- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once
Gunaydin canim benim kahve yapiyordum bende size
Ee kizlar hic tartiya cikan var mi eksilmeler ne durumda
Kaptancım dile benden ne dilersentamam canimsin..27 den sonra eski tempoda burda bekliyorum seni
oy canimsin..seker gibisin sen ne pisi
insallah hayirli bir is icin agriyordur gögüslerin..amin
ay canimsin demek sizin köyde vardi ha..bizim burdada var ve dokundunmu kasindiriyor,ayni sey olmasin sakin
canim bizim burda cok var,yazin topluyoruz ama eldivenle,cünkü kuzenlerin hakli,ciplak elle isiriyor
allah mutlulugunuzu daim etsin ahsenim
enisteninde sarilacagi tutmus..
iyi yapmissin canim,hasretlik giderin tabi
bencede ümütli ol
ay canim hadi bakalim..bence zam kapida..ilk zamla ne alcan bize
cok haklisin canim..saglik en önemlisi..insallah degildir canimsin..icini ferah tut,doktora gidersenizde bizede haber ver lütfen
efferim diyoruz tabikiside
haklisin demi..simdi kaptan cemkirir ordan,yedigime pisman olacagimda kesin,ne diye yiyim dedin demi..ohh ohh ne güzel demissin
Afiyet olsun canim..aksam doydunmu..doyduysan karatay olmus ve ben cok begendim
canim kefiri ara ögün olarak icebilirsin..ayran,kefir,süt bunlari aclik hissettiginde veya aksamlari icmende bir sakinca yok..leptine bir zarar vermiyorlar
bencede gör..bu hafta asam elimde,tek tek saycam mesajlari
kapiya notmu yazsan acaba..pilim bitti yada kapsama alani disindayim diye
tamam canim bu gün yazma menü..zaten kacamakta yapmamissin..kek te olmasaymis süper olurmus ama o kadar ikramliga dayanabilmen bile cok iyi...
kosusturmada spor olmustur eminim..ee o zaman yarin spora ve normal düzene dönüyoruz
Ee kizlar hic tartiya cikan var mi eksilmeler ne durumda
:18: oooo ben gelmeyeli kaptana neler olmuş böyle :18:
Menümüzde yazarımda 1 mesajım daha olsun bari
Sabah 2 kurukayısı ılık su
1 dilim Yağsız diyet kek(kendim yaptım)
1 bardak süt
Tavuk şiş(90-100 gr kadar)
1/2 kase Yoğurt
2 dilim ekmek
20 gr leblebi
5-6 fındık
Türk kahvesi
Z. Pırasa
Lahana salatası (az zeytinyağ ile bol dereotu ve az Mısır portakal suyu sıkıp yaptım)
1 dilim ekmek
1 hurma
Kefir
Spor1 saat aeropilates
Beyaz çay
Zencefil
Canım çok az yiyorsunSabah
Specıal k
Yatım saat sonra türk kahvesisade
Ögle
Salata
Yogurt birer kase
Aksam
Sehriye corbası
Ispanak yemegi
Birkase yogurt
Su:3 bardak
Spor:yok
Kızlarhaftaya tam düEne giricm regl agrılarımdan duramıyorum biyerde
Oyyy kadın olmakne kadar zorrrrr
bu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik
aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt
su
2 lt
spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim
3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
Dun mi menum
1 yumurta
2 dilim ananas
1/2 cb ceviz
5 zeytin
Zeytinyagli roka nane ve dereotuna peynir kattim
Ogle
Salatalik domates
Aksam
1 kase mercimek
5 adet yaprak sarma
2 yk kisir
Su: cokk
Cay: kayisili form iki kupa
Spor: 50 dk yuruyus eltime yuruyerek gidiyorum da aksam donuate yuruyemedim malesef yorgunlyktan bu arada arabada cok buyuk gelmedi hatta kendimi daha bo guvende hissettim
