amin hayırlısı tatlımİnşallah normaldir bende bu denli olmazda garip geldi
İnşallah olursunda odeminde gider ve bida hic adet olma inşallah 9 ay botunca
Evet canim o bastirilmis hallerimiz yok mu iste o bende yok ben valla seni ablama herseyinle cok benzetiyorum oda senin gibi evin hep agir basli dusunceli saygili kizi oldu cocuklukta yukleniyor bu sorumlyluk omur botu ayni hep kendini izdu kendi icini kemirdi soyleyemedikleri kabullenip oturduklari ve aglamak onun icin o kadar kolay ki nerdeyse hazir gozyaslari herseyde birikimden buda oysa ben nasil olsa sorumluluk sahobi bi ablam vardi (2 yas buyugum) deli dolu cenesiz lafini sakinmayan biri oldum hic olmadi sakayla karisik yine soyledim
Biliyorum degismek cok zor ama kendin icinde bir kitap al hayir demeyi ogren canim daha yolun basindasin cocuklarin icin bunu yapmalisin cunku cocuklarin rolmodeli anneleridir
Hamile mi ama sanmıyorum cunku bu ay nerdeyse on onbesgundur boyle coksizliyor aciyor dokunmak ne mumkun
bugun buranıun pazarı gıdeyımde tazecık alayım barı madınoz falan dogru soyluyosun
Ben de maydanoz suyuna başlayayım yarından itibaren aç karna mı içmek gerekiyor kızlar?
Evet canim bi koruma donemine gecseydik hayirlisiylaHaklısın canım zorlanıyor insan. Özellikle diyetteyken böyle ortamlar cidden irade savaşı verdiriyor.
Bugünlerde geçecek zayıflayacağız ve dengeleyerek yemek yemeyi öğreneceğiz. en güzeli haftalık 2 öğün serbest yenir sonra yine sağlıklı yiyecekler yenilir dengelenir diye düşünüyorum.
Amin bitanem tabbim isteyen her yurege nasip etsin .amin hayırlısı tatlım
Valla onu ben bir kere ictim odem icin regldim ilik aksam ictimBen de maydanoz suyuna başlayayım yarından itibaren aç karna mı içmek gerekiyor kızlar?
Az önce şirketten bir arkadaş yakında seni victoria secrete göndereceğiz diyoraşağısı kurtarmazmış. İltifat mıydı asılma mıydı anlamadım ben Benim mi içim fesat :44:
Merveeeeeeeeeee nerdesin kız özledim ben seni
Aç karnına sabah kahvaltıdan yarım saat önce. Sıcak içmelisin Ben 5 dk kaynatıp içiyordum.
Evet canim bi koruma donemine gecseydik hayirlisiyla
Amin bitanem tabbim isteyen her yurege nasip etsin .
Valla onu ben bir kere ictim odem icin regldim ilik aksam ictim
Waoww bosver sen iltifati al cebine koy asilmaysa onun terbiyesizligi
Teşekkürler kızlarraç karna içicem nette de öyle yazıyor, limon sıkarsam rahat içebilirim sanırım :)
Slm kızlar bn geldim basulsınız iyimisiniz
Bnm kızım cok rahatsız teyzeleri o yüsden pek giremedim
Suan iyi olmaya calısıyo bakalım
Bu kıs cetin geçiyo bizim ewde
Neyse rabbim baska hastalıklar gösternesin diyor konuyu kapatıp
Diyet konusuna geçmk istiyorum
Sıfırdan baslamam lazımkendimi cok kötü hissediyorum bi türlü toparlanamadım
Tekrar neyle nasıl baslıcam onuda bilmiyorum
( üzgün ve mutsuuzm yine kendimde bi özgüven eksikliği hissediyorum
Bu arada kaptancım bnm intrnt paketim bitmk üzere bu hafta bildirim yapamıcam gibi dün hastanede tartıldım 64.600 cıktım malesef bunu kılom olarak yazarmısınız
Hepınizden cok özürdiliyorum ve cok utanıyorum((
Ama kızlar dayanıcam basarıcam ve nisan da buluşmamızda eski resimlerimle beraber sizlerle olcamn
Görüsemesekte burda boy boy fotolarımı koyup azmin zaferini kutlıcamm
Ayy inş yani
Pazartesi
2 cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Reçek btk
2 dilim beyaz ekm
Ögle
Birkase yogurt
Aksam
Tavuklu mantar
Cacık
2 dilim beyza ekmk
Su; 2 bardak
Spor: malesef
Bitki cayı : yokkkkkkk
Salı
Specıal k
Çig köfte dürüm
Ayran((((
Aksam
Sehriye corbası
