• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugnku menm ac karnina 3 gunkursu 1 tatli ks corek otu 1 cb sirkeli ilik su
Kahvlti 8.30 da sekrsz cay.10 yesl zeytn.birz peynr
1 cyrd kuruyms 2 yumurtli maydanzlu omlet

9.45 te seketsz turk kahvsi vazgecemem ya...
1 besibyrd
Oglen yok
İkndi 2 kirazspli form cy.1 tarcnli yesl cy
Aksam. 1 kase yogrt bol salata 5 ksk patlicn ymg
Su yatana kadr 3.5 lt olur
Kahveden vazgecmede canım bugun doktorumda ızledım say say bıtmıyor faydaları
Aferi rakibem beni solladin :18:
ne bılıyım bacım az yıyorum ama yogunluk gene duzenı kacırdı ama ıkı gundur okadar hayır dedıgım cıslar varkı anlatamam
Bluemcm gercekten cok geçmiş olsun
Bn nerdeyse bir aydır cocuklaugrasıyorum cok zor bişi
Bide küçük olursa tam zorlasıyor
Rabbim şifa versin yawrularımıza evin gülü solunca ne güneş doguyyo nede yüzm guluyo gercekten
rabbım evladlarımızla sınamasın canım baska bısey
kaptancımm ısırgan diye bir ot vardı bizim köyde ben çocukken kuzenlerim beni onunla korkutuyorlardı o otu elleyince kaşınıyormuşsun o yüzden ısırganı yemedim hiç şimdiye kadar :9:
ay evet koye gıderdım her gıttıgımdede bı dalarda anam kabarır kızarır nasıl kasınırdı yenıden hıssetım acısını sımdı:)
Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
canım cok sevındım ya
Anammmmmm bu sabah kirk yilda bir spor yapasim tuttu.sabah namazimi kildm tam spora basliyodum esim cagrdi spor birk da gel dedi 3 gundur sarilark uyumamis simdi uyuyalim dedi napim gittim artk uyudum spor yine biteeeeeeer sukur ki yasamim hareketli geciyo[/QUOTE bacım uyumadıysan sıkıntı yok spor yerıne gecer o:37:
3 gundr menulerimi yazamiyodum.birazck az kacamklarim vardi ama cumaya umitliyim tabi
kacamak yapıca yazacankı bızde bunu:20::20::20::20::20::20::20:salayacaz ama dımı
sıra bende olmasında kmde olursa olsun:9:
ay bende almayım
selamlar hanımlar nasılsınız
oğlumun pipisindeki şişlik hala geçmedi, zaten takip etcez demişlerdi ama aklım hep onda.. 2 gecedir de uyanıp midesinde ne varsa kusuyor.. doktorcum ya sence bu ne olabilir? çok takıyorum neyseki türkyieye gidiyorum orada göstercem..
dün dışında karataya güzel uydum ama dün malesef saldım gitti, yani canım çok sıkkın olduğu için açıkcası kendimi mutlu etmek adına zararlı şeyler yedim ama bugün hemen toparladım..zaten şuanda kilo verme ruh halinden çok uzağım malesef..
resmi işlemlerimi hallettim cumartesi gece yola çıkıyorum,
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun..
Rabbım acıl sıfa versın bıtanem
sweet canım ben kefiri plastik süzgeçten süzüp musluk değil içme suyundan geçirip üzerindeki tortuların gitmesini sağlayıp tekrar süte koyuyorum. mayalarken de oda ısısında karanlık bir ortamda mayalanması gerekiyor, kavanozu önce örtüyle sarıp sorna dolabın içine koyuyorum ( buzdolabı değil normal dolap) ki karanlık olsun.
annem çok uzun zamandır kefir mayalıyor, arada buzluğa da koyuyor, 2 -3 mayalama sonrası kefir tamamen normale dönüyor mesela ben şimdi 3 hafta mayalamasam bozulur kefir mecburen buzluğa konulacak...
hazır alıp denıyecem en kısa zamanda

