biz boyle degildik gidip baska takimlari bile ayaga kaldirdik simdi bu durum bize yakismadi kizlar lutfennn su ölü topragini ustumuzden atalim
atalim canimsin:13:
canim istersen sana mesajlarin kopyasini,tarihleriyle gönderebilirim..30 dan fazla mesaj yok..keske olsa ama yok valla
Daha yeni yoğunluğum bitti çok yoruldum bugün kdv yi de son zamana bıraktım tabii yüklemeler arasında birde onunla uğraştımm

Nota mı aldıkk :18:
evet nota aldik
yok canimsin estafrullah..ben kim patronluk kim
defalarca saydim ama 30 cikiyor..17 den 23 e kadar olanlar..baskasi degil ama..

canim katilim icin yazdiklarina sonuna kadar katiliyorum..5 mesaj nedirki
İyi aksamlar kizlar bugun dikkatli olmaya calistim kizi uyutuncada spor yapicam bakalim yarin ne diyecrk tarti
bol kalori yakmalar canim
Allah sendende razi olsun canim..amacimiz birbirimize destek olmak zaten..
Kaptanligin hayirli olsun toplight cigim
ne güzel bir mesaj bu cnimsin...ne borcu üyelerimizden birinin bile azcik faydasi olduysa ne mutlu bize

ne güzel yazmissin dilekcigim..klavyene saglik
bende varim rakiben olabilirim yani
Karnemiz cok guzel kaptan teyzesi senin kiz nasil diye sormyorum bile kizlar daha basarili oluyor bence
ne güzel canim..kocaman aferim yakisikliya...

bizimkide iyi canim simdilik..sonradan cozutmazssa,böyle giderse iyi bir okula gider 5.sinifta
cok güzel,darisi daha kücük bedenlere insallah
Gecmisi bitirdm ama alinti yapamadim telden olmuyor. Kizlar pijama partisi yapalim bu aksam ya ne zamandir yapmiyoruz gorusuruz gece muck muck
canim yapalim bi ara,kizlarlada konusup müsait bir zaman ayarlayalim
afiyet olsun canim..2 t.k bal gözümü tirmaladi bir tek..canim cig köfte istedi simdi,olsada bakissak

Kimsecikler yok kendim yazip kendim okuyorum bende sporumu yapmayi gidiyorum kustum
cocuklari anca uyutup geldim ama ben

canim ne güzel esinle disari cikmissiniz,kafani dagitmissindir

doktorcugum ne olursa olsun,ne yersek yiyelim menülerimizi paylasalim lütfen..sen paylasmadigin zaman daha az kalori almiyorsun

hem burdaki yorumlar,olumlu yada olumsuz bizi kamciliyor bence..
yok canim senin güvenin öyle kolay kolay kaybolmaz..o kadar sikinti atlatmissin,birkac kici kirik kilomu güvenini kaybettirecekmis..hayatta inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…