• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

helincim nöm marka süt sürünleri hala varsa onlar sütü süzerek işliyorlar uht değil yani ve sütleri günlük oluyor ama bak hepsi değil.ben cok kullandım zamanında.birde sparın keçi sütü var harika canım çekti walla.sparında bio ürünleri güzel oluyor.ben tereyağını hep sparın biosunu kullanırdm.
edacım daha iyiolmana sevindim.bende sadece 1 gün izin aldım işten.
şulecim insanı sürekli rahatsız eden br ağrı olması cok sinir bozucu Allah kolaylık versin canım.umarım diyetindende güzel sonuclar alırsın.
ayy bende kefir mayalamak istedim şimdi.
ohh dileğe bak misafir ağırla gezmelere git yogunumda yogunum.böyle yogunluga can kurban.
ben cok kötü bişey yapıp yandaki drun anlık dalgınlıgımı kullanmasına izin verdim.sömester tatilini imzalattı ve izin aldı.ayy cok üzüldüm bir haftasınıda ben alabilirdim kızımla vakit gecirirdim.üstelik kvlerde belki giderler düğün varmıs anadolu yakasında.:50::50::50:

Sen nasılsın şimdi?benim aile hekimi cins olduğundan gitmedim doktora. Mazeret iznimden düşürteceğim.
Yandaki doktorun fazla uyanık çıkmış. Üzülme yinede... Hem kocan işe başlarsa bu sene izine ayrılamaz. Yazın izin alırsın kızınla bol vakit geçirirsin. :17::17:

Kizlar menulerinizin maşallah i var aman nazar degmesin .

Bu arada
Yaseminim sen cok iyi niywtlisin ixnin hepsinide dr mi kaptirdin :(
Valla ben cok cin fikirliyim galiba bu konularda :9: kismet canim uzulme hafta sonunu degerlendir sende ohh guzel bi hafta sonu gecirirsin umarim

Edacim sulecim sahgulcum gecmis olsun canlarim aman dikkat soguklarfa geri geldi ankarada yazdi dun bugun sonbahar oldu
Mevsimlerde karisti iyice kuzular ya

Kaptan msjlari sayacakmis hahayy once kendininkileri saysin su aralar ona kusum ihmal etti bizi :9: ic sesimi suaturamiyorum kaptan dilimi kesecek benim :18:

Saka bi yana kaptancim morel bozuklugun sadece havalardansa sorun yokmus

Dilek geze geze bikmadin bacim ya rakibem simdiden ilan et sizde bsna erik kilodu delik deyin sabitim hals ya bu karatay abla benle inatlasiyor

Ablalarim kiz kardeslerim sizlere birsey soracağım benim reglime daha 6 gun var ama benim goguslerim cok aisti cokta aciyor yururlen bile aciyor aslinda bu ay boyu acidi niye ki dr gitsem mi yoksa normal birsey mi ki

günaydın

Kızlar bugün işe geldim.

Hala kötüyüm ama biraz toparladım.
Dünkü menüm;
1,5 dilim beyaz peynir
4 zeytn
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara: yok çünkü sabah geç kalktım.

öğle 120 gr tavuk
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara:
1 elma

ara: 1 elma

akşam
mercimek çorbası
salata
1 dilim ekmek
afiyet olsun tatlım menu super :nazar::nazar::nazar::nazar:

Sen nasılsın şimdi?benim aile hekimi cins olduğundan gitmedim doktora. Mazeret iznimden düşürteceğim.
Yandaki doktorun fazla uyanık çıkmış. Üzülme yinede... Hem kocan işe başlarsa bu sene izine ayrılamaz. Yazın izin alırsın kızınla bol vakit geçirirsin. :17::17:
yakın olsan ben seni alırdım.hiç o yönden düşünmemiştim.