ohh almışız iltifatıda boşver niyetiniAz önce şirketten bir arkadaş yakında seni victoria secrete göndereceğiz diyoraşağısı kurtarmazmış. İltifat mıydı asılma mıydı anlamadım ben Benim mi içim fesat :44:
Slm kızlar bn geldim basulsınız iyimisiniz
Bnm kızım cok rahatsız teyzeleri o yüsden pek giremedim
Suan iyi olmaya calısıyo bakalım
Bu kıs cetin geçiyo bizim ewde
Neyse rabbim baska hastalıklar gösternesin diyor konuyu kapatıp
Diyet konusuna geçmk istiyorum
Sıfırdan baslamam lazımkendimi cok kötü hissediyorum bi türlü toparlanamadım
Tekrar neyle nasıl baslıcam onuda bilmiyorum
( üzgün ve mutsuuzm yine kendimde bi özgüven eksikliği hissediyorum
Bu arada kaptancım bnm intrnt paketim bitmk üzere bu hafta bildirim yapamıcam gibi dün hastanede tartıldım 64.600 cıktım malesef bunu kılom olarak yazarmısınız
Hepınizden cok özürdiliyorum ve cok utanıyorum((
Ama kızlar dayanıcam basarıcam ve nisan da buluşmamızda eski resimlerimle beraber sizlerle olcamn
Görüsemesekte burda boy boy fotolarımı koyup azmin zaferini kutlıcamm
Ayy inş yani
Pazartesi
2 cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Reçek btk
2 dilim beyaz ekm
Ögle
Birkase yogurt
Aksam
Tavuklu mantar
Cacık
2 dilim beyza ekmk
Su; 2 bardak
Spor: malesef
Bitki cayı : yokkkkkkk
Salı
Specıal k
Çig köfte dürüm
Ayran((((
Aksam
Sehriye corbası
Salata
Yogurt bir kade
Su:2 vya 3 bardak
Soor: yokk
Bitki çayıda yokkk
Taşlayın bni((
Takımdaki bu haftaki sessizliği kilo olarak yarın + çıkacağımıza yoruyorum.
ısırgan hakikaten çok iyi ve çok şifalı arada bende kavurup yoğurtlu yerimm özellikle kansere karşı koruyucu etkisi var
bu arada kefirin faydalarını koopyalıyorum kızlar sizde her gün 1 bardak için ne olur
Kefirin Faydaları :
* Bebeklikten ergenliğe kadar; kemiklerin ve dişlerin oluşumu ile sağlıklı dokuların ve kasların gelişiminde olumlu etkiler.
* Vücudun gelişmesi için gerekli olan vitamin, mineral ve protein desteğini sağlar.
* Bağışıklık sistemini güçlendirdiği için mikrobik enfeksiyonlara karşı direnci arttırır.
* Aşırı çikolata, şeker ve sakız tüketen çocukların sağlık risklerini azaltır.
* Diş çürüklerini önler.
* Şekerin özümlenmesini sağlar ve şekeri enerjiye dönüştürür.
* İştah açar ve beslenmeye güçlü destek olur.
* Asabi hastalıklarda rahatlatıcı görev yapar.
* İshale ve kabızlığa iyi gelir.
* Kansızlığı önler ve kan bozukluğunu giderir.Tırnakların sağlıklı kalmasını sağlar.
* Görme yeteneğini güçlendirir.
* Kesiklerin ve yaraların hızla iyileşmesini sağlar.
* Zeka gelişimine önemli katkı ve zihinsel aktiflik sağlar.
* Astım ve allarjiye karşı direnç oluşturur.
* Çocukların büyümesinde doğal koruma ve güvenli beslenme sağlayan nefis bir süt içeceğidir.
* Büyümeye güçlü destek sağlar.
* Boy uzamasına ve sağlıklı gelişime yardımcı olur.
* Ergenlik dönemine pozitif etkinlik katar.
* Hormon dengesini sağlar.
* İhtiyaç duyulan enerji için mükemmel destek verir.
* Zihinsel ve fiziksel gelişime benzersiz katkı sağlar.
* Beyin hücrelerini aktifleştirir ve beyinsel dinamizmi arttırır.
