Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptancım yarın senin mesaj sayılarına bakıp yapman lazım.

Ben artık yedikten sonra nasıl pişman olacağımı bildiğimden pişman olmadan pişman oluyorum

Edaaa yarın 7 li rakamları görüyor musunn? birden çizelgene bakınca heyecan yaptımm

Hissettiklerime bakarsak göbek öyle küçüldüki evet verdim demek istiyorum. Bariz incelme var. Fakat vücudumun ödem tuttuğu vakitler yaklaşıyor. bir kaç güne yada hafta başı regl olacağım. pcos yüzünden kestiremiyorum.ama görmeyi çok istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ama valla ufak kavanoza koymus her öğlen kaşıklıyoo ben ne bilimmmm ama evet kıvamı sıvı
canım sağol, çok güzel anlatmıssın haftaya deniycem inşallah, peynircilerde olur galiba maya sorcaktım unuttum:44: tamam ben içiçem

canım süpersin diyetisyen sana çok yaradı , bazen bende düşünüyorum gitsemmi diye ama sonra yarısı gitti zaten diyip vazgeçiyorum

Yok çok şükür açayım dedim taktım durmadan başa sardım şarkıyı :) yoksa çok şükür birşey yok geçici bitti mi edaaaa?

Sevindim canım. Aman moralim bozulmasın.

Gecici nerde bitecek daha fatura kestiriyorlar sene bir kapansa. Ama çoğu şey hazır gibi birşey. Mutabakat yapıyorum şuan. İnsanlar neden mutabakata dönmez anlamıyorum.

canım süpersin diyetisyen sana çok yaradı , bazen bende düşünüyorum gitsemmi diye ama sonra yarısı gitti zaten diyip vazgeçiyorum

Ben de koruma için gitmek istiyorum çünkü kendimi biliyorumm 1 gün yer ertesi gün diyete başlarım yine, dengeleyemem diye korkuyroum diyetisyenlerin böyle bir hizmeti var değil mi, koruma dönemi için? Eda, sekerkız, doktorcum siz bilirsiniz?

Benimkinin var. Arkadaşın koruma diyetinde hamburger pizza bile gördüm ben Muhtemelen dengelemeyi öğretecek o dönem

Kaptncm mlz ler havuc rendelenck.ispank yesil nane maydanoz yesil sogn dogranack ve sarimskli yogurtla karistirp uzerine zeytinyagi limon skip servisleniyo
tesekkür ederim canim...eminim cok lezzetli olur
Erigim cnm kesinlkle haklisin kacmksz sporla tam karaty yapsaydm daha fazla verirdm
Ben öyle yapiyorum..ee niye veremiyorum...
yilmak yok ama,en son kircam direnci
Kaptancım eğer dilek yapamazsa ben yapabilirim listeyi yarın çok işim olmayacaktır.
Önceden ben yaparım diye gönüllü oldum ama sıra bana hiç gelmedi
tamam canim..dilektende haber gelsin bakariz artik..
Kaptancım yarın senin mesaj sayılarına bakıp yapman lazım.

Ben artık yedikten sonra nasıl pişman olacağımı bildiğimden pişman olmadan pişman oluyorum
evet evet yapmam lazim artik..yüzümü yumusak gördüler sanki
Ben de bugün arabeske bağladımm kaptancımm arabeski dinleye dinleye hüzünlendim açayımm bir oyun havası
arabesk iyidir canim,psikopata baglar
bu aralar diyeti patlatmayı çok istiyorum. ama patlatmıyorum sonra pişman olacağımı biliyorum.
sakin patlatma canim benim..sonra cok pisman oluyoruz yoksa,hem yazik degilmi o kadar emege
insallah görürsün

hmm..onun icme yöntemi farkliymis demekki

acaba gec bitsin diyemi öyle yapiyor,denemek lazim

ohh ne güzell iyi tatiller canım
evet ya bu hafta hemen hemen hergun bi baş ağrısı mahvetti beni
haftaya bulcam maya inşallah

Sevindim canım. Aman moralim bozulmasın.

Gecici nerde bitecek daha fatura kestiriyorlar sene bir kapansa. Ama çoğu şey hazır gibi birşey. Mutabakat yapıyorum şuan. İnsanlar neden mutabakata dönmez anlamıyorum.

Bende bugün telekom faturalarına bakıyorum yarın son gün ya kdv'nin daha da işleyemem diye bakımm dedim, yarın kdv den sonrada mutabakatlara bakıcam işe ilk başladığım zaman en sevdiğim şey mutabakat yapmaktı şimdi sinir oluyorum 5 kez arıyorum göndereceklerde ben de hesabı kapatıcamm :) gerçi ben de şimdi başka firmaları kızdırıyorum şuan kdv ile uğraşıyorum sürekli arayıphesabı incelememi istiyorlar ben de kendi işimi bitirmeden başka işe bakamam baştan savma olsunda istemiyorum sinir bozucu anlayacağınn :)

benn burdayımda kuzum ne yapayım sabah sabah kaynatmışsınız yetişmeye çalışıyorum.Üstelik mesaj sayım dün gece 15 di hemen onu tamamlamalıyım
DİKKAT kaptan bu mesajı okumasın...
benim durum daha vahimm valla , sabah mesaj yazayım diye kursa geç kaldım
ya ben cok istiyorum buraya takılmayı ama bu aralar performansım düşük.kan sayımımda demirim düşmüştü ondanda etkilendim sanırım.uyusukluk hiççç bana göre değil.

aynen yaa bende de var bi haller kan değerlerime tekra baktırayım:26:

Benimkinin var. Arkadaşın koruma diyetinde hamburger pizza bile gördüm ben Muhtemelen dengelemeyi öğretecek o dönem

Eda senin diyetisyenin nerde yeri birde ayıptır sorması ücretleri nasıl burdan yazamıyorsan özelden yazabilirsin :)

Ben kendime bu konuda hiç güvenmıyorum ben önceden hedef kiloma ulaşayımda kesinlikle korurum diyordum ama en zoru koruma sanırım sürekli diyet modunda da olmak istemıyorumm bu yüzden sanırım işin ehli birinden destek almak daha mantıklı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…