Bu arada
Valla ben cok cin fikirliyim galiba bu konularda :9: kismet canim uzulme hafta sonunu degerlendir sende ohh guzel bi hafta sonu gecirirsin umarim

Edacim sulecim sahgulcum gecmis olsun canlarim aman dikkat soguklarfa geri geldi ankarada yazdi dun bugun sonbahar oldu

Kaptan msjlari sayacakmis hahayy once kendininkileri saysin su aralar ona kusum ihmal etti bizi :9: ic sesimi suaturamiyorum kaptan dilimi kesecek benim :18:

Dilek geze geze bikmadin bacim ya rakibem simdiden ilan et sizde bsna erik kilodu delik deyin sabitim hals ya bu karatay abla benle inatlasiyor

Ablalarim kiz kardeslerim sizlere birsey soracağım benim reglime daha 6 gun var ama benim goguslerim cok aisti cokta aciyor yururlen bile aciyor aslinda bu ay boyu acidi niye ki dr gitsem mi yoksa normal birsey mi ki

Normalmiş diye duymuştum. Benim het ay öyle bende de mi sıkıntı var acaba :18::18:

Bu arada

mormaldır tatlım donem donem gerılmeler oluyo kendımden bılıyorum..benımde havalardanmı neden leke leke gelıyo 5 gundur adetım hala cozulemedı.bı rahatlasamda kurtulsam

Şimdi hatırladım. haftada bir kere sebze yemeği olarak yiyebilirsin ama diğer öğünlerde mutlaka dikkat etmelisin. :bir nevi kaçamak sayılır.

dpoktorcum odmeımı atmam ıcın sabze dedı her akşam ama ben hala tam anlamıyla adet olamadım bır kac gun daha bekleyıp doktora gıdıcem bu ne ya 5 gundur

Bu arada

iyiniyetmi yoksa başka bişeymi bilmiyorum ayfercim.bu ara uykularım kaçtıgından bi kitaba sardım cocuk yetiştirmeyle ilgili anladım ki annem bizi cok bastırmıs.edilgen cocuk olarak yetiştirilmişiz.benim içimde hep huzursuzluk cıkmasın endişesi var oyüzden cok yük alıryorum insanları sürekli memnun etmeye çalışıyorum.bu yaştan sonrada zor benim değişmem.ama elimden geldiğince cocuklarımı etken insan yetiştirecegim.fikirlerini rahat söylesinler.hayır demeyide bilsinler.
sakın hamiş olmayasın.bende genelde erken hamilelikte olur o.herkes regl öncesi göğüs dolgunluk hassasıyeti derdi bende o nedir derdim ilk hamileliğimde anam bana bişeyler oldu.ozaman kafama dank etti sakın hamile olmayayım die.

Dun mi menum

1 yumurta
2 dilim ananas
1/2 cb ceviz
5 zeytin
Zeytinyagli roka nane ve dereotuna peynir kattim

Ogle
Salatalik domates

Aksam
1 kase mercimek
5 adet yaprak sarma
2 yk kisir

Su: cokk
Cay: kayisili form iki kupa
Spor: 50 dk yuruyus eltime yuruyerek gidiyorum da aksam donuate yuruyemedim malesef yorgunlyktan bu arada arabada cok buyuk gelmedi hatta kendimi daha bo guvende hissettim :9:

dpoktorcum odmeımı atmam ıcın sabze dedı her akşam ama ben hala tam anlamıyla adet olamadım bır kac gun daha bekleyıp doktora gıdıcem bu ne ya 5 gundur

Canım sabahları maydanoz suyu iç aç karnına
ara öğünlerinde meyveleri 2 dilim ananas olarak değiştir. ödem atmak için detoks menü lazım sana.:27:

Dun mi menum

1 yumurta
2 dilim ananas
1/2 cb ceviz
5 zeytin

Ogle
Salatalik domates

Aksam
1 kase mercimek
5 adet yaprak sarma
2 yk kisir

Spor: 50 dk yuruyus eltime yuruyerek gidiyorum da aksam donuate yuruyemedim malesef yorgunlyktan bu arada arabada cok buyuk gelmedi hatta kendimi daha bo guvende hissettim :9:
Araba büyük bana çarpsa bir şey olmaz kii bir şey olmaz kiii mi dedin :52::52: allah korusun yinede şaka yapıyoruz ama :9:
Menü güzel.
Akşam yaprak sarma ve kısır ikisi birden :20::20:

