Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

maşallah kaptancım karatay güzel gidiyor..
ben bu hafta hiç konsantre olamadım sabahları canım hiç kahvaltı istemiyor.
etten zaten soğudum geçen hafta olanlar yüzünden, ben böyleyim, midemi bişey rahatsız ederse onu uzun süre yiyemem, barbunyayı yıllarca yememişliğim var bu sebepten..
iznim bitene kadar da dikkat edeceğim, uyamadığım zamanlar olabilir çünkü hep misafir olacağım orda burda..sonrasında inşallah tam gaz devam karataya..

oo ne güzel herkes bir arada.. akrabalarla bir arada olmayı çok özlüyorum ben ya..

canım geçmiş olsun kusma meselesi de çok kötü, benim oğlan da çokşükür dün kusmadı bi..
düzeliyor yavaş yavaş..ama bugün bir doktora daha götürcem aklım hiç rahat değil çünkü şu kist meselesinden..

Sulem kaptanim alin benden de o kadar nasil bir yumurta tavuk tuketimindeyiz valla biri arastirsa bizim takim cikar tuketim birincisi

günaydınnnn eriğim gelmişsin ama çayı koymamışsın tatlımmmmm

:126::126:
günaydin canimsin..demi ama hani cay
Gunaydin canim benim kahve yapiyordum bende size
hmm oda olur aslinda..ellerine saglik
Ee kizlar hic tartiya cikan var mi eksilmeler ne durumda

Kaptancım dile benden ne dilersen
Evdekilerede ocak başında yemek ısmarlama sözüm var
oy canimsin kiz...insallah alirsin zammida,ceyiz hazirliklari baslar
o türkiyedeki ocakbaslarini nasil özlüyorum bir bilsen...
Yumurta candır kaptan. Akşama kadar seni tok tutan şey ne sandın
haklisin canim ama her sabah 2 yumurta,gina geldi artik:26:
alternatif bulmam lazim yumurtaya
afiyet olsun canim..aksam az geldi sanki gözüme..doydunmu canim o kadarcik seyle:44:
Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.

inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim

canım benimmmmmmmmmmmmmm
yiyormu:44:
iciyor dicektin heralde..kefir ayran gibi bisey canim,iciliyor
herzamanki gibi kaptanım süpersin gez bakalım

tesekkür ederim canimsin..birde tarti bana gülseydi

kursa geç kaldımmmm

görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınnnn
görüsürüz canim..

maşallah bi de spor yapabilsen çok güzel olacak edacım sarkmalar olabilir zamanla..:44:

Canim elimden geldigince uymaya calisiyorum aslinda..tartidada far ederse cok sevinecegim

blucugum tatil oldumu ister istemez kaciyor..birde dedigin gibi misafir oldunmu ne olursa onu yemek durumundasin..dikkat et ama kendinide cok kasma canim

insallah etlede arani düzeltirsin:26:

Günaydın ben cumadan cumaya tartılıyorum bilmiyorum yani.
Hadi bakalim yarin sabah ne soyleyecek sihirli tartilarimiz:26:
hiç cesaret edemedim canım
Kaptan duymadan kac sen kac hadi kursa git

Hep harika menuler yoruma gerek yok

amanın Allah korusun canım , kendi adıma baş ağrılarıyla gecen bi hafta geçirdim hiçbişey anlamadım, kızlarında çoğunlugu hasta bebişleri hasta bu hafta böyle oldu

İnşallah kotu sonuclar almayoz canim

oy canimsin kiz...insallah alirsin zammida,ceyiz hazirliklari baslar
o türkiyedeki ocakbaslarini nasil özlüyorum bir bilsen...

afiyet olsun canim..aksam az geldi sanki gözüme..doydunmu canim o kadarcik seyle:44:

Kaptancım bir belli olsa dünyalar benim olacak. Türkiye'ye gelirsen ayarlayabilirsen ocak başına götürürüm seni

Akşam doydum salata ile doyuyorum ben :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gunaydin sekerim ada cayi nane cayi yada sogan ic geliyor hemen bende evdeki erken gebelik testini yaptim tabi ki yine tek cizgi : kismet bitki cayi icmeye devam edebilirim demektir oyi tarafindan bakmak lazim

tatlım ne yalan soylıyım bende oyuzden baktırdım rahat rahat sporumu yapayım bıtkı caylarımı ıceyım dıye

afiyet olsun super menu tatlım

maşallah bi de spor yapabilsen çok güzel olacak edacım sarkmalar olabilir zamanla..:44:

Sporu diyetisyenim vermedi henüz.Şuan versede vaktim yok maalesef. Ama sarkma vs yok şükürler olsun. Su hayattır hayat güzel Bence yaşlanmanın düşmanı su olsa gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
tesekkur ederım cnm sımdı adacayı yapıcam

Ksptancim iki yumurta yerine bi yumurta bir muz yapabilirsin ama galiba bendeki kabizligin sebebide muz sanirim iki gundur kayisi cayina yuklendim inşallah ise yarar.

Kaptancim tarti sana hangi sarkiyi soyluyor

Bugun bana vazgecmek icin cok erkeni soyledi mesela ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…