Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahveden vazgecmede canım bugun doktorumda ızledım say say bıtmıyor faydaları
Aferi rakibem beni solladin :18:
ne bılıyım bacım az yıyorum ama yogunluk gene duzenı kacırdı ama ıkı gundur okadar hayır dedıgım cıslar varkı anlatamam
rabbım evladlarımızla sınamasın canım baska bısey
kaptancımm ısırgan diye bir ot vardı bizim köyde ben çocukken kuzenlerim beni onunla korkutuyorlardı o otu elleyince kaşınıyormuşsun o yüzden ısırganı yemedim hiç şimdiye kadar
ay evet koye gıderdım her gıttıgımdede bı dalarda anam kabarır kızarır nasıl kasınırdı yenıden hıssetım acısını sımdı:)
Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
canım cok sevındım ya

kıyamam canım benim olsun inek sütüde gayet güzel oluyor
Bugün daha iyiyidim gerçekten havalardan oluyor galiba. Işyerinde bir çok kişinin başı ağrıyordu çünkü
Hay Allah aksiliğe bak yaa. Çok üzüldüm Allah şifa versin canım inşallah basit bir şeydir kolaylıkla sıkıntısız atlatır. Anne olmak çok zor

Karatay menülerine bayılıyorum çok güzel olmuş canım afiyet olsun. (Gerçi bildiğim kadarıyla)
Az once kefir mayaladm sabhlari mi iceyim aksam yatmadan gun icinde ne zaman tuketeyim okula giderken 11.30 gubi tuketsem ogun yerine mi gecer

Afiyet şifa olsun. Süt ayran yerine geçiyor canım . 1 bardak kefir yarım porsiyondan süt ürünü gibi benim listemde!!!

Sabah
Specıal k
Yatım saat sonra türk kahvesisade

Ögle
Salata
Yogurt birer kase

Aksam
Sehriye corbası
Ispanak yemegi
Birkase yogurt
Su:3 bardak
Spor:yok
Kızlarhaftaya tam düEne giricm regl agrılarımdan duramıyorum biyerde
Oyyy kadın olmakne kadar zorrrrr

Canm bnm aylık aslında hep yetıyodu kardeşim video izlmiş hmncik bitti
27 sinde tekrar yuklenck
Ben o yusden az gırmye calısıyom
Yawru ceylanm bn bıralardayımmm öptümm
tamam canimsin..27 den sonra eski tempoda burda bekliyorum seni
Ayy kaptanxim haa soyle ismi lazim degil haa eriktir o erik pis erik
Benim bu sefer ki baska birsey gecikince agrimisti ama bu sefer ki el surdurmuyor gogusler cildirdi

oy canimsin..seker gibisin sen ne pisi

insallah hayirli bir is icin agriyordur gögüslerin..amin

kaptancımm ısırgan diye bir ot vardı bizim köyde ben çocukken kuzenlerim beni onunla korkutuyorlardı o otu elleyince kaşınıyormuşsun o yüzden ısırganı yemedim hiç şimdiye kadar
ay canimsin demek sizin köyde vardi ha..bizim burdada var ve dokundunmu kasindiriyor,ayni sey olmasin sakin

canim bizim burda cok var,yazin topluyoruz ama eldivenle,cünkü kuzenlerin hakli,ciplak elle isiriyor
Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
allah mutlulugunuzu daim etsin ahsenim
enisteninde sarilacagi tutmus..

iyi yapmissin canim,hasretlik giderin tabi
3 gundr menulerimi yazamiyodum.birazck az kacamklarim vardi ama cumaya umitliyim tabi
bencede ümütli ol
Valla henüz belli olmaz. Ay sonu yada şubat maaşta farkla beraber verirler. o zaman göreceğim. Genelde böyle yürüyormuş bizde işler
ay canim hadi bakalim..bence zam kapida..ilk zamla ne alcan bize

cok haklisin canim..saglik en önemlisi..insallah degildir canimsin..icini ferah tut,doktora gidersenizde bizede haber ver lütfen
efferim diyoruz tabikiside

haklisin demi..simdi kaptan cemkirir ordan,yedigime pisman olacagimda kesin,ne diye yiyim dedin demi..ohh ohh ne güzel demissin
Afiyet olsun canim..aksam doydunmu..doyduysan karatay olmus ve ben cok begendim
Az once kefir mayaladm sabhlari mi iceyim aksam yatmadan gun icinde ne zaman tuketeyim okula giderken 11.30 gubi tuketsem ogun yerine mi gecer
canim kefiri ara ögün olarak icebilirsin..ayran,kefir,süt bunlari aclik hissettiginde veya aksamlari icmende bir sakinca yok..leptine bir zarar vermiyorlar
bencede gör..bu hafta asam elimde,tek tek saycam mesajlari
kapiya notmu yazsan acaba..pilim bitti yada kapsama alani disindayim diye

tamam canim bu gün yazma menü..zaten kacamakta yapmamissin..kek te olmasaymis süper olurmus ama o kadar ikramliga dayanabilmen bile cok iyi...