* Aşırı şişmanlamaya veya zayıflamaya karşı frenleyici görev üstlenir.
* Sindirim sistemini inşa eder ve tam beslenme sağlar.
* Sindirim esnasında protein sentezine olumlu yardım eder.
* Bağırsak florasını inşa eder.
* Böbrek fonksiyonlarını düzenler.
* Vitamin ve Minareller arasında işbirlikçi yapısıyla simbiotik çimento görevi görür.
* Cilt güzelliğine ve parlaklığına olumlu etkiler yapar.
* Ciltteki yağlanmayı ve kepeklenmeyi önler. Saçları kuvvetlendirir.
* İç ve dış kanamalarda kanamaları durdurmaya yardımcı olur.
* Yanıkların hızlı iyileşmesini sağlar.
* Dokuları tamir eder.
* Vücudun sıvı dengesini optimum seviyede tutar.
* Dna sentezini ve yenilenmesini olumlu etkiler.
* Hücrelerin oksijen almasında etkili görev üstlenir.
* Gençlik döneminin etkin, enerjik ve aktif bir dönem olmasında unutulmaz bir partnerdir.
* Gençlik ve dinçlik duygusunun sürekliliğini sağlar.
* Yorgunluk ve strese karşı koruyucu bir kalkandır.
* Cinsel fonksiyonların devamlılığında aktiflik kazandırır.
* Vücudun bütün organlarının uyumlu ve senkronize çalışmasını düzenler.
* Kanı temizler, klosterolü dengeler ve yüksek tansiyonu düşürür.
* Damar sertliğini ve kalp krizi riskini önler.
* Uykusuzluğu giderir. Spor yapanlar için enerji deposudur.
* Ferahlatıcı hoş kukusu ve benzersiz tadıyla rahatlık verir, dinlendirir ve gevşetir.
* Yemeklerde keyfinize keyif katar.
* Hazmı kolaylaştırır.
* Diyet yapanlar için en ideal içecektir.
* Kilo aldırmaz ve beslenme sentezi oluşturur.
* Kemoterapi tedavisi sürerken vücudun güçlü kalmasını ve beslenmenin devamlılığını sağlar.
* Kas kasılmalarını ve krampları önler.
* Selülitlere karşı etkindir.
* Yağ dokularını çözümleyici fonksiyon içerir.
* Sindirim sistemindeki trafiği düzenler.
* Birçok hastalığın oluşumunu ilk başlangıçtan itibaren hemen önler.
* Başta üreme hormonları östrojen, progesteron, testesteron olmak üzere kortizon, ensülin, trioid, serotonin ve adrenal hormonları üzerine olumlu etkiler yapar.
* Mide asitleri ile salgıların düzenli ve verimli üretilmesine katkıda bulunur.
* Alkol alanlar açısından kaybolan vitaminleri geri alımında tam bir takviye sağlar.
* Zehirlenmelere karşı kanı temizler.
* Vücuda giren siyanürü etkisizleştirir.
* Saç dökülmesini azaltır.
* Doğum kontrol hapı ve idrar söktürücü ilaç alanlara yardımcı olur.
* Antibiyotik ilaçlar vücuttaki tüm vitaminleri ve bakterileri öldürdüğünden; doğal savunma ve savaş ordularını kurarak doğal antibiyotik görevi üstlenir.
* Sinir sistemini sürekli reorganize ettiğinden çelik gibi güçlü yapı oluşturarak sakinlik ve rahatlık verir.
* Antioksidan özellikleri ile hücre yenilenmesine katkı sağlar.
* Menopoz dönemindeki riskleri azaltır.
* Aşırı yıpranmayı ve yaşlanmayı yavaşlatır.
* Damar sertliğini engeller.
* Kemiklerin ve kasların güçlü kalmasına destek sağlar.
* Osteoporoz ve Alzheimer hastalığına karşı direnç oluşturur.
* Prostat ve bağırsak kanseri başta olmak üzere birçok kanseri önleyici etkisi olduğu bilinmektedir.
* Adale kasılmaları ile felce karşı etkindir.
