Ben önceden lahana suyu içiyordum ama içerken canım çıkıyordu resmen ben de bir dikişte içiyordum sen gibisonrada hemen kalvaltıya başlıyordum :) lahana suyu da ödem attırıyor diye bılıyorum ben ama lahanadansa maydanoz daha iyi içebilmek açısından :)
Isırgan maydanozdan daha iyi tat olarak
Isırgan maydanozdan daha iyi tat olarak
Swetcem nasılsıncanm inş hamilesindir mervişim yazmışsin da ayfercim yazacaktın karıstırdın heralde
Ayy canm bnm
Kız bn hamile kalmayı düşünüyorum ama yazın baslıcam nasipse :))))
O zamana kadar 55 olsambari
Bu arada bnm reglimde yaklastı aslında 21 22 olmustum gecwn ay
Gögsüm şiştiagrılarımda var bugun yarın olurum heralde inş
iyiyim bitanem şükürrr
oyyy yaşlandım ben idare et Mervişim Ayferciğime demiştim halbuki
dur sen sıranı bekle sırada şekercim sahgülüm ve ayfercim var
:)))
İnş rabbmde onlara hayırlı saglıklı bebişler nasip ederler
Eriginki de ikiz olsun inş :)))
Swetcem nasılsıncanm inş hamilesindir mervişim yazmışsin da ayfercim yazacaktın karıstırdın heralde
Ayy canm bnm
Kız bn hamile kalmayı düşünüyorum ama yazın baslıcam nasipse :))))
O zamana kadar 55 olsambari
Bu arada bnm reglimde yaklastı aslında 21 22 olmustum gecwn ay
Gögsüm şiştiagrılarımda var bugun yarın olurum heralde inş
Kız mervişş belkide Allah söyletti sweete
Kız mervişş belkide Allah söyletti sweete
kusmada varsa büyük ihtimal üretrit dediğimiz alt üriner sistem iltihabı olmus.şişlik kırmızımı mor mu sıcak mı?selamlar hanımlar nasılsınız
oğlumun pipisindeki şişlik hala geçmedi, zaten takip etcez demişlerdi ama aklım hep onda.. 2 gecedir de uyanıp midesinde ne varsa kusuyor.. doktorcum ya sence bu ne olabilir? çok takıyorum neyseki türkyieye gidiyorum orada göstercem..
dün dışında karataya güzel uydum ama dün malesef saldım gitti, yani canım çok sıkkın olduğu için açıkcası kendimi mutlu etmek adına zararlı şeyler yedim ama bugün hemen toparladım..zaten şuanda kilo verme ruh halinden çok uzağım malesef..
resmi işlemlerimi hallettim cumartesi gece yola çıkıyorum,
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun..
sweet canım ben kefiri plastik süzgeçten süzüp musluk değil içme suyundan geçirip üzerindeki tortuların gitmesini sağlayıp tekrar süte koyuyorum. mayalarken de oda ısısında karanlık bir ortamda mayalanması gerekiyor, kavanozu önce örtüyle sarıp sorna dolabın içine koyuyorum ( buzdolabı değil normal dolap) ki karanlık olsun.
annem çok uzun zamandır kefir mayalıyor, arada buzluğa da koyuyor, 2 -3 mayalama sonrası kefir tamamen normale dönüyor mesela ben şimdi 3 hafta mayalamasam bozulur kefir mecburen buzluğa konulacak...
Kız yasemin acık raht dur cocuk mocuk yok sanasıra bende olmasında kmde olursa olsun
55 kılo olupta hamilelikte tekrar 75 olma füşüncesi bni bebişten uzaklastrıyorDimi Gamzem belkidehep bereber hamile kalsanız ne güzel olur hem zayıflama hem hamile topiği evet şimdi gidim acıkkk
zaten imkan yok ria beni mütiş koruyor sürekli reglim:Kız yasemin acık raht dur cocuk mocuk yok sana
Ne zamn rahata erdin o zamn bu işe el atıyorum no baby
55 kılo olupta hamilelikte tekrar 75 olma füşüncesi bni bebişten uzaklastrıyor
canim burda bircok merket kapandi..pluslarda kapandi ama ben kaufland veya edekaya bakarim..mutlaka baska markalarin vardir..tesekkür ederim ilgin icinhelincim spardan alıyordum ben genelde nömü birde bizim orda zielpunkt vardı ama almanyada adı plustu sanırım.ordanda aldıgım olurdu.Eki Görüntüle 944727
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?