Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar gazetede yogurtlu ispankli sarimskli karisik salata tarifi buldum cok lezzetlu gorunuyo aksama koca bi tabk yapcm kendime sizin de bildiginiz boyle doyurucu salata tariflwri var mi

canım bende semizotu salatasını severim yoğurtla, bazende kerevizi rendeleyip yogurtluyorum lahanada güzel oluyor canım çekti valla:1::1:

tesekkür ederim canim...eminim cok lezzetli olur :56:

Ben öyle yapiyorum..ee niye veremiyorum...
yilmak yok ama,en son kircam direnci:51:

tamam canim..dilektende haber gelsin bakariz artik..:54:

evet evet yapmam lazim artik..yüzümü yumusak gördüler sanki:52:

arabesk iyidir canim,psikopata baglar:27:

sakin patlatma canim benim..sonra cok pisman oluyoruz yoksa,hem yazik degilmi o kadar emege:5:

insallah görürsün:52:

hmm..onun icme yöntemi farkliymis demekki
:60::60:
acaba gec bitsin diyemi öyle yapiyor,denemek lazim:60::60:
:9::9::9::9: olabilir valla

Ben de koruma için gitmek istiyorum çünkü kendimi biliyorumm 1 gün yer ertesi gün diyete başlarım yine, dengeleyemem diye korkuyroum diyetisyenlerin böyle bir hizmeti var değil mi, koruma dönemi için? Eda, sekerkız, doktorcum siz bilirsiniz?

evet canım en zoruda koruma zaten kiloyu bi şekilde veriyoruz almayı söylemıyorum bile en kolayı o:9::9: ama koruma :31:
vardır canım herhalde:44:

Bende bugün telekom faturalarına bakıyorum yarın son gün ya kdv'nin daha da işleyemem diye bakımm dedim, yarın kdv den sonrada mutabakatlara bakıcam işe ilk başladığım zaman en sevdiğim şey mutabakat yapmaktı :1: şimdi sinir oluyorum 5 kez arıyorum göndereceklerde ben de hesabı kapatıcamm :) gerçi ben de şimdi başka firmaları kızdırıyorum :9: şuan kdv ile uğraşıyorum sürekli arayıphesabı incelememi istiyorlar ben de kendi işimi bitirmeden başka işe bakamam baştan savma olsunda istemiyorum sinir bozucu anlayacağınn :)

Ya sonuç alabilsen tek seferde dert değil ama öldürmüyor süründürüyor ya ondan işte :9::9:

Eda senin diyetisyenin nerde yeri birde ayıptır sorması ücretleri nasıl burdan yazamıyorsan özelden yazabilirsin :)

Ben kendime bu konuda hiç güvenmıyorum ben önceden hedef kiloma ulaşayımda kesinlikle korurum diyordum ama en zoru koruma sanırım sürekli diyet modunda da olmak istemıyorumm bu yüzden sanırım işin ehli birinden destek almak daha mantıklı gibi.

Gaziosmanpaşada sana çok ters cumartesi öğlene kadar gelebilecek olsan olurda buraya gelmene değmez. ayda 140 lira veriyorum. her hafta gidiyorum.:24::24:

Gaziosmanpaşada sana çok ters cumartesi öğlene kadar gelebilecek olsan olurda buraya gelmene değmez. ayda 140 lira veriyorum. her hafta gidiyorum.:24::24:

Parasını geçtim de çok uzakmışşş, burda bakayımm benn sağol cnmm :16:

Geçen yıl devlet hastanesinde diyetisyene gittim bana iştah kesici bir ilaç verdi suya atıyorsun eriyor suyu içiyormuşsun iştah kesiyomuşmuşta... ilk gün içtimm az kalsın düşüp bayılıyordum bütün ilacı o an çöpe attım o zamandan beri diyetisyen diyince midem bulanıyor :1: ilaçları işçtiğim o an aklıma geliyor ama benim gittiğim çok dandikti ilacı yazdı diyet listesinide başka bir doktor verecek dedi annem bile şaşırdı diyetisyen dedikleri böyle miymiş diye :)

Geçen yıl devlet hastanesinde diyetisyene gittim bana iştah kesici bir ilaç verdi suya atıyorsun eriyor suyu içiyormuşsun iştah kesiyomuşmuşta... ilk gün içtimm az kalsın düşüp bayılıyordum bütün ilacı o an çöpe attım o zamandan beri diyetisyen diyince midem bulanıyor :1: ilaçları işçtiğim o an aklıma geliyor ama benim gittiğim çok dandikti ilacı yazdı diyet listesinide başka bir doktor verecek dedi annem bile şaşırdı diyetisyen dedikleri böyle miymiş diye :)

