ooo nescafeni içtin mi sonunda şekerim afiyet olsun :)Dünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık
ara : 1 nescafe sütlü şekerrsiz
öğle
5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası
ara: 2 kepekli galete
akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata
su: 3,5 litre
2 bardak ısırgan otlu yeşil çay
allahhhh korusun aman amanTakımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.
senindemi başın ağrıyordu canımmmm çok geçmiş olsunamanın Allah korusun canım , kendi adıma baş ağrılarıyla gecen bi hafta geçirdim hiçbişey anlamadım, kızlarında çoğunlugu hasta bebişleri hasta bu hafta böyle oldu
öğren tabiii banujum saolsun hepsini yazmış inanılmaz bir nimet kefir.hatta sen o ablandan maya al ..inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim
canım benimmmmmmmmmmmmmm
kursa geç kaldımmmm
görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınnnn
ooo nescafeni içtin mi sonunda şekerim afiyet olsun :)
allahhhh korusun aman aman
senindemi başın ağrıyordu canımmmm çok geçmiş olsun
öğren tabiii banujum saolsun hepsini yazmış inanılmaz bir nimet kefir.hatta sen o ablandan maya al ..
iyi çalışmlar canım
Ama ama ama nerdesiniz siz
Ay kaptancim ben de ayni durumdaym ara sira muz ekleyeym diyorumbu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik
aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt
su
2 lt
spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim
3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
İçtimmmmmmmBattı balık yan gider modundayım ama batmamaya çalışıyorum. Dün markette savaşımı görmeliydiniz önce kendime çikolata aldım. Sonra sodaların oraya geldim. Limonlu soda aldım. Sonra ben napıyorum dedim hepsini bıraktım. bu haftayı atlatırsam 1,5 ay sıkıntı yok.
bitti kuzum birşey kalmadı inşallah
nescafeden birşey olmaz merak etme sen. ayrıca ben arada meyveli soda içiyorum 1 meyve yerine geçiyor ..
benn burdayımda kuzum ne yapayım sabah sabah kaynatmışsınız yetişmeye çalışıyorum.Üstelik mesaj sayım dün gece 15 di hemen onu tamamlamalıyım
DİKKAT kaptan bu mesajı okumasın...
Ee kizlar hic tartiya cikan var mi eksilmeler ne durumda
amanınnn kekler çikolatalar sodalar.
ya ben cok istiyorum buraya takılmayı ama bu aralar performansım düşük.kan sayımımda demirim düşmüştü ondanda etkilendim sanırım.uyusukluk hiççç bana göre değil.
ya ben cok istiyorum buraya takılmayı ama bu aralar performansım düşük.kan sayımımda demirim düşmüştü ondanda etkilendim sanırım.uyusukluk hiççç bana göre değil.
Massllah edacim menulerin hic sitresli gibi gorunmuyoDünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık
ara : 1 nescafe sütlü şekerrsiz
öğle
5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası
ara: 2 kepekli galete
akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata
su: 3,5 litre
2 bardak ısırgan otlu yeşil çay
Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.
çok sevindim canım.erkek olmakta zor bayanlar gibi iince hassas varlıkları anlamak zor onlar için.yapıları farklı.
ahsencim bizde illa bi tanesi namazdan sonraya anne gel bana sarıl diyor.sıra hiçç eşime gelmiyor.
geç oldu bluecum kusura bakma.demek su kisti dediler.enfeksiyon olmaması güzel.birden mi oldu.kistler öyle aniden olmaz aslında.
yemeyince daha mutlu oluyor insan.
