- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
bu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik
aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt
su
2 lt
spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim
3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
isyerıde haftalık dıyetıne uygun menu nasıl cıkıyorhıc duzenınden sasmıyosun
bu herıfler boyle yersın kılomu aldın der yemezsın hasta olacan der seytan bı kasık suda bog dıyor
şimdiden kuzenler 15 tatılde ne yapılacak programını yapmıslar dusun artık.ben 6yasında bu mahelleye geldım evlendım aynı mahalledyım.genckızlık arkadaslarımla gorusuyorum aynı mahelledeyız annamlar ıkı bına otemde 3 tane kardesım aynı sokakta sayılırız kuzen alt sokakta ve sohbetlere katılıyorum salı carsamba kullıye mevlut ayrıyetten oglumun okulundakı arkadaslarım,sonra esımın aılesı zatenkayınvaldeyle oturunca buyuk ev yogunlugu gorumcemler ıkı sokak otede kaynımda oyle ve esımın arkadasları acıkcası esımde bende sosyallız galıba haftanın 7 gunu bıle yetmıyor Rabbımde ıyı ınsanlarla karsılastırıyor bu saydıklarımın hepsınıde cok severım bıraraya gelmektende keyıf alırım
bacım bir senın menuler nerde ıkı sen ne cok regl oluyon daha yenı bıtmedımı uc karataya aramı versen acaba
Su an cok acıktım kızm cok hasta canm tedavisi sürüyo ama işte igneverdiler en sonunda surup falanfayda etmedi
Bugun ku gundur istifar ediyo inanmıcaksın atletlerini pijamalarını kıyafetlerini kısacası 2 defa bazılarını 3 defa makınaya attım petekte kurutup giydirdim
Ki koltukları halıları yatakyorgan bewresimlrri saymıyorumbile
Anca yiyebildim bu kadar
Sulem kaptanim alin benden de o kadar nasil bir yumurta tavuk tuketimindeyiz valla biri arastirsa bizim takim cikar tuketim birincisi
günaydin canimsin..demi ama hani caygünaydınnnn eriğim gelmişsin ama çayı koymamışsın tatlımmmmm
:126::126:
hmm oda olur aslinda..ellerine saglikGunaydin canim benim kahve yapiyordum bende size
Ee kizlar hic tartiya cikan var mi eksilmeler ne durumda
oy canimsin kiz...insallah alirsin zammida,ceyiz hazirliklari baslarKaptancım dile benden ne dilersen
Evdekilerede ocak başında yemek ısmarlama sözüm var
haklisin canim ama her sabah 2 yumurta,gina geldi artik:26:Yumurta candır kaptan. Akşama kadar seni tok tutan şey ne sandın
afiyet olsun canim..aksam az geldi sanki gözüme..doydunmu canim o kadarcik seyle:44:Dünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık
ara : 1 nescafe sütlü şekerrsiz
öğle
5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası
ara: 2 kepekli galete
akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata
su: 3,5 litre
2 bardak ısırgan otlu yeşil çay
Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.
yiyormu:44:inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim
canım benimmmmmmmmmmmmmm
herzamanki gibi kaptanım süpersingez bakalım
görüsürüz canim..kursa geç kaldımmmm
görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınnnn
Dünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık
öğle
5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası
akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata
mervecim kuzuna cok gecmiş olsun.
edacım bu hafta 7li rakam görecegiz diye umut ediyorum.
Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.
Canim elimden geldigince uymaya calisiyorum aslinda..tartidada far ederse cok sevinecegimmaşallah kaptancım karatay güzel gidiyor..
ben bu hafta hiç konsantre olamadım sabahları canım hiç kahvaltı istemiyor.
etten zaten soğudum geçen hafta olanlar yüzünden, ben böyleyim, midemi bişey rahatsız ederse onu uzun süre yiyemem, barbunyayı yıllarca yememişliğim var bu sebepten..
iznim bitene kadar da dikkat edeceğim, uyamadığım zamanlar olabilir çünkü hep misafir olacağım orda burda..sonrasında inşallah tam gaz devam karataya..
canım benimmmm
Hadi bakalim yarin sabah ne soyleyecek sihirli tartilarimiz:26:Günaydın ben cumadan cumaya tartılıyorum bilmiyorum yani.
Kaptan duymadan kac sen kac hadi kursa githiç cesaret edemedim canım
Dünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık
öğle
5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası
akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata
amanın Allah korusun canım , kendi adıma baş ağrılarıyla gecen bi hafta geçirdim hiçbişey anlamadım, kızlarında çoğunlugu hasta bebişleri hasta bu hafta böyle oldu
oy canimsin kiz...insallah alirsin zammida,ceyiz hazirliklari baslar
o türkiyedeki ocakbaslarini nasil özlüyorum bir bilsen...
afiyet olsun canim..aksam az geldi sanki gözüme..doydunmu canim o kadarcik seyle:44:
Gunaydin sekerim ada cayi nane cayi yada sogan ic geliyor hemen bende evdeki erken gebelik testini yaptim tabi ki yine tek cizgi :kismet bitki cayi icmeye devam edebilirim demektir oyi tarafindan bakmak lazim
Dünkü menüm
5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık
öğle
5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası
akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata
maşallahbi de spor yapabilsen çok güzel olacak edacım sarkmalar olabilir zamanla..:44:
tesekkur ederım cnm sımdı adacayı yapıcamçok sevindim canım.erkek olmakta zor bayanlar gibi iince hassas varlıkları anlamak zor onlar için.yapıları farklı.
ahsencim bizde illa bi tanesi namazdan sonraya anne gel bana sarıl diyor.sıra hiçç eşime gelmiyor.
geç oldu bluecum kusura bakma.demek su kisti dediler.enfeksiyon olmaması güzel.birden mi oldu.kistler öyle aniden olmaz aslında.
yemeyince daha mutlu oluyor insan.
çok şanslıymıssın gercekten.bende arabistandaki ablamı arıyorum cok bunalınca.onunla konusmak rahatlatıyor.tam bir abladır.cok özledimmmm
dilekcim bende öyle olunca cıslara dokunmasam bile düzensiz ve zamansız beslenmekten veremiuorum.ozaman aklıma karatay geliyor.sürekli azcık azcık yersem zararsızda yesemgitmiyor.ama düzenli öğünlerimi yaparsam daha fazla yesemde rahat veriyorum.mesela bu hafta cok veremeyecegimi biliyorum çünkü tam bir öğün yapamadım hiç.hastalıklar vs.
keten tohumu yaban mersini adaçayı papatya biberiye cok işe yarıyor.
Hadi bakalim yarin sabah ne soyleyecek sihirli tartilarimiz:26:
Kaptan duymadan kac sen kac hadi kursa git
Hep harika menuler yoruma gerek yok
İnşallah kotu sonuclar almayoz canim
İçimdeki his veremeyeceğim diyor. Diyetisyenimi özledim.
günaydin canimsin..demi ama hani cay
hmm oda olur aslinda..ellerine saglik
oy canimsin kiz...insallah alirsin zammida,ceyiz hazirliklari baslar
o türkiyedeki ocakbaslarini nasil özlüyorum bir bilsen...
haklisin canim ama her sabah 2 yumurta,gina geldi artik:26:
alternatif bulmam lazim yumurtaya
afiyet olsun canim..aksam az geldi sanki gözüme..doydunmu canim o kadarcik seyle:44:
yiyormu:44:
iciyor dicektin heralde..kefir ayran gibi bisey canim,iciliyor
tesekkür ederim canimsin..birde tarti bana gülseydi
görüsürüz canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?