Salata
Yogurt bir kade
Su:2 vya 3 bardak
Soor: yokk
Bitki çayıda yokkk
Taşlayın bni((
Bu arada kaptancım bnm intrnt paketim bitmk üzere bu hafta bildirim yapamıcam gibi dün hastanede tartıldım 64.600 cıktım malesef bunu kılom olarak yazarmısınız
Ama kızlar dayanıcam basarıcam ve nisan da buluşmamızda eski resimlerimle beraber sizlerle olcamn
Ayy inş yani
Pazartesi
2 cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Reçek btk
2 dilim beyaz ekm
Ögle
Birkase yogurt
Aksam
Tavuklu mantar
Cacık
2 dilim beyza ekmk
Su; 2 bardak
Salı
Specıal k
Çig köfte dürüm
Ayran((((
Aksam
Sehriye corbası
Salata
Yogurt bir kade
Bitki çayıda yokkk
Taşlayın bni((
Az önce şirketten bir arkadaş yakında seni victoria secrete göndereceğiz diyoraşağısı kurtarmazmış. İltifat mıydı asılma mıydı anlamadım ben Benim mi içim fesat :44:
Günaydınn kızlarr
Takım olarak nazara mı geldik? Herkes nerede ?
Dun mi menum
1 yumurta
2 dilim ananas
1/2 cb ceviz
5 zeytin
Zeytinyagli roka nane ve dereotuna peynir kattim
Ogle
Salatalik domates
Aksam
1 kase mercimek
5 adet yaprak sarma
2 yk kisir
Su: cokk
Cay: kayisili form iki kupa
Spor: 50 dk yuruyus eltime yuruyerek gidiyorum da aksam donuate yuruyemedim malesef yorgunlyktan bu arada arabada cok buyuk gelmedi hatta kendimi daha bo guvende hissettim
iyiniyetmi yoksa başka bişeymi bilmiyorum ayfercim.bu ara uykularım kaçtıgından bi kitaba sardım cocuk yetiştirmeyle ilgili anladım ki annem bizi cok bastırmıs.edilgen cocuk olarak yetiştirilmişiz.benim içimde hep huzursuzluk cıkmasın endişesi var oyüzden cok yük alıryorum insanları sürekli memnun etmeye çalışıyorum.bu yaştan sonrada zor benim değişmem.ama elimden geldiğince cocuklarımı etken insan yetiştirecegim.fikirlerini rahat söylesinler.hayır demeyide bilsinler.
sakın hamiş olmayasın.bende genelde erken hamilelikte olur o.herkes regl öncesi göğüs dolgunluk hassasıyeti derdi bende o nedir derdim ilk hamileliğimde anam bana bişeyler oldu.ozaman kafama dank etti sakın hamile olmayayım die.
Kizlar menulerinizin maşallah i var aman nazar degmesin .
Bu arada
Yaseminim sen cok iyi niywtlisin ixnin hepsinide dr mi kaptirdin
Valla ben cok cin fikirliyim galiba bu konulardakismet canim uzulme hafta sonunu degerlendir sende ohh guzel bi hafta sonu gecirirsin umarim
Edacim sulecim sahgulcum gecmis olsun canlarim aman dikkat soguklarfa geri geldi ankarada yazdi dun bugun sonbahar oldu
Mevsimlerde karisti iyice kuzular ya
Kaptan msjlari sayacakmis hahayy once kendininkileri saysin su aralar ona kusum ihmal etti biziic sesimi suaturamiyorum kaptan dilimi kesecek benim :18:
Saka bi yana kaptancim morel bozuklugun sadece havalardansa sorun yokmus
Dilek geze geze bikmadin bacim ya rakibem simdiden ilan et sizde bsna erik kilodu delik deyin sabitim hals ya bu karatay abla benle inatlasiyor
Ablalarim kiz kardeslerim sizlere birsey soracağım benim reglime daha 6 gun var ama benim goguslerim cok aisti cokta aciyor yururlen bile aciyor aslinda bu ay boyu acidi niye ki dr gitsem mi yoksa normal birsey mi ki
günaydın kızlarrr
kahvaltımı yapıp kursa gidicem biraz stres atayım demi
akşam görüşrüz öpüyorum sizi
helincim nöm marka süt sürünleri hala varsa onlar sütü süzerek işliyorlar uht değil yani ve sütleri günlük oluyor ama bak hepsi değil.ben cok kullandım zamanında.birde sparın keçi sütü var harika canım çekti walla.sparında bio ürünleri güzel oluyor.ben tereyağını hep sparın biosunu kullanırdm.
edacım daha iyiolmana sevindim.bende sadece 1 gün izin aldım işten.