kosusturmada spor olmustur eminim..ee o zaman yarin spora ve normal düzene dönüyoruz

bu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik

aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt

su
2 lt

spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim

3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay

isyerıde haftalık dıyetıne uygun menu nasıl cıkıyor hıc duzenınden sasmıyosun
bu herıfler boyle yersın kılomu aldın der yemezsın hasta olacan der seytan bı kasık suda bog dıyor
şimdiden kuzenler 15 tatılde ne yapılacak programını yapmıslar dusun artık.ben 6yasında bu mahelleye geldım evlendım aynı mahalledyım.genckızlık arkadaslarımla gorusuyorum aynı mahelledeyız annamlar ıkı bına otemde 3 tane kardesım aynı sokakta sayılırız kuzen alt sokakta ve sohbetlere katılıyorum salı carsamba kullıye mevlut ayrıyetten oglumun okulundakı arkadaslarım,sonra esımın aılesı zatenkayınvaldeyle oturunca buyuk ev yogunlugu gorumcemler ıkı sokak otede kaynımda oyle ve esımın arkadasları acıkcası esımde bende sosyallız galıba haftanın 7 gunu bıle yetmıyor Rabbımde ıyı ınsanlarla karsılastırıyor bu saydıklarımın hepsınıde cok severım bıraraya gelmektende keyıf alırım
bacım bir senın menuler nerde ıkı sen ne cok regl oluyon daha yenı bıtmedımı uc karataya aramı versen acaba

:18: oooo ben gelmeyeli kaptana neler olmuş böyle :18:
Menümüzde yazarımda 1 mesajım daha olsun bari

Sabah 2 kurukayısı ılık su

1 dilim Yağsız diyet kek(kendim yaptım)
1 bardak süt

Tavuk şiş(90-100 gr kadar)
1/2 kase Yoğurt
2 dilim ekmek

20 gr leblebi

5-6 fındık
Türk kahvesi

Z. Pırasa
Lahana salatası (az zeytinyağ ile bol dereotu ve az Mısır portakal suyu sıkıp yaptım)
1 dilim ekmek

1 hurma
Kefir

Spor1 saat aeropilates
Beyaz çay
Zencefil

Son düzenleme:
Bende tavuk yemekten gıdıklarım herhalde

Geçen gece oğlum soruyor:
Anne sünnet olmak mı zor, Doğum yapmak mı zor?
Düşündümde sünnet olmakla ne var üzerine birde hediyeler alıyorsun kadın olmak başından sonuna zor
Ne yapalım hayat
Menün az değilme canım doydun mu sen karatay yapmıyorsun değil mi?

Su an cok acıktım kızm cok hasta canm tedavisi sürüyo ama işte igneverdiler en sonunda surup falanfayda etmedi
Bugun ku gundur istifar ediyo inanmıcaksın atletlerini pijamalarını kıyafetlerini kısacası 2 defa bazılarını 3 defa makınaya attım petekte kurutup giydirdim
Ki koltukları halıları yatakyorgan bewresimlrri saymıyorumbile
Anca yiyebildim bu kadar

Kızlar ben kaçıyorum uyuyayım dinleneyim kiii yarın öğlen diyetisyen randevum var
Hepinize iyi geceler :)
Iyi geceler canim..haber ver bizede
Doğum yapmak tabikide
icine dominat kacmis galiba

afiyet olsun canim..bas agrin nasil oldu
Bende tavuk yemekten gıdıklarım herhalde
takimi kümese cerecegiz desene

Tatlim menumu alintilamisdin ama menuye degil arabYa yorum yapmissin regl 28inde olacagim canim karatay zorlamiyor benide su ara misafirlikler zorluyor sukur bu aksam evdeyim inşallah tartiya rtki eder bu durum
Evet canim hakliymis cok rahat kullandikca alisiyorum

Karatayci nasil gidiyor karatay

Mervisim gecmis olsun canim baya uzun bi surec sanirim cok mu koyu kizin

iyiyim bitanem şükürrr

oyyy yaşlandım ben idare et Mervişim Ayferciğime demiştim halbuki

dur sen sıranı bekle sırada şekercim sahgülüm ve ayfercim var

tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…