Günaydınnnnn çıtır bebişlerrrr:16::16::16: nasılız bakalımmm kahve ve türkan eşliğinde attım kendimi buraya türkan sultanın filmi var ben 100 kere izlesemde yine izliyorum çok seviyorum Türkanı

Mervişim hoşgeldin tatlım prensesimize geçmiş olsun bir an önce iyileir umarımm tatlım taşlanacak kadar kötü değil sadece dürüm var onuda telafi edersin bence :16:

günaydınnn aşk böcüğüüü:16:

evet birazcık nazar oldu sanırımmm:ssz::ssz:

canımcım cevizde pintilik yapmışsın :20: yarı hakkını sonra kullanacaksan sorun yok 2 dilim ananas ta çok olmuş 1 dilim yeyerli bitanem

sporla akşamki fazlalıkları yakmışsındır tatlım

sen de benim gibisin Yasemincim malesef bizler hep kendimizden veriyoruz birde eğer abla isen sürekli abla olarak hareketlerine dikkat etmek zorundasın kendi çocukluğunu yaşayamadan kardeşine örnek olmak zorundasın çünkü:31:

Ayyyy inşallah hamilesindir Mervişimmmm:21::21:

Günaydın tatlımmm git tabi streslerini orada bırak gel:16::16:

sende mayala doktorcum müthiş bir besinmiş kendime kızıyorum niye bu kadar sene yapmadım diye

üzülme bitanem sende tatil sonrası izin alırsın olmazmı:26:

komşu çocukları bayram ediyordur şu dünyada çocukları sevindirmek gibisi yok

Günaydın canımcım biraz toparlanmana sevindim:16::16: mönün çok güzel tbrkler:46:

:17: tşkler tatlımm:54:

Günaydın şekercim güzel menü:46:

Şulecim sen ihmal etme bu durumu bir doktora görün en azıdan içn rahat etsin önlemini alırsın iyileşince yaparsın sporunu bitanemm:16:

kolay gelsin dilekcimmm börekten tırtıklamak yok ona göre:13:

görüşürüz bitanemmm

canımcım keçi sütü bulamıyorumki:50::50:

:16: kıyamam canım benim olsun inek sütüde gayet güzel oluyor
Bugün daha iyiyidim gerçekten havalardan oluyor galiba. Işyerinde bir çok kişinin başı ağrıyordu çünkü :54:
selamlar hanımlar nasılsınız
oğlumun pipisindeki şişlik hala geçmedi, zaten takip etcez demişlerdi ama aklım hep onda.. 2 gecedir de uyanıp midesinde ne varsa kusuyor.. doktorcum ya sence bu ne olabilir? çok takıyorum neyseki türkyieye gidiyorum orada göstercem..
dün dışında karataya güzel uydum ama dün malesef saldım gitti, yani canım çok sıkkın olduğu için açıkcası kendimi mutlu etmek adına zararlı şeyler yedim ama bugün hemen toparladım..zaten şuanda kilo verme ruh halinden çok uzağım malesef..
resmi işlemlerimi hallettim cumartesi gece yola çıkıyorum,
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun..

