- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Benim tartı almam lazımBozuk tartı
inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim
canım benimmmmmmmmmmmmmm
Benim tartı almam lazımBozuk tartı
Sporu diyetisyenim vermedi henüz.Şuan versede vaktim yok maalesef. Ama sarkma vs yok şükürler olsun.Su hayattır hayat güzel Bence yaşlanmanın düşmanı su olsa gerek
Ksptancim iki yumurta yerine bi yumurta bir muz yapabilirsin ama galiba bendeki kabizligin sebebide muz sanirim iki gundur kayisi cayina yuklendim inşallah ise yarar.
Kaptancim tarti sana hangi sarkiyi soyluyor
Bugun bana vazgecmek icin cok erkeni soyledi mesela ...
geç oldu bluecum kusura bakma.demek su kisti dediler.enfeksiyon olmaması güzel.birden mi oldu.kistler öyle aniden olmaz aslında.
Kayısı çayı kabızlık için birebir diğer form çayları pek işe yaramıyorr. Yarına kadar inşallah işe yarar da tartıda eksileri görürsün erigimm yoksa erik donu delik diyicez sana
işyerimde son günüm, yarın tatil, sonraki gün türkiyeye gidiyorum. vizemi alırsam kalan işler çabucak hallolur ve hemen memleket gidebilirim...
dönüşte de yatılı bakıcı başlıcak bakalım nasıl olacak..
bence kist değil kusmasıda onu gösteriyor ama görmedende konusmak zor oluyor.evet canım o da dedi daha öncesinde vardır siz görmemişsinizdir diye..ama mümkün değil o şişliği görmemem..ben görmesem oğluma bakan komşum görürdü.. o da diyor yoktu önceden diye..bugün baya azalmış şişlik.. su kisti böyle hemen küçülür mü?
hastalıkla görüp hastalık sonrası geçmesi hastalıktan kaynaklı gibi geliyor bana..doktor onunla bir ilgisi yok dedi..
bunların doktorlarına da güvenmiyorum ben..ama bugün bir başka doktora daha götüreceğim. bakalım o ne diyecek..
güya sana koçluk yapacaktım ama kendime hayrım olmadı bu hafta yine.İnşallah etki eder yoksa kaptan sopasoyla bekliyor saka bbi yana sabitlikten sıkıldım. Bugun spor yapip yatmafan bir kayisi cayi daha icecegim tartidan once wc ye cikmaliyim yoksa hakkaten donu delik olcam
Kv kardesine gitti cumartesi pazar bende bugun yarin dikkat edip spor yapmaliyim ki kendi evimdede kacamak yapmıyorum aslinda
İnşallah hersey guzel olur canim srnin icingit gez islerini hlet ve kurkcu dukkanina don
bence kist değil kusmasıda onu gösteriyor ama görmedende konusmak zor oluyor.
Günaydın kızlar
canim benim tarti biraz arabesk takildi bu gün..Ksptancim iki yumurta yerine bi yumurta bir muz yapabilirsin ama galiba bendeki kabizligin sebebide muz sanirim iki gundur kayisi cayina yuklendim inşallah ise yarar.
Kaptancim tarti sana hangi sarkiyi soyluyor
Bugun bana vazgecmek icin cok erkeni soyledi mesela ...
canimsin insallah eder..etmesede pes etme mutlaka alisacak vücudumuz bu düzeneİnşallah etki eder yoksa kaptan sopasoyla bekliyor saka bbi yana sabitlikten sıkıldım. Bugun spor yapip yatmafan bir kayisi cayi daha icecegim tartidan once wc ye cikmaliyim yoksa hakkaten donu delik olcam
Kv kardesine gitti cumartesi pazar bende bugun yarin dikkat edip spor yapmaliyim ki kendi evimdede kacamak yapmıyorum aslinda
ay canim ne güzelişyerimde son günüm, yarın tatil, sonraki gün türkiyeye gidiyorum. vizemi alırsam kalan işler çabucak hallolur ve hemen memleket gidebilirim...
dönüşte de yatılı bakıcı başlıcak bakalım nasıl olacak..
sen aksama kadar daha yazarsinda:18:Bu hafta yakana yapisirim haa
Bu arada kaptannn 60 olmuş msj sayim
tünaydin canimTunaydin beyim evde anca kalkabildim
sabah düsüyor ceneleri,ögleden sonraya enerjileri kalmiyor..hadi bakaalim dökülümAnam sabah sabah ne kaynatmussiniz bi bakiyim dedim gecmise ucunu bulamadim
ayy canım benim ben farketmemişimSu an cok acıktım kızm cok hasta canm tedavisi sürüyo ama işte igneverdiler en sonunda surup falanfayda etmedi
Bugun ku gundur istifar ediyo inanmıcaksın atletlerini pijamalarını kıyafetlerini kısacası 2 defa bazılarını 3 defa makınaya attım petekte kurutup giydirdim
Ki koltukları halıları yatakyorgan bewresimlrri saymıyorumbile
Anca yiyebildim bu kadar
yaaa birde o tavukların nasıl yetiştirlidiğini bildiğimhalde yiyorum yaaSulem kaptanim alin benden de o kadar nasil bir yumurta tavuk tuketimindeyiz valla biri arastirsa bizim takim cikar tuketim birincisi
tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once
tartılıyorum meraktan tabiiiEe kizlar hic tartiya cikan var mi eksilmeler ne durumda
Diyette olsa kek kektir. Sen çok yapma ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?