* Ellerdeki titremeler ile bellek zayıflığını ve dikkat azalmasını önler.
* Kronik güçsüzlüğe karşı kuvveti arttırır.
* Sinir iltihaplarına bağlı olarak el ve ayaklardaki uyuşma ile karıncalanmaları azaltır.
* Görme zayıflığını ve katarakt oluşumunu engeller.
* Serbest radikallerin, ağır metallerin ve zehirli gazların vücuttaki olumsuz etkilerini azaltır.
* Kronik depresyona karşı olumlu iyileştirmeler yapar.
* Genç yaşlanmayı sistemize eder.
* Mutlu bir yaşlılık dönemi için vazgeçilmez doğal bir dosttur.
canım benimmmmmmmmmmmmmmiyiyim bitanem şükürrr
oyyy yaşlandım ben idare et Mervişim Ayferciğime demiştim halbuki
dur sen sıranı bekle sırada şekercim sahgülüm ve ayfercim var
canım ya neyse az kaldı türkiyede gösterirsin inşallah önemli bişey değildirselamlar hanımlar nasılsınız
oğlumun pipisindeki şişlik hala geçmedi, zaten takip etcez demişlerdi ama aklım hep onda.. 2 gecedir de uyanıp midesinde ne varsa kusuyor.. doktorcum ya sence bu ne olabilir? çok takıyorum neyseki türkyieye gidiyorum orada göstercem..
dün dışında karataya güzel uydum ama dün malesef saldım gitti, yani canım çok sıkkın olduğu için açıkcası kendimi mutlu etmek adına zararlı şeyler yedim ama bugün hemen toparladım..zaten şuanda kilo verme ruh halinden çok uzağım malesef..
resmi işlemlerimi hallettim cumartesi gece yola çıkıyorum,
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun..
sweet canım ben kefiri plastik süzgeçten süzüp musluk değil içme suyundan geçirip üzerindeki tortuların gitmesini sağlayıp tekrar süte koyuyorum. mayalarken de oda ısısında karanlık bir ortamda mayalanması gerekiyor, kavanozu önce örtüyle sarıp sorna dolabın içine koyuyorum ( buzdolabı değil normal dolap) ki karanlık olsun.
annem çok uzun zamandır kefir mayalıyor, arada buzluğa da koyuyor, 2 -3 mayalama sonrası kefir tamamen normale dönüyor mesela ben şimdi 3 hafta mayalamasam bozulur kefir mecburen buzluğa konulacak...
tebrikler canımmmiyi akşamlar guzeller kocaman aferın ıstıyorum bugun ıkı buyuk sınavdan gectım basardıgımın dusunuyorum bir sabah kahvaltıda mısafırım vardı kızartma sucuklu yumurta borek kahvaltılıklar kaymaga kadar ama ben yesıllık ve peynıre dadandım kımseye farkettırmeden az yedım.oglen sohbete gıttım ıkramlıydı bogacalar tatlılar ben kucucuk bır dılım kek ve bıber patlıcan dolması yedım onlarda cok kucuktu baska zaman olsa yerdım ama burda sıze hesap verıcem kaptanımın dılene dusmeyım dıyeyemedem ne dıyrouz ozaman
süpersin canımBugnku menm ac karnina 3 gunkursu 1 tatli ks corek otu 1 cb sirkeli ilik su
Kahvlti 8.30 da sekrsz cay.10 yesl zeytn.birz peynr
1 cyrd kuruyms 2 yumurtli maydanzlu omlet
9.45 te seketsz turk kahvsi vazgecemem ya...