sweet canım ben kefiri plastik süzgeçten süzüp musluk değil içme suyundan geçirip üzerindeki tortuların gitmesini sağlayıp tekrar süte koyuyorum. mayalarken de oda ısısında karanlık bir ortamda mayalanması gerekiyor, kavanozu önce örtüyle sarıp sorna dolabın içine koyuyorum ( buzdolabı değil normal dolap) ki karanlık olsun.
annem çok uzun zamandır kefir mayalıyor, arada buzluğa da koyuyor, 2 -3 mayalama sonrası kefir tamamen normale dönüyor mesela ben şimdi 3 hafta mayalamasam bozulur kefir mecburen buzluğa konulacak...
Hay Allah aksiliğe bak yaa. Çok üzüldüm Allah şifa versin canım inşallah basit bir şeydir kolaylıkla sıkıntısız atlatır. Anne olmak çok zor :31:
iyi akşamlar guzeller kocaman aferın ıstıyorum bugun ıkı buyuk sınavdan gectım basardıgımın dusunuyorum bir sabah kahvaltıda mısafırım vardı kızartma sucuklu yumurta borek kahvaltılıklar kaymaga kadar ama ben yesıllık ve peynıre dadandım kımseye farkettırmeden az yedım.oglen sohbete gıttım ıkramlıydı bogacalar tatlılar ben kucucuk bır dılım kek ve bıber patlıcan dolması yedım onlarda cok kucuktu baska zaman olsa yerdım ama burda sıze hesap verıcem kaptanımın dılene dusmeyım dıye:38:yemedem ne dıyrouz ozaman:kkk:
:46::46::46::46:

1 besibyrd
Oglen yok
Karatay menülerine bayılıyorum çok güzel olmuş canım afiyet olsun. (Gerçi bildiğim kadarıyla)
Az once kefir mayaladm sabhlari mi iceyim aksam yatmadan gun icinde ne zaman tuketeyim okula giderken 11.30 gubi tuketsem ogun yerine mi gecer

Afiyet şifa olsun. Süt ayran yerine geçiyor canım . 1 bardak kefir yarım porsiyondan süt ürünü gibi benim listemde!!!

Sabah
Specıal k
Yatım saat sonra türk kahvesisade

Ögle
Salata
Yogurt birer kase

Aksam
Sehriye corbası
Ispanak yemegi
Birkase yogurt
Su:3 bardak
Spor:yok
Kızlarhaftaya tam düEne giricm regl agrılarımdan duramıyorum biyerde :(
Oyyy kadın olmakne kadar zorrrrr

Canm bnm aylık aslında hep yetıyodu kardeşim video izlmiş hmncik bitti
27 sinde tekrar yuklenck
Ben o yusden az gırmye calısıyom
Yawru ceylanm bn bıralardayımmm öptümm
tamam canimsin..27 den sonra eski tempoda burda bekliyorum seni:38:
Ayy kaptanxim haa soyle :38: ismi lazim degil haa :60: eriktir o erik pis erik :47:
Benim bu sefer ki baska birsey gecikince agrimisti ama bu sefer ki el surdurmuyor gogusler cildirdi :60:

oy canimsin..seker gibisin sen ne pisi:38:

insallah hayirli bir is icin agriyordur gögüslerin..amin:16:

kaptancımm ısırgan diye bir ot vardı bizim köyde ben çocukken kuzenlerim beni onunla korkutuyorlardı o otu elleyince kaşınıyormuşsun o yüzden ısırganı yemedim hiç şimdiye kadar :9:
ay canimsin demek sizin köyde vardi ha..bizim burdada var ve dokundunmu kasindiriyor,ayni sey olmasin sakin
:60::60:

canim bizim burda cok var,yazin topluyoruz ama eldivenle,cünkü kuzenlerin hakli,ciplak elle isiriyor:34:
Kizlar sucunuz geldi sukur kendime gelebildim 3 gundr esimle limoniyduk sukur hallettik konusarak beni anladi galiba.eeeee artik suuuuuuuuuu
allah mutlulugunuzu daim etsin ahsenim:16:
Anammmmmm bu sabah kirk yilda bir spor yapasim tuttu.sabah namazimi kildm tam spora basliyodum esim cagrdi spor birk da gel dedi 3 gundur sarilark uyumamis simdi uyuyalim dedi napim gittim artk uyudum spor yine biteeeeeeer sukur ki yasamim hareketli geciyo
enisteninde sarilacagi tutmus..:60::60:

