Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kansızlık korkulu rüyam saçlarım biraz düzeldi kullandığım ilaçlar etkili oldu ama bakalım daha var. Hep demir eksikliği kansızlık yüzünden :47::47:

Ee rakibem durum ne yarın için :)
ümit varımmm.

Gecmis olsun dr cum ya bence sana nazar degdirdik dimi.bu arada senin tatil olayini okudum simdi uzuldum ya degisklik yapilamz mi peku
ahsencim hiç sorma.bende hayat dandini bu ara.değiştirmek için girdiğim çaba başıma patladı.başka bir dr beye devretmek istedim 1 hafta tmm dedi.bende onun yerine bakacaktım 1 hafta.rica ettiğim dr bey bugünden cekip gitmiş yerime yasemin hanım baksın demiş.yahu bana bi sor bugün müsaitmiyim.off ya ben cok mu saf görünüyorum acaba.

eda canım umarım sınavların güzel gecer.sen gercekten iradelisin.senin yerinde olupta diyeti atom bombası gibi patlatacak cok şahsiyet vardır eminim:46:

kesinlikle sana katılıyorum .. eda ne istediğini bilen bir kız ve bence hayattaki en önemli şey bu.. başarılı olacağına eminim :16:

Ksptancim iki yumurta yerine bi yumurta bir muz yapabilirsin ama galiba bendeki kabizligin sebebide muz sanirim iki gundur kayisi cayina yuklendim inşallah ise yarar.

Kaptancim tarti sana hangi sarkiyi soyluyor

Bugun bana vazgecmek icin cok erkeni soyledi mesela ...

Benim tarti da sunu soyledi
Hadi yine iyisin iyisin iyisn
Sen isini bilirsin bilirsin bilirsin
1000 gr yapabilirsin yaparsin yaparsn

toplu mesaj yazmak çok işime geliyor aslında ama o da sanırım tek mesaj yerine geçiyor dimi :( hani öyle değilse haber verin bana kzılar sayıyı doldurmuşumdur :23:
bir de başka topiklere yazdığımız mesajlarda sayılmıyor dimi :26:
Geriye kaldi 10..
ha gayret sulecigim,olacak:60::60::60:

canim toplular 1 sayiliyor galiba..ben profilimden sayiyorum,o yüzden toplular kac sayiliyor bakmiyorum..evet sadece 3.mintikanin mesajlarini sayacaksin,baska topiklerin degil:16:

ayy canım benim ben farketmemişim :14: daha doğrusu pek geçmiş yapamadım birkaç gözüme çarpan son mesajlara cvp yazdım. Kıyamam kücücük bedenleriyle birde hasta olunca anne yüreği hiç kaldırmıyor bilrim. Allah şifa versin inşallah. Sana da güç kuvvet

yaaa birde o tavukların nasıl yetiştirlidiğini bildiğimhalde yiyorum yaa :53: deli oluyorum. artık tavukların tamamlayamadığı gelişimleri bizim vücudumuzda gelişirse hiç şaşırmam kafamda bir ibik kanatlarım falan çıkar :52:

bak işte başağrısı gibi bu damı acaba havalardan oluyor kii. en az tanıdığım 5 bayan bu şkeilde hastalandı bu ay.. bende dahil. artık hamileyim herhalde diye düşünmeye başlamışdım hatta :)

bu ay bı cok arkadasımda boyle oldu cnm

canim benim tarti biraz arabesk takildi bu gün..:5:
[video=youtube;hj2ETSWIWc8]http://www.youtube.com/watch?v=hj2ETSWIWc8[/video]

canimsin insallah eder..etmesede pes etme mutlaka alisacak vücudumuz bu düzene:34:

ay canim ne güzel:16:

bol bol gez canimsin..benim icinde gez ama olurmu:17:

sen aksama kadar daha yazarsinda:18:

tünaydin canim:16:

sabah düsüyor ceneleri,ögleden sonraya enerjileri kalmiyor..hadi bakaalim dökülüm:30::1:

O tartiya patron kim gostermeliyiz bence paylasim azlığı hic iyi degil kotu sarkilar soyletiyor tartiyasa

ayy canım benim ben farketmemişim :14: daha doğrusu pek geçmiş yapamadım birkaç gözüme çarpan son mesajlara cvp yazdım. Kıyamam kücücük bedenleriyle birde hasta olunca anne yüreği hiç kaldırmıyor bilrim. Allah şifa versin inşallah. Sana da güç kuvvet

yaaa birde o tavukların nasıl yetiştirlidiğini bildiğimhalde yiyorum yaa :53: deli oluyorum. artık tavukların tamamlayamadığı gelişimleri bizim vücudumuzda gelişirse hiç şaşırmam kafamda bir ibik kanatlarım falan çıkar :52:

bak işte başağrısı gibi bu damı acaba havalardan oluyor kii. en az tanıdığım 5 bayan bu şkeilde hastalandı bu ay.. bende dahil. artık hamileyim herhalde diye düşünmeye başlamışdım hatta :)

