• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar hanimlar

gecmisi okudum ama alinti ya<apmayi unutmusum..bendemi yaslandim ne:6:

doktorcugum burda o marka süt yok..ben gidersem yinede bakarim ama daha önce gözüme hic ilismedi:26:

ismi lazim degil birileri,benim mesajlari sayacahmis...:63:hahay hodri emydan canim,buyur say,hatirim kalir saymazsan:37:

mesaj azligindan diskalifiye olimde kaptansiz kalin:60::60::60::60::60:

mervisim gelmis ..hos gelmis..canim inetrnet paketinin bittgigni yazmissin,e o zaman nasil gircen takima..bu konuda aydinlatirmisin bizi,ona göre seni listeye alim bu hafta:34:

gamzecigim isminden dolayi isirgan yemeyeni ilk defa duydum
:60::60:

banucugum ayfere niyet,merveye kismet olmuus

oy takimimiza yeni bebislermi gelecekmis..ay hadi cabuk gelsinler yahu,ogluma arkadas ariyorum:9:

ayfercigim senin gecen ayda gögüslerin hassaslasmisti yanlis hatirlamiyorsam..regl den dolayidir canim:54:

eda cnm menün harika yine...bu arada sen o arkadasin söyledigini iltifat olarak kabul et,gerisinide salla:9:
zam isi ne oldu canim,hala haber yokmu:26:

blu canimsin cok cok gecmisolsun oglusuna..insallah önemli birsey yoktur..allah cocuklarimiza saglik versin:16:

Canm bnm aylık aslında hep yetıyodu kardeşim video izlmiş hmncik bitti
27 sinde tekrar yuklenck
Ben o yusden az gırmye calısıyom
Yawru ceylanm bn bıralardayımmm öptümm

merhabalar hanimlar

doktorcugum burda o marka süt yok..ben gidersem yinede bakarim ama daha önce gözüme hic ilismedi:26:

ismi lazim degil birileri,benim mesajlari sayacahmis...:63:hahay hodri emydan canim,buyur say,hatirim kalir saymazsan:37:

mervisim gelmis ..hos gelmis..canim inetrnet paketinin bittgigni yazmissin,e o zaman nasil gircen takima..bu konuda aydinlatirmisin bizi,ona göre seni listeye alim bu hafta:34:

oy takimimiza yeni bebislermi gelecekmis..ay hadi cabuk gelsinler yahu,ogluma arkadas ariyorum:9:

ayfercigim senin gecen ayda gögüslerin hassaslasmisti yanlis hatirlamiyorsam..regl den dolayidir canim:54:

eda cnm menün harika yine...bu arada sen o arkadasin söyledigini iltifat olarak kabul et,gerisinide salla:9:

blu canimsin cok cok gecmisolsun oglusuna..insallah önemli birsey yoktur..allah cocuklarimiza saglik versin:16:
Ayy kaptanxim haa soyle :38: ismi lazim degil haa :60: eriktir o erik pis erik :47:
Benim bu sefer ki baska birsey gecikince agrimisti ama bu sefer ki el surdurmuyor gogusler cildirdi :60:

Kız yasemin acık raht dur cocuk mocuk yok sana
Ne zamn rahata erdin o zamn bu işe el atıyorum no baby :1::9:

55 kılo olupta hamilelikte tekrar 75 olma füşüncesi bni bebişten uzaklastrıyor
Canim hamis kalinca karatay yap yormi kg almazssin hemde saglikli olur
selamlar hanımlar nasılsınız
oğlumun pipisindeki şişlik hala geçmedi, zaten takip etcez demişlerdi ama aklım hep onda.. 2 gecedir de uyanıp midesinde ne varsa kusuyor.. doktorcum ya sence bu ne olabilir? çok takıyorum neyseki türkyieye gidiyorum orada göstercem..
dün dışında karataya güzel uydum ama dün malesef saldım gitti, yani canım çok sıkkın olduğu için açıkcası kendimi mutlu etmek adına zararlı şeyler yedim ama bugün hemen toparladım..zaten şuanda kilo verme ruh halinden çok uzağım malesef..
resmi işlemlerimi hallettim cumartesi gece yola çıkıyorum,
geçmiş olsun dilekleriniz için de çok sağolun..