şulecim insanı sürekli rahatsız eden br ağrı olması cok sinir bozucu Allah kolaylık versin canım.umarım diyetindende güzel sonuclar alırsın.
ayy bende kefir mayalamak istedim şimdi.
ohh dileğe bak misafir ağırla gezmelere git yogunumda yogunum.böyle yogunluga can kurban.
ben cok kötü bişey yapıp yandaki drun anlık dalgınlıgımı kullanmasına izin verdim.sömester tatilini imzalattı ve izin aldı.ayy cok üzüldüm bir haftasınıda ben alabilirdim kızımla vakit gecirirdim.üstelik kvlerde belki giderler düğün varmıs anadolu yakasında.
aminn canım benim çok sağol
çok geçmiş olsun canım ya sağlık gibisi yok hersey hemen tersine dönüyor
canım benim çok şükür daha iyiyim ama başımda hafif bi ağrı hep varr anlayamadımki noldu , eşimde diyetten diyip duruyo sen bu kadar tatlı yemeden duramasın ondandır diyekurabiyeler çikolatalar lokumlar taşıyıp duruyo bende gündüz komsunun cocuklara veriyorum yedim diyorum çok şükür bugun reglim bitti bu hafta kilo verme ümidim yok ama haftaya tamamen dönüyorum aranıza
günaydın
Kızlar bugün işe geldim.
Hala kötüyüm ama biraz toparladım.
Dünkü menüm;
1,5 dilim beyaz peynir
4 zeytn
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara: yok çünkü sabah geç kalktım.
öğle 120 gr tavuk
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara:
1 elma
ara: 1 elma
akşam
mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek
Süper menü her zamanki gibi
gunyadın kısceler
menüm
sabah (gec kaldım alel acele yedım.)
5 zeytın
2 dılım ekemek
çay
ara
2 hurma
5 tuzsuz badem
öğle
2 dılım ekmek
kuru fasulye 6 yk
çay
ara
2 kucuk mandalın
1 kutu sut
aksam
2yk yesıl bezelye yemegı
4yk kara lahana yemegı
bol yesıl salata
ara
2 badem
Menülerini yazıp bende uyumaya gideyim ,
Pazartesi
Ananas ve su
2 dilim Çavdar ekmeği
1 por peynir
1/2 por Sebze çorbası
Sebzeli tavuk
2 dilim ekmek
Ayran
2 kurukayısı
20 gr leblebi
6-7 fındık
1 pors peynir
1 dilim ekmek
Pırasa
Kefir
Ihlamur
Beyaz çay
Yeşil çay 2 lt su
Salı
Ananas
Kepek ekmek ile peyniri tost
2 kurukayısı
5-6 fındık
Çok az çorba
Kıymalı ıspanak
Cacık
Pırasa
100 gr tavuk
1/2 kase yoğurt
Kefir
Beyaz çay
Ihlamur
2 lt su
Başağrım yüzünden spor yapamıyorum maalesef
Gecmisi okudum cok yorgunum temizlikti
derken bacaklarim agrimis kizimda uyumuyor yarinda cok isim var,sabah kaynim geziye gidecemis ona bir tepsi borek yapicam kahvaltiya misafirim gelecek sonrada sohbete gidecem yarin aksama kadar ugramiyabilirim
Menumu yazacak halim kalmadi iyigecelerr
Tatlı rüyalar kuzucum (inşallah) yarın görüşürüz ...
Merhaba kızlar ....
Nasılsınız?
Ben çok üzgünüm giremiyorum hem işyeri çok yoğun bakan değiştiğinden beri hareketlilik hemde cumadan beri enteresan baş ağrısı hala beni huzursuz ediyor. Ekrana uzun süre bakamıyorum
Ama en son sayfada sanırım kaptanjım ve banujum kefirden mi bahsediyorsunuz?