iyi yapmissin canim,hasretlik giderin tabi:6:
3 gundr menulerimi yazamiyodum.birazck az kacamklarim vardi ama cumaya umitliyim tabi
bencede ümütli ol:24:
Valla henüz belli olmaz. Ay sonu yada şubat maaşta farkla beraber verirler. o zaman göreceğim. Genelde böyle yürüyormuş bizde işler :27:
ay canim hadi bakalim..bence zam kapida..ilk zamla ne alcan bize
mervecim edacım doktorcum kaptancım, geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım hepiniz çok sağolun..
bir çocuk doktoruna daha götüreceğim içime sinmedi, çok canım sıkıldı Allahım inşallah ciddi bişey değildir..
sağlık en önemlisi, gerisi yalan.. :14::14:
cok haklisin canim..saglik en önemlisi..insallah degildir canimsin..icini ferah tut,doktora gidersenizde bizede haber ver lütfen:16:
iyi akşamlar guzeller kocaman aferın ıstıyorum bugun ıkı buyuk sınavdan gectım basardıgımın dusunuyorum bir sabah kahvaltıda mısafırım vardı kızartma sucuklu yumurta borek kahvaltılıklar kaymaga kadar ama ben yesıllık ve peynıre dadandım kımseye farkettırmeden az yedım.oglen sohbete gıttım ıkramlıydı bogacalar tatlılar ben kucucuk bır dılım kek ve bıber patlıcan dolması yedım onlarda cok kucuktu baska zaman olsa yerdım ama burda sıze hesap verıcem kaptanımın dılene dusmeyım dıye:38:yemedem ne dıyrouz ozaman:kkk:
efferim diyoruz tabikiside:1:

haklisin demi..simdi kaptan cemkirir ordan,yedigime pisman olacagimda kesin,ne diye yiyim dedin demi..ohh ohh ne güzel demissin:1:

1 besibyrd
Oglen yok
Afiyet olsun canim..aksam doydunmu..doyduysan karatay olmus ve ben cok begendim:46:
Az once kefir mayaladm sabhlari mi iceyim aksam yatmadan gun icinde ne zaman tuketeyim okula giderken 11.30 gubi tuketsem ogun yerine mi gecer
canim kefiri ara ögün olarak icebilirsin..ayran,kefir,süt bunlari aclik hissettiginde veya aksamlari icmende bir sakinca yok..leptine bir zarar vermiyorlar:34:
Bende hep öyleydim hiç hayır demezdim ama çok yakınlarımdan kazık yedim ve şimdi onun sıkıntısını atlatıyorum inş. Yakın arkadaşımın psikolog olması hayatımın en büyük şansı !!

Demiii yaaa. Ben haftada 100-150 mesaj yazarken bu hafta 35 i görürsem iyi :18:
bencede gör..bu hafta asam elimde,:47:tek tek saycam mesajlari:9:
Ayy bune ya anam bayram gibi iki gundur gelen gıden eksık olmuyor allah eksıklıgını gostermesın tabı.ucuncu posta mısafırımıde gonderdım ve geldımm menu paylasımı yapımıycam tırtıkla usulu beslendım yogunluktan ama cıslara
dokunmadım
kapiya notmu yazsan acaba..pilim bitti yada kapsama alani disindayim diye

tamam canim bu gün yazma menü..zaten kacamakta yapmamissin..kek te olmasaymis süper olurmus ama o kadar ikramliga dayanabilmen bile cok iyi...:34:

kosusturmada spor olmustur eminim..ee o zaman yarin spora ve normal düzene dönüyoruz:16:

bu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim:37:)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik

aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt

su
2 lt

spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim:37:

3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay

gunyadın kısceler
menüm

sabah (gec kaldım alel acele yedım.)
5 zeytın
2 dılım ekemek
çay

ara
2 hurma
5 tuzsuz badem

öğle
2 dılım ekmek
kuru fasulye 6 yk
çay

ara
2 kucuk mandalın
1 kutu sut

aksam
2yk yesıl bezelye yemegı
4yk kara lahana yemegı
bol yesıl salata

ara
2 badem

:nazar::nazar::nazar:
günaydın

Kızlar bugün işe geldim.