Yok zaten gitme oraya doktor iştah kesmek için ilaç mı verirmiş görende 300 kilo sanacak :9::9::9:

:53::53::53: ilaçmııı
Koafore gittim kaslarimi aldirdim yuzum guzum acildi:rolleyes:

ohhhh iyi yapmıssın canım :23::23::23:

Yok zaten gitme oraya doktor iştah kesmek için ilaç mı verirmiş görende 300 kilo sanacak :9::9::9:

:53::53::53: ilaçmııı

ohhhh iyi yapmıssın canım :23::23::23:

Ben de şaşırdım ilaç verdi ben de tabii o zaman bilinçsizim ilk kezde diyetisyene gitmişim ya pek bi hevesliyimm :1: dedimm ohh iştahımda kapanacak gidecek kilolar o zamanlarda 75 kiloydumm :) ilaçtan sonra kendimi sağlık ocağına attım doktor dedi bırak onları canından olucaksın yoksa :) ben zaten normalde zayıflamak ıcın kullanılan haplara çok karsıyım ama doktor verıyorsa vardır bır bıldığı dıye dusundum ama 1 kereden sonra kullanmadım sonra zaten kendı sıstemimle verdim kiloları.:21:

menu kahvaltı,bol yesıllık bır yumurta ,peynır,4 zeytın 1t.k tereyag,1dılım ekmek
ara elma,2cevız
oğle,bir tabak yarmalı layla corbası
ara neskafe
aksam bır kepce corba,4 kasık pırasa salata ,4 ciğkofte
ara cay
2 bardak bıtkı cayı 3 lt su leslıe yapmayı dusunuyorum bırazdan

menu kahvaltı,bol yesıllık bır yumurta ,peynır,4 zeytın 1t.k tereyag,1dılım ekmek
ara elma,2cevız
oğle,bir tabak yarmalı layla corbası
ara neskafe
aksam bır kepce corba,4 kasık pırasa salata ,4 ciğkofte
ara cay
2 bardak bıtkı cayı 3 lt su leslıe yapmayı dusunuyorum bırazdan

ya bişey sorcam affına sığınarak
ben normalde dukana başlamadan önce bu yediklerinin yarısını yiyodum ama veremiyodum çok mu spor yapıyosun???????????
9. takımdanım:)

Ben de koruma için gitmek istiyorum çünkü kendimi biliyorumm 1 gün yer ertesi gün diyete başlarım yine, dengeleyemem diye korkuyroum diyetisyenlerin böyle bir hizmeti var değil mi, koruma dönemi için? Eda, sekerkız, doktorcum siz bilirsiniz?
vardır canım.
Benim 2 numara dünden beri pastada pasta diye yedi basimi..kalkayimda ona pasta yapayim..hadi görüsürüz kizlar:3:

bu gün kacamak yaptim diyeni affetmem ona göre,aksam sporunuzuda yapin,sabah hazir olalim:ssz:
walla ben kendimi zor tuttum ama tuttum.perşembe bende klasik oldu akşam haşlanmış brokoli.cumartesi bizde kutlama var bende bişeyler hazırlayacagım.minik kuzum 1 yaşına girdi babası mezun oldu ablamız karne alıyor herşey birikti bi kutlama şart bizim eve.

Koafore gittim kaslarimi aldirdim yuzum guzum acildi:rolleyes:
okadar yüzün gözün kapanmısmıydı Allah seni ne etmesin.:9:

Ben de şaşırdım ilaç verdi ben de tabii o zaman bilinçsizim ilk kezde diyetisyene gitmişim ya pek bi hevesliyimm :1: dedimm ohh iştahımda kapanacak gidecek kilolar o zamanlarda 75 kiloydumm :) ilaçtan sonra kendimi sağlık ocağına attım doktor dedi bırak onları canından olucaksın yoksa :) ben zaten normalde zayıflamak ıcın kullanılan haplara çok karsıyım ama doktor verıyorsa vardır bır bıldığı dıye dusundum ama 1 kereden sonra kullanmadım sonra zaten kendı sıstemimle verdim kiloları.:21:
ne güzel icra etmiş mesleğini:19:
Kizimi yikayip uyutup geliyorum
dilekcim sende uyudun galiba nerdesin.bekle bekle kimse yok diye kaçtın mı

kızlarrr hu huuu nerdesinizzz:1::1:
ben geldim ama galiba gec kaldım.

Son düzenleme:
Back