Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

amin hayırlısı tatlım

Evet canim bi koruma donemine gecseydik hayirlisiyla
amin hayırlısı tatlım
Amin bitanem tabbim isteyen her yurege nasip etsin .
Ben de maydanoz suyuna başlayayım yarından itibaren aç karna mı içmek gerekiyor kızlar?
Valla onu ben bir kere ictim odem icin regldim ilik aksam ictim
Az önce şirketten bir arkadaş yakında seni victoria secrete göndereceğiz diyor aşağısı kurtarmazmış. İltifat mıydı asılma mıydı anlamadım ben Benim mi içim fesat :44:

Waoww bosver sen iltifati al cebine koy asilmaysa onun terbiyesizligi

Aç karnına sabah kahvaltıdan yarım saat önce. Sıcak içmelisin Ben 5 dk kaynatıp içiyordum.

Evet canim bi koruma donemine gecseydik hayirlisiyla

Amin bitanem tabbim isteyen her yurege nasip etsin .

Valla onu ben bir kere ictim odem icin regldim ilik aksam ictim

Waoww bosver sen iltifati al cebine koy asilmaysa onun terbiyesizligi

Teşekkürler kızlarr aç karna içicem nette de öyle yazıyor, limon sıkarsam rahat içebilirim sanırım :)

Teşekkürler kızlarr aç karna içicem nette de öyle yazıyor, limon sıkarsam rahat içebilirim sanırım :)

Ben otçul olmadığımdan(ot tadından hoşlanmıyorum) kaynatıyorum ılıklaştırıyorum burnumu kapatıp fondip yapıyorum. Burnumu açmadan üstüne bir bardak su içip ağzıma çilekli falım sakız atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar bn geldim basulsınız iyimisiniz
Bnm kızım cok rahatsız teyzeleri o yüsden pek giremedim
Suan iyi olmaya calısıyo bakalım
Bu kıs cetin geçiyo bizim ewde
Neyse rabbim baska hastalıklar gösternesin diyor konuyu kapatıp
Diyet konusuna geçmk istiyorum
Sıfırdan baslamam lazımkendimi cok kötü hissediyorum bi türlü toparlanamadım
Tekrar neyle nasıl baslıcam onuda bilmiyorum
( üzgün ve mutsuuzm yine kendimde bi özgüven eksikliği hissediyorum
Bu arada kaptancım bnm intrnt paketim bitmk üzere bu hafta bildirim yapamıcam gibi dün hastanede tartıldım 64.600 cıktım malesef bunu kılom olarak yazarmısınız
Hepınizden cok özürdiliyorum ve cok utanıyorum ((
Ama kızlar dayanıcam basarıcam ve nisan da buluşmamızda eski resimlerimle beraber sizlerle olcamn
Görüsemesekte burda boy boy fotolarımı koyup azmin zaferini kutlıcamm
Ayy inş yani

Pazartesi
2 cay
Omlet
Peynir
Zeytin
Reçek btk
2 dilim beyaz ekm

Ögle
Birkase yogurt

Aksam
Tavuklu mantar
Cacık
2 dilim beyza ekmk

Su; 2 bardak
Spor: malesef
Bitki cayı : yokkkkkkk

Salı

Specıal k

Çig köfte dürüm
Ayran ((((

Aksam
Sehriye corbası
Salata
Yogurt bir kade
Su:2 vya 3 bardak
Soor: yokk
Bitki çayıda yokkk

Taşlayın bni((

Gecmis olsun canim kizcene lakin menuletine gelince :121: :121: :121: :121: :121: :121: :121: :121: :121: :121: :121: :121:

Günaydınnnnn çıtır bebişlerrrr nasılız bakalımmm kahve ve türkan eşliğinde attım kendimi buraya türkan sultanın filmi var ben 100 kere izlesemde yine izliyorum çok seviyorum Türkanı

Mervişim hoşgeldin tatlım prensesimize geçmiş olsun bir an önce iyileir umarımm tatlım taşlanacak kadar kötü değil sadece dürüm var onuda telafi edersin bence

Az önce şirketten bir arkadaş yakında seni victoria secrete göndereceğiz diyor aşağısı kurtarmazmış. İltifat mıydı asılma mıydı anlamadım ben Benim mi içim fesat :44:

Günaydınn kızlarr

günaydınnn aşk böcüğüüü
Takım olarak nazara mı geldik? Herkes nerede ?

evet birazcık nazar oldu sanırımmm

canımcım cevizde pintilik yapmışsın yarı hakkını sonra kullanacaksan sorun yok 2 dilim ananas ta çok olmuş 1 dilim yeyerli bitanem

sporla akşamki fazlalıkları yakmışsındır tatlım

sen de benim gibisin Yasemincim malesef bizler hep kendimizden veriyoruz birde eğer abla isen sürekli abla olarak hareketlerine dikkat etmek zorundasın kendi çocukluğunu yaşayamadan kardeşine örnek olmak zorundasın çünkü

Ayyyy inşallah hamilesindir Mervişimmmm

günaydın kızlarrr

kahvaltımı yapıp kursa gidicem biraz stres atayım demi

akşam görüşrüz öpüyorum sizi

Günaydın tatlımmm git tabi streslerini orada bırak gel

sende mayala doktorcum müthiş bir besinmiş kendime kızıyorum niye bu kadar sene yapmadım diye

üzülme bitanem sende tatil sonrası izin alırsın olmazmı:26:

komşu çocukları bayram ediyordur şu dünyada çocukları sevindirmek gibisi yok

Günaydın canımcım biraz toparlanmana sevindim mönün çok güzel tbrkler

Süper menü her zamanki gibi

tşkler tatlımm

Günaydın şekercim güzel menü

Şulecim sen ihmal etme bu durumu bir doktora görün en azıdan içn rahat etsin önlemini alırsın iyileşince yaparsın sporunu bitanemm

kolay gelsin dilekcimmm börekten tırtıklamak yok ona göre:13:

Tatlı rüyalar kuzucum (inşallah) yarın görüşürüz ...

görüşürüz bitanemmm

canımcım keçi sütü bulamıyorumki

Hayirli sabahlar misafirimi beklerken bibakiyim dedim sabahtan beri mutfaktayim borekti kizartmaydi derken bu saat oldu ben simdi sizin korkunuza az yiyecem ya peki ev yapimi sucuk yiyebilirimiyim bu sabah karatay yapsam

Hayirli sabahlar misafirimi beklerken bibakiyim dedim sabahtan beri mutfaktayim borekti kizartmaydi derken bu saat oldu ben simdi sizin korkunuza az yiyecem ya peki ev yapimi sucuk yiyebilirimiyim bu sabah karatay yapsam
hayırlı sabahlar dilekcim ev yapımı sucuk yiyebilirsin tatlım ama börekler kızartmalar yanından bile geçme

tstlım bend ebı ara sogan suyunu oyle yapıyordum ıcıyodum nefes almadan agzımıda kapatmıyopdum ıykss

teskkur ederım tatlım:)

Ben önceden lahana suyu içiyordum ama içerken canım çıkıyordu resmen ben de bir dikişte içiyordum sen gibi sonrada hemen kalvaltıya başlıyordum :) lahana suyu da ödem attırıyor diye bılıyorum ben ama lahanadansa maydanoz daha iyi içebilmek açısından :)

Dürüm dışında sıkıntı yok kuzucum. Bebişine çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…