Bende kendim mayalıyorum. Günlük süt ile mayalıyorum ama en iyisi keçi sütü ile mayalamakmış. Süte ekstra ısıtıp kaynatma gibi bir işlem yapmıyorum direk şişeye koyup maya ekleyip bir bez ile sarıp mutfak dolabının içine koyuyorum 8 ila 24 saat içerisinde işlem tamam. Hiç deterjan değmemiş bir plastik süzgeç ve tahta kaşık kullanarak süzüyorum. Çocuklara içirirkende içine biraz süt koyuyorum
Ta taaaam işte enfes kefir hazır. Bu aralar çocuklara sürekli içiriyorum. Bende aldığım ilaçlarda coşturduğum midemi belki kefirle biraz iyileştirebilirm !
hayırlı sabahlar dilekcim ev yapımı sucuk yiyebilirsin tatlım ama börekler kızartmalar yanından bile geçmeHayirli sabahlar misafirimi beklerken bibakiyim dedim sabahtan beri mutfaktayim borekti kizartmaydi derken bu saat oldu ben simdi sizin korkunuza az yiyecem ya peki ev yapimi sucuk yiyebilirimiyim bu sabah karatay yapsam
Ben otçul olmadığımdan(ot tadından hoşlanmıyorum) kaynatıyorum ılıklaştırıyorum burnumu kapatıp fondip yapıyorum. Burnumu açmadan üstüne bir bardak su içip ağzıma çilekli falım sakız atıyorum.
teskkur ederım tatlım:)Günaydınnnnn çıtır bebişlerrrrnasılız bakalımmm kahve ve türkan eşliğinde attım kendimi buraya türkan sultanın filmi var ben 100 kere izlesemde yine izliyorum çok seviyorum Türkanı
Mervişim hoşgeldin tatlım prensesimize geçmiş olsun bir an önce iyileir umarımm tatlım taşlanacak kadar kötü değil sadece dürüm var onuda telafi edersin bence
günaydınnn aşk böcüğüüü
evet birazcık nazar oldu sanırımmm
canımcım cevizde pintilik yapmışsınyarı hakkını sonra kullanacaksan sorun yok 2 dilim ananas ta çok olmuş 1 dilim yeyerli bitanem
sporla akşamki fazlalıkları yakmışsındır tatlım
sen de benim gibisin Yasemincim malesef bizler hep kendimizden veriyoruz birde eğer abla isen sürekli abla olarak hareketlerine dikkat etmek zorundasın kendi çocukluğunu yaşayamadan kardeşine örnek olmak zorundasın çünkü
Ayyyy inşallah hamilesindir Mervişimmmm
Günaydın tatlımmm git tabi streslerini orada bırak gel
sende mayala doktorcum müthiş bir besinmiş kendime kızıyorum niye bu kadar sene yapmadım diye
üzülme bitanem sende tatil sonrası izin alırsın olmazmı:26:
komşu çocukları bayram ediyordur şu dünyada çocukları sevindirmek gibisi yok
Günaydın canımcım biraz toparlanmana sevindimmönün çok güzel tbrkler
tşkler tatlımm
Günaydın şekercim güzel menü
Şulecim sen ihmal etme bu durumu bir doktora görün en azıdan içn rahat etsin önlemini alırsın iyileşince yaparsın sporunu bitanemm
kolay gelsin dilekcimmm börekten tırtıklamak yok ona göre:13:
görüşürüz bitanemmm
canımcım keçi sütü bulamıyorumki
Ben otçul olmadığımdan(ot tadından hoşlanmıyorum) kaynatıyorum ılıklaştırıyorum burnumu kapatıp fondip yapıyorum. Burnumu açmadan üstüne bir bardak su içip ağzıma çilekli falım sakız atıyorum.
Ayy inş yani
Pazartesi
2 cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Reçek btk
2 dilim beyaz ekm
Ögle
Birkase yogurt
Aksam
Tavuklu mantar
Cacık
2 dilim beyza ekmk
Su; 2 bardak
Salı
Specıal k
Çig köfte dürüm
Ayran((((
Aksam
Sehriye corbası
Salata
Yogurt bir kade
Bitki çayıda yokkk
Taşlayın bni((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?