sweet canım ben kefiri plastik süzgeçten süzüp musluk değil içme suyundan geçirip üzerindeki tortuların gitmesini sağlayıp tekrar süte koyuyorum. mayalarken de oda ısısında karanlık bir ortamda mayalanması gerekiyor, kavanozu önce örtüyle sarıp sorna dolabın içine koyuyorum ( buzdolabı değil normal dolap) ki karanlık olsun.
annem çok uzun zamandır kefir mayalıyor, arada buzluğa da koyuyor, 2 -3 mayalama sonrası kefir tamamen normale dönüyor mesela ben şimdi 3 hafta mayalamasam bozulur kefir mecburen buzluğa konulacak...
Cok gecmis olsun canim inşallah gecer

Banucum isteyen herkes kalsin mervesi ayferi fark etmez :9:

merhabalar hanimlar

kaptancımm ısırgan diye bir ot vardı bizim köyde ben çocukken kuzenlerim beni onunla korkutuyorlardı o otu elleyince kaşınıyormuşsun o yüzden ısırganı yemedim hiç şimdiye kadar :9:

Anammmmmm bu sabah kirk yilda bir spor yapasim tuttu.sabah namazimi kildm tam spora basliyodum esim cagrdi spor birk da gel dedi 3 gundur sarilark uyumamis simdi uyuyalim dedi napim gittim artk uyudum spor yine biteeeeeeer sukur ki yasamim hareketli geciyo

kusmada varsa büyük ihtimal üretrit dediğimiz alt üriner sistem iltihabı olmus.şişlik kırmızımı mor mu sıcak mı?

canım şişliğin bi rengi yok sadece şişlik var, ve dokununca sert baya, ultrason yaptılar su kisti dedi doktor. niye olur neden olur bişey demedi.. kusma sürekli değil ama geceleri kalkıp kustu 2 gündür..şuanda türkiyede olmayı çok isterdim koşarak doktora gitmek için:(

merhabalar hanimlar

blue bebişe çok geçmiş olsun, ARabbim şifa verir inşallah :16:

eda kaptan diyince aklıma geldi zamm işi noldu çeyize başlıyor muyuzz :52:

Valla henüz belli olmaz. Ay sonu yada şubat maaşta farkla beraber verirler. o zaman göreceğim. Genelde böyle yürüyormuş bizde işler :27:

canım şişliğin bi rengi yok sadece şişlik var, ve dokununca sert baya, ultrason yaptılar su kisti dedi doktor. niye olur neden olur bişey demedi.. kusma sürekli değil ama geceleri kalkıp kustu 2 gündür..şuanda türkiyede olmayı çok isterdim koşarak doktora gitmek için:(

Çok geçmiş olsun bluecummm allah şifa versinn

mervecim edacım doktorcum kaptancım, geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım hepiniz çok sağolun..
bir çocuk doktoruna daha götüreceğim içime sinmedi, çok canım sıkıldı Allahım inşallah ciddi bişey değildir..
sağlık en önemlisi, gerisi yalan.. :14::14:

