Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once

Gunaydin sekerim ada cayi nane cayi yada sogan ic geliyor hemen bende evdeki erken gebelik testini yaptim tabi ki yine tek cizgi : kismet bitki cayi icmeye devam edebilirim demektir oyi tarafindan bakmak lazim

Kaptancım dile benden ne dilersen
Evdekilerede ocak başında yemek ısmarlama sözüm var

Diyette olsa kek kektir. Sen çok yapma ondan

Yumurta candır kaptan. Akşama kadar seni tok tutan şey ne sandın

Dünkü menüm

5 zeytin
1 dilim light peynir
1,5 dilim kepek ekmek
domates salatalık

ara : 1 nescafe sütlü şekerrsiz

öğle

5 tane köfte
salata
1 kase tavuk çorbası

ara: 2 kepekli galete

akşam
2 kepçe mantar çorbası
1 dilim ekmek
salata

su: 3,5 litre
2 bardak ısırgan otlu yeşil çay

bence gayet güzel canım

Az önce şirketten bir arkadaş yakında seni victoria secrete göndereceğiz diyor aşağısı kurtarmazmış. İltifat mıydı asılma mıydı anlamadım ben Benim mi içim fesat :44:
ohh almışız iltifatıda boşver niyetini

canım benim hoşgeldin kızın hala hasta çok geçmiş olsun canım ya, bu sene herkes hasta malesef , menülerine gelince zamanla oturur canım şuan sıkıntılarından dolayı düzenini oturtamadın zamanla inşallah üzme kendini

inanamıyorum hemen kefir mayalamayı öğrenmem lazım, kursta bi abla yapıyormus öğlenlerı yıyor ona bi sorayım öğreneyim
iyiyim bitanem şükürrr

oyyy yaşlandım ben idare et Mervişim Ayferciğime demiştim halbuki

dur sen sıranı bekle sırada şekercim sahgülüm ve ayfercim var
canım benimmmmmmmmmmmmmm

canım ya neyse az kaldı türkiyede gösterirsin inşallah önemli bişey değildir
tebrikler canımmm
süpersin canım

herzamanki gibi kaptanım süpersin gez bakalım

kesinlikle kadın olmak zorr hemde çok zorr

Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
çok sevindim canım.erkek olmakta zor bayanlar gibi iince hassas varlıkları anlamak zor onlar için.yapıları farklı.
ahsencim bizde illa bi tanesi namazdan sonraya anne gel bana sarıl diyor.sıra hiçç eşime gelmiyor.

geç oldu bluecum kusura bakma.demek su kisti dediler.enfeksiyon olmaması güzel.birden mi oldu.kistler öyle aniden olmaz aslında.

yemeyince daha mutlu oluyor insan.
çok şanslıymıssın gercekten.bende arabistandaki ablamı arıyorum cok bunalınca.onunla konusmak rahatlatıyor.tam bir abladır.cok özledimmmm

dilekcim bende öyle olunca cıslara dokunmasam bile düzensiz ve zamansız beslenmekten veremiuorum.ozaman aklıma karatay geliyor.sürekli azcık azcık yersem zararsızda yesemgitmiyor.ama düzenli öğünlerimi yaparsam daha fazla yesemde rahat veriyorum.mesela bu hafta cok veremeyecegimi biliyorum çünkü tam bir öğün yapamadım hiç.hastalıklar vs.

tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once
keten tohumu yaban mersini adaçayı papatya biberiye cok işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…