çok şanslıymıssın gercekten.bende arabistandaki ablamı arıyorum cok bunalınca.onunla konusmak rahatlatıyor.tam bir abladır.cok özledimmmm
dilekcim bende öyle olunca cıslara dokunmasam bile düzensiz ve zamansız beslenmekten veremiuorum.ozaman aklıma karatay geliyor.sürekli azcık azcık yersem zararsızda yesemgitmiyor.ama düzenli öğünlerimi yaparsam daha fazla yesemde rahat veriyorum.mesela bu hafta cok veremeyecegimi biliyorum çünkü tam bir öğün yapamadım hiç.hastalıklar vs.
keten tohumu yaban mersini adaçayı papatya biberiye cok işe yarıyor.
kesinlikle ben hastayken yinede dikkat edebiliyorum ama çocuklar hastaysa sinirlerim bozuluyor ve dağılıyorumgeçen hafta ne kadar motiveysem bu hafta o kadar uzağım.. hastalıklar çok etkiliyor aslında kendimizinki değil de çocuklarımzınki..
ben kefiri süt ile inceltiyorum çocukların daha çok hoşuna gidiyor.yaaa canım birde ben ceviz kadar maya ile 1 litresüt mayalıyorum mayalara göre farkedermi acaba?canım kefir mayalamak çok kolay, yoğurt mayalamak zor mesela..ısı ayarlamak vs..
bunda tutturmak diye bişi yok..
ihtiyacın olan şey kefir mayası, süt, ve metal olmayan plastik veya tahta malzemeler..
kefiri alıyorsun, avuç içi kadar maya yarım litre sütü mayalar.. kefiri cam kavanoza koyduğun süte (süt dolaptan çıkmış olabilir, soğuk olabilir yani ısısı sorun değil) koyuyorsun, etrafını bir bezle kapatıp yine oda ısısında kapalı bir dolapta 24 saat bekletiyorsun.. 24 saat sonra kefir olmuş oluyor, süre 36 saate kadar da uzayabilir sorun değil, ama 48 saati geçmemeli... alıp bunu yine metal olmayan plastik bir süzgeçten süzüyorsun mayaları ayırabilmek için.. ayırdığın mayaların üzerinde hafif tortular olacak haliyle, ayrana batırmışsın gibi oluyor görüntüsü, bunu temiz bir sudan geçiriyorsun ellemeden, zarar vermeden, sonra suyu süzülünce tekrar cam kavanozdaki süte koyuyorsun... o yine ertesi gün hazır oluyor.. sen de süzdüğün kısmı ( koyu bir ayran kıvamında oluyor) içiyorsun:) istersen sulandırabilirsin zevkine göre.. 12 saat içerisinde tüketilirse en iyisi..
sen böyle hergün mayaladıkça kefir mayası büyüyor, ve büyüdükçe kefir daha yoğun oluyor..büyüyen kısmı ayırıp başkalarına verebilirsin, işte böyle...
işyerimde son günüm, yarın tatil, sonraki gün türkiyeye gidiyorum. vizemi alırsam kalan işler çabucak hallolur ve hemen memleket gidebilirim...
dönüşte de yatılı bakıcı başlıcak bakalım nasıl olacak..
haklısın tabii benim bu ara herşey çok yaa menüde olupda yiyemediğim şeyler var tabiii senin kilona geldiğimde herhalde benimde azzlır o zaman kıymetlenirBen meyveyle karnımı doyuruyorum kıyamam hakkımı meyveli sodayla harcamaya
evetttt o parmaklar salanmasa nasıl düzene girerdik bizBenim 60 ı geçtiTakımda az muhabet az menü paylaşımı olunca doğal olarak benim ki de düştü Parmak sallasamm ya biraz
ben bu ara sık sık lahana yapıyorum. toplahanayı ince kıy yarımportakal ve limon suyu az tuz ve zeytiğnyağ ile iyice ov ve ye .. bence çok lezzetli oluyor. İçine bolca dereotuda ekleKizlar gazetede yogurtlu ispankli sarimskli karisik salata tarifi buldum cok lezzetlu gorunuyo aksama koca bi tabk yapcm kendime sizin de bildiginiz boyle doyurucu salata tariflwri var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?