Bluemcm gercekten cok geçmiş olsun
Bn nerdeyse bir aydır cocuklaugrasıyorum cok zor bişi
Bide küçük olursa tam zorlasıyor
Rabbim şifa versin yawrularımıza evin gülü solunca ne güneş doguyyo nede yüzm guluyo gercekten

iyi akşamlar guzeller kocaman aferın ıstıyorum bugun ıkı buyuk sınavdan gectım basardıgımın dusunuyorum bir sabah kahvaltıda mısafırım vardı kızartma sucuklu yumurta borek kahvaltılıklar kaymaga kadar ama ben yesıllık ve peynıre dadandım kımseye farkettırmeden az yedım.oglen sohbete gıttım ıkramlıydı bogacalar tatlılar ben kucucuk bır dılım kek ve bıber patlıcan dolması yedım onlarda cok kucuktu baska zaman olsa yerdım ama burda sıze hesap verıcem kaptanımın dılene dusmeyım dıye:38:yemedem ne dıyrouz ozaman:kkk:

iyi akşamlar guzeller kocaman aferın ıstıyorum bugun ıkı buyuk sınavdan gectım basardıgımın dusunuyorum bir sabah kahvaltıda mısafırım vardı kızartma sucuklu yumurta borek kahvaltılıklar kaymaga kadar ama ben yesıllık ve peynıre dadandım kımseye farkettırmeden az yedım.oglen sohbete gıttım ıkramlıydı bogacalar tatlılar ben kucucuk bır dılım kek ve bıber patlıcan dolması yedım onlarda cok kucuktu baska zaman olsa yerdım ama burda sıze hesap verıcem kaptanımın dılene dusmeyım dıye:38:yemedem ne dıyrouz ozaman:kkk:

Aferi rakibem beni solladin :18:

Geçmiş olsun canım. Baş ağrın geçmezse ihmal et mutlaka doktora git. :18::18:
Menülerinde gayet güzel...
Edajım saol şekerim :21: başağrılarım bügün geçti çok şükür gercekten havadan mı oluyor acaba diye bende inanıcam artık. Gecen sabah haberlerde söylüyordu mevsimin normaller dışında seyretmesi basınç yapıyormuş üzerimizde . Allah'tan yağmur yağdı bugün biraz :31:
günaydın

Kızlar bugün işe geldim.

Hala kötüyüm ama biraz toparladım.
Dünkü menüm;
1,5 dilim beyaz peynir
4 zeytn
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara: yok çünkü sabah geç kalktım.

öğle 120 gr tavuk
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara:
1 elma

ara: 1 elma

akşam
mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek
Ben senin bu haftaki listeni kaçırdım mı acaba hatırlayamadım ama gayet güzel :) tebrik ederim :16:

helincim nöm marka süt sürünleri hala varsa onlar sütü süzerek işliyorlar uht değil yani ve sütleri günlük oluyor ama bak hepsi değil.ben cok kullandım zamanında.birde sparın keçi sütü var harika canım çekti walla.sparında bio ürünleri güzel oluyor.ben tereyağını hep sparın biosunu kullanırdm.
edacım daha iyiolmana sevindim.bende sadece 1 gün izin aldım işten.
şulecim insanı sürekli rahatsız eden br ağrı olması cok sinir bozucu Allah kolaylık versin canım.umarım diyetindende güzel sonuclar alırsın.
ayy bende kefir mayalamak istedim şimdi.
ohh dileğe bak misafir ağırla gezmelere git yogunumda yogunum.böyle yogunluga can kurban.
ben cok kötü bişey yapıp yandaki drun anlık dalgınlıgımı kullanmasına izin verdim.sömester tatilini imzalattı ve izin aldı.ayy cok üzüldüm bir haftasınıda ben alabilirdim kızımla vakit gecirirdim.üstelik kvlerde belki giderler düğün varmıs anadolu yakasında.:50::50::50:
Teşekkür ederim canım:38: mayala tabii yaa , akşamları çocuklarla içiyoruz inanılmaz keyif alıyorum. Üstelik keçi sütü ile mayalandığında daha da faydalı oluyormuş.