Normalmiş diye duymuştum. Benim het ay öyle bende de mi sıkıntı var acaba :18::18:
İnşallah normaldir bende bu denli olmazda garip geldi
mormaldır tatlım donem donem gerılmeler oluyo kendımden bılıyorum..benımde havalardanmı neden leke leke gelıyo 5 gundur adetım hala cozulemedı.bı rahatlasamda kurtulsam
İnşallah olursunda odeminde gider ve bida hic adet olma inşallah 9 ay botunca :16:
iyiniyetmi yoksa başka bişeymi bilmiyorum ayfercim.bu ara uykularım kaçtıgından bi kitaba sardım cocuk yetiştirmeyle ilgili anladım ki annem bizi cok bastırmıs.edilgen cocuk olarak yetiştirilmişiz.benim içimde hep huzursuzluk cıkmasın endişesi var oyüzden cok yük alıryorum insanları sürekli memnun etmeye çalışıyorum.bu yaştan sonrada zor benim değişmem.ama elimden geldiğince cocuklarımı etken insan yetiştirecegim.fikirlerini rahat söylesinler.hayır demeyide bilsinler.
sakın hamiş olmayasın.bende genelde erken hamilelikte olur o.herkes regl öncesi göğüs dolgunluk hassasıyeti derdi bende o nedir derdim ilk hamileliğimde anam bana bişeyler oldu.ozaman kafama dank etti sakın hamile olmayayım die.

Evet canim o bastirilmis hallerimiz yok mu iste o bende yok ben valla seni ablama herseyinle cok benzetiyorum oda senin gibi evin hep agir basli dusunceli saygili kizi oldu cocuklukta yukleniyor bu sorumlyluk omur botu ayni hep kendini izdu kendi icini kemirdi soyleyemedikleri kabullenip oturduklari ve aglamak onun icin o kadar kolay ki nerdeyse hazir gozyaslari herseyde birikimden buda oysa ben nasil olsa sorumluluk sahobi bi ablam vardi (2 yas buyugum) deli dolu cenesiz lafini sakinmayan biri oldum hic olmadi sakayla karisik yine soyledim

Biliyorum degismek cok zor ama kendin icinde bir kitap al hayir demeyi ogren canim daha yolun basindasin cocuklarin icin bunu yapmalisin cunku cocuklarin rolmodeli anneleridir

Hamile mi ama sanmıyorum cunku bu ay nerdeyse on onbesgundur boyle coksizliyor aciyor dokunmak ne mumkun

Araba büyük bana çarpsa bir şey olmaz kii bir şey olmaz kiii mi dedin :52::52: allah korusun yinede şaka yapıyoruz ama :9:
Menü güzel.
Akşam yaprak sarma ve kısır ikisi birden :20::20:

Ben korjuyordum acikcasi ama esim hayatim bu arabayla kimse yaklasmaz deyince bana deli cesareti geldi
Evet canim cok oldu u3-4yk gecti galiba ama inan cok zorlaniyorum ben wvime gidip salatami corbami yemegimi yerdim simdi borekler kuruyemisler tatlilar kekler resmen insanlar cildirmis gibi yiyorlar be onlarin yaninda accik kacti galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet canim cok oldu u3-4yk gecti galiba ama inan cok zorlaniyorum ben wvime gidip salatami corbami yemegimi yerdim simdi borekler kuruyemisler tatlilar kekler resmen insanlar cildirmis gibi yiyorlar be onlarin yaninda accik kacti galiba

Haklısın canım zorlanıyor insan. Özellikle diyetteyken böyle ortamlar cidden irade savaşı verdiriyor.
Bugünlerde geçecek zayıflayacağız ve dengeleyerek yemek yemeyi öğreneceğiz. en güzeli haftalık 2 öğün serbest yenir sonra yine sağlıklı yiyecekler yenilir dengelenir diye düşünüyorum.

Dun mi menum

1 yumurta
2 dilim ananas
1/2 cb ceviz
5 zeytin

Ogle
Salatalik domates

Aksam
1 kase mercimek
5 adet yaprak sarma
2 yk kisir

afıyet olsun tatlım:nazar:

Back