- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
Kahveden vazgecmede canım bugun doktorumda ızledım say say bıtmıyor faydalarıBugnku menm ac karnina 3 gunkursu 1 tatli ks corek otu 1 cb sirkeli ilik su
Kahvlti 8.30 da sekrsz cay.10 yesl zeytn.birz peynr
1 cyrd kuruyms 2 yumurtli maydanzlu omlet
9.45 te seketsz turk kahvsi vazgecemem ya...
1 besibyrd
Oglen yok
İkndi 2 kirazspli form cy.1 tarcnli yesl cy
Aksam. 1 kase yogrt bol salata 5 ksk patlicn ymg
Su yatana kadr 3.5 lt olur
ne bılıyım bacım az yıyorum ama yogunluk gene duzenı kacırdı ama ıkı gundur okadar hayır dedıgım cıslar varkı anlatamamAferi rakibem beni solladin :18:
rabbım evladlarımızla sınamasın canım baska bıseyBluemcm gercekten cok geçmiş olsun
Bn nerdeyse bir aydır cocuklaugrasıyorum cok zor bişi
Bide küçük olursa tam zorlasıyor
Rabbim şifa versin yawrularımıza evin gülü solunca ne güneş doguyyo nede yüzm guluyo gercekten
ay evet koye gıderdım her gıttıgımdede bı dalarda anam kabarır kızarır nasıl kasınırdı yenıden hıssetım acısını sımdı:)kaptancımm ısırgan diye bir ot vardı bizim köyde ben çocukken kuzenlerim beni onunla korkutuyorlardı o otu elleyince kaşınıyormuşsun o yüzden ısırganı yemedim hiç şimdiye kadar
canım cok sevındım yaKizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
Anammmmmm bu sabah kirk yilda bir spor yapasim tuttu.sabah namazimi kildm tam spora basliyodum esim cagrdi spor birk da gel dedi 3 gundur sarilark uyumamis simdi uyuyalim dedi napim gittim artk uyudum spor yine biteeeeeeer sukur ki yasamim hareketli geciyo[/QUOTE bacım uyumadıysan sıkıntı yok spor yerıne gecer o
kacamak yapıca yazacankı bızde bunu3 gundr menulerimi yazamiyodum.birazck az kacamklarim vardi ama cumaya umitliyim tabisalayacaz ama dımı
ay bende almayımsıra bende olmasında kmde olursa olsun
hazır alıp denıyecem en kısa zamandaselamlar hanımlar nasılsınız
oğlumun pipisindeki şişlik hala geçmedi, zaten takip etcez demişlerdi ama aklım hep onda.. 2 gecedir de uyanıp midesinde ne varsa kusuyor.. doktorcum ya sence bu ne olabilir? çok takıyorum neyseki türkyieye gidiyorum orada göstercem..
dün dışında karataya güzel uydum ama dün malesef saldım gitti, yani canım çok sıkkın olduğu için açıkcası kendimi mutlu etmek adına zararlı şeyler yedim ama bugün hemen toparladım..zaten şuanda kilo verme ruh halinden çok uzağım malesef..
resmi işlemlerimi hallettim cumartesi gece yola çıkıyorum,
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun..
Rabbım acıl sıfa versın bıtanem
sweet canım ben kefiri plastik süzgeçten süzüp musluk değil içme suyundan geçirip üzerindeki tortuların gitmesini sağlayıp tekrar süte koyuyorum. mayalarken de oda ısısında karanlık bir ortamda mayalanması gerekiyor, kavanozu önce örtüyle sarıp sorna dolabın içine koyuyorum ( buzdolabı değil normal dolap) ki karanlık olsun.
annem çok uzun zamandır kefir mayalıyor, arada buzluğa da koyuyor, 2 -3 mayalama sonrası kefir tamamen normale dönüyor mesela ben şimdi 3 hafta mayalamasam bozulur kefir mecburen buzluğa konulacak...