Bugnku menm ac karnina 3 gunkursu 1 tatli ks corek otu 1 cb sirkeli ilik su
Kahvlti 8.30 da sekrsz cay.10 yesl zeytn.birz peynr
1 cyrd kuruyms 2 yumurtli maydanzlu omlet

9.45 te seketsz turk kahvsi vazgecemem ya...
1 besibyrd
Oglen yok
İkndi 2 kirazspli form cy.1 tarcnli yesl cy
Aksam. 1 kase yogrt bol salata 5 ksk patlicn ymg
Su yatana kadr 3.5 lt olur

iyiniyetmi yoksa başka bişeymi bilmiyorum ayfercim.bu ara uykularım kaçtıgından bi kitaba sardım cocuk yetiştirmeyle ilgili anladım ki annem bizi cok bastırmıs.edilgen cocuk olarak yetiştirilmişiz.benim içimde hep huzursuzluk cıkmasın endişesi var oyüzden cok yük alıryorum insanları sürekli memnun etmeye çalışıyorum.bu yaştan sonrada zor benim değişmem.ama elimden geldiğince cocuklarımı etken insan yetiştirecegim.fikirlerini rahat söylesinler.hayır demeyide bilsinler.
sakın hamiş olmayasın.bende genelde erken hamilelikte olur o.herkes regl öncesi göğüs dolgunluk hassasıyeti derdi bende o nedir derdim ilk hamileliğimde anam bana bişeyler oldu.ozaman kafama dank etti sakın hamile olmayayım die.

Bende hep öyleydim hiç hayır demezdim ama çok yakınlarımdan kazık yedim ve şimdi onun sıkıntısını atlatıyorum inş. Yakın arkadaşımın psikolog olması hayatımın en büyük şansı !!
Takım olarak nazara mı geldik? Herkes nerede ? :nazar::nazar::nazar::nazar:

Demiii yaaa. Ben haftada 100-150 mesaj yazarken bu hafta 35 i görürsem iyi :18:

Ayy bune ya anam bayram gibi iki gundur gelen gıden eksık olmuyor allah eksıklıgını gostermesın tabı.ucuncu posta mısafırımıde gonderdım ve geldımm menu paylasımı yapımıycam tırtıkla usulu beslendım yogunluktan ama cıslara
dokunmadım

Dun mi menum

1 yumurta
2 dilim ananas
1/2 cb ceviz
5 zeytin
Zeytinyagli roka nane ve dereotuna peynir kattim

Ogle
Salatalik domates

Aksam
1 kase mercimek
5 adet yaprak sarma
2 yk kisir

Su: cokk
Cay: kayisili form iki kupa
Spor: 50 dk yuruyus eltime yuruyerek gidiyorum da aksam donuate yuruyemedim malesef yorgunlyktan bu arada arabada cok buyuk gelmedi hatta kendimi daha bo guvende hissettim :9:
Yeni araba aldın sanırım güle güle kullan canım hayırlı olsun...
Canım sabahları maydanoz suyu iç aç karnına
ara öğünlerinde meyveleri 2 dilim ananas olarak değiştir. ödem atmak için detoks menü lazım sana.:27:
Az önce bir Prof un yazısını okudum diyor ki ödem için öncelikle su için, sabah aç karna maydanoz yada ananas yiyin :44:
Ben korjuyordum acikcasi ama esim hayatim bu arabayla kimse yaklasmaz deyince bana deli cesareti geldi
Evet canim cok oldu u3-4yk gecti galiba ama inan cok zorlaniyorum ben wvime gidip salatami corbami yemegimi yerdim simdi borekler kuruyemisler tatlilar kekler resmen insanlar cildirmis gibi yiyorlar be onlarin yaninda accik kacti galiba
Evet eşin haklı kuzum :31: bir zamanlar bizde de x5 vardı ve gerçekten trafikde araç büyük ve pahalı olunca herkes bir yol veriyor.hem bence yüksek araba kullanmak çok keyifli benim ilk arabam p1 di ve yerde oturuyor gibiydim ama içinde kendimi inanılmaz rahat hissediyordum ama araba büyüdükte özgüven de artıyor sanki ... İnan çok çabuk alışırsın :54:

Back