Bende gecen ay onbir gun geciktim bence bu tavuklar icimizde buyuyup yumurtalarimizida etkiliyor
Cnm ben tartldm yine sukur eksilmeletim var ama galiba yine tam 1 kilo olmayack yakti beni su skintili kacamkli 3 gun .
Ohh ohh canim nazar degmesin
Benim 60 ı geçti :23::23: Takımda az muhabet az menü paylaşımı olunca doğal olarak benim ki de düştü Parmak sallasamm ya biraz :52::52: :20::20::20::20::20::20::20:
Aynen 100 ustu msj yazardim simdi 60lardayim
yaa benim tartıda çok komik önce azalıyor gibi yapıp sonra gramı gramına aynı tutturuyor.çok enteresan :51: beni tanıyor galiba :27:
Ayy sule hic gulecegim yoktu :9: ben bazen onu tanimamazliktan gelmek istiyorum
Evet evet yaparsin yaparsin ben ilk karatayda 1, 6 vermistim simdi :2:

Ama ama ama nerdesiniz siz :5::5:
cocuklarla ugrasiyorum canim..her firsatta gelmeye calisoyrum yinede:16:
İçtimmmmmmm :52::52: Battı balık yan gider modundayım ama batmamaya çalışıyorum. Dün markette savaşımı görmeliydiniz önce kendime çikolata aldım. Sonra sodaların oraya geldim. Limonlu soda aldım. Sonra ben napıyorum dedim hepsini bıraktım. :51::51: bu haftayı atlatırsam 1,5 ay sıkıntı yok. :17::17:
cok iyi yapmissin canim..yeme o cikolari,sonra aldigimiz sikintiyla kaliyoruz:34:
benn burdayımda kuzum ne yapayım sabah sabah kaynatmışsınız yetişmeye çalışıyorum.Üstelik mesaj sayım dün gece 15 di hemen onu tamamlamalıyım :52:
DİKKAT kaptan bu mesajı okumasın...
yok yok okumaz:52:
Ay kaptancim ben de ayni durumdaym ara sira muz ekleyeym diyorum
canim sabah 1 yumurta 1 muz yapabiliyorsun..ben bu sabah artik yiyemedim yumurtayi..aslinda sarisini severim de beyazi artik gitmedi bogazimdan..onun yerine yogut yedim bende muzla:26:
Ben meyveyle karnımı doyuruyorum kıyamam hakkımı meyveli sodayla harcamaya :17:
bende bu mesajin altina imzami atarim:52:
Benim 60 ı geçti :23::23: Takımda az muhabet az menü paylaşımı olunca doğal olarak benim ki de düştü Parmak sallasamm ya biraz :52::52: :20::20::20::20::20::20::20:
salla canim parmaklari..baksana gelen giden kac kisi kaldik:19:
Cnm ben tartldm yine sukur eksilmeletim var ama galiba yine tam 1 kilo olmayack yakti beni su skintili kacamkli 3 gun .
hic olmadi sevilaycigim kacamak..hafta ici yapmayalim diye bagiriyorum halbuki...
ya ben cok istiyorum buraya takılmayı ama bu aralar performansım düşük.kan sayımımda demirim düşmüştü ondanda etkilendim sanırım.uyusukluk hiççç bana göre değil.:25:
gecmisolsun canim..firsat buldukca takil ama:16:
Kizlar gazetede yogurtlu ispankli sarimskli karisik salata tarifi buldum cok lezzetlu gorunuyo aksama koca bi tabk yapcm kendime sizin de bildiginiz boyle doyurucu salata tariflwri var mi
karisik derken,baska seylerdemi giriyor icine..
canim ispanak seviyorsan peynirli yap salatasini..ben cok seviyorum..

normal karisik salata yapip icine 1 cay bardagi nohutta koyabilirsin..pratik oluyor ve doyurucu:34:
Kizlar suuuuuuuu benim 1 lt bitti simdi bogazim agriyo bugun suyu zor iciyom
hemen aldim suyumu:54:
öğlen diyetisyene gidemedim :5:
pazartesiye kadarda görüşmemiz zor görünüyor ...
aaa neden gidemedin canim ya..:26:
senin tarti baya günündeymis canim,degistirelimmi
:60::60:

dilekcigim bu hafta listeyi sen hazirliyorsun canim..kolay gelsin..anlamadigin yer olursa arkadaslar yardimci olur..bende burda olmaya calisirim..kardes tajkim listesini paylasirsa onuda kontrol et lütfen ve en gec 17:00 da listeyi paylasmis ol..gec kalirsak kabul edilmez:26:

kardes takimimiz 8.takim..
kac haftadir takimdasin zaten,az cok ögrenmissindir:34:

kizlar liste hazirlamayan eda kaldi sanirim...

baska hazirlamayan varsa parmak kaldirsin,eda da haftaya hazirlar..sonra yine basa aliriz:34:

dilekcigim bu hafta listeyi sen hazirliyorsun canim..kolay gelsin..anlamadigin yer olursa arkadaslar yardimci olur..bende burda olmaya calisirim..kardes tajkim listesini paylasirsa onuda kontrol et lütfen ve en gec 17:00 da listeyi paylasmis ol..gec kalirsak kabul edilmez:26:

kardes takimimiz 8.takim..
kac haftadir takimdasin zaten,az cok ögrenmissindir:34:

kizlar liste hazirlamayan eda kaldi sanirim...

baska hazirlamayan varsa parmak kaldirsin,eda da haftaya hazirlar..sonra yine basa aliriz:34:

Kaptancım eğer dilek yapamazsa ben yapabilirim listeyi yarın çok işim olmayacaktır.
Önceden ben yaparım diye gönüllü oldum ama sıra bana hiç gelmedi :9::9:

Back