Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ooo nescafeni içtin mi sonunda şekerim afiyet olsun :)
Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.
allahhhh korusun aman aman
amanın Allah korusun canım , kendi adıma baş ağrılarıyla gecen bi hafta geçirdim hiçbişey anlamadım, kızlarında çoğunlugu hasta bebişleri hasta bu hafta böyle oldu
senindemi başın ağrıyordu canımmmm çok geçmiş olsun
inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim

canım benimmmmmmmmmmmmmm
öğren tabiii banujum saolsun hepsini yazmış inanılmaz bir nimet kefir.hatta sen o ablandan maya al ..
kursa geç kaldımmmm

görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınnnn

iyi çalışmlar canım

İçtimmmmmmm Battı balık yan gider modundayım ama batmamaya çalışıyorum. Dün markette savaşımı görmeliydiniz önce kendime çikolata aldım. Sonra sodaların oraya geldim. Limonlu soda aldım. Sonra ben napıyorum dedim hepsini bıraktım. bu haftayı atlatırsam 1,5 ay sıkıntı yok.

Ay kaptancim ben de ayni durumdaym ara sira muz ekleyeym diyorum

bitti kuzum birşey kalmadı inşallah
nescafeden birşey olmaz merak etme sen. ayrıca ben arada meyveli soda içiyorum 1 meyve yerine geçiyor ..

benn burdayımda kuzum ne yapayım sabah sabah kaynatmışsınız yetişmeye çalışıyorum.Üstelik mesaj sayım dün gece 15 di hemen onu tamamlamalıyım
DİKKAT kaptan bu mesajı okumasın...

Benim 60 ı geçti Takımda az muhabet az menü paylaşımı olunca doğal olarak benim ki de düştü Parmak sallasamm ya biraz

ya ben cok istiyorum buraya takılmayı ama bu aralar performansım düşük.kan sayımımda demirim düşmüştü ondanda etkilendim sanırım.uyusukluk hiççç bana göre değil.

Kansızlık korkulu rüyam saçlarım biraz düzeldi kullandığım ilaçlar etkili oldu ama bakalım daha var. Hep demir eksikliği kansızlık yüzünden

Ee rakibem durum ne yarın için :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben cok istiyorum buraya takılmayı ama bu aralar performansım düşük.kan sayımımda demirim düşmüştü ondanda etkilendim sanırım.uyusukluk hiççç bana göre değil.

Gecmis olsun dr cum ya bence sana nazar degdirdik dimi.bu arada senin tatil olayini okudum simdi uzuldum ya degisklik yapilamz mi peku

Massllah edacim menulerin hic sitresli gibi gorunmuyo

canımmm ne güzel hayatında seni anlayan mantıklı biri olması yeterli ...

geçen hafta ne kadar motiveysem bu hafta o kadar uzağım.. hastalıklar çok etkiliyor aslında kendimizinki değil de çocuklarımzınki..
kesinlikle ben hastayken yinede dikkat edebiliyorum ama çocuklar hastaysa sinirlerim bozuluyor ve dağılıyorum canım dikkat et kendine buraya gelmeden önce dirençsiz falan kalma :)
ben kefiri süt ile inceltiyorum çocukların daha çok hoşuna gidiyor.yaaa canım birde ben ceviz kadar maya ile 1 litresüt mayalıyorum mayalara göre farkedermi acaba?
maşallah bak inşallah her şey çok güzel olacak :)

Ben meyveyle karnımı doyuruyorum kıyamam hakkımı meyveli sodayla harcamaya
haklısın tabii benim bu ara herşey çok yaa menüde olupda yiyemediğim şeyler var tabiii senin kilona geldiğimde herhalde benimde azzlır o zaman kıymetlenir
Benim 60 ı geçti Takımda az muhabet az menü paylaşımı olunca doğal olarak benim ki de düştü Parmak sallasamm ya biraz
evetttt o parmaklar salanmasa nasıl düzene girerdik biz
Kizlar gazetede yogurtlu ispankli sarimskli karisik salata tarifi buldum cok lezzetlu gorunuyo aksama koca bi tabk yapcm kendime sizin de bildiginiz boyle doyurucu salata tariflwri var mi
ben bu ara sık sık lahana yapıyorum. toplahanayı ince kıy yarımportakal ve limon suyu az tuz ve zeytiğnyağ ile iyice ov ve ye .. bence çok lezzetli oluyor. İçine bolca dereotuda ekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…