Hala kötüyüm ama biraz toparladım.
Dünkü menüm;
1,5 dilim beyaz peynir
4 zeytn
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara: yok çünkü sabah geç kalktım.

öğle 120 gr tavuk
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara:
1 elma

ara: 1 elma

akşam
mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek
isyerıde haftalık dıyetıne uygun menu nasıl cıkıyor :nazar:hıc duzenınden sasmıyosun
aminn canım benim çok sağol

çok geçmiş olsun canım ya sağlık gibisi yok hersey hemen tersine dönüyor

canım benim çok şükür daha iyiyim ama başımda hafif bi ağrı hep varr anlayamadımki noldu , eşimde diyetten diyip duruyo sen bu kadar tatlı yemeden duramasın ondandır diye :1: kurabiyeler çikolatalar lokumlar taşıyıp duruyo bende gündüz komsunun cocuklara veriyorum yedim diyorum :9: çok şükür bugun reglim bitti bu hafta kilo verme ümidim yok ama haftaya tamamen dönüyorum aranıza
bu herıfler boyle yersın kılomu aldın der yemezsın hasta olacan der seytan bı kasık suda bog dıyor:47::52:
helincim nöm marka süt sürünleri hala varsa onlar sütü süzerek işliyorlar uht değil yani ve sütleri günlük oluyor ama bak hepsi değil.ben cok kullandım zamanında.birde sparın keçi sütü var harika canım çekti walla.sparında bio ürünleri güzel oluyor.ben tereyağını hep sparın biosunu kullanırdm.
edacım daha iyiolmana sevindim.bende sadece 1 gün izin aldım işten.
şulecim insanı sürekli rahatsız eden br ağrı olması cok sinir bozucu Allah kolaylık versin canım.umarım diyetindende güzel sonuclar alırsın.
ayy bende kefir mayalamak istedim şimdi.
ohh dileğe bak misafir ağırla gezmelere git yogunumda yogunum.böyle yogunluga can kurban.
ben cok kötü bişey yapıp yandaki drun anlık dalgınlıgımı kullanmasına izin verdim.sömester tatilini imzalattı ve izin aldı.ayy cok üzüldüm bir haftasınıda ben alabilirdim kızımla vakit gecirirdim.üstelik kvlerde belki giderler düğün varmıs anadolu yakasında.:50::50::50:
şimdiden kuzenler 15 tatılde ne yapılacak programını yapmıslar dusun artık.ben 6yasında bu mahelleye geldım evlendım aynı mahalledyım.genckızlık arkadaslarımla gorusuyorum aynı mahelledeyız annamlar ıkı bına otemde 3 tane kardesım aynı sokakta sayılırız kuzen alt sokakta ve sohbetlere katılıyorum salı carsamba kullıye mevlut ayrıyetten oglumun okulundakı arkadaslarım,sonra esımın aılesı zatenkayınvaldeyle oturunca buyuk ev yogunlugu gorumcemler ıkı sokak otede kaynımda oyle ve esımın arkadasları acıkcası esımde bende sosyallız galıba haftanın 7 gunu bıle yetmıyor Rabbımde ıyı ınsanlarla karsılastırıyor bu saydıklarımın hepsınıde cok severım bıraraya gelmektende keyıf alırım
Kizlar menulerinizin maşallah i var aman nazar degmesin .