1 besibyrd
Oglen yok
İkndi 2 kirazspli form cy.1 tarcnli yesl cy
Aksam. 1 kase yogrt bol salata 5 ksk patlicn ymg
Su yatana kadr 3.5 lt olur
herzamanki gibi kaptanım süpersinbu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik
aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt
su
2 lt
spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim
3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
:18: oooo ben gelmeyeli kaptana neler olmuş böyle :18:
Menümüzde yazarımda 1 mesajım daha olsun bari
Sabah 2 kurukayısı ılık su
1 dilim Yağsız diyet kek(kendim yaptım)
1 bardak süt
Tavuk şiş(90-100 gr kadar)
1/2 kase Yoğurt
2 dilim ekmek
20 gr leblebi
5-6 fındık
Türk kahvesi
Z. Pırasa
Lahana salatası (az zeytinyağ ile bol dereotu ve az Mısır portakal suyu sıkıp yaptım)
1 dilim ekmek
1 hurma
Kefir
Spor1 saat aeropilates
Beyaz çay
Zencefil
Geçen gece oğlum soruyor:
Anne sünnet olmak mı zor, Doğum yapmak mı zor?
Düşündümde sünnet olmakla ne var üzerine birde hediyeler alıyorsun kadın olmak başından sonuna zor
Ne yapalım hayat
Menün az değilme canım doydun mu sen karatay yapmıyorsun değil mi?
çok sevindim canım.erkek olmakta zor bayanlar gibi iince hassas varlıkları anlamak zor onlar için.yapıları farklı.Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
ahsencim bizde illa bi tanesi namazdan sonraya anne gel bana sarıl diyor.sıra hiçç eşime gelmiyor.Anammmmmm bu sabah kirk yilda bir spor yapasim tuttu.sabah namazimi kildm tam spora basliyodum esim cagrdi spor birk da gel dedi 3 gundur sarilark uyumamis simdi uyuyalim dedi napim gittim artk uyudum spor yine biteeeeeeer sukur ki yasamim hareketli geciyo
geç oldu bluecum kusura bakma.demek su kisti dediler.enfeksiyon olmaması güzel.birden mi oldu.kistler öyle aniden olmaz aslında.canım şişliğin bi rengi yok sadece şişlik var, ve dokununca sert baya, ultrason yaptılar su kisti dedi doktor. niye olur neden olur bişey demedi.. kusma sürekli değil ama geceleri kalkıp kustu 2 gündür..şuanda türkiyede olmayı çok isterdim koşarak doktora gitmek için
yemeyince daha mutlu oluyor insan.iyi akşamlar guzeller kocaman aferın ıstıyorum bugun ıkı buyuk sınavdan gectım basardıgımın dusunuyorum bir sabah kahvaltıda mısafırım vardı kızartma sucuklu yumurta borek kahvaltılıklar kaymaga kadar ama ben yesıllık ve peynıre dadandım kımseye farkettırmeden az yedım.oglen sohbete gıttım ıkramlıydı bogacalar tatlılar ben kucucuk bır dılım kek ve bıber patlıcan dolması yedım onlarda cok kucuktu baska zaman olsa yerdım ama burda sıze hesap verıcem kaptanımın dılene dusmeyım dıyeyemedem ne dıyrouz ozaman
çok şanslıymıssın gercekten.bende arabistandaki ablamı arıyorum cok bunalınca.onunla konusmak rahatlatıyor.tam bir abladır.cok özledimmmmBende hep öyleydim hiç hayır demezdim ama çok yakınlarımdan kazık yedim ve şimdi onun sıkıntısını atlatıyorum inş. Yakın arkadaşımın psikolog olması hayatımın en büyük şansı !!
:
dilekcim bende öyle olunca cıslara dokunmasam bile düzensiz ve zamansız beslenmekten veremiuorum.ozaman aklıma karatay geliyor.sürekli azcık azcık yersem zararsızda yesemgitmiyor.ama düzenli öğünlerimi yaparsam daha fazla yesemde rahat veriyorum.mesela bu hafta cok veremeyecegimi biliyorum çünkü tam bir öğün yapamadım hiç.hastalıklar vs.Ayy bune ya anam bayram gibi iki gundur gelen gıden eksık olmuyor allah eksıklıgını gostermesın tabı.ucuncu posta mısafırımıde gonderdım ve geldımm menu paylasımı yapımıycam tırtıkla usulu beslendım yogunluktan ama cıslara
dokunmadım
keten tohumu yaban mersini adaçayı papatya biberiye cok işe yarıyor.tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?