Bu arada
Yaseminim sen cok iyi niywtlisin ixnin hepsinide dr mi kaptirdin :(
Valla ben cok cin fikirliyim galiba bu konularda :9: kismet canim uzulme hafta sonunu degerlendir sende ohh guzel bi hafta sonu gecirirsin umarim

Edacim sulecim sahgulcum gecmis olsun canlarim aman dikkat soguklarfa geri geldi ankarada yazdi dun bugun sonbahar oldu
Mevsimlerde karisti iyice kuzular ya

Kaptan msjlari sayacakmis hahayy once kendininkileri saysin su aralar ona kusum ihmal etti bizi :9: ic sesimi suaturamiyorum kaptan dilimi kesecek benim :18:

Saka bi yana kaptancim morel bozuklugun sadece havalardansa sorun yokmus

Dilek geze geze bikmadin bacim ya rakibem simdiden ilan et sizde bsna erik kilodu delik deyin sabitim hals ya bu karatay abla benle inatlasiyor

Ablalarim kiz kardeslerim sizlere birsey soracağım benim reglime daha 6 gun var ama benim goguslerim cok aisti cokta aciyor yururlen bile aciyor aslinda bu ay boyu acidi niye ki dr gitsem mi yoksa normal birsey mi ki
bacım bir senın menuler nerde ıkı sen ne cok regl oluyon daha yenı bıtmedımı uc karataya aramı versen acaba

:18: oooo ben gelmeyeli kaptana neler olmuş böyle :18:
Menümüzde yazarımda 1 mesajım daha olsun bari :17:

Sabah 2 kurukayısı ılık su

1 dilim Yağsız diyet kek(kendim yaptım)
1 bardak süt

Tavuk şiş(90-100 gr kadar)
1/2 kase Yoğurt
2 dilim ekmek

20 gr leblebi

5-6 fındık
Türk kahvesi

Z. Pırasa
Lahana salatası (az zeytinyağ ile bol dereotu ve az Mısır portakal suyu sıkıp yaptım)
1 dilim ekmek

1 hurma
Kefir

Spor1 saat aeropilates
Beyaz çay
Zencefil

Son düzenleme:
bu gün yediklerim
sabah(10:00)
2 yumurtali salata(yarisini yedim..artik yumurta yemekten gidaklayacagim:37:)
10-15 adet yesil zeytin
1 cay bardagindan biraz az findik

aksam(18:30)
2 yaprak,2 lahana sarmasi
1,5 tavuk kanat
salata
yogurt

su
2 lt

spor
carsida gezdim ama spor yapamadim..dedigim gibi gezmedeydim:37:

3 kupa yesil,1 kupa beyaz cay
Bende tavuk yemekten gıdıklarım herhalde:34:

Sabah
Specıal k
Yatım saat sonra türk kahvesisade

Ögle
Salata
Yogurt birer kase

Aksam
Sehriye corbası
Ispanak yemegi
Birkase yogurt
Su:3 bardak
Spor:yok
Kızlarhaftaya tam düEne giricm regl agrılarımdan duramıyorum biyerde :(
Oyyy kadın olmakne kadar zorrrrr

Geçen gece oğlum soruyor:
Anne sünnet olmak mı zor, Doğum yapmak mı zor?
Düşündümde sünnet olmakla ne var üzerine birde hediyeler alıyorsun kadın olmak başından sonuna zor ;)
Ne yapalım hayat :9:
Menün az değilme canım doydun mu sen karatay yapmıyorsun değil mi?

Düşündümde sünnet olmakla ne var üzerine birde hediyeler alıyorsun kadın olmak başından sonuna zor ;)

Su an cok acıktım kızm cok hasta canm tedavisi sürüyo ama işte igneverdiler en sonunda surup falanfayda etmedi
Bugun ku gundur istifar ediyo inanmıcaksın atletlerini pijamalarını kıyafetlerini kısacası 2 defa bazılarını 3 defa makınaya attım petekte kurutup giydirdim
Ki koltukları halıları yatakyorgan bewresimlrri saymıyorumbile
Anca yiyebildim bu kadar

Kızlar ben kaçıyorum uyuyayım dinleneyim kiii yarın öğlen diyetisyen randevum var :9:
Hepinize iyi geceler :)
Iyi geceler canim..haber ver bizede:16:
Doğum yapmak tabikide:ssz:
:18: oooo ben gelmeyeli kaptana neler olmuş böyle :18:
Menümüzde yazarımda 1 mesajım daha olsun bari :17:

Sabah 2 kurukayısı ılık su

1 dilim Yağsız diyet kek(kendim yaptım)
1 bardak süt

Tavuk şiş(90-100 gr kadar)
1/2 kase Yoğurt
2 dilim ekmek

20 gr leblebi

5-6 fındık
Türk kahvesi

Z. Pırasa
Lahana salatası (az zeytinyağ ile bol dereotu ve az Mısır portakal suyu sıkıp yaptım)
1 dilim ekmek

1 hurma
Kefir

Spor1 saat aeropilates
Beyaz çay
Zencefil
icine dominat kacmis galiba:ssz::9:

afiyet olsun canim..bas agrin nasil oldu:38:
Bende tavuk yemekten gıdıklarım herhalde:34:
takimi kümese cerecegiz desene
:60::60::60:

:nazar::nazar::nazar:

isyerıde haftalık dıyetıne uygun menu nasıl cıkıyor :nazar:hıc duzenınden sasmıyosun

bu herıfler boyle yersın kılomu aldın der yemezsın hasta olacan der seytan bı kasık suda bog dıyor:47::52:

şimdiden kuzenler 15 tatılde ne yapılacak programını yapmıslar dusun artık.ben 6yasında bu mahelleye geldım evlendım aynı mahalledyım.genckızlık arkadaslarımla gorusuyorum aynı mahelledeyız annamlar ıkı bına otemde 3 tane kardesım aynı sokakta sayılırız kuzen alt sokakta ve sohbetlere katılıyorum salı carsamba kullıye mevlut ayrıyetten oglumun okulundakı arkadaslarım,sonra esımın aılesı zatenkayınvaldeyle oturunca buyuk ev yogunlugu gorumcemler ıkı sokak otede kaynımda oyle ve esımın arkadasları acıkcası esımde bende sosyallız galıba haftanın 7 gunu bıle yetmıyor Rabbımde ıyı ınsanlarla karsılastırıyor bu saydıklarımın hepsınıde cok severım bıraraya gelmektende keyıf alırım

bacım bir senın menuler nerde ıkı sen ne cok regl oluyon daha yenı bıtmedımı uc karataya aramı versen acaba
Tatlim menumu alintilamisdin ama menuye degil arabYa yorum yapmissin :9: regl 28inde olacagim canim karatay zorlamiyor benide su ara misafirlikler zorluyor sukur bu aksam evdeyim inşallah tartiya rtki eder bu durum
Yeni araba aldın sanırım güle güle kullan canım hayırlı olsun...

Az önce bir Prof un yazısını okudum diyor ki ödem için öncelikle su için, sabah aç karna maydanoz yada ananas yiyin :44:

Evet eşin haklı kuzum :31: bir zamanlar bizde de x5 vardı ve gerçekten trafikde araç büyük ve pahalı olunca herkes bir yol veriyor.hem bence yüksek araba kullanmak çok keyifli benim ilk arabam p1 di ve yerde oturuyor gibiydim ama içinde kendimi inanılmaz rahat hissediyordum ama araba büyüdükte özgüven de artıyor sanki ... İnan çok çabuk alışırsın :54:
Evet canim hakliymis cok rahat kullandikca alisiyorum

1 besibyrd
Oglen yok

Karatayci nasil gidiyor karatay

Mervisim gecmis olsun canim baya uzun bi surec sanirim cok mu koyu kizin

iyiyim bitanem şükürrr

oyyy yaşlandım ben idare et Mervişim Ayferciğime demiştim halbuki:17::17:

dur sen sıranı bekle sırada şekercim sahgülüm ve ayfercim var:9::9:

tatlım dun aksam emın olmak ıcın kan testı yaptırdım bısey cıkmadı havalardan buyuk ıhtımalle sokulemıyorum ama gece bıras gelmış ıyıce gerıldım gelsede bıtse bır an once

Back